Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Salotos patiks ne visiems: agurkai/ braškės/ fetos sūris (mano atveju tofu) /avokadas / kepinti anakardžiai/špinatai ir užpilas kokį mėgstate :) nerealiai skanios ir gan sočios, bet aišku tiktų manau ir kokia vištienos krūtinėlė, jei trūksta sotumo :rolleyes:

man tai patiktu tokios salotos  :P  o avietes  irgi labai megstu. Turbut butu vysnios- avietes- tada jau braskes. dar vynuoges nezinau i katra vieta statyti  :P 

Nu vai baigiau darbus, o tai kaip visad likom po darbo, bet siandien kitokius darbelius  dirbau,  praktiskai kuitinejausi sededama, kaip ir nepavargau, tai dar ir namo parsinesiau. pridariau salotu bliuda, mesos likuciu yra,  tai tik pirktiniu virtinuku  su varske imeciau i puoda ir sedau padirbeti .  viskas, pietus rytdienai sudeti, ryt MB iseigine, varo tvora daryti, tai tik mane nuves i darba,  ir toliau varys savo reikalais.

Atsakyti

Grizau anksciau,tai isvarem iki shopingu dovanos draugo gimtadieniui-sestadieniui-ieskot biggrin.gif Nupirkom toki Hugo Boss dirza,kur galima 2 sagtis uzsidet/pasikeist..Nu neblogas toks,turetu tikt mirksiukas.gif

Dar sau sukneliu pasimatavau..Viena tokia balta,labai grazus modelis,labai graziai atrode,nu bet jau tooookia balta,kazko truksta...Aisku gali ten prisiderint aksesuarus,bet ant pacios sukneles kazkokiu geliu norejos...Paskui viena tokia tamsiai melyna,beveik juoda..Irgi labai graziai gule modelis,bet labai panasia namie turiu...Tik biski per didele mano turima..Kai sukudau,labai klubu nebeispildau..Reiktu nuvezt kokiems siuvejams,kad nusiutu krastus...Pati nusiuciau,bet bijau,kad mano masina gali sukapot medziaga...TAi va nieko ir nepirkau..

Jei taip staigiai atsakyt,tai sakyciau-braske biggrin.gif Bet realiai turbut kokios avietes,melynes,vysnios daug skaniau biggrin.gif Is tikro visas uogas megstu biggrin.gif Siandien viena didele uoga nusipirkom-arbuza mirksiukas.gif

Ar zinojot?

Vaisiai: pomidorai, agurkai, moliūgai, braškės, gervuogės, avietės, riešutai, durnaropės, žirniai, pupos, citrusiniai vaisiai.
Uogos: bananai, vynuogės, arbūzas, agrastas, kivis, čili pipiras, vynuogės, mėlynės, bruknės.
Daržovės: bulvės, rabarbarai, kopūstai, svogūnai, česnakai, porai, burokai, rūgštynės, špinatai.
mirksiukas.gif
Atsakyti

Almost - fainai jūsu sukaktuvės buvo paminėtos, buvo įdomu paskaityt :) 

Voque - as irgi slaotas valgyciau - skaniai susiskaite :) bet man salotos niekad nebus pagrindinis patiekalas :) nebent su nemazai mesos :D reiketu dazniau jas valgyt, bet mes lietuviai is tikro per daug privalgom, tas iprotus nera geras :D

R’s - rokia fyli pastaruoju metu :) 

mickute - ar ziuri turku serialus dar? Koki ziuri? 

Giega - ale tai idomus skirtymas, nesu girdejus kai kuriu kkad vaisiais laikytu ir pan :) 

beje del megstamiausiu uogu - zemuoges, braskes, avietes, melynes :) 

visa diena namie praleidau :) gaminau siandien guliasa, virtu vulviu salia ir burokeliu :) vaikui viriau kalakutienos kotletukus(kalakutiena+cukinija+motka) ir sutryniau su saldzia bulve :) uzskaite maziuke sita patiekala. Ai dar pusryciams varskes apkepa kepiau :) 

o daugiau tai akalbim viena ijungiau ir au mergyte buvau, nieko naujo :) 

Atsakyti

Labas rytas :)  nuotaikingai tarė Ponas penktadienis...ir pakvietė Visas kavos :wub:​ 

