Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Mickute7,agą neblogas nuotaikingas sapnas :D  O grybus sakoma gerai sapnuoti,bent man grybai reiškia-pinigus :D  Gausi gerą atlyginimą Mickut :D​ 

na svarbu kad grazus sviesus miskas ir grybai grazus. atlyginima gausiu, tiek dirbau,   priklauso. ale ir loterijos bilieta vis nusiperku. ka gali zinoti kada vel ims ir pasiseks 

Atsakyti

Buvai Mickute7,kažką laimėjusi loterijoje "stambaus"?  :bigsmile:  Am...lyg seniai buvai pasakojusi :hmm:  Ar ne automobilį? Ar aš kažką maišau :D​ 

Atsakyti
Labukas

Vakar pati anksciausiai pabudau,siandien,kai reikia,vos atsikeliu...
Naujas depas gal kokiu puskilometriu arciau,nuo pusiaukeles reikia sukt i priesinga puse,o ten ryte amzini kamsciai,nes isvaziavimas i autostrada..

Radzis-fui fui fui biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Gejus ne gejus,nesidomiu,bet klausyt jo irgi negaliu biggrin.gif
Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

aš irgi prie tų kur Radžis ne ne ne :) deja :D per jauna aš gal tokiai muzikai :D 

Einu kavytes :) 

Atsakyti

Labas rytas :) oi prisijuokiau iš Mickutės sapno :D 

O aš vakar su drauge buvau susitikusi, tai pasibuvom truputį, paplepėjom, buvom iki jūros nulėkusios, bet labai vėjuota ir šaltoka :) o vėliau vakarą namuose leidau, valgyt gaminau, tvarkinėjausi ir tiek, įprastas vakaras :rolleyes: 

Jau gavau pirmųjų braškių iš močiutės daržo, tai mmm, nerealiai skanios :rolleyes: 

Atsakyti

Tai Radži juk žmonos ieškojo kažkokiam šou :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Voque*: 07 birželio 2018 - 08:58
Anksti i darba atvariau,bet maciau dyyyyydeli kansti( kur man i nauja depa vaziuot reikia,i autostrada) tai pastrigsiu ten..

Noriu braskiu bigsmile.gif Zinau,kad kazkur yra braskiu laukai,susimoki ten kazkiek ir skiniesi pati.. Bet nuo musu tolokai.. jei paskaiciuot benza,laika,tai pardej uz tiek pat nusipirksiu.. o dar skint paciai biggrin.gif
Atsakyti

Labas prie kavos  :) 

Jetus, aš paskutiniu metu tokia išvargus, išsekus jaučiuos. Net nesuprantu, atrodo griūčiau į lovą ir miegočiau visą dieną  :huh2:  :unsure:  :D Bet kadangi negaliu to daryt, tenka kavą lakt kibirais ir dirbt, dirbt, dirbt..

