Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

VAt as irgi pirciu nemegstu..Isbunu ten kokias 5 min ir viskas...O baseinai,jacuziai wub.gif
Bet pas mus dabar taip karsta,kad visas oras,kaip pirtys biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

VAt as irgi pirciu nemegstu..Isbunu ten kokias 5 min ir viskas...O baseinai,jacuziai wub.gif
Bet pas mus dabar taip karsta,kad visas oras,kaip pirtys biggrin.gifbiggrin.gif

As su tavim  eiciau maudytis  :P​ 

Atsakyti

Visai neblogas siandien oras, saulute nuo pacio ryto, tai mes jau 8  pajudejom is namu- dar biskeli pro servisa prasukom, pakele  masina, apziurejo, nu lyg viskas gerai, tada pasiemiau Europos sveikatos draudimo kortele, nes buvo jau pasibaigus, i draudima uzsukom, zalia korta atspausdino, dar pro parduotuves sio bei to. ir jau namie. reikia  tases pagaliau susideti  :P​ 

Atsakyti

Laba diena, laba diena - tokia graži šilta karšta vasarėlė  :D 

Atėjau į darbą su suknele, tai gyvensiu. Vietom praneša iki +28  :blink: Pas mus apie +24, bet jaučiu užkepins saulė kaip priklauso  :) Jau laukiu nesulaukiu penktadienio  :yahoo: 

mickute - gerų jums atostogų  :4u: pasigrožėkit, pailsėkit, pasibūkit  :) 

Voque - jau kaip pavydžiu burbuliakų  :rolleyes: kaip krisčiau  :D ir iš viso norėčiau į kokį baseiną, bet vis su MB nenuvarom savaitgalį.. dabar, kai nukepė pusę gyvenimo, tai iš viso jaučiu kurį laiką nieko nedarysim  :D  :D 

giega - pabus dar savaitėlę karšta, o paskui vėl laba diena rudeniškas ore  :D  :D 

R's - gero laiko su šeimyna jums  :4u: 

BigBang - pagaliau darbai, pagaliau įdomu bus  :) 

V-Rine - ką Tu? Pasipasakok ką nors  :D 

Aš vakar po darbo nuėjau į bokso treniruotę. Taip gerai išsitaškiau. Grįžus namo pagaminau vakarienę, pavalgėm, ėjau maudytis ir ačiū viso gero užmigau. Bet vėl labai blogai miegojau, nes vyras vis sukinėjosi visą naktį, vis jam skaudėjo, nerado vietos savy. Tai žodžiu vėl pikta šiandien būsiu. Dar dušas mūsų sulūžo galutinai, reik būtinai susitvarkyt šiandien. Tai tiek ir tų žinių  :) 

Šiandien vakare po darbo eisiu į asmeninę treniruotę, tai jau vėl išsitaškysiu  :) Net neįsivaizduoju, ką reiks vakarienei gamint - taip tingisi ir nieko nesinori  :rolleyes: 

Tokios tokelės, gražios visoms dienos ir skanios kavos  :4u:​ 

Atsakyti

mickute - gerų jums atostogų  :4u: pasigrožėkit, pailsėkit, pasibūkit  :)

Aciu. kazka kraunuosi, kazka   virtuvje tvarkausi, kazko dangus apsiniauke. o va ir lietaus padave- senai  lyjo vadinasi  :P  ziurinejau prognozes  ir visai savaitei, panasu kad ir ten sutiksime lietucio  :D​ 

Atsakyti
Sveikos, nežinau ką pasakyt.
Ai graži Giegos anūkė ir graži Giegos suknelė kur matosi nuotraukoj smile.gif
ir aišku be abejo seneliai tai superiniai. pačiai dar tiktų...kokia čia BABA ..nu netikra BABA smile.gif smile.gif smile.gif
o tie vainikėliai žiūriu dabar madoj mažiukams- ir Bigbang mažiukė su vainikėliu buvo lyg?

vakarienei kepsiu žuvį.

aš ką`-vakar grįžau, susitvarkiau, blynų prikepiau, su kate pasivaikščiojom ir vienus balkono langus nusivaliau....liko dar vieno balkono dvigubi ir trečio balkono viengubi.... bėda kai balkonųdaug smile.gif o tai man labai didelis darbas, nes tas valymas toks sunkus... taigis nieko įdomaus mano gyvenime.
Bej apie jūsiškius paskaitau ĮDĖMIAI kad vėl ko nepraleisčiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 26 birželio 2018 - 10:41

Aciu. kazka kraunuosi, kazka   virtuvje tvarkausi, kazko dangus apsiniauke. o va ir lietaus padave- senai  lyjo vadinasi  :P  ziurinejau prognozes  ir visai savaitei, panasu kad ir ten sutiksime lietucio  :D​ 

Jetus, tik dabar susivokiau, kad pasimečiau dienose ir kad šiandien dar ne trečiadienis. Dievaži nu  :frusty:  :lol:  :lol:

Atsakyti

Jetus, tik dabar susivokiau, kad pasimečiau dienose ir kad šiandien dar ne trečiadienis. Dievaži nu  :frusty:  :lol:  :lol:

buna  :lol: :lol::lol:

Atsakyti

LAbukas

Vel karsta dienele mirksiukas.gifBet sitoj masinoj kondicionierius yra,labai padeda biggrin.gif

Big bang,o tai dar vis mokymai ar jau dirbi?O uz tuos mokymus sumokes tau?

Mokymai :) apmokes zinoma ;) 

Bet pas mus dabar taip karsta,kad visas oras,kaip pirtys biggrin.gifbiggrin.gif

Neatsimenu kada paskutini kart pirti ar jakuzi buvau :D 

labai letai laikas eina. Isardom ir sudedam, isardom ir sudedam :D na bet vis kazka veikino ne sedi ir skaidres ziuri :) 

Atsakyti

Mano diena greita, kažkaip pastarosios dienos išvis greit lekia, nespėju net susigaudyti :) Lėksiu tuoj pietų, valgysiu savo veganišką troškinį ir šalia rauginti agurkai labai tiks, norsisi rūgštelės kažkodėl :D nors aš raugintas daržoves galėčiau valgyti ir valgyti :)

Atsakyti
o aš va dirbu ir galvoju kaip namuose žalių paprastų naminių salotų prisigaminsiu...su naminiais agurkais, salotomis, svogūnų laiškais, ridikais... smile.gif ir taip noriu taip noriu kad atrodo nebegaliu smile.gif
dar žuvies prisikepsiu.
nu tas žmogus....jam tik valgymai...smile.gif
Atsakyti

Is savo darzo tai skanesnes ir darzoves. tai va kad del to pilvo kiek turim dirbti  :P​ 

Atsakyti