Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

OO,sveikinimai Mickute ir TB su vestuviu metinem 4u.gif4u.gif

Aciu  :wub:  :wub:  :wub:  

kazkada draugu 15 metines sventem, tai man atrode OHO kiek daug  :D  :D​ 

Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2018 06 11, 18:42)
<p>Teko kuriai uzsakineti nakvyne per booking.com ?  turbut su master Card man neduos uzsakyti  hmm.gif </p>

Pries sav uzsisakinejau per bookinga mirksiukas.gif As VISA mokejau,bet man rodos nebuvo ten jokiu apribojimu kortelem g.gif
Papildyta:
QUOTE(mickute7 @ 2018 06 11, 18:43)

</p></div></blockquote><p>Aciu  wub.gif  wub.gif  wub.gif  </p><p></p><p>kazkada draugu 15 metines sventem, tai man atrode OHO kiek daug  biggrin.gif  biggrin.gif </p>

Musu 25m ir tai nedaug biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

Pries sav uzsisakinejau per bookinga mirksiukas.gifAs VISA mokejau,bet man rodos nebuvo ten jokiu apribojimu kortelem g.gif
Papildyta:
Musu 25m ir tai nedaug biggrin.gifbiggrin.gif

nu sake kad turetu priimti, ale kazkodel ismeta kad pasitikrinciau korteles duomenis. bet kad atrodo viska jau kelinta karta taip suvedziau  :hmm: 

kas cia tie 25  :D  :D  :D  :D​ 

Atsakyti
GAl pas tave ant korteles kokie apribojimai uzdeti g.gif sese kazkada turejo kortele,tai net lektuvo bileitu nusipirkt negalejo.PAskui banke kazka pasikeite ir paskui visur veikdavo ta kortele.
Atsakyti

is kur as dabar galiu zinoti  :hmm:   bilietus drauge pirkdavo ir nesukdavau  galvos, as jai paskui tik pinigelius pervesdavau  :P  Lenkijoje tikrai  galioja sita kortele, esu su ja apsipirkinejus parduotuvese. daugiau nezinau 

Atsakyti
JAu cia tik banke klaust reikia..

O tai tik ta viena kortele turi?Bandyk is SB korteles pirkt mirksiukas.gif
Atsakyti

tai kad  turejau kazkada kitam banke, bet paskui tik laikyti nenaudojama, o bankas vis tiek nusirasineja kas menesi mokescius, uzdariau. tai kad ir neturiu kitos. O SB irgi tokia pati ir dar senesne ir tustesne  :D  :D  :D  :D 

Atsakyti
Bet gal pas ji neuzdeti apribojimai?
Atsakyti

giega,ammmh...pradžia darbo skamba nekaip :rolleyes:  :D  :D  Bet na būk su viltim,kad tik pradžia tokia :D  O dirbti galimybė tik su firmos transportu? :hmm:

BigBang,eikit dabar laukutin,gi dar nevėlu :)

Aš po sporto,taip atsigavau,jėgų pasikroviau :angel_not:  Eisiu kažkokių žaidimų paieškoti,veiklos,nes šeštadienį pas Dėdę į jubiliejų važiuojam :) 

Neišėjom. Ėjau į vonią atsigult, ryt interviu. Tai reikia pasiruošt :) 

kazkaip ir vel kaip pirmadienis, taip atokvepis  :P  savaitgali dirbau, o siandien taip neskubedami dirbom, bet ryt vel  jau laukia darbu kruva.  Grizus namo imeciau kumpi i orkaite kepti su bulvytemis, salotu kalna prigaminau, sampana atsisaldem , pyrago nusipirkom - kaip ir 13 meteliu jau siandien zenoti  :wub:  ramiai pasisedejom ir tiek. 

Sveikinimai  :4u: 

Teko kuriai uzsakineti nakvyne per booking.com ?  turbut su master Card man neduos uzsakyti  :hmm: 

Teko, bet zinok nezinau tiksliai. Pabandyk ;) beje yra tokiu kur gali vietoj susimoket man rodos :) 

Atsakyti

Mickute, sveikinimai Jums vestuvių metinių proga :wub:  :4u: 

Aš ramiai vakaroju namuose, eisiu gal arbatos pasidaryti ir daugiau jokių planų, ilsėtis eisiu, kažkaip visai greit šiandien diena pralėkė :) 

Atsakyti

is kur as dabar galiu zinoti  :hmm:   bilietus drauge pirkdavo ir nesukdavau  galvos, as jai paskui tik pinigelius pervesdavau  :P  Lenkijoje tikrai  galioja sita kortele, esu su ja apsipirkinejus parduotuvese. daugiau nezinau 

Tu swedbanke? Turi nueit prisijungt prie bankininkystes ir ten mokejimai internetu kazkur yra, turi ijungti ta funkcija. 

Atsakyti

Mickute - 

13 metų – nėrinių (nertos) arba pakalnučių vestuvės

Jau pats metinių pavadinimas pabrėžia, kad šeimą reikia vertinti ir elgtis su ja labai atsargiai, lyg su plonyčiais nėriniais.

Šią dieną žmona turi iškepti plonus nėriniuotus blynus.

Metinės švenčiamos šeimos rate, su vaikais, sutuoktinių tėvais ir kitais artimais giminaičiais. Vyras žmonai gali padovanoti nėriniuotus apatinius arba chalatą, o svečiai sutuoktiniams — nėriniuotą patalinę.

Atsakyti