Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Ramuma/tyluma :) kaip pirmadienis visoms? :mirksiukas: 

Aš aišku namuose veiklos prisigalvojau, tai knygos skaitymui nebeliko laiko :ax: nors, jei nenorėsiu dar miego, tai reikės galbūt pora skyrių perskaityti :ax: Užtat bus pora dienų ramu, nes valgyt prigaminau, rytoj tik kažką saldaus noriu iškepti, kad būtų prie kavos :) tai va toks tas pirmadienio vakaras :rolleyes: 

Atsakyti
As visa vakara prie tv prakinarinau biggrin.gif Mazoji jau moka savim uzsiimt,kokius zaisliukus padelioja,jau nebereik begt pastoviai is paskos.
Mb sia sav naktinese dirbs,tai as anksti guluos,va knyga tikrai skaitysiu biggrin.gif

Mickute siandien patylejo g.gif Rs vis dar reikaluose ir nepasakoja kokiuose biggrin.gif V-Rine irgi aptilus.. Kitos nors truputi pasirriske biggrin.gif
Atsakyti

Labas rytelis

vakar grizus kol valgyt pasidariau,  virtuveje pasikrapsciau ir aptingau. sakiau prisesiu, placiau apie savaitgali parasysiu, bet ...  dar paziurejau viena serija savo serialo, toks tinginys apeme  :P​ 

Atsakyti

Labas rytas :) Išjungi žadintuvą ir atrodo, kad pasnausi dar pora min, bet pasirodo pasnaudi vos ne pusę val. :D O savaitgaliais kaip visada net žadintuvo nereikia ir taip akys stačios nuo pačio ryto :rolleyes: 

Galvoju ar nusimato šiandien kažkas įdomaus, hmmm...spėju, kad ne, įprasta diena, įprastas vakaras :) ką kitos planuoja šiandien po darbų? :mirksiukas:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Voque*: 20 lapkričio 2018 - 08:06
Labukas
Va va,man taip daznai buna biggrin.gif Kai i darba,vos atsikeli,kai laisvadienis,akys stacios.
Atsakyti

Labas rytas :) 

laikas tirpte tirpsta, net nebežinau kas ji taip surija :) 

esu darbe, po pusryciu. Eisiu toliau darbuotis. Šiandien draugė turėtu atlekt vakarop, senai matemes. Tai vel nebus kada uzbegt. Pietums virsiu barščiu sriubyte :) 

Atsakyti

Sveikos  :) 

Antraaaaadieniiiiis  :D Šiandien man LABAI šalta, labai tingu ir norisi tik daug kavos ir skanėstų. Bet nei daug kavos, nei skanėstų jokių neturiu ir nėr čia ko.

Vakar po darbo užlėkiau su treneriu pabendraut, aptart rezultatus, procesą, šiandien užsitvirtinom viską. Tai kol kas esu labai patenkinta viskuo. Matysim, kaip toliau viskas seksis, ypač po švenčių  :rolleyes:  :D Kaip žinia tada viskas atsiriša, rankos pačios mišrainės bliūdo siekia  :lol:  :lol: O dar kai Kalėdas švęsim su draugais, skanėstų pilni stalai bus, tai uch  :wub: 

Grįžau namo, vyras sriubos buvo padaręs jau, tai skaniai prisivalgėm ir ėjom serialo žiūrėt. Nei knygos skaičiau, nieko. Bet pasiėmiau šiandien į darbą, per pietus paskaitysiu, vis tiek daug laiko turiu  :rolleyes: 

Šiandien turėjau vieną greitą susitikimą dėl projekto, o dabar reikės pradėt žiūrėt dėl grafiko sudarymo komandai jau kitam pusmečiui. Tai bus reikalų, galvosūkių, jetus nu  :unsure: Labai nemėgstu šitos darbo dalies, nes pastoviai kas nors kam nors netinka, visi nori turėt laisvus šventinius savaitgalius ir t.t., bet dirbt reikia visiems. Tai žodžiu užsiimsiu tuo  :) 

Vakare po darbo lėksiu pasportuot, grįžus pavalgyt ir jaučiu toliau serialą žiūrėsim, kol nebaigsim. Nu jau tiek įtraukė, kad nėr laiko nieko kito veikt vakarais  :D  :D  :D 

Tiek tų istorijų pas mane, neturiu daugiau ką ir papasakot. Labai laukiu Kalėdų. Nu tai tiek. Gražios visoms dienos ir skanios kavos  :4u: 

Atsakyti

Va va,man taip daznai buna biggrin.gifKai i darba,vos atsikeli,kai laisvadienis,akys stacios.

Bet grynai :D ir aš šeštadienį anksčiausiai atsibudau, kai tikrai galėčiau miegoti bent iki 9 :rolleyes: 

laikas tirpte tirpsta, net nebežinau kas ji taip surija :)

Oi tikrai laikas lekia nepastebimai greit, atrodo vėl nauja savaitė, bet nepajusim ir vėl savaitgalis :rolleyes: 

Bet nei daug kavos, nei skanėstų jokių neturiu ir nėr čia ko.

Grįžau namo, vyras sriubos buvo padaręs jau, tai skaniai prisivalgėm ir ėjom serialo žiūrėt. 