Ką čia papasakojus apie vakar. Pirmiausia - buvo nuostabu  :wub: Turėjom tikrai kokybišką laiką, nuostabiai skanią vakarienę. Vyras nusivedė mane į kone geriausią šalyje restoraną, vienintelį turintį dvi Michelin žvaigždutes - Patrick Guilbaud (https://restaurantpatrickguilbaud.ie/ ). Kai išgirdau, tai tikrai pasijaučiau labai nejaukiai. Nu vis tiek įpareigoja visapusiškai jau. O bet tačiau vakarienė buvo nuostabi. Nuo pat įėjimo ir aptarnavimas, ir bendravimas, ir gėrimai, patiekalai. Interjeras restorano buvo tobulas mūsų skoniui - šviesu, erdvu. Abu pasirinkom keturių patiekalų ragavimo meniu. Buvo siurprizas, nes šefas įvertina alergijas, pomėgius ir atitinkamai paruošia patiekalus. Mes neturėjom jokių ypatingų reikalavimų, tiesiog atsidavėm į šefo rankas. Kadangi dauguma darbuotojų - prancūzai, tai iš tiesų turbūt nelabai ir supratom abu su vyru, ką valgėm viską išsamiai. Bet gavom prie pirmojo gėrimo (aperol spritz) tokių kaip eklerų mažų su pelėsinio sūrio įdaru. Buvo nuostabus skonis. Paskui gavom kažkokio kremo prieš vakarienės pradėjimą. Tada pirmam patiekalui gavom įdomų rutuliuką su kažkuo  :D Ir ant viršaus mažulytis putpelės kiaušinis buvo. Pirmam pagrindiniam buvo balta žuvis su britišku baltuoju šparagu. Antram pagrindiniam gavom antienos su  nerealia bulvių koše. Pirmam desertui buvo panna cotta su passion fruit putėsiais ir padėklas su trim skirtingais mini vieno kąsnio desertais (macaroons, rabarbarų pyragaičiu ir tartalete su kažkuo). O antram desertui buvo bananų šerbetas irgi su kažkuo, nebežinau jau pati. Pačiai pabaigiai davė naminių triufelių, siūlė kavos ar arbatos, bet jau mes tiek pilni buvom, kad net vyno savo nebesugebėjom pabaigti. Žodžiu visas įspūdis tai kažkas nerealaus. Buvom tikrai pilni, bet kiekvienas patiekalas vis stipresnis, įdomesnis, geresnis. Visi tokie savotiški, įdomūs, lengvi iš to gamybos ypatumo. Nemoku žinokit net papasakot, bet tikrai įspūdžiai apie tokius restoranus išlieka ilgam ir lyginamas maisto įstaigų apskritai pasidaro visai kitoks kažkoks.. Džiaugiuosi gyvenime turėdama galimybę kad ir labai retais kartais, bet išbandyt va tokį dalyką. Nes tada supranti vis tiek, už ką tos žvaigždės eina ir už ką restoranai ir šefai gauna tokius įvertinimus..

Tiesa, po vieno patiekalo ant stalo iš kažkur atrėpliojo mažas voriukas. Aš vorų labai bijau. Tai MB pamatė jį ir sako "Tik nepradėk cypt"  :D  :D Aš patraukiau lėkštę ir pamačiau tą vorą. Akys tik išsiplėtė, užsidengiau burną, kad nepradėčiau klykt. Ir iškart darbuotojų reakcija tai buvo kažkas neapsakomo. Be garso atkreipė dėmesį, kad kažkas vyksta negerai. Sužiuro, įsitikino, kad tikrai kažkas ant stalo yra, atbėgo gražiai su atskiru indu, stalo šukutėm (su kuriom trupinius nuvalo po kiekvieno patiekalo ir išlygina staltiesę), nuvalė tą vorą, atsiprašė tris kartus. Paskui priėję paklausė, ar viskas gerai, patikino, kad aš ne viena vorų bijau  :D Žodžiu tikrai labai puikiai susitvarkyta buvo su mažu voru  :D 

Tai va tokie mano įspūdžiai. Daugiau neturiu ką papasakot  :D Šiandien vakare einam į vieno žymiausių čia komiko pasirodymą - buvo mano dovana vyrui Kalėdų proga. Nors aš tai norėčiau eit miegot  :D  :D  :D 

BigBang - gražūs pasikeitimai Tavo. Kaip sugalvojai nusišviesint?  :) 

giega - nepamenu aš irgi Tavo pasakojimo apie naują depą, tai matyt ne mums pasakojai  :D 

Gražios dienos visoms ir skanios kavos  :4u: 

Atsakyti

Wooow, Almost, tik bandau įsivaizduoti kaip buvo nerealu, jau vien iš parašymo jaučiasi, kad įspudžiai puikūs :) patiekalų tokių ir aš norėčiau paragauti :bigsmile: va žiūrėk jau ir turit kasmetinę tradiciją :mirksiukas:

