Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Labos. Esu ☺ nors aš ir kaip ne kaikas ☺☺ nedirbu 4 darbuose (beje taip ir nemačiau mesingeri ką te dirbi...☺) bet kartais ir tas vienas darbas išspaudžia kad net rašyt nebesinori....prasideda atostogos. Kolegė dekretan išeina - naujos nepriima. Kitą savaitę pasirodo dirbsiu už tris ir už vieną atlyginimą. Pikta neklauskit   ....

Atsakyti

Dėl draugų mano atranka didelė...aš sunkiai jaukinuosi...sunkiai prisileidžiu ir todėl labai artimų draugų turiu tik keleta. Yra daug bendrų draugų šeimų bet jie tokie bendri ir nėra iki smegenų artimi. Drauges turiu dvi. Viena bendra šeimomis o viena tik mano ☺ o tokių daug maž biški draugas biški ne yra sooočiai. Beje dar turiu draugą - mb klasioką. Mes pabendraujam visais klausimais ☺ net vyras mano sako - skambina ne jam o man pasikalbėt ☺☺☺

Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2018 06 08, 20:18)
<p>Labos. Esu ☺ nors aš ir kaip ne kaikas ☺☺ nedirbu 4 darbuose (beje taip ir nemačiau mesingeri ką te dirbi...☺) bet kartais ir tas vienas darbas išspaudžia kad net rašyt nebesinori....prasideda atostogos. Kolegė dekretan išeina - naujos nepriima. Kitą savaitę pasirodo dirbsiu už tris ir už vieną atlyginimą. Pikta neklauskit   ....</p>

4u.gif 4u.gif 4u.gif Tikrai nekazka...Ir LT labai nepasisakosi...Nors taip tikrai negalima..

Draugu turim nemazai biggrin.gif LT turim dar jaunystes draugu mirksiukas.gif Ir jie nera tik pazistami..Tai tokie draugai,kurie ir laimej ir nelaimej pades,palaikys mirksiukas.gif
Cia UK irgi susirade geru draugu mirksiukas.gif Aisku turim ir geru pazistamu biggrin.gif Bet mes irgi megejai bendraut biggrin.gif Va ir siandien MB siule pas ka nors vaziuot,bet siandien as uztarmozinau biggrin.gif Grynai tingejau eit rengtis biggrin.gif Galima ir namie vyno isgert biggrin.gif Tuo labiau kad ryt poryt baliai biggrin.gif
Atsakyti

mickute - ar ziuri turku serialus dar? Koki ziuri? 

AIsku ziuriu- Meilės simfonija / Cennet'in Gözyaşları ir Gyvenimo daina / Hayat Şarkısı. O tu ka dabar ziuri ?

Atsakyti

Mickute7,darbuojies? Daug darbo parsinešiai? Laiko dar turi iki išvykimo,manau tikrai detalų planą pasiruoši :mirksiukas:

Tikrai taip, darbuojuos neskubedama, tai  biskeli filmus paziuredama, tai su MB pasnekedama. bet nespeju skaityti ka jus cia priraset. Nemazai si karta parsitempiau   :P  detalytes mazytes, tai gerai, gali  ir namo tada temptis. Tiksliai nezinau, bet kazkur  10 val turetu buti. tai kazkiek siandien pasidarysiu, ryt MB isvarys  toliau dirbti, tai ir as  namie galesiu netrukdoma darbuotis toliau 

Giega, as pagal sita recepta  irgi jau daug metu kepu  apkepa  :mirksiukas: 

Atsakyti
KAi atradau sita apkepa,tai tik pagal ji ir kepu-nu tikrai tobulas biggrin.gif Tiek,kad as labai retai kepu apkepus biggrin.gif
Na o tu blynu issikepei?
Papildyta:
Buvau uzsakius MB dovana...Ir aisku ji atejo,kai MB namie,o manes nera...Deze didziausia,o ten toks karoliukas,lengva...Tam aisku parupo kas ten ir atsidare...Taip ir pasieme savo gimtadienio dovana gerooookai anksciau biggrin.gif
Nu niekaip neiseina-savaitgaliais kartu kur nors einam,intiku uzsakiau,tai vis tiek atidare biggrin.gif
Atsakyti

Kepiau, bet nedaug, dar biskeli liko teslos , tai bus pusryciams

ot nepasiseke staigmenos padaryti 

Atsakyti
MAn pusryciams bus tobulas apkepas biggrin.gif

Tai va...Bet jau nieko nebedovanosiu gimtadieniui biggrin.gif Jam lengviau..Jei ka ir uzsako intiku,tai vistiek pirmiau paima,nei as griztu..

Planavau nagus persilakuot ir tik dabar prisiminiau biggrin.gif Tiek to,ryt persilakuosiu..
Atsakyti

Negali susitarti kad pas vaikus atsiustu ar pas kokia drauge, o ne i namus ?

Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2018 06 08, 22:05)
<p>Negali susitarti kad pas vaikus atsiustu ar pas kokia drauge, o ne i namus ?</p>

Iki tiek negalvojau biggrin.gif biggrin.gif Kazkaip paskutiniu metu panasiu metu abu grizdavom,o siandien MB jau 13h namie buvo biggrin.gif Ir kaip tycia siandien ta siuntini atnese...As kazkaip paskaiciavus buvau,kad sestad gausiu,buciau pati atsiemus..
Atsakyti

Labas rytas :) nuo 4 atsikėlę, tai va ruošiamės į eskursiją :rolleyes: gražaus visoms savaitgalio!

Atsakyti

Labas rytas :) 

Šeštadienis,tai galima ramiai ir neskubant mėgautis kava :wub: 

Ale vat vat *Voque* aplankė šįryt mane ir Mickute7 :D  :D  Ankstyvuolė :D​ 

Atsakyti