Labas iš ryto
Kapoju pusrytį darbe, kalsiu kavos ir kibsiu į darbus. Šiandien esu nusiteikus pasieškot informacijos naujam projektui kitų metų, paskui turėsiu pravest vienus mokymus. Šiaip kaip ir nenusimato nieko labai užimto daryt, bet darbelių yra kaip visada
Nu, merginos, tai pirmiausia pasakokit, kaip paminėjot, ką dovanų gavot, kaip tos gimimo dienos praėjo
Voque šiek tiek papasakojo jau, BigBang kaip Tavo šventė?
Dėl dovanos - mickute, nu nebūk Tu ilganosė pinckutė
Atėjo va laikas ir pasidžiaugė. Ale suprantu tikrai, man irgi labiau patinka, kai po A pasako ir B, o ne palieka mintis ore lakiot
Pavyko nustebint man Voque, tiesiog mielą smulkmeną įteikiau ir tiek. Nieko ypatingo, nieko didelio ar grandiozinio
Mano savaitgalis greit praėjo.
Penktadienį po darbo ėjom su komanda į savo Kalėdinį vakariuką. Viskas buvo labai smagu ir skanu, kol aš nepersivalgiau ir neteko lėkt namo. Sublogavau belekaip grįžus, bet paskui jau po 10min viskas buvo liuks. Nu aišku aš nebepratus valgyt tiek daug ir tiek sočiai vakarais, tai va apturėjau "malonumą"
Anksti grįžau, bet šeštadienį bent gyvenimas nebuvo prarastas
Šeštadienį važiavom į kelias parduotuves, nusipirkau žaisliukų Kalėdų eglei, kelnes į darbą. Grįžę namo serialus žiūrėjom ir tiek žinių. Ai nu ryte apsitvarkėm šiek tiek, su buto savininku buvom susitikę. Nieko įdomaus.
Vakar važiavau į miestą su reikalais, o paskui vyras nuvežė iki centro - ėjau su drauge susitikt. Papietavom, pasikokteilinom, apsipirkom ir išsiskirstėm
Vyras mano apsirgo vėl, angina jam vis ramybės neduoda. Tai vakar taip ir buvo namie iš esmės visą dieną, miegojo vis..
Daugiau neturiu ką ir papasakot, viską išrašiau, išpasakojau
Gražios dienos linkiu visoms, skanios kavos ir darbingo pirmadienio