Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Sveikos  :) 

Papusryčiavau darbe, kavą išgėriau - metas kibt į darbus  :) 

Šiandien dar viena graži diena nusimato. Vakare lėksim į barą su kolegom, bet planuoju ilgai nebūt - noriu namo ilsėtis  :D 

Vakar vakare po darbo nuėjau pasiimt užsisakyto puodelio kavai - norėjau nusipirkt stiklinį būtent, daugkartinio naudojimo (kad tų popierinių nebereikėtų naudot), gražų, patogų. Tai radau su nuolaida šį http://eu.keepcup.co...s/espresso.htmlTik kadangi ėjom į komedijų vakarą, tai teko palikt pas vyrą darbe ir nešiuos į darbą tik pirmadienį. O jau taip norėjau šiandien iškart ir naudot  :wub:  :D 

Paskui pavakarieniavom su vyru, tada nuvažiavom į tą šou. Smagus visai vakaras buvo - aš nesu itin didelė tų komedijų fanatikė. Nu smagu pasijuokt, bet taip, kad ten sekčiau tuos stand-up komikus, tai tikrai nėra. Ėjom į kone vieno žymiausių komikų - Michael McIntyre (https://www.michaelmcintyre.co.uk/) pasirodymą. Nu šaunuolis, patiko tikrai. Jį šios savaitės pradžioj užpuolė gatvėj, pavogė brangų laikrodį. Bet vis tiek žmogus susikaupė ir atvažiavo atlikt pasirodymų, nors minėjo šou pradžioj, kad buvo labai neapsisprendęs iki paskutinės minutės.. 

Paskui grįžom namo ir ėjom miegot - nu gi į darbus abiems šiandien  :D 

Ai, dar vakar užsisakiau kelias suknutes - vis nežinau, ką noriu vilktis į krikštynas, o Ted Baker prasidėjo nuolaidos. Tai su vyru apžiūrėjom kelias sukneles ir užsisakiau - matysiu, ką pasiliksiu, kas tiks ir galėsiu parodyt paskui  :) Nes iš aprašymų "rožinė, gėlėta, vidutinio ilgio" tai nieko neina suprast vis tiek  :lol:  :lol:  :lol: 

Ką čia dar papasakojus jums..

R's - klausei dėl bokso ir bėgiojimo, tai taip. Šią savaitę bokse nebuvau, nes pirmadienį buvo išeiginė, tokiu atveju perkelia treniruotę į antradienį, bet buvo sporto salė darbe užimta tą dieną. Tai buvo tik ketvirtadienį treniruotė, bet negalėjau eit dėl to šou. Tai tokia išsibarsčius šiek tiek ši savaitė. Šiaip planas yra eit du kartus per savaitę į bokso treniruotę ir papildomai du - tris kartus pabėgiot, dar su vyru pasivaikščiot ilgas distancijas. Žodžiu daugiau judėt tiesiog  :) 

Skaičiau planus savaitgalio visų, kas parašė, tai smagios dienos nusimato  :) 

Mes irgi turim šiokių tokių planų - lėksim sveikint draugo su gimtadieniu. Juokiaus ryte su vyru, kad galėtų būt toks savaitgalis, kurį praleidi namie ilsintis ir tvarkantis. Bet paskui susimąsčiau ir pasakiau, kad iš tiesų tai visai nenorėčiau tokio savaitgalio  :lol:  :lol:  :lol: 

Tai va tokios tos mano istorijos. Visoms skanios kavos ir gražios dienos  :4u: 

Ai, Voque, ar jūs esat buvę tam restorane Onorė:)​ 

Atsakyti

Koks puodelis fainas! Toks stilingas :angel_not: kava dar skaniau gersis ir jos dar daugiau reikės :D 

Dėl restorano, tai ne žinok, nesam buvę, kažkaip ir minėjau, kad gan taupūs esam pasidarę būtent ant pinigų išleidimo kavinėse/baruose, nes nu kažkaip :rolleyes: aišku nueinam, bet lyginant kaip anksčiau vos ne kas savaitgalį, tai tikrai ne :) mes va parduotuvėse geriau netaupom ir perkam brangesnius maisto produktus :) 

