Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Labas rytas :) na ir ką čia Jums papasakojus, net nežinau :rolleyes: rytas toks greitas, atrodo anksti atsikėliau, bet kol tą, kol aną, tai tuoj ir pietūs bus :D 

Mickute, šildymo pas mus dar tikrai neįjungė, tokia šiluma laikosi, matyt dar teks palaukti :) tikrai nėra labai šalta, ypač kai dienos saulėtos, bet kai buvo vėjuota, apsiniaukę, tai tikrai norėjosi, nes tikrai vėsu ir dregmė tokia jautėsi :huh2: 

R’s, žmonių vakar vakare nebuvo daug, ramu mieste, faina :) bet savaitgalį pasijutom kaip vasarą, daug privažiavusių buvo, lepinosi geru oru žmonės :rolleyes: 

BigBang, puikios naujienos! liuks, kad nieko nerado, gal tikrai savaime ir praėjo, būna juk :mirksiukas: 

Almost, kaip vakar vakaras? ką nuveikei po darbų? :mirksiukas: 

Giega, liuks dėl koncerto! aš tiesą sakant nesu girdėjusi tokios atlikėjos, eisiu pasigooglint :D 

V-rine, kaip Tavo rytas? kada dabar dukra grįš? kaip sūnaus sveikata? :4u: 

Atsakyti

Pupeles- obuoliai- morkos

Jergus, o jei dar keptos duonos šalia, tai uch skanumėlis  :wub:  :wub: 

Aš šiande irgi gaminau mišrainę,bet paprastą tokią :rudieji ryžiai,kons.kukurūzai,agurkas,paprika ir rūkyta nugarinė,krapai,graikiškas jogurtas,paprasta,bet visai skani :)  

Va, kaip tik klausimas diskusijai - ar dažnai gaminat visokias mišraines, salotas visos?  :) Mes tai ne  :D  :D Aš apskritai nelabai daug daržovių valgau, jei perku salotas / mišraines, tai praktiškai tik kavinėje darbe. Namie daržoves valgom tiesiog grynas (pomidorus, agurkus iš tų standartinių) arba kokiam patiekale (troškinys su pupelėm, vištiena su morkų ir grybų užkepu, pievagrybiai kiaušieninėje ir pan.)  :) 

Oi kaip puikiai pasivaikščiojom, didžiulį ratą apsukom, oras nuostabus ir tikrai net pagalvojus nebūčiau, kad spalio vidurys bus toks :bigsmile: būsim išlepinti puikių orų, tai prasidės vėsesni ir skųsimės nors tikrai nepamenu, kada ruduo būtų buvęs toks gražus :bigsmile:

Ir aš sakiau tą patį vyrui, kad tikrai nuostabūs orai šįmet tiek vasarą, tiek rudenį  :wub: Bijau, kad bus labai snieguota žiema šįmet - oj bus problemų tada  :D 

O kad ir nelabai supratom  kokia proga. Atnese torta ir kavos, sake visiems, Lyg savo prirasymui buvo keksiuku  atneses. tai sake dazniau palepins dar mus. vienu zodziu  pagyrem  zmonikes sugebejimus, pilvus prikimsom ir tiek 

Nu ir liuks, kad atneša be progos  :) Reikia reikia kolegas palepinti - aš irgi be progos atnešu kokių saldainių, šokoladų, sausainių kolegoms pasimėgauti  :) 

GAvau ir as siuntini..Rasysiu bloga atsiliepima. Nes parasyta buvo,kad tikras kailis,o gavau sintetini..Mezgiau anukei kepuryte,norejau kailinio bumbulo,tkro kailinio...NA tam kartui prisiusiu,bet eisiu ieskot tikro..

O kodėl tikro kailio nori bumbului?  :hmm:  :unsure: 

Buvau skane. Nieko nemate keisto. Sake viskas tvarkoj. Jei ir buvo cista - issivalė :) tai nzn net kad cia toliau bus, bet nemanau kad daktarai kazka darys nes dabar jau ir nebeskauda man :/ velniai zono kas cia buvo...

Bet jos lyg gali išsivalyt ir paskui vėl atsinaujinti, jei neklystu? Žiūrėk, stebėk save - svarbiausia, kad dabar viskas gerai  :) 

Almost,kaip Tavo vakaras prabėgo? Ką šiandieną planuose turi?

