Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Bet jeigu jau ir dabar savaitgaliais praktiškai nepasirodau, tai, Dievaži, bus vos kelios žinutės iš manęs  :D  :D  :D Tikrai išmesit iš temos  :dry2:  :lol:

reikes apsvarstyti tavo nedovanotina elgesi  :hmm: nebent .... gali bandyti kazkaip mus papirkti, ui, norejau pasakyti pamaloninti  :P 

Ai, grįžus namo vyras vakarienę buvo pagaminęs, tai jau man laimės pilnos kelnės buvo. Taip skaniai suruošė viską  :wub: Šiaip jis gaminti nemėgsta tikrai, bet gamina iš reikalo. Ale kai pasistengia, tai uch  :wub:

Ka skanaus pagamino ?

Atsakyti

Mickute, oi skanu kugelis :bigsmile: labai seniai valgiau, tikrai net neatsimenu kada :sleep:

O aš nepatikėjau išėjus iš darbo, nes sniego kiek :bigsmile: ir dabar dar sninga! tai MB turėjo laukti kol aš kaip vaikas pasidžiaugiau, nes nors nemėgstu didelio šalčio, bet labai myliu sniegą :bigsmile:

as ir senai jau kepiau. o bulvinius blynus tai is viso  :hmm:  turbut kazkada pavasari ar net ziema kol MB dar ant biuletenio buvo namie.

Reiskia ir mes tuoj sulauksim sniegucio  :P​ 

Atsakyti
Na siandien jau galiu sakyt,kad daug darbo buvo.. kaip kaledoms biggrin.gif
Tik va anksti temsta,o dar lyja.. pavargsti taip vaziuot visalaik itampoj..

As dabar irgi nelabai ka pasakot turiu,nes atoidirbu ir namo.. Vakar priplanavus buvau ir masina nusiplaut ir nagus persilakuot,bet viska tingejau biggrin.gif Siandien net planu neturiu biggrin.gif Grisiu,pavalgysiu,vonioj pamirksiu ir miegot biggrin.gif As dabar kaip vaikas,einu 21 h miegot biggrin.gif
Atsakyti

As pagaliau prisedau nors  biskeli savo serialo paziureti, bet tuoj griusiu ilsetis, ryt nuo 6 i darba varom, tai reik ir  issimiegoti

Atsakyti

Labas rytelis

Atsakyti
labukas

Pas mus +12 bigsmile.gif tik va linoja..Siandien truputi maziau,nei vakar mirksiukas.gif o mb us vis parom dirba-vakar nakti,siandien diena ir vel nakciai eis.. na ta naktine,tai jau 1h namie buvo biggrin.gif o sumoka kaip uz visa nakti mirksiukas.gif
Atsakyti
Labos,
kaip gražiai šviesiai balta užu lango smile.gif
Atsakyti

Sveikos  :) 

Po darbo tiesiai namo, MB isleidau  pas draugus dar padirbeti, o as  parmyniau  namo, anyta bulviu puoda priskutus, tai greit sutarkavau ir kugeliokas su vistiena nukeliavo i orkaite. biskeli daugiau tarkio gavosi, tai dar kelias keptuves blynu prisikepiau, abidvi po kelis  sukirtom, dabar jau ramiai galim ir kugelio laukti  :flirt2:​ 

Oj, jau mes irgi senokai kugelį valgėm, reiks gal susiorganizuot su draugais kada  :rolleyes: 

Almost, ojeee kiek veiklos! svarbiausia nepervark, saugok save :4u: ką skanaus prigamino vyras? :mirksiukas:

O aš nepatikėjau išėjus iš darbo, nes sniego kiek :bigsmile: ir dabar dar sninga! tai MB turėjo laukti kol aš kaip vaikas pasidžiaugiau, nes nors nemėgstu didelio šalčio, bet labai myliu sniegą :bigsmile:

Ačiū. Bet ai žinai, ne laukus ariu plikom rankom - vis tiek tas protinis nuovargis daro savo  :) Paskaitai knygą, pasportuoji, pamiegi, skaniai pavalgai ir toliau varai. Dar šiandien atlaikysiu ir bus ramios sekančios kelios dienos  :) 

Jis mano patiekalą darė, prisižiūrėjęs, kaip aš gaminu  :D Pagrilino vištienos krūtinėles aparate, pakepino morkas su svogūnu ir pievagrybiais, paskui sudėjo viską ant vištienos, apibarstė sūriu ir į orkaitę  :) Prie šono grikiai et voila kaip sakoma  :) 

Aš mačiau pas pažįstamą irgi nuotrauką, kad Palangoj prisnigo - jetus, kad užpavydėjau, kad širdį užspaudė. Taip noriu sniego  :wub:  :wub: Tikiuos per Kalėdas bus jo pas draugus  :) 

reikes apsvarstyti tavo nedovanotina elgesi  :hmm: nebent .... gali bandyti kazkaip mus papirkti, ui, norejau pasakyti pamaloninti  :P

Ka skanaus pagamino ?