Atsakyti

Labas rytelis

oi kaip gerai  kad  penktadienis  !!!! jau vakar kaip kritau i lova, taip ir atsijungiau, tik paryciui maciau kad po 4 ir vel  smigau, tik jau zadintuvas prizadino  :P​ 

Atsakyti

Labas rytas :)  nuotaikingai tarė Ponas penktadienis...ir pakvietė Visas kavos :wub:​ 

Kaip as  myliu ta Pona  Penktadieni  :D Kaip as jo laukiau  :P​ 

Atsakyti

Vakar diena,greita,turininga ir nuotaikinga,nes su dviem Draugėm pabuvau,smagiai pasiplepėjau :) 

Be salotų,daržovių neišgyvenčiau :huh2:  Vakarienei pas mus dažniausiai būna salotos,mišrainės.Vyras jeigu nori,prie salotų kažko rimčiau pasiima :)  Pasijuokti galima iš manęs :D  Aš net cepeliną su salotom valgau :D 

Uogos:

1 vieta-trešnės/vyšnios :wub: 

2.Šilauogės :wub: 

Skanios ir kitos tikrai,bet į favorites nepretenduoja :D  Braškės kaip daugumos mėgstamos,man buvo kažkas wow,vaikystėje slapta nuskinta iš kainynės daržo,nes pas Ją augo braškės vaikiško kumsčio dydžio,tai "vogta" braškė tuomet buvo laaaabai skani :D 

Savaitgalio planai :hmm:  yra yra tokių :D 

Šiande vakare dalyvauju sporto klubo lauko treniruotėje,vyks profesionali fotosesija,po to piknikas gamtoje su sveikais užkandžiais. Bus smagus vakaras,smagioj kompanijoje :wub: 

Rytoj,darbai namuose,poto kažkur mini išvyka į gamtą.

Sekmadienį pas Draugę,gryžo użvakar iš kelionės,tai kviečiasi į svečius. Važiuosim su Dukrom. O ir labai pasiilgom Jų Sūnelio,Jis mūsų irgi :wub: Nesimatėm jau kokia pusantros savaitės, čia tas berniukas kur aukliauju :) 

Tai va tiek iš manęs žinių :) 

Atsakyti

Kaip as  myliu ta Pona  Penktadieni  :D Kaip as jo laukiau  :P​ 

Tikiu :) 

Tas ponas penktadienis tikriausiai daugelio-mylimas ir geidžiamas :D​ 

Atsakyti

giega,į kažkokį gimtadienį einat,kad dovaną pirkote? :)  Sukneles jeigu turi labai patinkančių,nešk pas siuvėją,sutvarkys. O kam jom ten spintoje būti pasislėpusiom :D  Gražios suknelės turi kaboti ant gražios Moters,o ne spintoje :D 

Almost....Almost...uuuu,skaitant Tavo post'ą jau buvo galima pajausti tą neapsakomą patirtą malonumą restorane :wub:  Wow tikrai!!! O Tu moki taip perteikti savo mintis puikiai.Kai apie kelionę skaičiau,atrodė tarsi skaitau kelionių žurnalą,apie restoraną skaičiau,pasijutau lyg filmą žiūrėčiau :rolleyes: 

Kaip Tavo boksas? Bėgioji kaip supratau? :)  Super dėl to!

*Voque*, gal jau ofisui radote kėdes? :)  Tavo patiekalai tokie visasa skanūs,įvairove pasižymintys :super:  Nors jau esu šitą sakius,bet dar vis pasikartoju :blush-anim-cl: 

Mickute7,ar jau galutinai kelionei pasirengiai maršrutą?

BigBang,sakai aš tyli?? Hm... :hmm:  Kaip tik atrodo,kad gal retai per dieną,bet kaip visada plačiai rašau  :D  Ne visą laiką yra to laiko dažniau parašyti :)  

Ar nueinate su Dukryte į Vaikų centrą kur eidavot anksčiau? :)  Dar nebando Dukriukas eiti įsikibusi?

