Sveikos
Po darbo tiesiai namo, MB isleidau pas draugus dar padirbeti, o as parmyniau namo, anyta bulviu puoda priskutus, tai greit sutarkavau ir kugeliokas su vistiena nukeliavo i orkaite. biskeli daugiau tarkio gavosi, tai dar kelias keptuves blynu prisikepiau, abidvi po kelis sukirtom, dabar jau ramiai galim ir kugelio laukti
Oj, jau mes irgi senokai kugelį valgėm, reiks gal susiorganizuot su draugais kada
Almost, ojeee kiek veiklos! svarbiausia nepervark, saugok save
ką skanaus prigamino vyras? 
O aš nepatikėjau išėjus iš darbo, nes sniego kiek
ir dabar dar sninga! tai MB turėjo laukti kol aš kaip vaikas pasidžiaugiau, nes nors nemėgstu didelio šalčio, bet labai myliu sniegą 
Ačiū. Bet ai žinai, ne laukus ariu plikom rankom - vis tiek tas protinis nuovargis daro savo
Paskaitai knygą, pasportuoji, pamiegi, skaniai pavalgai ir toliau varai. Dar šiandien atlaikysiu ir bus ramios sekančios kelios dienos
Jis mano patiekalą darė, prisižiūrėjęs, kaip aš gaminu
Pagrilino vištienos krūtinėles aparate, pakepino morkas su svogūnu ir pievagrybiais, paskui sudėjo viską ant vištienos, apibarstė sūriu ir į orkaitę
Prie šono grikiai et voila kaip sakoma
Aš mačiau pas pažįstamą irgi nuotrauką, kad Palangoj prisnigo - jetus, kad užpavydėjau, kad širdį užspaudė. Taip noriu sniego
Tikiuos per Kalėdas bus jo pas draugus
reikes apsvarstyti tavo nedovanotina elgesi
nebent .... gali bandyti kazkaip mus papirkti, ui, norejau pasakyti pamaloninti 
Ka skanaus pagamino ?
A prisiųst saldainių visoms?
Rašiau viršuj va kaip tik jau
Na siandien jau galiu sakyt,kad daug darbo buvo.. kaip kaledoms
Tik va anksti temsta,o dar lyja.. pavargsti taip vaziuot visalaik itampoj..
As dabar irgi nelabai ka pasakot turiu,nes atoidirbu ir namo.. Vakar priplanavus buvau ir masina nusiplaut ir nagus persilakuot,bet viska tingejau. Siandien net planu neturiu. Grisiu,pavalgysiu,vonioj pamirksiu ir miegot. As dabar kaip vaikas,einu 21 h miegot
Tuoj pradės eit juodojo penktadienio ir kibernetinio pirmadienio siuntos, tai užplūs darbai juodai
Aha, tikrai labai sunku važiuot, kai tamsu ir dar lyja. O jeigu dviratininkai be liemenių ir lempų, tai iš viso eina sau
Kaip vaikas
Aš visad einu apie 22val miegot, nes neištempiu ilgiau. Anksti keliuos, tai reik spėt pailsėt
Papusryčiavau, metas kavai
Pas mus šiandien uraganą audrą vėl praneša, tai lėkiau anksčiau į darbą, kad spėčiau lietaus išvengt. Vakar kol atvažiavau, tai kiaurai iki apatinių permirkau. Juokiaus darbe, kad gerai, jog visad turiu antrą porą rūbų persirengimui, bet va nu niekad negalvojau, kad reikės ir antros poros apatinių su savim turėt
Pasportavau, išsitaškiau gerai, grįžus jau net kalbėt su niekuo nebenorėjau. Tai MB valgyt buvo padaręs (varškės sutrynęs su lašiša rūkyta), pakapojau ir ėjau knygos skaityt
Ai nu dar vonioj spintelę savo turtų apsitvarkiau kaip tik po dušo, kažkaip pažiūrėjau, pradėjau eit per buteliukus ir taip įvyko, kad viską susitvarkiau
Šiandien turėsiu tas tris mokymų sesijas, kaip tik už valandos eisiu jau ruoštis. Baigsis 14val paskutinė. O tada jau ramiai sau būsiu, jaučiu šiandien nieko ypatingo labai neveiksiu. Norisi peržiūrėt visokius popierius darbe, metų galas artėja. Reikės dar susiderinti mokymus dėl naujos sistemos su žmonėm, kurie negavo mokymų vakar ir užvakar. Nu tai žodžiu visko daug iš tiesų dar reik padaryt
Vakare jokio sporto neplanuoju, nieko, tai ilsėsiuos grįžus valgyt padarius
Kokie kitų planai? Jau gal kažką turit savaitgaliui sugalvojusios?
Gražios dienos ir skanios kavos visoms