Sveikos
Antraaaaadieniiiiis
Šiandien man LABAI šalta, labai tingu ir norisi tik daug kavos ir skanėstų. Bet nei daug kavos, nei skanėstų jokių neturiu ir nėr čia ko.
Vakar po darbo užlėkiau su treneriu pabendraut, aptart rezultatus, procesą, šiandien užsitvirtinom viską. Tai kol kas esu labai patenkinta viskuo. Matysim, kaip toliau viskas seksis, ypač po švenčių
Kaip žinia tada viskas atsiriša, rankos pačios mišrainės bliūdo siekia
O dar kai Kalėdas švęsim su draugais, skanėstų pilni stalai bus, tai uch
Grįžau namo, vyras sriubos buvo padaręs jau, tai skaniai prisivalgėm ir ėjom serialo žiūrėt. Nei knygos skaičiau, nieko. Bet pasiėmiau šiandien į darbą, per pietus paskaitysiu, vis tiek daug laiko turiu
Šiandien turėjau vieną greitą susitikimą dėl projekto, o dabar reikės pradėt žiūrėt dėl grafiko sudarymo komandai jau kitam pusmečiui. Tai bus reikalų, galvosūkių, jetus nu
Labai nemėgstu šitos darbo dalies, nes pastoviai kas nors kam nors netinka, visi nori turėt laisvus šventinius savaitgalius ir t.t., bet dirbt reikia visiems. Tai žodžiu užsiimsiu tuo
Vakare po darbo lėksiu pasportuot, grįžus pavalgyt ir jaučiu toliau serialą žiūrėsim, kol nebaigsim. Nu jau tiek įtraukė, kad nėr laiko nieko kito veikt vakarais
Tiek tų istorijų pas mane, neturiu daugiau ką ir papasakot. Labai laukiu Kalėdų. Nu tai tiek. Gražios visoms dienos ir skanios kavos