Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Labas rytas :) jungiuosi su kava šį saulėtą rytą :rolleyes: 

Liepuks, o aš manau, kad svarbiausia mityba ir tik tada sportas, aišku bet koks fizinis krūvis yra gerai, bet svarbu žiūrėti ką valgai, vienareikšmiškai :) 

R,s, kaip ir galvojau, nepavyko paskaityti :B šiandien butinai reikės vakare, jei nesidarbuosiu arba, jei kokio filmo nežiūresim, nes su MB planavom :ax: 

Mickute, kur Tu? :happy: 

Žalgiris šaunuoliai tikrai, nors tai nėra mano mylima komanda, bet woooow, džiaugiuosi :bigsmile: 

Atsakyti
LAbukas

Dar viena grazi diena bigsmile.gif Tik jau net man per karsta bus..Ne ne,nesiskundziu,tik tokiu oru prie juros gulet norisi,o ne dirbt biggrin.gif Silumos niekam nesiusiu,nes ir taip mazai jos turime tongue.gif

QUOTE(R's... @ 2018 04 19, 03:46)
Kaip mintys kilo į salę gryžti? Supratai,kad sporto trūksta ir be jo negali? Ar tiesiog,kad reikia? Aš tik už sportą,gryžk! biggrin.gif

Oi ne,tikrai nejauciu sporto trukumo biggrin.gif MAno darbas pakankamai fiziskas...Bet noriu i baseina parelaksuot...Gal cia tik dabar toks vandens noras,po vasaros praeis biggrin.gif
Atsakyti

Almost, sveika sugrįžusi :4u: pagaliau sulaukėm :rolleyes: oi aš tik bandau įsivaizduoti kokio nuostabumo buvo atostogos, tik bandau, nes tikiu, kad nei foto perteikia, nei žodžiais neįmanoma apibudinti :) labai džiugu dėl Jūsų :angel_not:

:wub: 

Tikrai gerai sakai - nei žodžiais perteiksi, papasakosi, nei nuotraukos parodys.. Viską reikėjo sugert, išgyvent. Aš tikrai neslepiu nieko dabar jau, norėtųsi viską papasakot, bet pradedu pasimest net, kas kada buvo, ką kada kur darėm, matėm. Nes matėm daug visko, o dar kiek daug liko nepamatyta. Ir girdėjom, ir klausėm, ir ragavom, ir darėm visko daug. Žodžiu buvo tikrai nuostabi patirtis  :wub: 

Sveikos. Nemanau, kad kam idomu mano darbo subtilybes  :D

Kazkaip jegu nulis, nera noro kazka veikti, itariu del to, kad nustojau begioti, sportas man labai I nauda  :angel_not:  tiek fiziskai, tiek emociskai reikalingas.

Man tai labai įdomu, tik aš nedrįstu klausti nieko  :) 

Gali būt tikrai - nustojus sportuot labai aptingstu, apniūru, kaip sakau aptešlėju ir fiziškai, ir morališkai  :D 

Labukas labukas :)

Šįryt aš čia,nevėluoju ir kava garuoja :ax:​ 

Aš jau išgėriau kavą taip skaniai ryte  :wub: 

Almost Almost Almost....ALMOST!!! Sveika sugrįžusi :wub:  Tikrai pasiilgom Tavęs ir Tavo post'ų :)  O,kad atostogos buvo nerealios tikiu,nes užteko pamatyti Tavo keletą foto,o ten tik foto ir jau žadą atimė :wub:

:wub:  :wub:

labai malonu, kad pasigedot, pasiilgot  :4u: 

Labas rytas  :4u: 

Šiandien vakare eisim su kolegom keliais į miuziklą Matilda (http://bordgaisenerg...lda-the-musical), tai bus ilga diena  :) Ryte MB atvežė su mašina į darbą, tai buvau čia labai anksti. Nusipirkau pusryčių, kavos ir nuėjau į balkoną 5a įmonėj papusryčiaut. Taip gerai pasisėdėjau kokią valandą, pasimėgavau vaizdais, muzika, bundančiu miestu. Prisisunkiau geros energijos - bus gera diena  :wub: 

