O mes jau eglutę pasipuošėm! man tikrai ne per anksti, jei klausit
tikrai neklausiu. tik rodyk greiciau
a nieks uz liezuvio netrauke
![]()
pati prisisnekejai
![]()
Reikia galvoti kokių užsiprašyti
Labas rytas
jis ankstyvas, jau kirpykloj sėdžiu, nesupratau kaip čia taip anksti užsirašiau, matyt vietų nebuvo
Taip greit atlėkiau, šaltukas spaudžia, brrr žiemužė
Dienos planai įprasti, bet vakare jau pradedu savaitgalį, eisim vakarienės su draugute, nori pasveikinti, tai šventė tęsiasi
Almost, sekmės mokymuose, kad viskas sklandžiai praeitų
Dėl savaitgalio, tai penktadienį į Vilnių išlekiam, o ten jau bus matyt ką veiksim, tiesiog pasibūsim ir tiek
šeštadieniui staliuką užrezervavau, tai pavakarieniausim, kažkur kokteiliukų norėčiau
Ačiū
Viskas puikiai praėjo. Nors buvo šiek tiek nesklandumų, bet puikiai susidorojau ir po antros sesijos gavau aplodismentų laviną
Labai keistai pasijaučiau, nes niekad taip nėra nutikę dar, bet buvo tikrai malonu
Kur lėksit vakarieniaut?
O mes jau eglutę pasipuošėm! man tikrai ne per anksti, jei klausit
Jetus kaip pavydžiu
Mes puošim kitą šeštadienį manau. Šį dar ankstoka, o ir aš turbūt šeštadienį be jėgų būsiu
O sekmadienį šiek tiek planų turiu irgi, tai paliksim kito šeštadienio ankstyvam rytui
a nieks uz liezuvio netrauke
![]()
pati prisisnekejai
![]()
Aš tiesiog paklausiau, o nesiūliau niekam nieko
Bet dėsiu siuntinį tėvams gruodžio viduryje, kaip tik bus Lietuvoj šventėms, tai va galiu kelias dėžutes įdėt, jei nori - specialiai tamstai
Dabar, kai jau be klaustuko, tai kaip ir siūlymas
Reikia galvoti kokių užsiprašyti
Ai nu čia jau per didelis žingsnis - kaip sako duok pirštą, tai nukąs visą ranką
Labukas
As darbe.. kiekvienas rytas bardakinis. Zmoniu daug,vietos mazai.. na baigsis tos svantes
O va prašom - vakar dar normaliai buvo, o šiandien jau bardakas
Labas rytas
Išgėriau kavą, pasiėmiau iš pašto dovaną broliui, dabar jau reikės rašyt e-laiškus ir kibt į veiklą. Nemažai planų turiu šiandienai, žiūrėsiu, kaip seksis nudirbt viską
Vakare eisiu pasportuot, grįžus kaip visada - dušas, vakarienė, lova
Nieko įdomaus
Tai, standartiškai, visoms puikios dienos ir gardžios kavos
Almost, tai žinai aš nekukli, iškart prie reikalo, matai man dar bet kokie neįtiks
![]()
O dėl vakarienės šeštadienį, tai lėksim į elcapo
ir picų ten, ir makaronų, toks itališkas, tai bus liuks manau
Nu jau kokio greitumo diena, eina sau, sustok gyvenime
![]()
Kaip aš sakau darbe tokiose situacijose - beggers can't be choosers
Jetus, kaip jau pasiilgau itališko restoranėlio
Kita savaitė bus paskutinė mano programos su treneriu, tai jau paskui lėksiu kaip tik į šventinį šurmulį mūsų vietiniam italų restoranėly. Prisikaposiu nuo soties
Man tai taip lėtai eina, siaubas
Sveikos ,
o mums šiemet su eglute galvasūkys....
ka ibuvo mažas sūnus gyvai/žaliai eglutei pasireiškė alergija (slogos/kosulys). Tai nusipirkom dirbtinę. Pernai nuo dirbtinės visi sualergizavom (gal sena, kokių 8 m. sakyč). tai ką šiemet puošti? Vyras sako pušį atveš mažą, bet nemanau kad kvapas mažiau intensyvus nei eglės.... nežinau tieisog ką šiemet dayt. Ar bandyt naują pirkti plastikinę- bet jei vistiek negalėsim vėl....o vaikai be eglutės neįsivaizduoja tik su kokaiis akcentais- puokšte pvz ant stalo. tai neeeežinau kaip te nuspręsim.
O kaip kėnis?
Dėl dirbtinės eglės - nu senoka tokia jau tikrai, manyčiau, kad dulkių prisikaupė vis tiek per tiek laiko, tai gal dėl to visiems ir pasireiškė reakcija atitinkama
Šiaip dar žinau (iš asmeninės patirties), kad kartais iš alergijų tiesiog išaugama
Tai bandyčiau pirkti tikrą kažkokią tai rūšį medžio Kalėdinio arba tiesiog keisčiau dirbtinę