Atsakyti

Koks puodelis fainas! Toks stilingas :angel_not: kava dar skaniau gersis ir jos dar daugiau reikės :D

Dėl restorano, tai ne žinok, nesam buvę, kažkaip ir minėjau, kad gan taupūs esam pasidarę būtent ant pinigų išleidimo kavinėse/baruose, nes nu kažkaip :rolleyes: aišku nueinam, bet lyginant kaip anksčiau vos ne kas savaitgalį, tai tikrai ne :) mes va parduotuvėse geriau netaupom ir perkam brangesnius maisto produktus :)

Aš turiu kelis tuos termosinius / nešiojamus puodelius, bet didelius. Tiek kavos vienu kartu nebegeriu jau, kaip seniau, kai latte ar cappuccino gerdavau. Todėl norėjau mažesnio, bet būtinai stiklinio  :) 

Supratau. Būčiau atsiliepimų klausus, smalsu tiesiog  :) Vakar šnekėjau su vyru, tai norėčiau nusivest tėvus abiejų tam degustaciniam meniu. Bet matysiu, kaip ar norės  :)​ 

Atsakyti

Seikutės :) 

oho kad prirašėt, buvo ka paskaityt :) 

R’s kaip išsamiai apie draugus :) šunu ki turi geru draugu, pas mus tokiu nelabai daug cia yra, o kur vyro tikrai neblogi tai vienas Norvegijoj kitas Vokietijoj. Tai susimatom karta i metus ir viskas. Visi kiti tik pazistami daugiau nei draugai :) 

buvau siandien del vieno darbo, antradieni interviu. Nieko per daug nesipasakojun sita tema, nenoriu. Kai jau kazkas bus aiskiau - tada :) 

buvau primarke siandien, nupirkau savo damai sortukus, vyrui triusiku o sau plaukams rišti gumyčiu :) 

gero visoms penktadienio :) planu nei siandien nei savaitgaliui kol kas jokiu nera apart to kad ryt ir poryt dirbu kaip ir kiekviena savaitgali :) 

Atsakyti

O aš manau, kad tikrų draugų neįmanoma daug turėti, pažįstamu taip, bet ne tikrų draugų :)

BigBang, lauksim naujienų, kai kažkas paaiškės :rolleyes:

Aš vėl su kava, dar proteininio batonėlio turiu pasiemus, tai skanausiu :)

Buvau iki turgelio nuėjus, tai oi gėrybių prisipirkau, ir naminės vištienos, ir daržovių, kiaušinių :bigsmile:

Atsakyti

buvau siandien del vieno darbo, antradieni interviu. Nieko per daug nesipasakojun sita tema, nenoriu. Kai jau kazkas bus aiskiau - tada :)

Laikysiu kumščius, kad viskas eitųsi taip, kaip nori ir tikiesi  :4u: 

Aš vėl su kava, dar proteininio batonėlio turiu pasiemus, tai skanausiu :)

Aš pietums picos sukirtau, paskui ledą sušlamščiau. Dabar jau tik pokaituko norėčiau numigt  :lol:  :lol:  :lol: 

Ai, va prisiminiau, ką norėjau pasakyt. Man R's tokia visiškai people's person atrodo - nu žmogus, kuriam bendravimas, draugai, žmonės aplink reikalingi kaip oras. Tai visiškai nenuostabu, kad tiek laiko praleidžia kitų žmonių apsuptyje  :)​ 

Atsakyti

prisiduodu kad gyva. tik 18 namie buvau, taip gavosi, kad ir  penktadieni likau ilgiau padirbeti, nes kadangi MB  uztruko,   o darbo tai prisikroviau namo, tai su dezemis  nesinorejo kazko prasyti kad parveztu namo, tai dar 1.5 h padirbejau kol MB atvaziavo.  parlekiau namo alkana, greit kiausiniu pasikepiau, su salotomis susveiciau, rabarbaru kompoto issivirau, besisukiojant virtuvje  dar miltiniu  blynu uzsimaniau  :P​  vsio, dabar sedu padirbeti, kad kitoms dienoms maziau liktu. veliau paskaitinesiu ka cia per diena priraset 

Atsakyti

Tai va tiek iš manęs žinių :)

normaliai cia is taves ziniu  :P​ 

Atsakyti

Gražios suknelės turi kaboti ant gražios Moters,o ne spintoje :D

Mickute7,ar jau galutinai kelionei pasirengiai maršrutą?

