Labas rytas po kavos
R's - sakai lauki mano savaitgalio pasakojimo?
Nu jis toks visoks buvo.
Penktadienį vakare ėjom su kolegom į barą vakarot. Tai pabendravom, paragavom kokteilių. Paskui vyras mane pasiėmė su motociklu, nuvažiavom nusipirkt maisto išsinešimui, pasiėmėm pledą namie ir nuvažiavom į parką pavalgyt, pabūt grynam ore. Tada grįžę ėjom ilsėtis, nes šeštadienį anksti ryte reikėjo išvažiuot.
Šeštadienį va atsikėlę susiruošėm ir anksti išvažiavom į šiaurinę Airiją pas draugus. Sustojom išparduotuvių miestely tam pačiam, kur aną savaitę buvom, nes pakeliui ten vis tiek. Tai nusipirkau Next kelias poras džinsų po kelis svarus, palaidines kelias į darbą. Paskui Adidas parduotuvėj buvo didelės nuolaidos - naujai atsidarė, tai geros kainos ir papildomai taikė nuolaidą. Nusipirkau du maudymosi kostiumėlius paprastus sportinius (vieną tokio tipo, tik be juostų šone https://www.adidas.i...uit/CX5044.html, o kitą tokį https://www.aritzia.com/intl/en/product/zip-swimsuit/61489.html?country=intl ), paskui dar kelias sportines liemenėles ir viskas. Tada nuvažiavom pas draugus. Ten padėjom pasiruošt šventei - darė staigmeną jubiliejaus. O vakare jau baliavojom. Jergus, tiek žmonių, tiek vaikų - eina sau, man iki dabar ausyse ūžia
Atpratus aš nuo to triukšmo jau tikrai.. Nu bet gera šventė buvo tikrai - kitą dieną visiems bloga buvo, kas be kontrolės šventė
Sekmadienį ryte anksti kilau - gelbėjau vyrą, nes smagų vakarą turėjo va
Nakvojom pas kitus draugus, tai kol išsikrutinom, išsijudinom, kol atsigavo vyras, jau vos ir ne pietūs buvo. Tada nuėjom pas draugus, kur mašiną buvom palikę. Padėjom susitvarkyt, nes oj oj pekla buvo ten. Tada pailsėjom dar šiek tiek, užkandom ir išvažiavom. Reikėjo grąžinti džinsus visus
Netiko ir nepatiko. Tai nieko daugiau ir nenusipirkau. Tik užkandom šlamštmaisčio ir viskas, grįžom namo. Ėjom tiesiai pamiegot, nes labai išvargę buvom. Atsibudau vėliau, apsitvarkiau namus, kosmetiką savo susitvarkiau, persižiūrėjau, susitvarkiau nagus ir viskas. Reikėjo vėl eit miegot
Toks tas ir savaitgalis - jau laukiu kito, noriu pailsėt.
Šiandien eisiu į boksą, grįžus vakare valgyt gaminsiu ir dar eisiu pasitvarkyt. Kažkokia tvarkymosi nuotaika man - ir darbe nuo ryto kuičiuos, tvarkaus
Nu neblogai visai gal sakyčiau..
Skaičiau ir jus, visas veiklas savaitgalio. Tai smagu labai, kad visoms jis puikus buvo
giega - būna ir lietuviškose bažnyčiose mišios, jeigu taip suderina ir taip tinka krikštomiems vaikams