A prisiųst saldainių visoms?  :D  :D 

Rašiau viršuj va kaip tik jau  :4u: 

Na siandien jau galiu sakyt,kad daug darbo buvo.. kaip kaledoms
Tik va anksti temsta,o dar lyja.. pavargsti taip vaziuot visalaik itampoj..

As dabar irgi nelabai ka pasakot turiu,nes atoidirbu ir namo.. Vakar priplanavus buvau ir masina nusiplaut ir nagus persilakuot,bet viska tingejau. Siandien net planu neturiu. Grisiu,pavalgysiu,vonioj pamirksiu ir miegot. As dabar kaip vaikas,einu 21 h miegot

Tuoj pradės eit juodojo penktadienio ir kibernetinio pirmadienio siuntos, tai užplūs darbai juodai  :D 

Aha, tikrai labai sunku važiuot, kai tamsu ir dar lyja. O jeigu dviratininkai be liemenių ir lempų, tai iš viso eina sau  :unsure: 

Kaip vaikas  :D Aš visad einu apie 22val miegot, nes neištempiu ilgiau. Anksti keliuos, tai reik spėt pailsėt  :) 

Papusryčiavau, metas kavai  :) 

Pas mus šiandien uraganą audrą vėl praneša, tai lėkiau anksčiau į darbą, kad spėčiau lietaus išvengt. Vakar kol atvažiavau, tai kiaurai iki apatinių permirkau. Juokiaus darbe, kad gerai, jog visad turiu antrą porą rūbų persirengimui, bet va nu niekad negalvojau, kad reikės ir antros poros apatinių su savim turėt  :lol:  :lol: 

Pasportavau, išsitaškiau gerai, grįžus jau net kalbėt su niekuo nebenorėjau. Tai MB valgyt buvo padaręs (varškės sutrynęs su lašiša rūkyta), pakapojau ir ėjau knygos skaityt  :) Ai nu dar vonioj spintelę savo turtų apsitvarkiau kaip tik po dušo, kažkaip pažiūrėjau, pradėjau eit per buteliukus ir taip įvyko, kad viską susitvarkiau  :D 

Šiandien turėsiu tas tris mokymų sesijas, kaip tik už valandos eisiu jau ruoštis. Baigsis 14val paskutinė. O tada jau ramiai sau būsiu, jaučiu šiandien nieko ypatingo labai neveiksiu. Norisi peržiūrėt visokius popierius darbe, metų galas artėja. Reikės dar susiderinti mokymus dėl naujos sistemos su žmonėm, kurie negavo mokymų vakar ir užvakar. Nu tai žodžiu visko daug iš tiesų dar reik padaryt  :) 

Vakare jokio sporto neplanuoju, nieko, tai ilsėsiuos grįžus valgyt padarius  :) 

Kokie kitų planai? Jau gal kažką turit savaitgaliui sugalvojusios?  :) 

Gražios dienos ir skanios kavos visoms  :4u: 

Atsakyti

Sveikos :) kaip balta, kaip gražu :bigsmile: ir šaltukas toks visai nemenkas sakyčiau, bet saulėta šiandien diena, tai super oras :ax: 

Almost, sekmės mokymuose, kad viskas sklandžiai praeitų :4u: 

Dėl savaitgalio, tai penktadienį į Vilnių išlekiam, o ten jau bus matyt ką veiksim, tiesiog pasibūsim ir tiek :) šeštadieniui staliuką užrezervavau, tai pavakarieniausim, kažkur kokteiliukų norėčiau :rolleyes: 

Rytas mano greitas kaip visada, nežinau kur tas laikas dingsta, nes kol tą pasidarau, kol aną ir kavos dar negėriau, o taip jau noriu, daug kavos noriu :D 

Miegoti norėčiau nueiti anksčiau, nes keliuosi pakankamai anksti, bet stengiuosi kažkaip bent jau atsigulti iki 22val :rolleyes: 

Atsakyti

Jau ir as po darbu, pavargau   :(  net pecius skauda,  vakariene pasigaminau, daugiau nieko nenoriu siandien daryti, geriau pailisesiu,nes ir ryt dar laukia sunki diena- skubus uzsakymai, tai kad ir vel nuo 6 leksim darban

Atsakyti
As irgi po darbu mirksiukas.gif Siandien maziau.. Nu nejauciu as dar sventiniu pirkimu biggrin.gif Nors darbe tai praeit per siuntinius neimanoma.. bet daug papildomu vairuotoju priimta,tai nuima ta kruvi.

Atsakyti

O mes jau eglutę pasipuošėm! man tikrai ne per anksti, jei klausit :D 

Atsakyti