Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Giega - ar gėlės jau sode? :D Vis sodini sodini ir vis nepasodini :D

Mes buvom apsipirkti maistelio šiek tiek :) Dabar serialą naują pradėjau žiūrėt. Mickute - kara para ask tu ziuri?  :hmm:​ 

Atsakyti
Pasodintos pasodintos biggrin.gif Ir net palaistytos biggrin.gif
Atsakyti

Mes buvom apsipirkti maistelio šiek tiek :) Dabar serialą naują pradėjau žiūrėt. Mickute - kara para ask tu ziuri?  :hmm:​ 

As siandien biskeli apsipirkau, dabar vel ik savaitgalio neisiu, visko yra, o jei ir dirbsim ilgiau, tai tik namo greiciau noresis .

Jau pabaigiau sita Kara  para ask, man jis nuo  pat pradziu uzkabino

Atsakyti

Giega,  daug darbeliu nudirbai   :P  man ir jau laikas pasigrazinti- reikes  savaitgali  nulekt  antakius pasitvarkyti

Atsakyti

Pasodintos pasodintos biggrin.gifIr net palaistytos biggrin.gif

Šaunuolė  :ploja2: 

As siandien biskeli apsipirkau, dabar vel ik savaitgalio neisiu, visko yra, o jei ir dirbsim ilgiau, tai tik namo greiciau noresis .

Jau pabaigiau sita Kara  para ask, man jis nuo  pat pradziu uzkabino

Kokį dabar žiūri? :hm: 

Atsakyti

Labas rytas :) 

kava kviečia Jus :ax:  :ploja2:​ 

Atsakyti

Man vakar buvo tikras pirmadienis-sunkiadienis :D  Taip sunkiai ir vėžliškai dirbosi :D  Po to vakare dar aukliauti važiavau,tai Dukros su Berniuku kieme lakstė dūko,o aš terasoje su kava tupėjau ir Vaikus stebėjau :B  Šiande tikiuosi diena bus efektyvesnė :rolleyes: 

Atsakyti

giega,kokias gėles sodinai? Kodėl mezginį ardei? :D 

*Voque* kaip Tavo vakaras vakar praėjo? :) 

Liepuks,kaip Tavo Dukrytė,ar bėrimai praėjo?

BigBang,o Tavo Mažutei kaip bėrimas? Nepastebėsi kai vaikščiot pradės :D 

Mickute7,per kur žiūri serialus?

Mouette,Almost,pasiilgom Jūsų :wub:​ 

Atsakyti

Labas rytas :)

kava kviečia Jus :ax:  :ploja2:​ 

jei kviecia, tai as ir cia

Labas rytas

Atsakyti

Big Bang dabar ziuriu Merijem,na dar aisku Roziu kara  pabaigineju kartu su LNK, o  R.s.  - siaip ziuriu per Bigcinema.cc rusu kalba

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 17 balandžio 2018 - 05:05

Mouette,Almost,pasiilgom Jūsų :wub:​ 

Viena atostogauja atsiputusi, o kita  varo non stopu  :D 

Atsakyti

Labas rytas :) lietingas jis pas mus, niūrus, bet visai gal gerai, reikia lietaus :rolleyes:

Pusryčiai pavalgyti, kava vėliau ir ne viena kava manau šiandien lauks :D o šiaip atrodo neturiu ką pasakoti, tiek vakar vakaras, tiek šiandien diena nusimato įprasta, tai R's, atsakant į Tavo klausimą, vakar namuose tvarkinėjaus, valgyt truputį gaminau, sportavau ir tiek :)

Atsakyti