Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Pirma karta ir as girdziu pampokiukus..Ir net pagal recepta tokiu nezinau,nevalgius...O tesla kieta darai?Minkyt reikia?

ir as tokiu nezinau  :hmm:  

grizus tiesiai i virtuve,  cukinijos prisikepiau,  taip skaniai su pomidorais drebuciuose sukirtom.  kazkaip biskeli laiko pritrukstu- daugiau virtuveje, reikia kazka ir anytai palikti kitai dienai, dar su ja pasiplepam, dabar sedu uzsakyma pasidaryti , dar  prisiviriau burokeliu puoda, laukiu kol praves, tai  kokia misraine pasidaryti ir vakaro neber :P​ 

Atsakyti

Labas rytelis

na kas su manim kavos ?

a0db63d32901139534b8a3ebb38e52dc822.jpg

Atsakyti

Labas rytas :) kažkam nemiga, o tas kažkas esu aš :rolleyes: visą naktį purtė šaltis, nežinojau kur dėtis, nepadėjo niekas, tai net kūną skaudėjo. Nesu peršalusi, jaučiuos gerai, tai nesuprantu kas čia buvo. Pavyko kažkiek užmigti, o nuo 4 vėl gyva, tai išsiploviau plaukus, nusiprausiau ir spėju, kad diena bus ilga su daug kavos, įtikinsiu save, kad ji man padės :D Tai va toks mano ketvirtadienio rytas :) 

Atsakyti
Labas rytas, aš su kava smile.gif jau šiandien antra aišku smile.gif

Mickute kap tu cukiniją skaniai kepi? kiaušinis miltai/džiuvėsiai? ar kaip ypatingau?

Vogue šiąnakt mėnulis keitėsi, tai galėjo būt prasčiau kas jautresni. bet šaltis nelabai prie ko ... smile.gif

Aš vakare planuoju 5 grūdų košę virti smile.gif
jei kitaip nepersigalvosiu ko dar iki vakaro smile.gif Per per pietus mėsą abu valgysim, tai jau vakare bus gerai ir be mėsos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 08 lapkričio 2018 - 10:17

Ai aš apskritai esu įdomus žmogus, labai reaguoju į visokius užtemimus, mėnulius ir t.t :hmm: vargina nerealiai, nes poilsio trūksta, jėgų nerasta, tai kažkaip net nežinau ar bandyti išgerti kokiu natūralių tablečių prieš miegą ar ką daryt :) 

Darbuojuos, bet taip tingiu, noriu gulėti, žiūrėti serialą, valgyti skanėstus ir daugiau nieko neveikti :D atsiprašau už pesimizmą, būna ir man kartais :) 

Vakarienei bus varškės/lašišos keksiukai, jau laukiu, nes visą savaitę svajojau :rolleyes:​ 

Atsakyti

Sveikos  :) 

Kaip ketvirtadienis einasi visoms?  :4u: 

Pas mane tai nieko įdomaus. Atsikėliau neišmiegojus, dirbu, noriu daug kavos ir tiek žinių. Neturiu visiškai jokio įkvėpimo šiandien, o reikia rašyti mokomąją medžiagą  :) Jaučiu, kad trūksta man sporto, judesio, tai jau labai laukiu kitos savaitės  :wub:  :) 

Vakar grįžau namo, pavalgėm greit ir išvažiavom į tą specialų išpardavimo vakarą. Bet nieko nenusipirkom: ko norėjom, to neradom (naujos kaldros ir patalų reikiamo dydžio), o ko buvo, tai nieko nereikėjo iš tiesų. Nešvaistėm pinigų ir tiek tų naujienų  :) 

Šiandien po darbo grįžus gaminsiu vakarienę (makaronus su vištienos, pievagrybių ir sojų grietinėlės padažu) ir eisiu gal skaityt arba žiūrėsim toliau serialą  :rolleyes: 

Voque - būna būna, kad mėnulis labai veikia žmones. Dar žinau, kad oro slėgis įtaką daro ir šiaip gal kokios mintys ramybės neduoda  :) Tai linkiu gerai išsimiegot ir penktadienį pasitikt puikios nuotaikos  :4u: Nors šiandien ir aš tingiu labai, neturiu nuotaikos ir įkvėpimų, mintys jokios tinkamos neateina galvon. Norėčiau turėt išeiginę dieną ir tik lovoj drybsot  :rolleyes:  :D 

V-Rine - o jūs šeimoj visi labiau mėgstat mėsą ar viską vienodai?  :) 

Mes su vyru tai mėsėdžiai. Aš vos ne visiška, man būtinai reikia kokiu nors pavidalu mėsos, o vyras tai dar dar. Apsieitų kokią dieną - dvi be mėsos  :D 

mickute - kaip jūsų remontai einasi? kokie savaitgalio planai? lyg šį savaitgalį anytą parsivežat ar dar ne?

