Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

O aš mandarinų prisipirkau šiandien, jau tokie skanūs, saldūs ir gerai lupasi, kas man labai svarbu :D 

Einu pasiruošti truputį ir lauksiu draugutės, lėksim vakarienės, galvoju ko norėčiau, spėju žuvies, nieko naujo :) 

V-rine, gal tikrai pamėginkit dar kokią dirbtinę, nes 8 metų tai jau tikrai gan senoka, manau ir dulkių prisikaupė ir šiaip gal kokių parazitų :huh2: 

Mes taip pat norim pasikeisti, nes ir šakos jau nekokios, ir pati kažkokia pasvirusi, ir kvapas man nepatinka jau, nes prabuvusi rūsyje, tai tokia lyg drėgmė. Bet senutė ir mūsų jau,  manau panašiai taip pat, apie 7 ar 8 metus :hmm: tik dabar kainos nekuklios eglių, kosmosas kažkoks :blink: 

Atsakyti
Musu egle palepej guli,ten sausa,neprisitraukia jokios dregmes mirksiukas.gif Bet buna,kad atvaziuoji i kokius namus,atidaro duris ir toks senienos kvapas,kad nosi riecia..

VA man tokia ideja labai patinka bigsmile.gif Butu,kaip prikabint prie lubu,tikrai daryciau sitaip mirksiukas.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

VA cia ant medelio,tik tokia radau..

VA kaip grazu mirksiukas.gif

Atsakyti

Yra tikrai tų idėjų visokių visokiausių :) kas šiaip nori kažko kitokio, kas dėl gyvūnų ar vaikų negali įprastos puošti, tai galima prisigalvoti :rolleyes: 

Atsakyti

Jūs tikrai nenorit įsivaizduoti koks pas mus vėjas :blink: jau toks žvarbus oras, jutiminė manau -15, nesinori niekur lysti, brrr :B 

Atsakyti

atidirbom  jau taip normaliai visa diena,  ryt jau nors nuo 7 vaziuosim  :P  gerai, kad jau penktadienis. planavau grizus kazko daug negaminti, galvojau to laiko bus, dovanas pasideliosiu, ale kai ikrenti i virtuve, tai ta, tai ziuriu jau  anytai rytdienai nelabai ka palikt yra, na  tai ir  sriubos puoda priviriau, ir koses, megsta ji jas labai . istraukiau saldytu juodu serbentu, reiks su cukrumi sutrinti,  reikia   kazkaip kameroje tvarka darytis  :P  dabar jau arbatos su citrina pasidariau ir prie teliko kojas istiesiau 

Aš tiesiog paklausiau, o nesiūliau niekam nieko  :rolleyes:  :ax:  :D  :D Bet dėsiu siuntinį tėvams gruodžio viduryje, kaip tik bus Lietuvoj šventėms, tai va galiu kelias dėžutes įdėt, jei nori - specialiai tamstai  :) Dabar, kai jau be klaustuko, tai kaip ir siūlymas  :rolleyes:  :D  :D

tu tiesiog paklausei,   as tiesiog atsakiau  :P  :D  :D  :D 

Atsakyti

Labas rytelis

Stai ir penktadienis pagaliau  :P  vakar jau  jau smigineti prie teliko, tai greit buvo viskas isjungta ir i lovyte  :D​ 

Atsakyti
Labukas

Tai Rs vis dar negrizta.. pasiilgau jos ilgu postu.

Na ka,penktadienis.. Vakar tik isjungiau visas sviesas,skambutis i duris blink.gif 21:30 siuntini atnese blink.gif
Atsakyti

Labas rytas :) jau pakeliui į Vilnių, pradedam savaitgalį :rolleyes: šaltukas ir ten neblogas, tikiuos tik tokio vėjo nebus kaip pajūryje, nes košmaras kažkoks :unsure: 

Gero savaitgalio visoms! :4u: 

Atsakyti

Laba diena  :) 

Pagaliau penktadienis, pagaliau savaitgalis ant nosies  :yahoo:  :D 

Kaip nuotaikos visų, kokie planai visų? Voque jau aišku - ūliavos kaip priklauso nuo širdies. Ką kitos?  :rolleyes:  :) 

Aš šiandien turiu kelis susitikimus, mokymus. Šiaip nieko ypatingo nenusimato, einamieji darbai ir tiek. 

Vakare su komanda lėksim į restoraną, Kalėdinis komandos vakariukas bus. Jau laukiu nesulaukiu  :wub:  :) Vakarienės, vyno, plepalų, uch  :rolleyes: 

Rytoj planų jokių neturim, jaučiu lovoj tinginiausim visą dieną, ilsėsimės. 

Poryt turiu šiokių tokių planų, bet irgi nieko didelio, nieko ypatingo. Toks va ir nusimato savaitgalis mano. Gana ramus  :) 

Lekiu darbuotis po dviejų kavų. Visoms gražios dienos, skanios kavos ir puikaus savaitgalio  :4u: 

Atsakyti
As jau po darbu,patinka man taipanksti grizt mirksiukas.gif

Planai siandien-i maistines apsipirkt,vakare plaukusmusidazyt mirksiukas.gif Ryt is ryto reikalu kalnas,paskui nezinau ka veiksim.. Sekmad-dirbu mirksiukas.gif
Atsakyti

Mes apsiprekinom neblogai, dabar jau sakiau MB- mane isleisi i parde nebent duonos ir grietines  :lol:  Siandien dar mano brolis atveze jo uosvio isrukyta karsi, tai susedom visi vakare ir dingo ta zuvele  :P skani kai sviezia, su aluciu tik paragavimui  :P  Siaip savaitgaliui planu kaip ir ka zinau  :hmm: - Mb varys ryt pas draugus  padirbeti, o as kaip ir apie namus. gal kazka dar dovanu nusipirkti, dar nezinau ka cia rengtis darbiniui vakareliui, tai gal trauksiu kur per pardes prasivaikscioti. Bus matyti ka cia tokio nuveiksiu, bet nieko grandiozinio  neplanuojam

Voque jau aišku - ūliavos kaip priklauso nuo širdies. Ką kitos?  :rolleyes:  :)

Siaip jau ir Egluze uliavos  :P 

Tai Rs vis dar negrizta.. pasiilgau jos ilgu postu.

Na ka,penktadienis.. Vakar tik isjungiau visas sviesas,skambutis i duris blink.gif21:30 siuntini atnese blink.gif

ir as pasiilgau. nera mano rytines pasnekoves. jau kaip dingo, tai dingo  :B  

Ir ka gero atnese ?

Atsakyti

Labas rytelis

O man tai  nesimiega vadinasi  :P  jau ir taip nuo 6 vartausi,  tyliai atsikeliau, pasidariau kavos, sumustiniu ir atvariau prie kompo kol dar visi miega  :ax:​ 

Atsakyti