Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Įdomus, bet negaliu pasakyt kad užkabino. Buvau palikus keliom savaitėm ir nepasakyčiau, kad labai baisiai pasiilgau. Įdomiau buvo Juoda balta meile pažiūrėt ir Fazilet su dukterim :)

o tai  Juoda balta meile yra pabaiga jau ? Fazilet nesibaige dar ? as vis sakiau sita paziuresiu, maciau ten tiek diskutavot, nu bet ir nepakilo ranka jo vel susirasti. man ir dabar mintyse ta durna motina stovi ir uzmusk tu mane bet ji tokia atbaidanti  :D nors kiti veikejai ir suintrigavo

Atsakyti

Laba srytas :) aš po dušo, pusryčių ir su kava :) tuoj keliausiu darban :) po darbo lėksim pas draugus BBQ keps :) tai vis iš namų išvarysim :) vakar dar vakare draugė išsitempė mane kavos, tai taip valandėlę pasivažinėjom mieste, na pavėžiojo teisingiau :) 

giega,kaip gimtadienyje vakar sekėsi?

Gražios Jums šiande šventės,nuotaikų gerų ir smagaus laiko :wub:  Lauksim foto :mirksiukas:

Mickute7,dar miegi? :bigsmile:

*Voque* labai laukiu Tavo pasakojimo apie išvyką :bigsmile:  Žinoma kai laiko turėsi,papasakok :mirksiukas:

BigBang,o Tu nuo ryto savaitgaliais dirbi? 

Aha. Darbas visad nuo 9 ryto :) 

o tai  Juoda balta meile yra pabaiga jau ? Fazilet nesibaige dar ? as vis sakiau sita paziuresiu, maciau ten tiek diskutavot, nu bet ir nepakilo ranka jo vel susirasti. man ir dabar mintyse ta durna motina stovi ir uzmusk tu mane bet ji tokia atbaidanti  :D nors kiti veikejai ir suintrigavo

Yra jau abiejų pabaiga. Fazilet vakar baigėsi, šiandien turėtų jau rusiškai būt įkelta paskutinė serija. Oi žinok man tos maulės ir gaila vietom ;) ji ne iš geri gyvenimo tokia ;) tikrai rekomenduoju, labai geras serialas ;) net žinok man geresnis už Juoda balta meile, kuris labai patiko. Nors jo man pradžia tik labai gera buvo, na pabaigoj biškelį nuvažiavo į lankas :) bet irgi geras ;) 

vakar neiškenčiau ir atsidariau dar vieną serialą - Merhamet. Ooooo vaikyti, labai užkabino. Jaučiu žiūrėsiu dabar šitus du :) 

Atsakyti
LAbukas

Vakar fainai pasisedejom mirksiukas.gif Buvo uzsakytas vienas restoranelis,atvarom,o ten sugedo dujos ir negali virtuve dirbt,atvaziaves meistras,tikisi pataisyt...Jie turi dar tokia lauko terasa,su atskira virtuve,tai truputi ten pasedejom,isgerem vyno,uzkandom uzkanduku..Bet per pusvalandi nnepataise,o toj terasoj kad ir daro karstus,bet labai mazas pasirinkimas,tai isejom i kita restorana biggrin.gif Labai skaniai pavalgem mirksiukas.gif MB ir jubiliatas aveina valge,as midijas,draugo zmona-lasisa,o vaikai(15 ir 18m) vista.Vistos kai atnese,tai grynai puse vistos biggrin.gif
PAskui dar pas juos grizom,iki 12 pasisedejom ir namo parvarem mirksiukas.gif

DAbar jau keliames,blynu pusryciams iskepiau mirksiukas.gif Dukra paskutine minute renkasi,ka rengtis biggrin.gif biggrin.gif MB irgi jauciu varys pirkt marskiniu...Tuos kuriuos planavo detis,nu per mazi blink.gif Kai juos pirko,tada kudinosi,o dabar jau raumenis auginas,tai vel issiputes..Dar yra dveji marskiniai kabo,tuoj derinsim biggrin.gif
12h vaziuojam balionu pasiimt,12;30-torto.Dar uosvius pagriebt pakeliui reikia ir jau varom pas juos..Nezinau,kaip ten visi tilpsim biggrin.gif biggrin.gif Ju butukas labai maziukas...Ai,oras geras,galesim lauke pabut,o namie lai fotografe pafotkins,paskui i baznycia,fotosesija ir restoranas-ten jau visi tilspim biggrin.gif
Atsakyti

