OO,sveikinimai Mickute ir TB su vestuviu metinem
Aciu
kazkada draugu 15 metines sventem, tai man atrode OHO kiek daug
Pries sav uzsisakinejau per bookinga
As VISA mokejau,bet man rodos nebuvo ten jokiu apribojimu kortelem
Papildyta:
Musu 25m ir tai nedaug
nu sake kad turetu priimti, ale kazkodel ismeta kad pasitikrinciau korteles duomenis. bet kad atrodo viska jau kelinta karta taip suvedziau
kas cia tie 25
giega,ammmh...pradžia darbo skamba nekaip
![]()
![]()
Bet na būk su viltim,kad tik pradžia tokia
O dirbti galimybė tik su firmos transportu?
BigBang,eikit dabar laukutin,gi dar nevėlu
Aš po sporto,taip atsigavau,jėgų pasikroviau
Eisiu kažkokių žaidimų paieškoti,veiklos,nes šeštadienį pas Dėdę į jubiliejų važiuojam
![]()
Neišėjom. Ėjau į vonią atsigult, ryt interviu. Tai reikia pasiruošt
kazkaip ir vel kaip pirmadienis, taip atokvepis
savaitgali dirbau, o siandien taip neskubedami dirbom, bet ryt vel jau laukia darbu kruva. Grizus namo imeciau kumpi i orkaite kepti su bulvytemis, salotu kalna prigaminau, sampana atsisaldem , pyrago nusipirkom - kaip ir 13 meteliu jau siandien zenoti
ramiai pasisedejom ir tiek.
Sveikinimai
Teko kuriai uzsakineti nakvyne per booking.com ? turbut su master Card man neduos uzsakyti
![]()
Teko, bet zinok nezinau tiksliai. Pabandyk ;) beje yra tokiu kur gali vietoj susimoket man rodos
is kur as dabar galiu zinoti
bilietus drauge pirkdavo ir nesukdavau galvos, as jai paskui tik pinigelius pervesdavau
Lenkijoje tikrai galioja sita kortele, esu su ja apsipirkinejus parduotuvese. daugiau nezinau
Tu swedbanke? Turi nueit prisijungt prie bankininkystes ir ten mokejimai internetu kazkur yra, turi ijungti ta funkcija.
Mickute -
13 metų – nėrinių (nertos) arba pakalnučių vestuvės
Jau pats metinių pavadinimas pabrėžia, kad šeimą reikia vertinti ir elgtis su ja labai atsargiai, lyg su plonyčiais nėriniais.
Šią dieną žmona turi iškepti plonus nėriniuotus blynus.
Metinės švenčiamos šeimos rate, su vaikais, sutuoktinių tėvais ir kitais artimais giminaičiais. Vyras žmonai gali padovanoti nėriniuotus apatinius arba chalatą, o svečiai sutuoktiniams — nėriniuotą patalinę.