Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Aš namuose vakaroju, laukiu SB, vsrškės apkepą kepu :) buvau kirpykloj, dar į soliariumą nuėjau, tai dabar jau vėl galiu eiti į žmones, nes negaliu pakęsti nublukusių ir atagausių plaukų :rolleyes: dar turiu pora darbų nudirbti ir daugiau jokių planų, ilsėsimės, gal serialą kokį žiūrėsim :ax: 

Almost, aktyvios Tavo dienos, pilnos judesio, šaunuolė! :4u: 

Atsakyti

Užbėgu darprieš einant miegoti :)

Rytoj į parką nuo ryto planuoju eiti, ten dar kita mamytė gal prisijungs su dukryte panašaus amžiaus :) Orai šiltėja pagaliau ir pas mus :) 

Šiandien nusipirkom mašinai aikštelės vietą prie orouosto. Tai dabar jau galima sakyti pasiruošę. Liks tik susipakuot viską. Labai sesių pasiilgau. Labai noriu į LT. Net liūdna kai rašau, jog taip trumpam grįšiu. Jei randu grįžus darbą - šiemet negrįšim jau tikriausiai. Tai reikės išnaudoti kiekvieną minutę :)

Atsakyti

Labas rytas :) 

Turim penktadienį :yahoo:  Ta proga Visoms gardžios kavos :)​ 

Atsakyti

Vakar nuveikta viskas kas planuota buvo :)  Pasas Dukrai užsakytas,renginyje laikas 2val praleistas puikiai :)  Renginys vyko viešbutyje, 2-dalių. Pirma dalis su mokslų daktare-psichloge apie sąmojingą motinystę,antra dalis su garsia stiliste visažiste,filmų stiliaus kūrėja apie lūpų priežiūrą ir jų dažymą,buvo tikrai įdomu išgirsti daug naudingų patarimų. Vyko ir mini koncertas 2 dainų,bet to užteko. Puikus vakaras :) 

Šiande Vyras nedirba,tai po pietų važiuosim Mamytės kapinių tvarkyti,gėles pasodinsim ir kažkur į gamtą pakeliauti,jeigu oras leis. O ryt namuose dirbsim,dengsim garažui stogą :D  Sekmadienį su Uošviais eisim į koncertą,Motinos dienos proga :) 

Atsakyti

Mickute7,kur Tu? Vakar nepasirodei :unsure: 

*Voque* apie renginį parašiau auksčiau :) 

Masažą turėjai vakar? :bigsmile: 

Almost,šaunu dėl egzamino rezultatų,bet aš ir neabejojau,kad jie bus teigiami ir geri. Tu juk visur ir visada deti visas pastangas,Šaunuolė! o dabar atsipūsk ir pailsėk po kursų :mirksiukas:  Kaip boksas? :) 

giega,na ir ką vakar gavai per siuntinį? :bigsmile: 

BigBang,laikas greitai bėga,nepastebėsi kaip tie metai praeis ir gryšite į LT su visam :)  

liepuks,ką gero sode nudirbai? Didelį sodą turi?

V-rine,kodėl taip retai pas mus lankaisi? :) 

Muoetteeeeeeeeee :ploja2:  :ploja2:  :ploja2:  pasiilgom :wub:​ 

Atsakyti

Labas rytas

Big bang jau  turbut pradedat  lagaminus krautis ? kada ten tiksliai atskrendat ?

R.s. pas tave kaip visada pilnai  viskas suplanuota 

Atsakyti

vakar tikrai buvau cia ilindus, paskaitinejau. ir tikrai buvau isitikinus, kad kazka parasiau. kazko labai pavargau vakar. aisku ilgiau dirbom, tada grizus dar greit kotletu pasikepiau ir paskui  prie serialu nuvirtau, dar ir pusvalanduka nusnaudziau. tai taip gerai, kad penktadienis.  nors darbo tikrai  turim, nors ir siandien talka pas mus, bet ziuresim, greiciausiai mes jau nerasim laiko su grebliais pasimosikuoti, prisijungsim ant saslu  :P​ 

Atsakyti

Labas rytas :) pirmas kavos puodelis jau geriamas, šiandien spėju bus ir antras, ir trečias :rolleyes: 

Jokių šiandien planų, darbuosimės, o vakare ramiai namuose, nieko neplanuojam, nebent išlysim pasivaikščioti :) 

R,s, labai įsitempę mano raumenys, tai pamasažavo MB kojas, matyt per mažai tempimo pratimų darau :ax: 

Visoms skanios kavos ir saulėtos dienos :mirksiukas: 

Atsakyti
Labukas

QUOTE(R's... @ 2018 05 04, 04:08)
>giega,na ir ką vakar gavai per siuntinį? bigsmile.gif 

Atejo ta dzinsine bliuska.Prie kokybes nieko negaliu prikibt,bet va dydis neatitiko ax.gif Nors butent komentaruose rase,kad atitinka...Per didele ax.gif Vakar tingejau ziuret keitimo salygas...