Almost, kaip vakar vakaras? ką nuveikei po darbų? :mirksiukas:

Kaip čia tas vakaras mano prabėgo klausiat  :D 

Po darbo ėjau į sporto salę čia darbe pasportuot. Pradėjau su treneriu 8 sav. programą - duoda sporto planą 3k./sav. ir papildomai bokso treniruotė bus ketvirtadieniais, jei pavyks eiti (šią savaitę nepavyks, nes eisiu su darbu į vyno degustaciją). Tai pasportavau, grįžau namo, pasidarėm valgyt (gaminom vištieną, užkeptą morkom ir svogūnais, šalia grikiai buvo) ir ėjau paskui į vonią pagulėt. Tai paskaičiau, pamirkau ir tiesiai į lovą. Taip gerai parelaksavau, kad šiandien kaip naujas žmogus, net kolegos sako, kad optimizmas trykšta per visus galus  :D  :D  :D Toks tas mano vakaras  :) 

Šiandien po darbo lėksiu namo, gaminsiu vakarienę - chilli con carne darysim, seniai bevalgėm ir reikia jautienos faršą sunaudoti. O paskui eisiu tiesiog paskaityt knygą manau, nes labai noriu pabaigti greičiau. Ir įdomi labai, ir kitas noriu skaityt  :) 

Tai va tokie tie mano planai, dienos, vakarai. Lekiu dabar darbuotis, reikia pakeisti mokymų medžiagą. Linkiu visoms puikios dienos ir skanios kavos  :4u: 

Atsakyti

Salotas valgom labai dažnai, ypač aš, va ir vakar vakarienei su tunu valgiau, šiandien su avinžirniais gaminsiuos :) mėgstu ir visiškai paprastas, ir kokias įmantresnes, o be daržovių išvis negalėčiau gyventi :rolleyes: o mišrainių jokių negaminu, nei su majonezu, nei su jogurtu :) ar mišrainė ir salotos tas pats? :D  :hmm: 

Atsakyti

Salotas valgom labai dažnai, ypač aš, va ir vakar vakarienei su tunu valgiau, šiandien su avinžirniais gaminsiuos :) mėgstu ir visiškai paprastas, ir kokias įmantresnes, o be daržovių išvis negalėčiau gyventi :rolleyes: o mišrainių jokių negaminu, nei su majonezu, nei su jogurtu :) ar mišrainė ir salotos tas pats? :D  :hmm:

Ne, man mišrainė yra tokia kaip padažinė, nu su majoneziniu ar jogurtiniu padažu. O salotos ten labiau su kokiu skoniniu actu, aliejum ir pan.  :) 

Tuno aš iš viso nemėgstu to iš skardinių  :unsure: Šviežias keptas labai skanu, primena vištieną man  :D Bet jau jeigu kažkas darbe tuną iš skardinės valgo, tai eina švilpt galėčiau nuvirst po stalu  :D  :D​ 

Atsakyti

Tuno aš dažnai nevalgau, nes nėra super pasirinkimas, bet va atradom dabar tokį kokybišką, tai kartais nusiperkam :) o va šviežio nesu valgiusi, reikėtų kada nusipirkt paragauti, tik kažin ar čia pas mus prekybcentriuose kokybiškas :rolleyes: 

Va ir aš mišrainei turiu tokį pat apibudinimą, tai, vadinasi mišrainių nevalgom, o salotas valgom :D​ 

Atsakyti
Sveikos,
tai va trumpai į klausimus apie save raportuoju smile.gif
Sūnus sveikas, dukra grįš savaitgalį. Šiandien mano panelės gimtadienis smile.gif rytoj mano vyrelio gimtadienis smile.gif nežinau kada to svečių antplūdžio "laukti"... visi tyli niekas nieko nesako, tai je pagal nutylėjimą be paklausimų-turėt ryt sueit gal... nežinau dar...

aš norėčiau dažniau salotų gaminti ale kažkaip fantazijos neturiu tam verysad.gif va dukra užsiprašė savaitgaliui baltos, tai gal reiks pagamint...je dar svečių turėsiu tai ir jiems bus smile.gif Dar dukra nevalgo jokios sukukurūzais, tai labai daug iškarto atkrenta. Kažkada maxsiminės užvalgė, pavėmė tris dienas nuo tada net naminės su kukurūzais nebenori smile.gif

ai dar kompiuteristėms ir suprantančioms...smile.gif kaip į iš google+/pikaso mano sukeltų nutraukų įsirašyti "atgal" nuotrauką į kompą? paprastu būdu (su dešiniu klavišu ir išsaugoti) neleidžia unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 16 spalio 2018 - 14:27

Mickute7,tai po dviejų savaičių kiek pamenu vėl balius Jums nusimato? :rolleyes:

