Pupeles- obuoliai- morkos
Jergus, o jei dar keptos duonos šalia, tai uch skanumėlis
Aš šiande irgi gaminau mišrainę,bet paprastą tokią :rudieji ryžiai,kons.kukurūzai,agurkas,paprika ir rūkyta nugarinė,krapai,graikiškas jogurtas,paprasta,bet visai skani
Va, kaip tik klausimas diskusijai - ar dažnai gaminat visokias mišraines, salotas visos?
Mes tai ne
Aš apskritai nelabai daug daržovių valgau, jei perku salotas / mišraines, tai praktiškai tik kavinėje darbe. Namie daržoves valgom tiesiog grynas (pomidorus, agurkus iš tų standartinių) arba kokiam patiekale (troškinys su pupelėm, vištiena su morkų ir grybų užkepu, pievagrybiai kiaušieninėje ir pan.)
Oi kaip puikiai pasivaikščiojom, didžiulį ratą apsukom, oras nuostabus ir tikrai net pagalvojus nebūčiau, kad spalio vidurys bus toks
būsim išlepinti puikių orų, tai prasidės vėsesni ir skųsimės nors tikrai nepamenu, kada ruduo būtų buvęs toks gražus 
Ir aš sakiau tą patį vyrui, kad tikrai nuostabūs orai šįmet tiek vasarą, tiek rudenį
Bijau, kad bus labai snieguota žiema šįmet - oj bus problemų tada
O kad ir nelabai supratom kokia proga. Atnese torta ir kavos, sake visiems, Lyg savo prirasymui buvo keksiuku atneses. tai sake dazniau palepins dar mus. vienu zodziu pagyrem zmonikes sugebejimus, pilvus prikimsom ir tiek
Nu ir liuks, kad atneša be progos
Reikia reikia kolegas palepinti - aš irgi be progos atnešu kokių saldainių, šokoladų, sausainių kolegoms pasimėgauti
GAvau ir as siuntini..Rasysiu bloga atsiliepima. Nes parasyta buvo,kad tikras kailis,o gavau sintetini..Mezgiau anukei kepuryte,norejau kailinio bumbulo,tkro kailinio...NA tam kartui prisiusiu,bet eisiu ieskot tikro..
O kodėl tikro kailio nori bumbului?
Buvau skane. Nieko nemate keisto. Sake viskas tvarkoj. Jei ir buvo cista - issivalė
tai nzn net kad cia toliau bus, bet nemanau kad daktarai kazka darys nes dabar jau ir nebeskauda man :/ velniai zono kas cia buvo...
Bet jos lyg gali išsivalyt ir paskui vėl atsinaujinti, jei neklystu? Žiūrėk, stebėk save - svarbiausia, kad dabar viskas gerai
Almost,kaip Tavo vakaras prabėgo? Ką šiandieną planuose turi?
Almost, kaip vakar vakaras? ką nuveikei po darbų? 
Kaip čia tas vakaras mano prabėgo klausiat
Po darbo ėjau į sporto salę čia darbe pasportuot. Pradėjau su treneriu 8 sav. programą - duoda sporto planą 3k./sav. ir papildomai bokso treniruotė bus ketvirtadieniais, jei pavyks eiti (šią savaitę nepavyks, nes eisiu su darbu į vyno degustaciją). Tai pasportavau, grįžau namo, pasidarėm valgyt (gaminom vištieną, užkeptą morkom ir svogūnais, šalia grikiai buvo) ir ėjau paskui į vonią pagulėt. Tai paskaičiau, pamirkau ir tiesiai į lovą. Taip gerai parelaksavau, kad šiandien kaip naujas žmogus, net kolegos sako, kad optimizmas trykšta per visus galus
Toks tas mano vakaras
Šiandien po darbo lėksiu namo, gaminsiu vakarienę - chilli con carne darysim, seniai bevalgėm ir reikia jautienos faršą sunaudoti. O paskui eisiu tiesiog paskaityt knygą manau, nes labai noriu pabaigti greičiau. Ir įdomi labai, ir kitas noriu skaityt
Tai va tokie tie mano planai, dienos, vakarai. Lekiu dabar darbuotis, reikia pakeisti mokymų medžiagą. Linkiu visoms puikios dienos ir skanios kavos