Labas rytas
Jungiuos su kava.
V-rine - gal Tavo oda rankų tiesiog jautri labai, tai jeigu su pirštinėm nutrina, be pirštinių iš viso bėda būtų
R's - aš tikrai labai jaudinausi dėl to egzamino ir išlaikymo. Labiausiai tai dėl to, kad vis tiek mokslai ir egzaminas ne mano gimtąja kalba, tai terminai visi ne natūraliai suvokiami, vis tiek reik mokytis, gilintis, aiškintis, suvokt, papildomai paskaityt. O čia viskas taip greit greit buvo..
Boksas tai žiauriai patinka man, labai smagi treniruotė, laikas praskrieja tiesiog! Norėčiau turėt savaitėj laisvų vakarų daugiau, kad galėčiau eit ir dar vieną bokso treniruotę. Bet labai netinkamu laiku ją čia daro - pirmadieniais. O aš pirmadieniais einu pas savo trenerį į salę, tai žodžiu
Bet pakrauna mane geros energijos, išsilieju visą pyktį, stresą ten. Tikrai labai liuks sportas
giega - ir gerai, kad netiko Tau ta palaidinė. Nereik Tau jos ir viskas
BigBang - vakar paskaičiau Tavo žinutę ir taip net širdį suspaudė
Jau greit susitiksi su sesėm, su šeima. Jau va ir planų grįžt turit, greit tas laikas prabėgs dabar
Voque - ką gavai siuntiny vakar???
mickute, Liepuks, Mouette - kokie savaitgalio planai?
Pagaliau penktadienis, jetus kaip džiaugiuos
Kokie visų šiaip planai savaitgaliui?
Pas mus jis ilgasis, tai labai džiaugiuos
Nieko vakar įdomaus neįvyko. Ėjau į boksą, grįžus pavalgėm, paskui nuvežė MB mane į parduotuvę maisto šiandienai nusipirkt ir viskas, ėjom ilsėtis
Šiandien į sportą po darbo, o tada namie žiūrėsiu arba My Kitchen Rules laidą, arba tvarkysiuos gal šiek tiek
Skanios kavos visoms ir gražios dienos