Klausiai ar nepavargstu nuo Draugių? Oi ne....man tai vienas malonumas bendrauti su man mielais ir brangiais Žmonėmis :wub: "Trumpai"atsakiau :hmm:  :D  Bet kitaip nemoku :D​ 

Labai teisingai pasakyta

Neturejau sia savaite kada prisesti del keliones per tuos  darbus,  kazkaip turiu si savaitgali  galutinai sustatyti marsruta, nors daug maz  pagrindai yra, bet noriu grynai visa marsruta su sustojimais, lankytinomis vietomis tureti  atsispausdinus

Man ir reikia zmoniu  :wub:   as kompanijos zmogus. o tu  visada taip "trumpai " atsakinek  :bigsmile:  Saunuole. ir kitaip nesimokink  :lol:  :lol:  :lol: 

Atsakyti

Hi :hi: 

Bandysiu "trumpai" :hihihi: 

Mickute7,man neįmanoma išmokti trumpai :laugh: 

Gryžau po treniruotės laaaaabai pakylėta,uch...sportas jėga,gera kompanija,fotosesija labai linksma buvo,užkandžiai ir plepesiai :rolleyes:  O labiausiai pakylėjo ir šypsotis privertė,turbūt šypsena iki ausų bus minimum 2 paras :D  atrodo gal kam menkniekis,bet man gautas vienas komplimentas buvo laaabai daug :wub:  Trenerės sako nors ir trumpai dar Jus pažįstam,bet norim pasakyti,kad esat labai šiltas žmogutis,nuo Jūsų sklinda tokia ramybė ir gėris,uch...kaip buvo gera :wub:  ir dar ne viskas,panašu,kad galiu greitu laiku turėti ketvirtą darbą :blush-anim-cl: 

Almost,taip Tu teisi,man bendravimas,kaip oras :wub:  Aš galiu po gerų emocijų parom nevalgyti :D  Soti draugyste būnu :rolleyes: 

*Voque* geros ryt kelionės Jums :wub:  Lauksim įspūdžių :) 

O namie būnam būnam mes :D  Va ir dabar namie,bet Vyras baigia betonuoti ir leksim kažkur atitrūkti nuo darbų,Mergaitės nori ledų kur prie vandens,būtent vandens suvalgyti,tai padarysim tai ir tada pasivaikščioti kažkur :) 

giega,ooo nusimato linksmas baliaunas savaitgalis pas Jus :bigsmile:  Kokius orus rodo sekmadieniui? gal jau nebaisus lietus?

Mickute7,darbuojies? Daug darbo parsinešiai? Laiko dar turi iki išvykimo,manau tikrai detalų planą pasiruoši :mirksiukas: 

BigBang,sėkmės palinkėsiu,kad viskas būtų OKI dėl naujo darbo :mirksiukas: 

V-rine,kažkur užsipenktadieniavo,kad net pas mus nepasirodė :D 

Va pabandžiau "trumpai" :D 

Gero likusio penktadienio vakaro Visoms :wub:​ 

Atsakyti
PAgaliau ir as po darbu biggrin.gif Ora savaitgaliui lygtai gera zada,tikiuosi ir nepasikeis biggrin.gif

Jau kelinta diena norejau apkepo,tai jau kepa biggrin.gif Dar vyno noriu-sala saldytuve,tuoj atsidarysiu mirksiukas.gif
Atsakyti

Tobulas apkepas-eilini karta isitikinu wub.gif Negaliu sustot ryti biggrin.gif
http://www.sauletavi...kes-apkepas-ii/
Atsakyti