Tu swedbanke? Turi nueit prisijungt prie bankininkystes ir ten mokejimai internetu kazkur yra, turi ijungti ta funkcija.
Jap !!! radau aciuuuuu.
Ir uz sveikinimus visoms aciu
Mickute7, Sveikinu ir linkiu,kad tie 13-metelių tik didėtų ir didėtų apsupti Jūsų meilės,supratimo vienas Kitam ir pagarbos Linkiu,kad ne tik mes ir kiti sveikintum su 25...30...ir t.t...metinėm
giega,tai šiande į darbą nuo ryto ar kai gausi sms,kad auto sutvarkyta?
*Voque* kaip Tavo vakaras? ramus su arbata?
Almost,kaip bokso treniruotė? Vakare turėjai poilsio? Ar każką veikiai?
BigBang,sėkmės Tau šiande!!! Tegul viskas pildosi,taip kaip Tu nori
V-rine,pirmadieniškai tylėjo Net neturiu ką paklausti,tai tik labas pasakysiu
Ir geros dienos Visoms!
Labas rytas Kažkaip ir aš sunkiai kėliausi šįryt, dar oras toks apsiniaukęs, spėju vėl sulauksim lietaus
Vakar ramus mano vakaras, grįžo MB, tai paplepėjom, dar kažką pažiūrėjom ir tiek
Šiandien taip pat jokių planų, viskas įprastai, tik mamukas turgelyje jau nupirko pirmųjų mazų lietuviškų cukinijų, tai reikės nulėkti pasiimti aš dievinu daržoves, o dar kai prasideda lietuviškos
tik kol dar savų reikia laukti, tenka pirkti, o vėliau jau anyta lepins, močiutė
Labas rytas
aš šiandien vėl anksti darbe - kolega ryte anksti labai parašė žinutę, kad su nugara didelės bėdos ir negali ateit į savo rytinę pamainą. apskritai neateis į ofisą, bet ar gali kas dengti jo rytinę pamainą. nu tai kadangi pamačiau žinutę 6:20, tas kažkas aš buvau, nes ir taip naktį parašius jau per vėlu būna suderinti su kažkuo kitu. tai esu darbe jau pusvalandį gerą nu nieko, anksčiau išeisiu ir tiek. kaip tik galėsiu pabėgiot, nusipraust paskui, vyras grįš ir važiuosim maisto apsipirkt. tokios tokelės.
vakar ėjau į bokso treniruotę, žiauriai gerai išsikroviau, išsiliejau. taip buvau pasiilgus jau liko šito rato dar 4sav treniruočių ir paskui pradėsim naują 10sav maratoną. labai džiaugiuosi, kad tęs treneris ir labai tikiuos, kad neapsigalvos
grįžus namo pasidarėm valgyt, nuėjom iki parduotuvės pusryčiams nusipirkt kiaušinių (kurių šiandien ir nebespėjau pavalgyt
) ir žiūrėjom laidą. o paskui jau miegot reikėjo. taip prastai miegojau šiąnakt, kad visa dar ūkanota tokia..
Voque - Kaip moterys Tavo šeimos, visoms viskas ok? Kur kokios sekančios atostogos? Ką gamini iš cukinijų?
giega - nu bet kaip kvailai su tuo perėjimu į kitą kompaniją ant kiek neatsakingi darbdaviai, ką aš žinau
mickute - sveikinimai šeimynai 13metų santuokoj, šią dieną, yra tikrai daug
tai už tą daugybę!