Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Vakar ilgai ir smagiai po parką pasivaikščiojom,pakvailiojom,pasportavom ir žiūrim jau 23val laikas namo :D  Bet gryżus ilgai dar kažkaip neužmigau,tik apie 2val,šiande 7val nubudau,bet jaučiasi,kad trūksta miego :B  Reiks kažkaip kompensuoti tą miego trūkumą :D 

Kažkurią dieną pikta buvau,tai girdžiu Mažoji Dukra ir sako Vyresnėlei : " Mama tikriausiai 8 valandų nepamiegojo,tai pikta" :D  :D  

Ryto planas,ramiai gurkšnojama kava+knyga :wub:  Po to matysim kas ir kaip :)​ 

Atsakyti

Mickute7,ar ilgai vakar vakarojai prie darbų? :bigsmile:  p.s. reik kada pagaliau mums susiorganizuoti net tik virtualų kavos gėrimą,bet ir realų :mirksiukas: 

giega,na o pats MB patenkintas išankstine dovana? :D  kas ten per karoliukas?

*Voque* jau tikriausiai pakeliui į Anykščius,gero laiko :wub: 

V-rine,ką Tu šiande veiksi?

BigBang,gero ir lengvo darbo Tau :) 

Almost,kalbinsim pirmadienio rytą :D  :D 

Gero ir saulėto šeštadienio!!!

Atsakyti

Labas rytelis

R.s, senai mums laikas butu susibegti  :P  tik tai as  i darbus ikritus, tai tu su reikalais, bet manau  tikrai  atrastume laisvo laiko.  juk ir tie darbai  gali palaukti  :D  siaip svajoju kita savaitgali  MB viena isleisti  i kaima, grynai noriu pailseti, namus apsitvarkyti, o jis ten vyrisku darbu ture, as jiems ten griovu nepadesiu kasti. o dar ir atostogu savaite bus lasisva man, tai tada ir diena kazkatruo laiku butu galima susitikti.

O vakar  neblogai  padirbejau, norejosi, kad kuo maziau liktu, aisku neskubedama ir cia parasinedama, filmus ziurinedama, tai ik puses 2 prie stalo sedejau. tai jau kai kritau i lovyte  ir iskarto atsijungiau. aisku 6 pakeliau galva,  is karto zadintuvas isijunge- miau miau. bet jau tikrai nepajegiau keltis, o tai visa tokia kaip sulauzyta , dar nusmigau, tai jau tik puse 9 prabudau, MB padare kavyte, as blyniuku keptuve iskepiau, va MB ka tik pro duris isbego, leksiu ir as prasivedinti, kol visai neaptingau

Atsakyti
Labukas

Atsikeliau 8,visa valanda ilgiau pamiegojau biggrin.gif Isgeriau kavos ir galva skaudet pradejo...Matyt sureagavo su vakaryksciu vynu ax.gif

QUOTE(R's... @ 2018 06 09, 05:46)
giega,na o pats MB patenkintas išankstine dovana? biggrin.gif  kas ten per karoliukas?

MB turi va tokia panasia apyranke.

https://www.thomassa...;forceGrid=true
Tik jam paciam susirinkt karoliukus reikejo..Ta apyranke ir kelis karoliukus padovanojau vestuviu metiniu proga.PAskui naujiems,kaledoms susirinko likusius,bet vieno vis kaip ir truko...Tai va ir nupirkau dar viena biggrin.gif

Varom iki pardziu,MB i bankus reikia,man ko nors biggrin.gif
Atsakyti
As jau grizau,o kur jus visos biggrin.gif
MAn krikstynom balionu reikia,bet pardej pasake,kad iki rytojaus neissilaikys jie tokie grazus,tai nupirkau,bet palikau pardej ir ryt vaziuosiu atsiimt jau pripustu biggrin.gif

MB vaziuos masinai technikini pravaryt,as einu biski kiema aptvarkyt ir paskui nagus persilakuot reiks mirksiukas.gif
Atsakyti

Aš jau po darbu :) baigiau kava gerti. Planu jokiu nera. Vyras keps bulvinius blynus, vakare formulę žiūrėsim :) ryt vėl į darba :) 

AIsku ziuriu- Meilės simfonija / Cennet'in Gözyaşları ir Gyvenimo daina / Hayat Şarkısı. O tu ka dabar ziuri ?

Aš dabar Kara Para ask tik pasilikau žiūrėti. Laiko tiek nėra, kad du serialus galėčiau kartu žiūrėt :) 

Atsakyti

Aš jau po darbu :) baigiau kava gerti. Planu jokiu nera. Vyras keps bulvinius blynus, vakare formulę žiūrėsim :) ryt vėl į darba :)

Aš dabar Kara Para ask tik pasilikau žiūrėti. Laiko tiek nėra, kad du serialus galėčiau kartu žiūrėt :)

uzkabino  Juodieji deimantai / kara para ask / ?

Atsakyti

Labukas

Atsikeliau 8,visa valanda ilgiau pamiegojau biggrin.gifIsgeriau kavos ir galva skaudet pradejo...Matyt sureagavo su vakaryksciu vynu ax.gif

MB turi va tokia panasia apyranke.

Tik jam paciam susirinkt karoliukus reikejo..Ta apyranke ir kelis karoliukus padovanojau vestuviu metiniu proga.PAskui naujiems,kaledoms susirinko likusius,bet vieno vis kaip ir truko...Tai va ir nupirkau dar viena biggrin.gif

Varom iki pardziu,MB i bankus reikia,man ko nors biggrin.gif

MB tokiu apyrankiu nea. a va mano sunenui tai opa !!

Atsakyti

uzkabino  Juodieji deimantai / kara para ask / ?

Įdomus, bet negaliu pasakyt kad užkabino. Buvau palikus keliom savaitėm ir nepasakyčiau, kad labai baisiai pasiilgau. Įdomiau buvo Juoda balta meile pažiūrėt ir Fazilet su dukterim :)

Atsakyti

Labas rytas :) 

Sekmadienio rytas-lovoje su kava :) 

Poto reiks eiti pusryčiauti ir krepšį krautis,reik maudymukų,rankšluosčių,vyks maudynės pas Draugę,baseinas didelis :)  Važiuosim dar vieną Draugę su Sūneliu paiimti ir tada pas kitą Draugę,smagiai leisti laiko :ax:​ 

Atsakyti

giega,kaip gimtadienyje vakar sekėsi?

Gražios Jums šiande šventės,nuotaikų gerų ir smagaus laiko :wub:  Lauksim foto :mirksiukas: 

Mickute7,dar miegi? :bigsmile: 

*Voque* labai laukiu Tavo pasakojimo apie išvyką :bigsmile:  Žinoma kai laiko turėsi,papasakok :mirksiukas: 

BigBang,o Tu nuo ryto savaitgaliais dirbi? 

Atsakyti

Labas rytelis

Jau nemiegu.bet dar baisiai tingiu

Atsakyti