Bus bus dar tu baliu  :P  tik gal   dar kokia savaite veliau, nes mano brolis ketvirtadieni su seimyna isskrenda i Gruzija  paturistauti  :P  Kaip vakar sake- atsibodo dirbti, vaziuojam vyno pagerti  :D  :D  :D  :D​ 

Atsakyti

LAbukas

Savaite tesiasi biggrin.gifSiandien jau vel silta bus,+22 mirksiukas.gifTikrai labai grazus ruduo bigsmile.gif

Koncertas birzelio pradzioj,nepamenu kokia diena..Kai ne pati uzsakinejau,tai biggrin.gifBus Paryziuje mirksiukas.gifMastom kaip vaziuot,ar su Eurostaru-greitaeigiu traukiniu ar su masina..Su Eurostaru greit nulektume,bet su masina dar vynu uzsipirktume..Bet Paryziuje labai apdauzo masinas-ten priparkuot turi ant laisvo bogio ir,kai nori isvaziuot,biski prastumdai masinas su buferiu...TAi jei pats pasiliksi daugiau vietos,kitas vistiek gali nubraugt...TAi MB biski nenori vaziuot su sava masina..NA ziuresim.DAr daugiau nei pusmetis biggrin.gif

OI kaip faina, kad dar ir Paryziuje  :wub:  o ten rimtai taip masinas stumdo ?????  :hmm:  nu ka zinau tada. 

Atsakyti

Mylene Farmer biggrin.gifAbejoju ar tokia zinai biggrin.gifCia mano jaunystes biggrin.gif

Kad zinok, nors ir mudvieju jaunyste kaip ir panasiu laiku buvo, bet ir as nezinau sitos atlikejos, dar  Youtube  prasukau keletas jos gabalu, bet kazkaip nieko neprimine. turbut ne tas man tada galvoje buvo  :lol:​ 

Atsakyti

Mickute, šildymo pas mus dar tikrai neįjungė, tokia šiluma laikosi, matyt dar teks palaukti :) tikrai nėra labai šalta, ypač kai dienos saulėtos, bet kai buvo vėjuota, apsiniaukę, tai tikrai norėjosi, nes tikrai vėsu ir dregmė tokia jautėsi :huh2:

man dar kol kas  net ir nereikia sildymo. Sekmadieni atsiguliau ir galvoju, nu kad nesalta  :hmm:  net  atsikeliau paciupineti radiatoriu,  bet tikrai dar salti  :P Cia pries pora savaiciu lyg vesiau vakarais budavo, tai atsigulus  norejosi pradzioj lyg silciau isisukti i deki. paskui jau nakti tai tikria nesalta  :D 

Atsakyti

Jergus, o jei dar keptos duonos šalia, tai uch skanumėlis  :wub:  :wub:

Va, kaip tik klausimas diskusijai - ar dažnai gaminat visokias mišraines, salotas visos?  :) Mes tai ne  :D  :D Aš apskritai nelabai daug daržovių valgau, jei perku salotas / mišraines, tai praktiškai tik kavinėje darbe. Namie daržoves valgom tiesiog grynas (pomidorus, agurkus iš tų standartinių) arba kokiam patiekale (troškinys su pupelėm, vištiena su morkų ir grybų užkepu, pievagrybiai kiaušieninėje ir pan.)  :)

Nu ir liuks, kad atneša be progos  :) Reikia reikia kolegas palepinti - aš irgi be progos atnešu kokių saldainių, šokoladų, sausainių kolegoms pasimėgauti  :)

tai vat tingejau duonos pasikepinti, bet biskeli idejus cesnakalelio su majonezu, labai skaniai  susivalge !

Darausi misraines, nes ziema jau tie agurkai  ar pomidorai  neskanus. aisku tada gerai ir marinuoti.  bet tikrai darausi. kad ir kasdien nesames i darba kazka, aisku isidedu kartais ir marinuotu stiklaini. Net ir tarkim koks trokskinys, labai gerai salia tinka kokios mar. darzoves ar kokie rauginti kopustai. bet vienus valgyt atsibosta, tai vat ir makaluoju kazka

tai ten saldainiai, sausainiai daznai vaiksto po cecha  :P  va siandien ir vel tortadienis buvo  :bigsmile:  gi siandien Boso diena, tai jau  mes pries darba pas sefus   kabineta papuosem su dovanelemis  :ax:  tai  be abejo per pietus buvo 2 tortai ir sampanas  :laugh:  :victory2: imesiu fotkes i musu grupe,

Atsakyti

Oi kaip greit dienužė lekia :)​ dar darbuojuos, bet reikia iki parduotuvės nulėkti, noriu orchidėją nusipirkti, va užsimaniau sau pasidovanoti :) 

Atsakyti