10val turiu svarbų ir ilgą susitikimą dėl projekto, paskui 15val turiu informacinį susitikimą / mokymus, tai bus labai daug visokios informacijos ir naujienų man  :) 

Prieš spektaklį paskui vakare eisim su merginom vakarienės ir taurės vyno gal, bus matyt  :) 

Laukiu jau savaitgalio - nieko neveiksim, norim pailsėt. Šiokių tokių planų turim, bet nieko ypatingo, nieko įdomaus  :) 

Gražios dienos visoms ir skanios kavos  :4u:​ 

Atsakyti

Kaip ramu čia :) aš atkeliauju su antru kavos puodeliu, užsimaniau kažkaip, tik gaila prie kavos nieko nėra, va kokių braškių norėčiau :rolleyes: 

Almost, šaunūs vakaro planai, iškart linkiu puikaus reginio :mirksiukas: 

Dėl kelionės, tai Tu po truputį, po truputį vis kažką papasakok :bigsmile: kas paliko didžiausią įspūdį? tikiu, kad sunku įvardinti, bet galbūt vistiek :rolleyes: 

Atsakyti

Kaip ramu čia :) aš atkeliauju su antru kavos puodeliu, užsimaniau kažkaip, tik gaila prie kavos nieko nėra, va kokių braškių norėčiau :rolleyes: 

Almost, šaunūs vakaro planai, iškart linkiu puikaus reginio :mirksiukas: 

Dėl kelionės, tai Tu po truputį, po truputį vis kažką papasakok :bigsmile: kas paliko didžiausią įspūdį? tikiu, kad sunku įvardinti, bet galbūt vistiek :rolleyes: 

aš jau irgi visai norėčiau kavos antros, bet negersiu dar - pasiliksiu šį malonumą po pietų  :wub: 

ačiū  :4u: niekad dar nesu buvus čia spektakly jokiam ar miuzikle, tai bus labai labai įdomu  :) 

net nežinau tikrai žinok. nu pirmą kartą taip sunku papasakot įspūdžius  :D 

pirmiausia įspūdį paliko lėktuvai ir tie skrydžiai. lėktuvai labai dideli, masyvūs, vienas dviaukštis buvo. nepratę mes prie tokių - ir ekranai filmus, serialus žiūrėt, ir žaidimai kompiuteriniai, ir maitinimas du kartus per skrydį  :) žodžiu labai patiko tikrai.

nusileidom Johanesburge, tai miesto nelabai pamatėm, nes vakare tiesiai į viešbutį lėkėm, gidas papasakojo kelionės eigą, planus, o paskui vakarienę viešbuty turėjom ir ilsėjomės. kitą rytą anksti išvažiavom. kas tik nustebino labai - kone kiekvienoj didesnėj sankryžoj tam mieste stovi po du - tris vaikinukus, kurie arba išmaldos prašo, arba, pasak pasakojimų, mašinas užgrobia iš žmonių, jei langai atidaryti ir sustoja prie raudono signalo. tai mūsų taksistas net kelis kartus tokiose situacijose tiesiog per raudoną pravažiavo..

buvom apsilankę Pretoria mieste, šalia Johanesburgo. Parodė, kur buvo nuteistas ir kur kali Oscar Pistorius. Parodė Nelson Mandela skulptūrą - kažkas įspūdingo tikrai.

Paskui važiavom toliau ir nuvyko į Hazyview miestą. Viešbutis ten buvo tobulas - http://www.seasonsin...boutique-hotel/. Ten tris naktis praleidom. Pirmą dieną tame mieste važiavom į panoraminę ekskursiją, labai didelį įspūdį paliko gamta, vaizdai - https://www.sa-venue...orama-route.htm . Nuostabi gamta, kalnai, kanjonai. Viską akys gėrė. Kamera bandė irgi, bet veltui, nes gyvai viskas atrodė tiesiog neapsakomai.. Pirmos dienos vakarą važiavom į saulėlydžio safari Kruger parke. Buvo labai įdomi patirtis - PAR temsta labai anksti, apie 18val jau kone gūdi naktis. Safari turas buvo nuo 17 iki 20val, tai miškuose, krūmuose nakty važiuot kažkas tokio. Matėm visokiausių gyvūnų tą vakarą: dramblių, žirafų, begemotų, gyvačių, skorpionų, raganosių, zebrų. Po turo grįžę visi nuėjom vakarienės ir ilsėtis.