Aš dar be kavos, kažko visai sugedau :D lėksiu tuoj pasidaryti ir toliau darbuosiuos :) jau ir po priešpiečių, tai pirmą kartą ragavau ir kepiau tofu sūrį, tai man labai patiko, toks švelnesnis už varškės ir nesijaučia jokios sojos ar, kad būtų kažkoks kitoks :rolleyes: tai vakar aš jį pasikepiau pagal rekomendacijas ir labai skanias salotas šiandien pasigaminau su braškėmis :)

Atsakyti
Labos, RS man atostogos TIK rugpjūtį... nzn kaip reiks sulaukt. O tu dirbi dar ten prie alkoholio? jei nemaišau...

Almost jetau jaučiu fainai tikrai vakaras buvo...

Bibbang gražu plaukai. kiek sumokėjai? smile.gif

NUUU kadangi aš ne RS tai visų neiškalbinsiu smile.gif

giega,kaip tas naujas darbas?

o aš nieko. nežinau ką valgyt gamin šiandie...taip nervina tas kasdienis maisto prigaminimas trims kartams vos ne ir kaddar darbui liktų.... unsure.gif unsure.gif

RS bet žiūriu tu nepavargsti nuo bendravimo- vis su draugėm ir su draugėm.nebūna kad nenenori kokią savaiotę tų draugių nematyt? man būna.... smile.gif aš pavargstu nuo bendravimo....
Atsakyti

Wooow, Almost, tik bandau įsivaizduoti kaip buvo nerealu, jau vien iš parašymo jaučiasi, kad įspudžiai puikūs :) patiekalų tokių ir aš norėčiau paragauti :bigsmile: va žiūrėk jau ir turit kasmetinę tradiciją :mirksiukas:

Aš dar be kavos, kažko visai sugedau :D lėksiu tuoj pasidaryti ir toliau darbuosiuos :) jau ir po priešpiečių, tai pirmą kartą ragavau ir kepiau tofu sūrį, tai man labai patiko, toks švelnesnis už varškės ir nesijaučia jokios sojos ar, kad būtų kažkoks kitoks :rolleyes: tai vakar aš jį pasikepiau pagal rekomendacijas ir labai skanias salotas šiandien pasigaminau su braškėmis :)

Tikrai žinok nu ta patirtis - kažkas nuostabaus.

Aš suprantu iš vienos pusės, kad čia toks vos ne pižoniškas paminėjimas gaunasi. Bet iš kitos pusės - dievinant skanų, kokybišką maistą, puikų aptarnavimą, tai tikrai išbandyt gyvenime nors kartą tokį dalyką yra kažkas wow. Kaip tik nagrinėjau dabar, ar kažkur Klaipėdoj, Palangoj yra degustacinių meniu, tai mačiau Onorė Palangoj daro degustacinį su vynu ir kaina tikrai labai labai gera man pasirodė, net susimąsčiau, ar ne klaida kokia. Tai gal išbandysim grįžę  :) 

Aš po pietų šausiu kavos. Labai skaniai ryte atsigėriau, bet tik vieną. Reik susiimt ir šaut antrą  :D  :D 

Tofu sūrį ragavau salotose, bet man jis toks joks pasirodė. Kaip kempinė - atrodo viską sugeria, o pats skonio jokio neturi  :D  :D​ 

Atsakyti
Mes ir turim tradicija per vestuviu metines eit i restoranus mirksiukas.gif Tik tokiuose sustruose dar nebuvom ax.gif

V-rine,tik nuo ateinancio pirmad mano naujas/ senas darbas bus mirksiukas.gif Dar soandien ryt savu keliu vaziuoju mirksiukas.gif Jau kaip ir i pabaiga mirksiukas.gif

Beje,tofu man irgi nepatiko.. As ir salotose valgiau ir pas kinuecius kazkoks karstas patiekalas buvo..
Atsakyti