Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Labas iš ryto  :) 

Kapoju pusrytį darbe, kalsiu kavos ir kibsiu į darbus. Šiandien esu nusiteikus pasieškot informacijos naujam projektui kitų metų, paskui turėsiu pravest vienus mokymus. Šiaip kaip ir nenusimato nieko labai užimto daryt, bet darbelių yra kaip visada  :) 

Nu, merginos, tai pirmiausia pasakokit, kaip paminėjot, ką dovanų gavot, kaip tos gimimo dienos praėjo  :) Voque šiek tiek papasakojo jau, BigBang kaip Tavo šventė?  :) 

Dėl dovanos - mickute, nu nebūk Tu ilganosė pinckutė  :D  :D  :D  :D Atėjo va laikas ir pasidžiaugė. Ale suprantu tikrai, man irgi labiau patinka, kai po A pasako ir B, o ne palieka mintis ore lakiot  :) Pavyko nustebint man Voque, tiesiog mielą smulkmeną įteikiau ir tiek. Nieko ypatingo, nieko didelio ar grandiozinio  :) 

Mano savaitgalis greit praėjo.

Penktadienį po darbo ėjom su komanda į savo Kalėdinį vakariuką. Viskas buvo labai smagu ir skanu, kol aš nepersivalgiau ir neteko lėkt namo. Sublogavau belekaip grįžus, bet paskui jau po 10min viskas buvo liuks. Nu aišku aš nebepratus valgyt tiek daug ir tiek sočiai vakarais, tai va apturėjau "malonumą"  :rolleyes:  :D  :D  Anksti grįžau, bet šeštadienį bent gyvenimas nebuvo prarastas  :D 

Šeštadienį važiavom į kelias parduotuves, nusipirkau žaisliukų Kalėdų eglei, kelnes į darbą. Grįžę namo serialus žiūrėjom ir tiek žinių. Ai nu ryte apsitvarkėm šiek tiek, su buto savininku buvom susitikę. Nieko įdomaus.

Vakar važiavau į miestą su reikalais, o paskui vyras nuvežė iki centro - ėjau su drauge susitikt. Papietavom, pasikokteilinom, apsipirkom ir išsiskirstėm  :) 

Vyras mano apsirgo vėl, angina jam vis ramybės neduoda. Tai vakar taip ir buvo namie iš esmės visą dieną, miegojo vis..

Daugiau neturiu ką ir papasakot, viską išrašiau, išpasakojau  :rolleyes:  :D 

Gražios dienos linkiu visoms, skanios kavos ir darbingo pirmadienio  :4u: 

Atsakyti

Almost, apsinuodijai ar tiesiog šiaip per daug maisto buvo? :huh2: svarbu, kad greit pagerėjo situacija, nereikėjo bloguoti visą savaitgalį :4u: Sveikatos TB linkiu! dažnai kartojasi, tiesa? 

Dėl gimtadienio, tai iškart po vidurnakčio gavau daug šiltų linkėjimų, daug bučinių, dėmėsio ir aišku dovanų, tai iš Creme de la Creme čekį kvepalams, nes labai norėjau, taip pat dovanų kuponą veido procedūroms ir kitų mielų smulkmenų :wub: smagu dovanos, tikrai nerašysiu, kad ne, bet svarbiausia nuoširdūs linkėjimai ir žmonės, kurie mane supa, kuriuos turiu :) 

Atsakyti

Almost, apsinuodijai ar tiesiog šiaip per daug maisto buvo? :huh2: svarbu, kad greit pagerėjo situacija, nereikėjo bloguoti visą savaitgalį :4u: Sveikatos TB linkiu! dažnai kartojasi, tiesa? 

Tiesiog šiaip per daug prisirijau, be proto ir be saiko iš viso buvau. Ir pirmą, ir pagrindinį, ir desertuko dar, ir vyno, ir vandens kažkur pritalpint bandžiau. Nu žodžiu  :D  :D Tiek ir tereikėjo - išbloguot visą perviršį ir viskas stojo į vėžes. Tik nesmagu buvo, kad teko anksčiau baigt vakarot, bet šiaip sakė pusė komandos ilgai ir nevakarojo..