Antrą dieną anksti ryte važiavom į saulėtekio safari. Tai matėm ir leopardą, ir buivolus, hienas ir visokiausių dar gyvūnų gausybę tikrai.. Kažkas nuostabaus matyt, kaip jie natūralioj aplinkoj gyvena, kaip reaguoja į viską  :) Turas pusdienį truko, grįžę į viešbutį pailsėjom po pietų ir tada važiavom į dramblių prieglaudą / rezervatą - http://www.elephants...viewgallery.htm. Ten augina dramblius žmonės, prižiūri, tai buvo edukacinė programa, papasakojo apie dramblius, leido pašert, paglostyt. Buvo leidžiama už papildomą mokestį po edukacinės valandos ir jodinėti ant jų, bet mūsų grupė buvo griežtai nusiteikę prieš tai, todėl ir nebelikom ilgiau..

Trečią dieną išvažiavom į nepriklausomą valstybę PAR - Swaziland (https://en.wikipedia.../wiki/Swaziland). Ten turėjom irgi edukacinę programą apie swazi žmonių kultūrą, papročius, tradicijas. Tai labai, LABAI sukrėtė. Visos tos istorijos apie tai, kaip vyras gali turėt 6 žmonas ir begalę vaikų, kaip šeima gyvena, kaip santykiauja vyras su tom žmonom, kaip vaikai gyvena. Žodžiu tikrai labai labai sukrėtė. Žiūrėjom jų tradicinius šokius ir dainas vėliau, pietavom tradicinį maistą. Paskui važiavom jau į viešbutį, tai ten vakarą su grupe leidom  :) 

Sekančią dieną važiavom į paskutinį viešbutį, kuriame visi kartu laiką leidom. Tai dar vieną safari turą darėm jau kitam parke, matėm irgi daugybę gyvūnų ir du liūtus iš toli  :D Tai taip vadinamą didįjį penketuką - leopardą, liūtą, buivolą, dramblį ir raganosį - pilnai pamatėm. Ne visus iš labai arti, bet visi safari turai labiausiai priklauso tiesiog nuo paprasčiausios sėkmės.. Sakė, kad leopardą pamatyt iš taip arti, kaip matėm mes, pasiseka labai retai, todėl mes buvom tiesiog sėkmingi  :) 

Paskui su grupe paskutinį kartą vakarieniavom visi kartu, pabendravom, pažiūrėjom jau tos pusės tradicinį šokį. Kvietė žiūrovus šokt, tai mano vyras ėjo. Kiek prisijuokėm - kairiakojis klumpakojis jis pas mane  :wub:  :D  :D  :D Po visko pratęsėm vakariuką ir ėjom ilsėtis..

Paskutinę dieną išvežiojo ką į oro uostą, ką po viešbučius, tai ramiai laiką leidom. Mėgavomės vaizdu pro viešbučio langą - pakeitė kambarį iš 5a į 20a, tai vaizdai nuostabūs buvo. Mėgavomės vandenynu, maistu, gėrimais. Tiesiog poilsiavom ir buvom, viską gėrėm į save  :) 

Trumpai taip išeina papasakot tik šitaip, trumpiau jau niekaip. O tam, kad išsiplėst, tai.. Reikia ten būt, matyt, žinot, aptart, patirti. Buvo neįkainojama, nuostabi, ypatinga patirtis. Mūsų grupė buvo absoliučiai fantastiška - visi +- panašaus amžiaus (apie 30, keli metai ten šen). Mes du lietuviai iš Airijos, du portugalai iš Airijos, viena amerikietė iš Vašingtono ir viena australė iš Sidnėjaus (ji buvo vyriausia, 64m parako užtaisas  :wub:  :wub: ). Buvo tikrai liūdna išsiskirti atostogų pabaigoj, bet susikūrėm grupę bendravimui ir nenustojam bendraut  :) Gal kada ir vėl keliai suves, niekas nežino..

