Tai tofu pats realiai nelabai turi kažkokio wow skonio, todėl jį reikia pakepti su mėgiamais prieskoniais arba pamarinuoti. Manasis buvo su kmynais, aš dar druskos dėjau, džiovintų pomidorų prieskonių, tai man super skanu buvo nėra kažkas super ypatingo, bet man į salotas įsimesti labai gerai
gan retai mėsą valgau, tai va ieškau vis kokių alternatyvų
Buvai Mickute7,kažką laimėjusi loterijoje "stambaus"?
Am...lyg seniai buvai pasakojusi
Ar ne automobilį? Ar aš kažką maišau
nieko nemaisai
Radzis-fui fui fuiGejus ne gejus,nesidomiu,bet klausyt jo irgi negaliu
nu baik tu, toks grazus cigonas
tiek pagyvenusiu moteriskiu ji myli
Labas rytas
oi prisijuokiau iš Mickutės sapno
O aš vakar su drauge buvau susitikusi, tai pasibuvom truputį, paplepėjom, buvom iki jūros nulėkusios, bet labai vėjuota ir šaltoka
o vėliau vakarą namuose leidau, valgyt gaminau, tvarkinėjausi ir tiek, įprastas vakaras
Jau gavau pirmųjų braškių iš močiutės daržo, tai mmm, nerealiai skanios
Sugebu ir prisapnuoti lyg nebutu ka daugiau sapnuoti
Pas mus ir saltoka, bet jau siandien silciau nei vakar, ryte masinoje 11 laipsniu jau rode. O braskiu siandien irgi gavom- vieno bendradarbio gimtadienis, tai mums moteriskems atnese sampes buteli ir tooookiu skaniu braskiu kaip skaniai darbe susivalge
Tai Radži juk žmonos ieškojo kažkokiam šou
buvo toks projektas

As jauna,nepagyvenus

Noriu braskiu
Zinau,kad kazkur yra braskiu laukai,susimoki ten kazkiek ir skiniesi pati.. Bet nuo musu tolokai.. jei paskaiciuot benza,laika,tai pardej uz tiek pat nusipirksiu.. o dar skint paciai
Pernai man atrodo Kazlu Rudoje kazkur buvo galima uz 1 eur paciam skintis.
Va ir vel radau skelbima
Braškės prasidejo!!!
Kviečiame atvykti su šeima ar draugais pabūti gamtoje ir patiems prisiskinti braškių prie Kazlų Rūdos esančiame Bebruliškės kaimo braškyne (žemiau yra pridėta nuoroda). Uogytės auga prie miško, yra švarios ir saldžios, nes daug buvo saules 🙂 Kaina: 10 ies litrų kibiro su kaupu kaina yra 12 eur. (kibirų galite įsigyti ir pas mus vietoje- 1 eu). Galite atvykti jau nuo rytoj, birželio 6 dienos (trečiadienio) kasdien 9-17 h
(Tel. 8 613 23111)
Vietovės nuoroda:
https://goo.gl/maps/Rt7voFR6eLS2
Tai va tokie mano įspūdžiai.
super
Wooow, Almost, tik bandau įsivaizduoti kaip buvo nerealu, jau vien iš parašymo jaučiasi, kad įspudžiai puikūs
patiekalų tokių ir aš norėčiau paragauti
va žiūrėk jau ir turit kasmetinę tradiciją
Aš dar be kavos, kažko visai sugedau
lėksiu tuoj pasidaryti ir toliau darbuosiuos
jau ir po priešpiečių, tai pirmą kartą ragavau ir kepiau tofu sūrį, tai man labai patiko, toks švelnesnis už varškės ir nesijaučia jokios sojos ar, kad būtų kažkoks kitoks
tai vakar aš jį pasikepiau pagal rekomendacijas ir labai skanias salotas šiandien pasigaminau su braškėmis
Lyg ir neragavus tokio. na gai pasakok kokias ten salotas dareisi ?
Skanu braškės, bet va aš kažkaip labai aviečių laukiu praeitais metais labai gausus derlius buvo, močiutė nespėdavo skinti, tai man tokia šventė buvo, atsivalgyti net spėjau
nors šiaip visas uogas labai mėgstu, kokios Jūsų mėgstamiausios?
Salotos patiks ne visiems: agurkai/ braškės/ fetos sūris (mano atveju tofu) /avokadas / kepinti anakardžiai/špinatai ir užpilas kokį mėgstate nerealiai skanios ir gan sočios, bet aišku tiktų manau ir kokia vištienos krūtinėlė, jei trūksta sotumo
As jauna,nepagyvenus
as juk taves ir neipaisau i tu pagyvenusiu sarasa