Sveikos :) tik dabar atradau laiko prisėsti, va gurkšnoju šaltą kavą, gaivinuosi :rolleyes: diena šiandien labai greita, ryte kavintis buvom išėję su šeima, vėliau iki 

jūros, tai daugokai jau žmonių ir karšta šiandien labai, tai vos parsivilkom namo :D dar iki sodo buvom nulėkę, braškių parsivežėm, atrodė daug, bet daugiau šiandien nieko ir nevalgau, beveik nebeliko :D reikės dar nulėkti kokį vakarą, gal bus prisirpusių vėl :) nerealu tos visos daržo/sodo gėrybės, o dar kiek bus visko :bigsmile: 

Vakar kelionė visai liuks, visada kartoju, kad graži mūsų Lietuva, tikrai yra ką pamatyti :ax: buvom Lajų take, bet aš nežinau kokio stebuklo tikėjausi, na pakilom, labai graži panorama, galbūt ir verta pamatyti :) vėliau degustacija Rokiškyje laukė, tai paragavom sūrių, dar ten buvo gardumynų visokių, na man neaktualu, tai aš tik sūrius skanavau, juodą duoną ir vyno taurę išgėriau :) aišku ir bažnyčiose keliose buvom, pačiam mieste, Anykščiuose Vorutos vyno nusipirkom. Pati kelionė labai ilga, apie 800km pirmyn ir atgal, tai ryte 6 išvažiavom, o grįžom tik vidurnaktį. Bet kuriuo atveju aš visada už išvykas, visada už keliones, nes tikrai įdomu, tikrai yra ką pamatyti :rolleyes: 

Atsakyti

Labas labas iš pat pirmadienio labas :bigsmile: 

kaip po savaitgalio nusiteikią darbams? Kaip pilsėjote? :rolleyes: 

Pasikavinam ir kimbam į darbus :)​ 

Atsakyti

Labas rytelis

Ir as jau su pirmadienio kava. gerai issimiegojau,  tik paryciui girdejau kad lyjo. tai kad vel kimbam i darbus pilnu tempu, nera kada tinginiauti

Atsakyti

Vakar diena visa turininga buvo. Kai išbildėjom iš  namų 11val,tai gryžom tik apie 21val :D  Bet buvo smagu,baseine prisiturškenom ir mes ir Vaikai. Ir pasideginom ir kokteiliukais pasivaišinom,aš aišku be rimtesnės sudėties skanavau :D ,nes vairavau,bet skanu. Prisiskanavom Ispaniškų sūrių,kumpelių,nes Draugė iš kelionės parsivežus. Galiu pasakyti ispaniški sūriai labai skanūs. Po to dar sumastėm apsikirpti,turėjom tik kirpčiukus kirpti,bet gavosi daugiau ir rezultatu esu labai patenkinta :wub:  Nors ir kaip smagu buvo,bet teko pakuotis daiktus ir namo važiuoti :) 

Vyras truputį paliūdėjo :D  Nes buvo vienas,o mes gi papratę sekmadienius kartu leisti. Bet Jis ir vienas pramogų prisigalvojo,su dviračiu pakeliavo,karinę techniką apžiūrėjo kuri buvo trumpam Kaune sustojusi. Tada gryžom mes,dar pleptelėjom ir miegoti nuėjom.

Atsakyti

Mickute7,girdėjau ir aš,kad lijo ir gan stipriai. Gero ir lengvo Tau darbelio :) 

*Voque* oho ilga kelionė kilometražo atżvlgiu,bet gi prisiminiau,kad iš toli keliavot :)  Smagu,kad patiko,kitaip ir negali būti :)  O kiek laiko truko degustacija Rokiškyje? gal ta degustacija reiktų ir man plačiau pasidomėti,nes turiu kas laaabai mėgsta sūrius :D 

Almost,prašom pristatyti savo praėjusį savaitgalį :rolleyes: 

BigBang,kaip BBQ vakarėlis pas Draugus? :bigsmile: 

giega,laukiam pasakojimo apie šventę :mirksiukas: 

Marškiniai tiko TB ar pirkot naujus? :lol: 

V-rine,kaip Tavo laisvos dienos? Ką veikiai vakar? :bigsmile: 

Atsakyti
Labukas

Na stai ir praejo krikstynos biggrin.gif Pacioj baznycioj nepatiko...Lenkiska baznytele labai mazyte,o zmoniu labai daug buvo..Vienu metu krikstino ar 7 vaikus,po to dar kokie 8 vaikai prieme pirma komunija..O dar misios ilgiausios...Nu kazkaip lietuviskoj ar angliskoj,kad ir krikstina kelis vaikus is kart,bet jokiu misiu nebuna..Juk tie leliukai uzmiega,pazadina juos,verkia visi...O dar karsta baisiausiai buvo...
Paskui nuvarem i toki parkiuka,pasifotkinom mirksiukas.gif Nuotraukos uz kokio men bus..PAskui i restoraneli ir viskas biggrin.gif Tortas labai skanus buvo mirksiukas.gif
MB renges is turimu marskiniu mirksiukas.gif
Atsakyti

Labas rytas :) pajūrys vis dar be lietaus, o taip laukiam :rolleyes: 

Dėl degustacijos, tai ten labiau edukacinė tokia programa, nes rodė filmuką apie patį Rokiškio sūrį. Truko neilgai, 5 rūšių gavom paragauti, šalia uogienės buvo, duonos, saldaus pyrago, arbatos, vyno taurė, dešros rūkytos. Kaip už 4eu žmogui, tai buvo gerai :ax: bet čia manau jos rengiamos tik didesnėms kompanijoms žmonių.

