Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

*Voque* skaniai skamba Tavo keksiukai,gal gali gamybos procesą papasakoti? :ax: 

Mickute7,smagu,kad darbų turit,vadinasi gerai dirbate,kad užsakymų tik daugėja :)  Suprantu,kad nuvargstate,bet svarbu būna atitinkamas atlygis :) 

Giega,sakai kosmetikos pasipildei :)  Primink kada išlekiat atostogų? :rolleyes: 

Liepuks,kaip darbe sekasi pasakok? :)  Vaikai klauso? iš kantrybės neveda? :D 

BigBang,kaip Jūs laikotės? ką veikinėjate?

Atsakyti

Sveikos  :) 

Aš jau grįžau, parskridom pirmadienį, vakar turėjau dar išeiginę, o šiandien jau darbe. Bet veiklos po tos pusantros savaitės apstu, tai šiandien gal atlėksiu prisiduot po pietų  :) Rytoj du susitikimus turiu, tai nežinau irgi, ar pasirodysiu. Žodžiu pilna pilna reikalų visokiausių  :D 

Malonu labai, kad pasiilgot - aš jūsų irgi  :wub:  :4u:  :4u:​ 

Atsakyti

Nu va, turiu susitikimą už 20min, tai kažką parašysiu gal šiek tiek trumpai  :) 

Iki atostogų laikotarpis buvo siaubingas. Labai daug darbo, streso, panikos. Atostogų tikrai jau labai reikėjo - nebėjau nei į sporto salę, nei kažką dariau dar, tik dirbau dirbau dirbau..

Atostogos buvo nuostabios tikrai - net nežinau, nuo kurio galo pradėt pasakot, ką išsamiau, ką trumpiau.. Gaila, kad viskas taip greit baigėsi. Įspūdžiai tikrai ypatingi, liks atminty visam gyvenimui. Labai labai rekomenduočiau visiems tokią kelionę turėt  :wub: Kažkas fantastiško buvo. Noriu dar ir dar daryt tuos safari turus. Ir dar tokias tolimas keliones organizuotis. Skrydžius atgal tik buvo labai sunku pernešt - du skrydžiai, vienas 7.5val trukmės, kitas 8.5val trukmės. Tai sunku tikrai ištvert. Aišku lėktuvai ne Ryanair (skridom su Emirates), bet vis tiek tokio ilgumo skrydį pernešt normaliai tai jau reik ne ekonominėj klasėj skrist tikrai..

Sumesiu gal eigoj kažkada nuotraukų į grupę ir papasakosiu daugiau kažką, bet reik, kad nusisėdėtų viskas šiek tiek  :) 

Atsakyti

Almost, sveika sugrįžusi :4u: pagaliau sulaukėm :rolleyes: oi aš tik bandau įsivaizduoti kokio nuostabumo buvo atostogos, tik bandau, nes tikiu, kad nei foto perteikia, nei žodžiais neįmanoma apibudinti :) labai džiugu dėl Jūsų :angel_not: 

R,s, labas :4u: tik nesugalvok sirgti, jokiu būdu, rytoj lauksim ryte pasirodant :D o keksiukus gaminu taip: smulkintuvu susismulkinu brokolį, morką, dedu varškės, mušu 2-3 kiaušinius, kad masė būtų ne skysta, o tiesiog viskas suliptų, tuomet ožkos sūrio, žolelių, džiovintų pomidorų ir va visas receptas :) dedam į formeles ir kepam :rolleyes: tikslių proporcijų nėra, viskas pagal norą ir šaldytuvo turinį. Galima dar pora šaukštų miltų įdėti, taip pat kepimo miltelių, bus dar labiau keksiukiniai, bet man patinka/tinka ir tokie :rolleyes: 

Lekiu iki parduotuvės šaldytų uogų pirkti, grįžus vakarienę gaminsiuos ir manau jokių daugiau planų, vis žadu skaityti, bet....manau ir šiandien nepavyks :B 

Atsakyti
Oi,koks fainas oras wub.gif Pasidariau saltibarsciu,sedim kiemely,ilsimes mirksiukas.gif

