Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

O mes jau eglutę pasipuošėm! man tikrai ne per anksti, jei klausit :D

tikrai neklausiu. tik rodyk greiciau  :wub:  :wub:​ 

Atsakyti
QUOTE(*Voque* @ 2018 11 28, 18:00)
<p>O mes jau eglutę pasipuošėm! man tikrai ne per anksti, jei klausit biggrin.gif </p>

Na kai vaikai mazi buvo ir as anksti egle puosdavau,bet gruodzio visada sulaukdavau biggrin.gif

Siemet puosim pries pat sventes,nes yra kas nupuosia biggrin.gif
Atsakyti

tikrai neklausiu. tik rodyk greiciau  :wub:  :wub: 

Vat neišeina gražios foto padaryti, kitą dieną :rolleyes:  :mirksiukas: 

Atsakyti

Labas rytelis

Musu kavyte jau isgerta , MB jau isleke  masiniuka  pasildyti, varau ir  as is paskos  :ax:​ 

A prisiųst saldainių visoms?  :D  :D

a nieks uz liezuvio netrauke  :D  :D  pati prisisnekejai  :lol:  :lol: 

Atsakyti

Reikia galvoti kokių užsiprašyti :D 

Labas rytas :) jis ankstyvas, jau kirpykloj sėdžiu, nesupratau kaip čia taip anksti užsirašiau, matyt vietų nebuvo :rolleyes: Taip greit atlėkiau, šaltukas spaudžia, brrr žiemužė :rolleyes: 

Dienos planai įprasti, bet vakare jau pradedu savaitgalį, eisim vakarienės su draugute, nori pasveikinti, tai šventė tęsiasi :D 

Atsakyti
Labukas

As darbe.. kiekvienas rytas bardakinis biggrin.gif Zmoniu daug,vietos mazai.. na baigsis tos svantes biggrin.gif

Man dazu nusipirkt reikia,savaitgali persidazyt.. Vakar nagus persilakavau..
Atsakyti

Almost, sekmės mokymuose, kad viskas sklandžiai praeitų :4u:

Dėl savaitgalio, tai penktadienį į Vilnių išlekiam, o ten jau bus matyt ką veiksim, tiesiog pasibūsim ir tiek :) šeštadieniui staliuką užrezervavau, tai pavakarieniausim, kažkur kokteiliukų norėčiau :rolleyes:

Ačiū  :4u: Viskas puikiai praėjo. Nors buvo šiek tiek nesklandumų, bet puikiai susidorojau ir po antros sesijos gavau aplodismentų laviną  :blink:  :D Labai keistai pasijaučiau, nes niekad taip nėra nutikę dar, bet buvo tikrai malonu  :rolleyes: 

Kur lėksit vakarieniaut?  :) 

O mes jau eglutę pasipuošėm! man tikrai ne per anksti, jei klausit :D

Jetus kaip pavydžiu  :unsure:  :wub: Mes puošim kitą šeštadienį manau. Šį dar ankstoka, o ir aš turbūt šeštadienį be jėgų būsiu  :D  :D O sekmadienį šiek tiek planų turiu irgi, tai paliksim kito šeštadienio ankstyvam rytui  :) 

Aš tiesiog paklausiau, o nesiūliau niekam nieko  :rolleyes:  :ax:  :D  :D Bet dėsiu siuntinį tėvams gruodžio viduryje, kaip tik bus Lietuvoj šventėms, tai va galiu kelias dėžutes įdėt, jei nori - specialiai tamstai  :) Dabar, kai jau be klaustuko, tai kaip ir siūlymas  :rolleyes:  :D  :D 

Reikia galvoti kokių užsiprašyti :D

Ai nu čia jau per didelis žingsnis - kaip sako duok pirštą, tai nukąs visą ranką  :D  :D  :D 

Labukas

As darbe.. kiekvienas rytas bardakinis. Zmoniu daug,vietos mazai.. na baigsis tos svantes

O va prašom - vakar dar normaliai buvo, o šiandien jau bardakas  :D 

Labas rytas  :) 

Išgėriau kavą, pasiėmiau iš pašto dovaną broliui, dabar jau reikės rašyt e-laiškus ir kibt į veiklą. Nemažai planų turiu šiandienai, žiūrėsiu, kaip seksis nudirbt viską  :) 

Vakare eisiu pasportuot, grįžus kaip visada - dušas, vakarienė, lova  :D Nieko įdomaus  :) 

Tai, standartiškai, visoms puikios dienos ir gardžios kavos  :4u: 

Atsakyti

Almost, tai žinai aš nekukli, iškart prie reikalo, matai man dar bet kokie neįtiks :D  :D 

