Sveikos
Kaip ketvirtadienis einasi visoms?
Pas mane tai nieko įdomaus. Atsikėliau neišmiegojus, dirbu, noriu daug kavos ir tiek žinių. Neturiu visiškai jokio įkvėpimo šiandien, o reikia rašyti mokomąją medžiagą
Jaučiu, kad trūksta man sporto, judesio, tai jau labai laukiu kitos savaitės
Vakar grįžau namo, pavalgėm greit ir išvažiavom į tą specialų išpardavimo vakarą. Bet nieko nenusipirkom: ko norėjom, to neradom (naujos kaldros ir patalų reikiamo dydžio), o ko buvo, tai nieko nereikėjo iš tiesų. Nešvaistėm pinigų ir tiek tų naujienų
Šiandien po darbo grįžus gaminsiu vakarienę (makaronus su vištienos, pievagrybių ir sojų grietinėlės padažu) ir eisiu gal skaityt arba žiūrėsim toliau serialą
Voque - būna būna, kad mėnulis labai veikia žmones. Dar žinau, kad oro slėgis įtaką daro ir šiaip gal kokios mintys ramybės neduoda
Tai linkiu gerai išsimiegot ir penktadienį pasitikt puikios nuotaikos
Nors šiandien ir aš tingiu labai, neturiu nuotaikos ir įkvėpimų, mintys jokios tinkamos neateina galvon. Norėčiau turėt išeiginę dieną ir tik lovoj drybsot
V-Rine - o jūs šeimoj visi labiau mėgstat mėsą ar viską vienodai?
Mes su vyru tai mėsėdžiai. Aš vos ne visiška, man būtinai reikia kokiu nors pavidalu mėsos, o vyras tai dar dar. Apsieitų kokią dieną - dvi be mėsos
mickute - kaip jūsų remontai einasi? kokie savaitgalio planai? lyg šį savaitgalį anytą parsivežat ar dar ne?
R's - kaip Tu, kaip dienos eina?
BigBang - kaip Tavo darbai? Jau susiruošus kelionei?
Kaip vyrui darbe sekasi? Kaip sesei nėštumas?
giega - mačiau Debenhams turi iki 40% nuolaidų Ted Baker vaikiškiems rūbams, šiandien ryte šmirinėjau puslapyje
Aš paskutiniu metu pastebiu, kad mano atmintis labai prastėja, tai verčia sunerimti
Todėl nepykit, jeigu klausiu kažko, ką jau pasakojot. Nu aš dvi dienas iš eilės akinius pamiršau į darbą pasiimt, o vieną dieną specialiai parsineštus namo dėl kino teatro ir į jį pamiršau nusinešt
Siuntas pamirštu išsiųst absoliučiai nepyktybiškai. Tai eina sau, nesuprantu, kas vyksta. Reikia gal vitaminų kokių pagert, bet bijau ir tuos pamirščiau