R's - kaip Tu, kaip dienos eina?  :4u: 

BigBang - kaip Tavo darbai? Jau susiruošus kelionei?  :) Kaip vyrui darbe sekasi? Kaip sesei nėštumas? 

giega - mačiau Debenhams turi iki 40% nuolaidų Ted Baker vaikiškiems rūbams, šiandien ryte šmirinėjau puslapyje  :)​ 

Aš paskutiniu metu pastebiu, kad mano atmintis labai prastėja, tai verčia sunerimti  :D  :D Todėl nepykit, jeigu klausiu kažko, ką jau pasakojot. Nu aš dvi dienas iš eilės akinius pamiršau į darbą pasiimt, o vieną dieną specialiai parsineštus namo dėl kino teatro ir į jį pamiršau nusinešt  :D  :D Siuntas pamirštu išsiųst absoliučiai nepyktybiškai. Tai eina sau, nesuprantu, kas vyksta. Reikia gal vitaminų kokių pagert, bet bijau ir tuos pamirščiau  :D  :D  :D 

Atsakyti
Almost, mano vyrui reikai mėsos mėsos ir daugiau nieko gali nebūt... na dar bulvių smile.gif
man ji nebūtina, vaikams irgi ne- bet tada jau reikia skaniai pagamint kažką kitą smile.gif
Atsakyti

Mano ketvirtadienis toks gan greitas, gan įprastas, nieko įdomaus neįvyko :) pavalgiau, manau eisiu knygą skaityti ir tiesiog ilsėsiuos, gal pavyks anksčiau užmigti šiandien, kuo labai abejoju :rolleyes: dar buvau su tėvais mieste, atsigėrėm kavos ir tiek žinių :) 

Dėl mėsos, tai todėl ir gaminu atskirai sau ir SB, nes pastaruoju metu beveik nevalgau, tik su žuvimi draugauju :rolleyes: 

Atsakyti

Mickute kap tu cukiniją skaniai kepi? kiaušinis miltai/džiuvėsiai? ar kaip ypatingau?

Aš vakare planuoju 5 grūdų košę virti smile.gif

jei kitaip nepersigalvosiu ko dar iki vakaro smile.gifPer per pietus mėsą abu valgysim, tai jau vakare bus gerai ir be mėsos smile.gif

Man sitaip skaniausia cukinija. esu ir orkaiteje ant popieriaus kepus, tai nors to aliejaus neprisigeria. kartais kokiu farsu idarau ir tada irgi orkaiteje kepu. Vakarienei barstukai, zuvytes kepsniukai,  jau pavalgem visi, eisiu rytdienai pietukus susiruosti, silkes pasimarinuosiu, dar  kazkokios burokeliu misraines pasidarysiu. po darbo i SAVA uzsukau, bendradarbes ryt gimtadienis, tai  geliu, saldainiu deze nupirkau, tai dar kol pasiviaksciojau, va valanda ir veliau grizau. Ryt vel nuo 6 leksim darban. biskeli darbo  ir MB turi, ir mums yra ka veikti, durniausiai kai pagamintus reikia pertaisyti, tai vien kol atrenki, patikrini   :oh:  daugiau laiko uzima   nei naujus perdaryti, tiek kad  medziagos gaila, viskas juk kainuoja, tai  bandom kazka gelbeti. o dar ir skubiai reikia, nu tai  tiek to, padirbesim tas kelias valandas ilgiau. gali but kad ir sestadieni teks dirbti, dar tiksliai nezinau, bu smatyti  :ax:​ 

Atsakyti

mickute - kaip jūsų remontai einasi? kokie savaitgalio planai? lyg šį savaitgalį anytą parsivežat ar dar ne?

baigti, baigti  :wub:  oi visai neatidziai skaitai- ir pirmadieni rasiau, kad MB nuvaziavo   mamos parsivezti ir vakar  rasydama . paminejau  anyta  :P  nemanau kad jau cia atmintis kalta  :D​ 

Atsakyti

Mickute, tai kada keliatės kai darbas nuo 6? kiek laiko užtrunka nuvažiuoti? :mirksiukas: 

Atsakyti
As praejusia nakti irgi prastai miegojau,atrodo pagulejau uzsimerkus ir viskas. Bet kazkaip atlaikiau diena biggrin.gif

Lagaminai sukrauti,mb dirba nakti,o ryt 5:30 vartai uzsidaro. Gris ir iskart leksim,bus nemiegojes.. dar kazkur uzkiso cia parkingo lapus,o emailas istrintas.. bet gana greit atradau istrintuose emailuose.
Atsakyti