Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

O iš cukinijų, tai daug visko gaminu :) kepu ant grill kaip garnyrą, dedu į troškinius, prie kiaušinių, įdarytas cukinijas, apkepus ir t.t :rolleyes: ypač liuks, kai jos dar jaunos, neperaugusios, tai ir žalias į salotas galima dėti, na man labai skanu, bet svarbu neperkepti, kad košė nebūtų :)

Ir as laukiu  cukiniju  :P  O kaip smagu i Nida  :wub:​ 

Atsakyti

Almost, žinau kad pinigai uždirbam,i, bet paskutiniu metu mes jų išleidžiam daugiau nei uždirbam.... kai du išleistuvininkai buvo /yra tai dar kažkokios neplanuotos išlaidos varo tik į neviltį.... verysad.gif

pavydžiu ir Italijos ir Nidos. Jau net ir Lenkijos pavydžiu Mickutei... smile.gif

Daug mokyklose rinko isleistuvems ? dideles sventes dare ar tik siaip apsiribojo simboliskai ?

OI Italija tai is viso svajone. Nidoje jau irgi senokai buvau, turbut dar pries 4 metus buvom atleke i  Nidos festivali "Benai  plaukiam i Nida " daugiau ir nebuvau, kazin kada pavyks ten vel nuvaziuoti. o jusu  planai atostogoms ?

Atsakyti

Siandien jau  normaliai turejom darbelio,  padirbejom ir ilgiau, jau tiesiai namo grizom, MB tik kepsniuku  pakepiau, as dar vis kazkokiu likuciu  radau. dar buvau islekus draugei prekes atiduoti, dabar jau ramiai galiu ir prie kompo pasedeti 

Atsakyti

Labas rytelis 

As jau cia su kavyte 

Atsakyti

R.s kazkur uzstrigo  :hmm:​ 

Atsakyti

Labas rytas :) 

Nors ir pavėlavusi,bet ateinu su kava ir aš :)​ 

Atsakyti

Mickute7,kadangi šiande laisvadienis,tai ilgėliau pamiegojau,vakar gerai "išsikroviau☺ Buvom su Dukromis vakare sporto treniruotėje,po to gryžom,tai Vyras supakavo dviračius Dukrų   ir išvažiavom į Panemunės šilą,Dukros su dviračiais,mes su kojom mindėm takelius,vaikštom vaikštom smagu,bet žiūrim jau beveik 23val,susipakavom ir namo :)  Tai šiande ilgiau pamiegojau :ax: 

Atsakyti
Labukas

O as anksciau keliuosi,i sita depa anksciau atvaziuot reikia...Bet paskui turbut veliau vazinesiu..NA ne 8 is namu,kaip senam,bet kad 7:30 but depe biggrin.gif

MB siandien irgi piktas..VAkar po naktines tik 3 grizo,o 5:30 jau i dienine keltis reikia..Sake,nebeims daugiau tokiu pamainu,kad is naktines i dienine..Va is dienines i naktine-kitas reikalas- dirbi,ilgai padirbi,bet paskui grizti ir miegi kiek nori..
Atsakyti

Labas rytas :) jis ankstyvas, prasidėjo sportu, po to kelis reikaliukus susitvarkiau ir keliauju į dieną, kuri spėju bus įprasta, kaip visada :rolleyes: vakar kažkaip nieko ir nebenuveikėm, greit iki parduotuvės ir namo, o namuose tvarkinėjausi, reikėjo drabužius susitvarkyti dežėse, tai kol tą, kol aną ir vėl vidurnaktis :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Voque*: 13 birželio 2018 - 10:13

Labas, ką jūs?  :) 

šiandien darbe du kolegos serga, tai tikiuos, kad bus rami tyli diena.. kitu atveju - nors apsivožk  :D  :D 

vakar grįžau namo anksti, apsitvarkiau virtuvę šiek tiek, uždėjau skalbimą. paskui nuėjau prigult, pradėjau laidą žiūrėt vieną ir taip užsimaniau miegot, nu ne tas žodis  :D tai pasnaudžiau gerą pusvalandį, atsikėliau kaip tik prieš vyrui grįžtant. išlėkėm maisto pirkt iškart, grįžę pavalgėm, pažiūrėjom laidą ir vėl reikėjo eit miegot  :lol: žodžiu miegu ir miegu šiom dienom, nu o ką daugiau veikt ane  :lol: 

šiandien vakare jokių planų neturim - gaminsiu vakarienei vištienos kepsnius su ananasu ir sūriu ir viskas, ilsėsiuos paskui. eisiu gal grįžus dar prasibėgt, jeigu nelis - praneša lietų  :) 

daugiau nežinau, ką papasakot, ką pakalbint. eisiu tuoj antros kavos darytis ir viskas. gražios dienos ir skanios kavos visoms  :4u:​ 

Atsakyti

O aš dar nei vienos kavos negėriau, lekiu darytis! Čin čin :D  :angel_not: 

Atsakyti

Mes kai pasikeitėm kavos apratą namie, tai dabar visad pirmas puodelis prie pusryčių būna  :wub: Didžiausia laimė  :D  :D​ 

Atsakyti