Atsakyti

Wooooow :bigsmile: tikiu, kad perteikti visų emocijų tiesiog neįmanoma, bet tikrai labai fainiai susiskaitė :bigsmile: baltas pavydas, nes įsivaizduoju, kad tokie įspūdžiai visam gyvenimui :wub:

Atsakyti
Almost,faina bigsmile.gif Labai gerai zinau,kaip kameris nepetduoda ispudzio.. Mes irgi i dramblius 3h akiu neatitraukdami ziurejom,o i filmuotus visiskai neidomu ziuret ax.gif
o ta jusu grupe jau is Airijos sudaryta buvo,ar ten kazkaip issipirkot?

Matilda dabar per musu radija labai reklamuoja biggrin.gif

Atsakyti

Wooooow :bigsmile: tikiu, kad perteikti visų emocijų tiesiog neįmanoma, bet tikrai labai fainiai susiskaitė :bigsmile: baltas pavydas, nes įsivaizduoju, kad tokie įspūdžiai visam gyvenimui :wub:

Blogiausia visos šitos patirties dalis - labai labai užkabina sekančioms tolimoms kelionėms  :D 

o ta jusu grupe jau is Airijos sudaryta buvo,ar ten kazkaip issipirkot?

Ne, mes pirkom kelionę per MB agentūrą, kiti iš Airijos irgi pirko per tą pačią, bet žymiai seniau. O visą grupę sudarė jau PAR agentūra, kuri ir teikė šią paslaugą  :)​ 

Atsakyti

Jau namie.Issinesiau kompa i kiemeli,pavalgiau saltibarsciu,ijungiau laistytuva ir relaksuosiu biggrin.gif Siuntini gavau,niekas nesuduzo mirksiukas.gif Bet su lupdaziais ir vel prasoviau biggrin.gif Nebepirksiu intiku daugiau..Vienas per sviesus,kitas per ryskus,o ant paveiksliuko abu idealus atrode biggrin.gif gerai,kad papigiai,negaila ir ismest..

Aisku dabar jau vel noreciau kazkokios tolimos,egzotnes keliones,bet tada,po 15h skrydzio sakiau,kad galiu apsiribot ir artimesnem kelionem biggrin.gif
Mes vis apie Tailanda pasvarstom,bet vis kazko atidedam...Siemet vel ko gero neisvaziuosim,apsiribosim Portugalija,gal Turkija koki rugseji...
Atsakyti

Labukas :4u: 

Prisiduodu , kad gyva. Pirmiausiai mano kompas vakar uzluzo, ka zinau kas jam ten pasidare, gal tik  windousus uzteks perinstaliuoti, is tikruju senai kas jau prie jo krapstesi, reikejo  padaryti tvarka, nu vienu zodziu nepasijunge nei vakar vakare, nei siandien ryte, tai jau iskeliavo pas meistreli, o dabar is MB atemiau kompa. ryte jau  nebuvo kada pasijungineti. siaip darbais  uzsikasus- ir vakar ir siandien likom darbe po pora valandu ilgiau padirbeti ir dar aisku darbo namo parsinesiau - vakar tik pora valandu namie padirbejau, o  siandien  tai ir dar ilgiau teko padirbeti, dar biskeli MB padejo, tai jau nusikalus,  tuoj griusiu i lova, tik norejau trumpam pasivaidenti . gerai, kad ryt penktadienis, tai bent po darbo neliksim. bet savaitgaliui biskeli dar parsinesiu darbuko . varom vadinasi po polnai programe :D 

Atsakyti

Naktibalda dar nemiega, taigi galiu jau ir pasisveikinti, nes penktadienis  :D kažkokia nemiga kankina, neina normaliai užmigti jau kelintą vakarą :rolleyes: 

O šis vakaras greit pralekė kaip visada, jie visi tokie vienodi, kad net nėra ką pasakoti :) 

Atsakyti

Labas rytelis :4u: 

Oi kokia visa sulauzyta.... vakar tik galva padejau ant paduskos ir atsijungiau. bet nakti prabudinejau, ir siryt  jauciuosi nepailsejus. na bet nieko, issijudinsiu darbe. ryte  per kokias 3 valandas pabaigsim savo kaip mes vadinam duras- banduras :D  tai teks dar biskeli pasitampyti, o paskui jau ramesnio darbuko pasiimsiu, galesiu iki pabaigos sededama krapstytis. jei kokios nesamones dar neatnes :P 

Atsakyti