Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Almost, kiek trunka bokso treniruotė? kad intensyvi, tai ir taip aišku, net klausti manau nereikia, ane? :mirksiukas:

Mano moterytėm ir panelytėm viskas lyg gerai, ačiū :mirksiukas: :4u:

Atostogų kažkokių rimtesnių neplanuojam pokolkas, tik birželio 29 dieną išlekiam į Nidą su nakvyne savo metinių proga :) užsisakėm apartamentus, tai truputį atsipūsim, pabūsim :B o rudenį kažkur rimčiau žiūrėsim, šįkart mūsų kompanija poilsinės labiau nori, tai bus matyt kaip ir kas :angel_not:

Atsakyti

O iš cukinijų, tai daug visko gaminu :) kepu ant grill kaip garnyrą, dedu į troškinius, prie kiaušinių, įdarytas cukinijas, apkepus ir t.t :rolleyes: ypač liuks, kai jos dar jaunos, neperaugusios, tai ir žalias į salotas galima dėti, na man labai skanu, bet svarbu neperkepti, kad košė nebūtų :)

Atsakyti
Na ka,siandien jau vaziuoju biggrin.gif Cia kazkaip labai ilgai is depo isvazineji.. Kol vienur sulauki,kol kitur.. kol atsirenki savo siuntinius.. Ten viskas hau gatavai sukrauta buvo.. Laiko biski daugiau uzsimeciau,tai va ir laukiu biggrin.gif
Atsakyti

Almost, kiek trunka bokso treniruotė? kad intensyvi, tai ir taip aišku, net klausti manau nereikia, ane? :mirksiukas:

Mano moterytėm ir panelytėm viskas lyg gerai, ačiū :mirksiukas: :4u:

Atostogų kažkokių rimtesnių neplanuojam pokolkas, tik birželio 29 dieną išlekiam į Nidą su nakvyne savo metinių proga :) užsisakėm apartamentus, tai truputį atsipūsim, pabūsim :B o rudenį kažkur rimčiau žiūrėsim, šįkart mūsų kompanija poilsinės labiau nori, tai bus matyt kaip ir kas :angel_not:

Trunka apie valandą. Tai, priklausomai nuo to, kiek įdedu, atitinkamai ir intensyvumas būna. Šiaip tikrai intensyvi, sudeginu kažkur apie 400 - 500 kcal (turiu tą laikrodį, matuojantį viską). Vakar sudeginau šiek tiek virš 500 kcal, nes dariau tarpuose papildomai dar pratimų  :) 

Liuks, smagu girdėt  :) 

Oj kaip faina  :wub: Tik savaitgaliui / kelioms dienoms ar ilgiau? 

Mes rudenį į Italiją, tai jau laukiu nesulaukiu  :wub: Prieš tai dar rugpjūtį kelioms dienoms į Lietuvą grįžtam, tai irgi labai laukiu  :) 

O iš cukinijų, tai daug visko gaminu :) kepu ant grill kaip garnyrą, dedu į troškinius, prie kiaušinių, įdarytas cukinijas, apkepus ir t.t :rolleyes: ypač liuks, kai jos dar jaunos, neperaugusios, tai ir žalias į salotas galima dėti, na man labai skanu, bet svarbu neperkepti, kad košė nebūtų :)

Gerai, kad ką tik pabaigiau pietus - neturiu seilėtekio bent jau  :lol:  :lol:​ 

Atsakyti

Italija :wub: tikiuosi ir mes kada apsilankysim :angel_not:

Į Nidą tai trumpam, penktadienį išvažiuojam, o šeštadienį grįštam :)

Atsakyti

Italija :wub: tikiuosi ir mes kada apsilankysim :angel_not:

Į Nidą tai trumpam, penktadienį išvažiuojam, o šeštadienį grįštam :)

Labai džiaugiuos, kad su draugais nusprendėm lėkt į Italiją, o ne kur kitur. Visad svajojau ten apsilankyt. Juokingiausia, kad.. jau buvom mes Italijoj, bet aš visad pamirštu  :lol:  :lol:  :lol:  :lol: Nes medaus mėnesį praleidom Sardinijoj, tai vyras mane vis palazdavoja - sako nei tų picų valgei ten, nei makaronų, o vis tiek tik dėl to nori atgal į Italiją  :lol: 

Šimtą metų jau nebuvom Nidoj, kaip norėčiau  :wub:​ 

Atsakyti
Almost, žinau kad pinigai uždirbam,i, bet paskutiniu metu mes jų išleidžiam daugiau nei uždirbam.... kai du išleistuvininkai buvo /yra tai dar kažkokios neplanuotos išlaidos varo tik į neviltį.... verysad.gif

pavydžiu ir Italijos ir Nidos. Jau net ir Lenkijos pavydžiu Mickutei... smile.gif
Atsakyti

Jergus, kaip užpuolė migis - atrodo krisčiau ant kėdės ir pasnausčiau gerą valandėlę  :blink:  :D  :D​ 

Atsakyti

Aš dar darbuojuos truputį, bet lėksiu greit namo, reikia pavalgyti ir lėksim su SB šaldytų uogų nusipirkti, nes atsargos baigėsi :)

Atsakyti

mickute - sveikinimai šeimynai  :4u: 13metų santuokoj, šią dieną, yra tikrai daug  :) tai už tą daugybę! 

Aciu uz sveikinimus 

Na reikia gelbeti kolegas, ka gali zinoti, kada paciam gali kas prireikti. 

Atsakyti
JAu namie biggrin.gif PAs mus senas depas-saraskino kontora,kas su kava vaiksto,kas su kancaru biggrin.gif Bet esmej viskas budavo padaryta,pora menedzeriu ir viskas biggrin.gif Suprantu,kad cia zmoniu 10x daugiau,bet pas viena parasa pasimk,pas kita..Susirask savo siuntinius,o jie per kelias vietas ismetyti..Grizus irgi vienam gale issikrauk,ka neatidavei,kitam gale-ka surinkai...Nu ziuresim,su laiku gal greiciau viskas eisis,nes siandien tai 3h po depa vaikstinejau biggrin.gif biggrin.gif

Labai myliu Italija wub.gif
Atsakyti

labos.
vėsuma geruma.
vakar dirbau, šiandien dirbu smile.gifneturiu kopasakot smile.gif
daabar geriu kavą, kas su manim? smile.gif

vakar mašina antroji sulūžo netikėtai neplanuotai nepranešus smile.gifir nelauktai. tai buvo siurprizas- tik 100 eurų neplanuotų smile.gif

Ir kas tam masiniukui nutiko ?   tikiuosi nieko nerimto ? nes 100 euru nu  aisku islaidos, bet gerai kad tik tiek

Atsakyti