Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Tu swedbanke? Turi nueit prisijungt prie bankininkystes ir ten mokejimai internetu kazkur yra, turi ijungti ta funkcija. 

Jap !!!  radau aciuuuuu.

Ir uz sveikinimus visoms aciu  :wub:  :wub:  :wub:​ 

Atsakyti

Jap !!!  radau aciuuuuu.

Ir uz sveikinimus visoms aciu  :wub:  :wub:  :wub:​ 

Nu va kaip gerai. Lenkijoje užsisakinėji nakvynę?

Atsakyti

Labas rytas :) 

Kažkaip sunkiai budau šįryt :hmm:  Kava situaciją dabar tvarko :D 

Kviečiu ir Jus kavos :mirksiukas:​ 

Atsakyti

Vakar vakare jau taip nieko gero ir nenuveikiau,interneto platybėse tupėjau ir žaidimus rankiojaus :) 

Šiande planai-darbas,sportas ir toliau reikalai kas su švente susiją,susidėlioti konkrečiai. Daugiau nieko :D​ 

Atsakyti

Labas rytelisI

Ir as jau su kava ir sureliais atkeliauju   :P 

Viskas gerai, pavyko vakar uzsibookinti  pirmaja nakvyne  :P​ 

Atsakyti

Nu va kaip gerai. Lenkijoje užsisakinėji nakvynę?

taip  :ax:  :mirksiukas:  Liubline radau tik po 7 eur. nu pigiau grybu  

Atsakyti

Mickute7, Sveikinu ir linkiu,kad tie 13-metelių tik didėtų ir didėtų apsupti Jūsų meilės,supratimo vienas Kitam ir pagarbos :wub:  Linkiu,kad ne tik mes ir kiti sveikintum su 25...30...ir t.t...metinėm :) 

giega,tai šiande į darbą nuo ryto ar kai gausi sms,kad auto sutvarkyta?

*Voque* kaip Tavo vakaras? ramus su arbata?  :) 

Almost,kaip bokso treniruotė? Vakare turėjai poilsio? :rolleyes:  Ar każką veikiai?

BigBang,sėkmės Tau šiande!!! Tegul viskas pildosi,taip kaip Tu nori :mirksiukas: 

V-rine,pirmadieniškai tylėjo :D  Net neturiu ką paklausti,tai tik labas pasakysiu :D 

Ir geros dienos Visoms! :wub:​ 

Atsakyti

Mickute7, Sveikinu ir linkiu,kad tie 13-metelių tik didėtų ir didėtų apsupti Jūsų meilės,supratimo vienas Kitam ir pagarbos :wub:  Linkiu,kad ne tik mes ir kiti sveikintum su 25...30...ir t.t...metinėm :)

Aciu   :wub:  :wub:  :wub:​ 

Atsakyti

Labas rytas :) Kažkaip ir aš sunkiai kėliausi šįryt, dar oras toks apsiniaukęs, spėju vėl sulauksim lietaus :rolleyes: 

Vakar ramus mano vakaras, grįžo MB, tai paplepėjom, dar kažką pažiūrėjom ir tiek :rolleyes: 

Šiandien taip pat jokių planų, viskas įprastai, tik mamukas turgelyje jau nupirko pirmųjų mazų lietuviškų cukinijų, tai reikės nulėkti pasiimti :bigsmile: aš dievinu daržoves, o dar kai prasideda lietuviškos :bigsmile: tik kol dar savų reikia laukti, tenka pirkti, o vėliau jau anyta lepins, močiutė :ax: 

Atsakyti

Labas rytas :) 

einu kavos :) vaikeliukas jau atsikėlęs lipa ant galvos :D 

Atsakyti
labos.
vėsuma geruma.
vakar dirbau, šiandien dirbu smile.gif neturiu kopasakot smile.gif
daabar geriu kavą, kas su manim? smile.gif

vakar mašina antroji sulūžo netikėtai neplanuotai nepranešus smile.gif ir nelauktai. tai buvo siurprizas- tik 100 eurų neplanuotų smile.gif

Atsakyti

Labas rytas  :)

aš šiandien vėl anksti darbe - kolega ryte anksti labai parašė žinutę, kad su nugara didelės bėdos ir negali ateit į savo rytinę pamainą. apskritai neateis į ofisą, bet ar gali kas dengti jo rytinę pamainą. nu tai kadangi pamačiau žinutę 6:20, tas kažkas aš buvau, nes ir taip naktį parašius jau per vėlu būna suderinti su kažkuo kitu. tai esu darbe jau pusvalandį gerą  :D nu nieko, anksčiau išeisiu ir tiek. kaip tik galėsiu pabėgiot, nusipraust paskui, vyras grįš ir važiuosim maisto apsipirkt. tokios tokelės.

vakar ėjau į bokso treniruotę, žiauriai gerai išsikroviau, išsiliejau. taip buvau pasiilgus jau  :wub: liko šito rato dar 4sav treniruočių ir paskui pradėsim naują 10sav maratoną. labai džiaugiuosi, kad tęs treneris ir labai tikiuos, kad neapsigalvos  :lol: grįžus namo pasidarėm valgyt, nuėjom iki parduotuvės pusryčiams nusipirkt kiaušinių (kurių šiandien ir nebespėjau pavalgyt  :lol:  :lol: ) ir žiūrėjom laidą. o paskui jau miegot reikėjo. taip prastai miegojau šiąnakt, kad visa dar ūkanota tokia..

Voque - Kaip moterys Tavo šeimos, visoms viskas ok? Kur kokios sekančios atostogos? Ką gamini iš cukinijų?  :)

giega - nu bet kaip kvailai su tuo perėjimu į kitą kompaniją  :blink: ant kiek neatsakingi darbdaviai, ką aš žinau  :rolleyes:  :D

mickute - sveikinimai šeimynai  :4u: 13metų santuokoj, šią dieną, yra tikrai daug  :) tai už tą daugybę! 

R's - aha, ėjau į boksą, ėjom paskui į parduotuvę. Tai ramiai pakankamai  :) 

V-Rine - jungiuos aš prie kavos gėrimo  :) Nesmagu dėl mašinos tikrai.. Bet sutvarkėt iškart? Pinigai uždirbami, kad ir kaip erzintų šita frazė  :D  :4u: 

BigBang - kokie dienos planai?  :) 

Mouette - bučkis  :)  :) 

Gražios dienos ir skanios kavos visoms :4u:​ 
Atsakyti