Atsakyti

Labas rytas :)

R’s gerai Bbq :) smagiai paplepejom :) pasedejom, pavalgem, po to pasivaiksciojom ten pas juos rajonely :) ramu, grazu, vien nuosavi namai, matosi kad tokie geriau gyvenantys anglai ten gyvena, nes ir mašinos naujos ir šiaip labai gražiai sutvarkyta visur :) 

kepu varškės apkepa :) iškeps ir tikiuosi dar dukriukas užmigs :) tada dar ir aš galėčiau numigt, nes nuėjau tik prieš 2 miegot, o 7 jau kilau :) ech tie serialai, būtinai turėjau pabaigt vakar, labai įdomu buvo :) 

Atsakyti

Labas rytas po kavos  :) 

R's - sakai lauki mano savaitgalio pasakojimo?  :D 

Nu jis toks visoks buvo. 

Penktadienį vakare ėjom su kolegom į barą vakarot. Tai pabendravom, paragavom kokteilių. Paskui vyras mane pasiėmė su motociklu, nuvažiavom nusipirkt maisto išsinešimui, pasiėmėm pledą namie ir nuvažiavom į parką pavalgyt, pabūt grynam ore. Tada grįžę ėjom ilsėtis, nes šeštadienį anksti ryte reikėjo išvažiuot.

Šeštadienį va atsikėlę susiruošėm ir anksti išvažiavom į šiaurinę Airiją pas draugus. Sustojom išparduotuvių miestely tam pačiam, kur aną savaitę buvom, nes pakeliui ten vis tiek. Tai nusipirkau Next kelias poras džinsų po kelis svarus, palaidines kelias į darbą. Paskui Adidas parduotuvėj buvo didelės nuolaidos - naujai atsidarė, tai geros kainos ir papildomai taikė nuolaidą. Nusipirkau du maudymosi kostiumėlius paprastus sportinius (vieną tokio tipo, tik be juostų šone https://www.adidas.i...uit/CX5044.html, o kitą tokį https://www.aritzia.com/intl/en/product/zip-swimsuit/61489.html?country=intl ), paskui dar kelias sportines liemenėles ir viskas. Tada nuvažiavom pas draugus. Ten padėjom pasiruošt šventei - darė staigmeną jubiliejaus. O vakare jau baliavojom. Jergus, tiek žmonių, tiek vaikų - eina sau, man iki dabar ausyse ūžia  :D  :D  :D Atpratus aš nuo to triukšmo jau tikrai.. Nu bet gera šventė buvo tikrai - kitą dieną visiems bloga buvo, kas be kontrolės šventė  :lol:  :lol:  :lol: 

Sekmadienį ryte anksti kilau - gelbėjau vyrą, nes smagų vakarą turėjo va  :D Nakvojom pas kitus draugus, tai kol išsikrutinom, išsijudinom, kol atsigavo vyras, jau vos ir ne pietūs buvo. Tada nuėjom pas draugus, kur mašiną buvom palikę. Padėjom susitvarkyt, nes oj oj pekla buvo ten. Tada pailsėjom dar šiek tiek, užkandom ir išvažiavom. Reikėjo grąžinti džinsus visus  :D  :D  :D Netiko ir nepatiko. Tai nieko daugiau ir nenusipirkau. Tik užkandom šlamštmaisčio ir viskas, grįžom namo. Ėjom tiesiai pamiegot, nes labai išvargę buvom. Atsibudau vėliau, apsitvarkiau namus, kosmetiką savo susitvarkiau, persižiūrėjau, susitvarkiau nagus ir viskas. Reikėjo vėl eit miegot  :D Toks tas ir savaitgalis - jau laukiu kito, noriu pailsėt.

Šiandien eisiu į boksą, grįžus vakare valgyt gaminsiu ir dar eisiu pasitvarkyt. Kažkokia tvarkymosi nuotaika man - ir darbe nuo ryto kuičiuos, tvarkaus  :D Nu neblogai visai gal sakyčiau.. 

Skaičiau ir jus, visas veiklas savaitgalio. Tai smagu labai, kad visoms jis puikus buvo  :) 

giega - būna ir lietuviškose bažnyčiose mišios, jeigu taip suderina ir taip tinka krikštomiems vaikams  :) 

Atsakyti