Atsakyti

Oi,koks fainas oras wub.gifPasidariau saltibarsciu,sedim kiemely,ilsimes mirksiukas.gif

O pas mus vėsoka, išėjau su striuke, tai pats tas, nes vėjas dar toks nemenkas, o ir šilumos nedaug :) 

Atsakyti

*Voque* skaniai skamba Tavo keksiukai,gal gali gamybos procesą papasakoti? :ax:

Mickute7,smagu,kad darbų turit,vadinasi gerai dirbate,kad užsakymų tik daugėja :)  Suprantu,kad nuvargstate,bet svarbu būna atitinkamas atlygis :)

Giega,sakai kosmetikos pasipildei :)  Primink kada išlekiat atostogų? :rolleyes:

Liepuks,kaip darbe sekasi pasakok? :)  Vaikai klauso? iš kantrybės neveda? :D

BigBang,kaip Jūs laikotės? ką veikinėjate?

Sveikos. Nemanau, kad kam idomu mano darbo subtilybes  :D 

Kazkaip jegu nulis, nera noro kazka veikti, itariu del to, kad nustojau begioti, sportas man labai I nauda  :angel_not:  tiek fiziskai, tiek emociskai reikalingas.

Pas mane siandiena vejuota ir saltoka, bet ziurejsu prognoze, tai siluma sugrista  :yahoo: 

Merginos, patarkit (sportuojancios), kaip padailinti talija, kokie pratimai tinkamiausi  :hmm:​  Link 30 kazkas keiciasi su organizmu, nebesusitvarkau su svoriu.

Atsakyti
Zalgiris!!!Zalgiris!!! biggrin.gif

Mazdaug apie 30m keicias medziagu apykaita,tai ir prasideda visokie svorio klibejimai...Pradek vel begiot mirksiukas.gif Jei anksciau daugiau sportavai,o dabar aptingai,tai ir sitas dasideda prie svorio kilimo mirksiukas.gif
As gal rudeniop vel pradesiu i sale eit..GAL biggrin.gif
Atsakyti

Labukas labukas :) 

Šįryt aš čia,nevėluoju ir kava garuoja :ax:​ 

Atsakyti

Vakar vakare prieš užmiegat labai skaudėjo gerklę,va šįryt nubudau,neskauda visai,bet neprakalbu...Balsas kaip riaumojančio liūto :unsure:  Nieko turiu greit ir lengvai išsikapstyti nėra laiko pavasarį sirgti :D  :B 

Tik šilumos daugiau galėtų būti..

Vat negaliu tokia eiti į salę sportuoti ir jau man "kapec" emociškai kaip Liepuks sakė :unsure:​ 

Atsakyti

Almost Almost Almost....ALMOST!!! Sveika sugrįžusi :wub:  Tikrai pasiilgom Tavęs ir Tavo post'ų :)  O,kad atostogos buvo nerealios tikiu,nes užteko pamatyti Tavo keletą foto,o ten tik foto ir jau žadą atimė :wub: 

*Voque* matai klausau ir vykdau :D  šįryt aš čia :D  Ačiū Tau už receptą,reiks išmėginti. 

Ar pavyko Tau vakar paskaityti?

Mickute7,ką Tu vakar vakare veikiai,kad nepasirodei? :unsure: 

Liepuks,amh...manau kažkokio vieno spec pratimo nėra liemeniui,mityba+sportas. Pastovus judėjimas/sportas ir figūra bus liuks. Man lygiai taip pat turiu žiūrėti labai mitybą ir sportuoti,iki 30-ties lengvai svorio atsikračiau ir daug beveik 40kg,o dabar va sunkiai metu ir pametu 5kg,aišku norėčiau visus 10kg pamesti... :D  

giega,siųsk šilumą mums :D  Kaip mintys kilo į salę gryžti? Supratai,kad sporto trūksta ir be jo negali? Ar tiesiog,kad reikia? Aš tik už sportą,gryžk! :D 

BigBang,labas :) 

Mouette,gerų atostogų :wub:​ 

Atsakyti

Mickute7 prapuolė šįryt :unsure:​ 

Atsakyti