O dėl vakarienės šeštadienį, tai lėksim į elcapo :) ir picų ten, ir makaronų, toks itališkas, tai bus liuks manau :rolleyes:

Nu jau kokio greitumo diena, eina sau, sustok gyvenime :huh2:  :D 

Atsakyti

Almost, tai žinai aš nekukli, iškart prie reikalo, matai man dar bet kokie neįtiks :D  :D

O dėl vakarienės šeštadienį, tai lėksim į elcapo :) ir picų ten, ir makaronų, toks itališkas, tai bus liuks manau :rolleyes:

Nu jau kokio greitumo diena, eina sau, sustok gyvenime :huh2:  :D

Kaip aš sakau darbe tokiose situacijose - beggers can't be choosers  :lol:  :lol: 

Jetus, kaip jau pasiilgau itališko restoranėlio  :wub: Kita savaitė bus paskutinė mano programos su treneriu, tai jau paskui lėksiu kaip tik į šventinį šurmulį mūsų vietiniam italų restoranėly. Prisikaposiu nuo soties  :D  :D 

Man tai taip lėtai eina, siaubas  :blink:​ 

Atsakyti
Sveikos ,
o mums šiemet su eglute galvasūkys....
ka ibuvo mažas sūnus gyvai/žaliai eglutei pasireiškė alergija (slogos/kosulys). Tai nusipirkom dirbtinę. Pernai nuo dirbtinės visi sualergizavom (gal sena, kokių 8 m. sakyč). tai ką šiemet puošti? Vyras sako pušį atveš mažą, bet nemanau kad kvapas mažiau intensyvus nei eglės.... nežinau tieisog ką šiemet dayt. Ar bandyt naują pirkti plastikinę- bet jei vistiek negalėsim vėl....o vaikai be eglutės neįsivaizduoja tik su kokaiis akcentais- puokšte pvz ant stalo. tai neeeežinau kaip te nuspręsim.

ai dirbu Pelenės sese- pranešioju mažus batus smile.gif na tokius labai ankštus, vasarą dar kojos patinę buvo tai net nebandžiau. tai vat šiandien išsitraukiau, kenčiu smile.gif bet kitų persimovimui labai neturiu....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 29 lapkričio 2018 - 16:06

Sveikos ,
o mums šiemet su eglute galvasūkys....
ka ibuvo mažas sūnus gyvai/žaliai eglutei pasireiškė alergija (slogos/kosulys). Tai nusipirkom dirbtinę. Pernai nuo dirbtinės visi sualergizavom (gal sena, kokių 8 m. sakyč). tai ką šiemet puošti? Vyras sako pušį atveš mažą, bet nemanau kad kvapas mažiau intensyvus nei eglės.... nežinau tieisog ką šiemet dayt. Ar bandyt naują pirkti plastikinę- bet jei vistiek negalėsim vėl....o vaikai be eglutės neįsivaizduoja tik su kokaiis akcentais- puokšte pvz ant stalo. tai neeeežinau kaip te nuspręsim.

O kaip kėnis? 

Dėl dirbtinės eglės - nu senoka tokia jau tikrai, manyčiau, kad dulkių prisikaupė vis tiek per tiek laiko, tai gal dėl to visiems ir pasireiškė reakcija atitinkama  :hmm: 

Šiaip dar žinau (iš asmeninės patirties), kad kartais iš alergijų tiesiog išaugama  :) Tai bandyčiau pirkti tikrą kažkokią tai rūšį medžio Kalėdinio arba tiesiog keisčiau dirbtinę  :)​ 

Atsakyti
V-rine,o kaip jam miske? irgi koseja?
Duok ikist nosi i sena egle,jei ciaudes,neverta ne puost..Bet gal ir isaugo,as irgi zinau atveju kaip is alergiju isaugama mirksiukas.gif
Dabar is telefo rasau,bet yra labai fainu ideju,kaip papuost eglute be eglutes mirksiukas.gif Kad ir koki medeli,kad ir taip bumbulus sukabint eglutes forma mirksiukas.gif

As jau po darbu. uzsokau i parde plaukams dazu nusipirkt,net vezimo krepselio neimiau.. aga,pilnom rankom isejau biggrin.gif Lasisa gerai nukainuota,o kaip tik planavom kept ja,dar persimonu-ju metas,o as juos taip megstu biggrin.gif

Laukiu eiles,noriu masina nusiplaut.. o tai jau siaubingai murzina,o cia be lietaus dienas rodo,bus geda su tokia murze vazinet biggrin.gif
Atsakyti