Gali greit manau ištaisyti šią neteisybę :D aš po kavos, bet visai dar norėčiau :rolleyes: 

Kokią gamino sriubą? :mirksiukas: 

Aš beveik kas savaitę verdu sriubą SB. Patogu įsipilti į termosą ir į darbą pavakariams ar vakarienei neštis, bet vą šią savaitę nesugalvojo kokios nori, tai bus be sriubos :D 

Atsakyti

Bet grynai :D ir aš šeštadienį anksčiausiai atsibudau, kai tikrai galėčiau miegoti bent iki 9 :rolleyes:

Gali greit manau ištaisyti šią neteisybę :D aš po kavos, bet visai dar norėčiau :rolleyes:

Kokią gamino sriubą? :mirksiukas:

Aš beveik kas savaitę verdu sriubą SB. Patogu įsipilti į termosą ir į darbą pavakariams ar vakarienei neštis, bet vą šią savaitę nesugalvojo kokios nori, tai bus be sriubos :D

Aš vakar prastai miegojau, bet anksti kėliausi. Vyras turėjo anksčiau į darbą važiuot, tai ir mane prabudino žadintuvas. Žodžiu man taip patiko ryte anksčiau atsikelt, kad aš ir šiandien anksčiau kilau  :D  :D 

Nusipirkau mėtų arbatos ir riešutinį sausainį. Jergus kaip skaniai buvo  :wub:  :D Jau laukiu pietų  :D Amžiais alkana, kai įšalo žemė vėl atėjo  :D 

Žuvienę paprastą tiesiog, nieko blatno: lašišos filė, bulvė, morka, sultinys, prieskonių šiek tiek ir viskas  :) Buvau jau žiauriai pasiilgus sriubos, tai skaniai suėjo. Šiandien pietums irgi tą patį atsinešiau  :) Nieko mandro mes neprigalvojam, nes paskui pasigaminam kažką naujo ir nesuvalgom - neskanu, ne taip, nesinori, bla bla bla  :rolleyes:  :D 

Vis žiūrinėju ir aš termosų sriubai, bet nieko neišsirenku ir lieku prie savo plastikinių sriubos slovikėlių  :D​ 

Atsakyti

Mmm skanu žuvienė, aš prieš pora savaičių viriau taip pat su lašiša :rolleyes:  :) tik dar visada dedu baltos žuvies ir butinai šaldytų žirnelių, butinai :D 

Atsakyti

Mmm skanu žuvienė, aš prieš pora savaičių viriau taip pat su lašiša :rolleyes:  :) tik dar visada dedu baltos žuvies ir butinai šaldytų žirnelių, butinai :D

Jeigu kameroj ar šaldytuve turim baltos žuvies, tai įdedu ir aš tuo pačiu. Bet kadangi neturėjom dabar, tik iš kameros buvom kaip tik išsitraukę paprieskoniuotos jau pjaustytos lašišos, tai su ta tik ir padarėm. Žirnelių tai iš viso nelabai mėgstu, todėl retai kada valgau  :blush-anim-cl: 

Pasijuokiau su kolega. Žodžiu nusprendėm, kad darysim darbe loteriją. Pas mus komandoj yra viena taisyklė - per metus kiekvienas komandos narys turi dirbt bent jau per vieną šventinį savaitgalį (tai ten visos tos Velykos, Kalėdos, dar papildomai yra kitų šalies švenčių ir išeiginių dienų). Tokių per metus susidaro septyni ir kaip tik komandoj tiek žmonių gali dirbt tuos savaitgalius (naujokai pirmus 6mėn. tokių savaitgalių nedengia). Tai nusprendėm, kad vietoj to, jog aš paskirčiau visiems kažkurį tokį savaitgalį dirbt, surašysiu ant lapelių datas, o jau jie ką išsitrauks, tą ir turės dirbt. Kaip sakant likimas pats parodys, kuriuos savaitgalius dirbt gaus  :D  :D Nes paskiri vienam Kalėdas, kitam Velykas, trečiam Patriko dieną, o tie ir ūbauja, kad oj kitų planų turėjau. Nu dabar ką išsitrauks, tą ir gaus  :rolleyes:  :D​ 

Atsakyti
labos,
Mickute kokiam koncerte ten buvai italų kažkokiam- kur FB prisidėjai? ko nešokai, ko sėdi su striukėm žieminėm smile.gif smile.gif iki prakaito reikėjo nusiduot... smile.gif

Einu skaityt ką parašėt. nebespėju. vat.

V-Rinė aptylus nes dirba darbe už 3, ir dar į masažus pusvalandį pavogus lekia.... tai niekaip nieko nebespėju...

Almost, dėl loterijos- nu tu žiauri smile.gif smile.gif
o kam į lašišos žuvienė dar sultinio? neužtenka nuoviro?

mes sriubą mėgstam ir valgom. navasarą mažiau -tada šaltibarščiai karaliauja,o žiemą tai verdam.... šiandien virsiu vištienos buljone su bulvėm ir pupelėm. Buljonas natūralus- virsiu kaimo vištienos ten tų kaulųkur mėsos nedaug smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 20 lapkričio 2018 - 16:38