V-rine,atostogų dar Tau teks truputuką palaukti,bet ateis ateis jos :D  Planai atostogoms jau yra? :) 

Klausiai ar nepavargstu nuo Draugių? Oi ne....man tai vienas malonumas bendrauti su man mielais ir brangiais Žmonėmis :wub:  Man buvimas su Draugėmis,tas pats,kas va pavalgyti,kad jaustumeisi sotus ir energingas,tai pabuvus su Draugėm aš "soti" gera nuotaika,gera energija..Mane bendravimas su gerais Żmonėmis "pakrauna". Yra tokių žmonių kurie laaaabai išsiurbia mane,išsekina :unsure:  Nes tikrai matau,kad naudojasi manim kaip "kempine",kad sugerčiau jų sunkumus. Bet praregėjau ir tokius Žmones pradėjau laikyti per atstumą,apribojau bendravimą. O su mielais Žmonėmis galiu bendrauti "non stop". Turiu tikrai daug Draugių,daug pažįstamų ir jų rate visi jie skirtingi,įvairovė,iš kurių vis kažką naujo ir įdomaus galiu išgirsti ir įsidėti į savo bagažą :wub:  Draugystė mane praturtina-gera nuotaika,gerom emocijom,pozityvumu,energija tokia,kad galiu kalnus nuversti dėl savęs,dėl savo Šeimos ir savo Draugų :wub:  "Trumpai"atsakiau :hmm:  :D  Bet kitaip nemoku :D​ 

Atsakyti

Ai dar dėl darbo V-rine klausė :)  Nea jau ten nedirbu kokie treti metai :hmm:  Joo va prisiminiau 3 metai buvo sausį kai iš ten išėjusi. Dabar dirbu per 3 darbus,bet taip va sugebu,kad jau apie 13val dażniausiai namie būnu po darbų :D Ir visi darbai skirtingi kaip diena ir naktis,visi man tinka ir patinka :)  Plačiau apie juos parašysiu grupėje :mirksiukas:​ 

Atsakyti
LAbukas

Myliu ir as penktadienius wub.gif Siandien sapnavau,kad kokius 3x ejau i tulika,tai gerai,kad i lova neprisisiojau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Ir pabudau nuo to noro kelios min pries zadintuva..

Ryt einam i MB draugo,su kuriuo mokinos jureivystes ir kuris pries metus atsikrauste i UK,gimtadieni mirksiukas.gif Tikra diena -10,bet zino,kad mums krikstynos ta diena..Eisim i kazkoki restoraneli mirksiukas.gif

Nera aplink mane siuveju...Kur anksciau gyvenom,pilna buvo tokiu indisku siuvykleliu,neblogai sutvarkydavo...O cia-nera..O vezt,kazkaip specialiai neprisiruosiu,o kai vaziuoju i ta puse-pamirstu pasiimt...Dvi sukneles tokias turiu...Viena tai dar pati pasitaisyciau,o kitos medziaga tokia,kad reikalinga ploksciasiule masina,mano gali sukapot...
Atsakyti

Hy hey penktaaaadienis! :) jungiuosi su kava, oi kaip skaniai geriu, mmm :rolleyes: 

Rytas prasidėjo sportu, tai iškart energija per kraštus liejasi, nuotaika puiki nors atsibudusi ryte galvojau tikrai šiandien nesportuosiu, neturiu jėgų, nes ir miegojau labai trumpai, ir šiaip kažkaip be jėgų jaučiausi, bet va dar kartą įsitikinau, kad prasijudinus iškart viskas kitaip :ax: 

Planai šiandienos padirbėti, o popiet ištaikius progą nulėkti iki turgelio noriu, nes rytoj eskursija, tai šeštadienio apsipirkimą reikia perkelti šiandien :ax: vakare lėksim iki parduotuvės, dar truputį reikalų turim, tai visa diena kaip ir suplanuota. 

R,s, kokia kalbi rytais, taip faina skaityti prie kavos puodelio :bigsmile: vis kažkur važiuojat, vis kažkur į svečius, namuose spėju retai būnat, nes ir renginiai, ir draugai, ir kelionės, labai liuks :rolleyes: 

Dėl kėdžių, tai ne, dar neturim, nes tikrai nėra kada nulėkti ir apžiūrėti, MB visiškai užsikasęs darbais, tai palauks tos kėdės :D 

Atsakyti