Silta saule bigsmile.gif Penktadienis bigsmile.gif Pirmad-laisvadienis bigsmile.gif Planuojam varyt pas draugus su nakvyne,gal net i jura ibrisiu bigsmile.gif
Atsakyti
Labos,
RS ne tu būsi jei visų neiškalbinsi... smile.gif stilius nesikeičia tavo.... smile.gif smile.gif
labai patiko kad grėblio darbai ne man biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif vadinasi tikrai ne man....dirbu visada su pirštinėmis ir visada nutrina pūslę. Gal reik grėbliuot be pirštinių galvoju??
O šiaip labai dirbau, tiek namusoe tiek darbe, tai baisingai vis laiko neturiu.
Namuose jau būtu atsigulusi parašysiu ką telefone, bet būna rašai rašai ir wifi užstringa...ir dingsta///:) tai pikčiau nebūna. Man lovoj wifi labai prastai ima... verysad.gif
o šiąnakt aplamai pusė nakties gal nemiegojau, tai tokia išreguliuota jaučiuosi, pavargusi...ne fiziškai bet emociškai... kaip sakau aplinkrūpesčių netiesioginių daug, kol visus sugeri...ir pasijauti pati jautiesi kaip tas panaudotas sugertukas...
Atsakyti

Labas rytas  :) Jungiuos su kava.

V-rine - gal Tavo oda rankų tiesiog jautri labai, tai jeigu su pirštinėm nutrina, be pirštinių iš viso bėda būtų  :unsure: 

R's - aš tikrai labai jaudinausi dėl to egzamino ir išlaikymo. Labiausiai tai dėl to, kad vis tiek mokslai ir egzaminas ne mano gimtąja kalba, tai terminai visi ne natūraliai suvokiami, vis tiek reik mokytis, gilintis, aiškintis, suvokt, papildomai paskaityt. O čia viskas taip greit greit buvo.. 

Boksas tai žiauriai patinka man, labai smagi treniruotė, laikas praskrieja tiesiog! Norėčiau turėt savaitėj laisvų vakarų daugiau, kad galėčiau eit ir dar vieną bokso treniruotę. Bet labai netinkamu laiku ją čia daro - pirmadieniais. O aš pirmadieniais einu pas savo trenerį į salę, tai žodžiu  :) Bet pakrauna mane geros energijos, išsilieju visą pyktį, stresą ten. Tikrai labai liuks sportas  :wub: 

giega - ir gerai, kad netiko Tau ta palaidinė. Nereik Tau jos ir viskas  :D 

BigBang - vakar paskaičiau Tavo žinutę ir taip net širdį suspaudė  :4u: Jau greit susitiksi su sesėm, su šeima. Jau va ir planų grįžt turit, greit tas laikas prabėgs dabar  :4u: 

Voque - ką gavai siuntiny vakar???  :rolleyes: 

mickute, Liepuks, Mouette - kokie savaitgalio planai?  :) 

Pagaliau penktadienis, jetus kaip džiaugiuos  :D 

Kokie visų šiaip planai savaitgaliui?  :) Pas mus jis ilgasis, tai labai džiaugiuos  :D 

Nieko vakar įdomaus neįvyko. Ėjau į boksą, grįžus pavalgėm, paskui nuvežė MB mane į parduotuvę maisto šiandienai nusipirkt ir viskas, ėjom ilsėtis  :D Šiandien į sportą po darbo, o tada namie žiūrėsiu arba My Kitchen Rules laidą, arba tvarkysiuos gal šiek tiek  :) 

Skanios kavos visoms ir gražios dienos  :4u:​ 

Atsakyti

Almost, iš JAV buvau sau ir SB New Balance užsakius, tai pasiemėm vakar, bet netiko dydžiai, abiems per dideli :) aišku parduosim, bet tiek laukiau, tiek norėjau ir še Tau :D

Vėl kavinuosi, užkandau truputį, lysiu gal vėliau apsukt ratą, iki turgelio daržovių nueisiu nusipirkti, gal dar ko skanaus :rolleyes:

Atsakyti