Aha, kažkaip paskutiniu metu tikrai dažnai jam kimba angina. Imunitetas gal pasilpęs, bet nežinau nei kokių čia vitaminų duot, nieko. Sportuot gal metas pradėt, bet tingi, nenori. Vitaminų negeria jokių, anginos operuotis nenori. Žodžiu, tipiškai tingulingu  :unsure:  :D​ 

Atsakyti
Sveikos gyvos,
aš penktadienį švenčiau mamosjubilieju. Tai reikėjo stalus padengt, stalus nudengt, svečius apšokinėt... v.ž. verysad.gif
šeštadeinį šventė, MB brolio butoįkurtuves. Na viską įsirengė tai apsikvietė ale įkurtuvės. Tai irgi abi dienas valgiau valgiau valgiau...dar sakau žmogui nereik tiek ėst kiek faktiškai ėdam.... jau be noro- o akys mato, skanu ir valio...
sekmadienį ilsėjausi po namus.
O šiandien katė sąžiningai žadino nuo 5 ryto kad į darbą nepramiegotume...nu tai va dabar nuovargis balių atslunga, miegas ima...ir taip norisi dėti galvą ant stalo ir nusnūst. Bet jaučiu geriau eisiu kavos pasigamint o ne snaust smile.gif
Atsakyti

O šiandien katė sąžiningai žadino nuo 5 ryto kad į darbą nepramiegotume...nu tai va dabar nuovargis balių atslunga, miegas ima...

Reikėtų ir man tokios katės, nes aš paskutiniu metu vis pramiegu  :blink:  :D  :D Žadintuvai du šįryt kaukė, laikrodis vibravo, grojo - nieko negirdėjau, parpiau ir 15min prasnūdau  :unsure:  :D  :D​ 

Atsakyti
tiesa Vogue sveikinu tave su gimtadieniu.
Linkiu kad išsipildytų didžiausias tavo noras 4u.gif 4u.gif

Šiandien pas mus eglutės įžiebimas. Po darbo jau, kaip tingiu bet jaučiu teks važiuot, vos ne šeimos tradicija yra... nors sūnus lyg ir paaugęs bet nesupranta kad mama gali nevažiuot kai bent paskutinius 10 metų tikrai važiavo smile.gif o aš jau nesupykčiau kad ir nereiktų važiuot smile.gif tingiu smile.gif
Atsakyti

V-rine, ačiū :4u: 

Bet kaip įdomiai, kad įžiebimas eglės ne savaitgalį, visada taip pas Jus? :mirksiukas: 

Tai ne man vienai buvo persivalgymo savaitgalis kiek matau :D aš taip pat leidau sau viską, net restoraniuky sėdint kelnės pačios atsisegė, nebeatlaikė :D turiu tokias su vadinamąja knopke, tai kažkaip atsiseginėjo :D 

Atsakyti
nežinau kodėl taip nenormaliai-įžiebimas pirmadienį. na nesąmonių nesąmonė....kokie ten dundukai taip sugalvojo.... kažkaip būdavo lyg penktadieniais seniau. Galėjo laisvai vakar būt vakare, kaip tik veikt neturėjau ko smile.gif
Atsakyti
Labukas

Sveikateles visoms negaluohancioms 4u.gif As kazka siandien irgi negerai yzvalgiau,kazkaip negera...

Pirmadienus,jau baigiau darbuka. issiunciau siuntinuka,laukit kam ten priklauso biggrin.gif
Atsakyti

nežinau kodėl taip nenormaliai-įžiebimas pirmadienį. na nesąmonių nesąmonė....kokie ten dundukai taip sugalvojo.... kažkaip būdavo lyg penktadieniais seniau. Galėjo laisvai vakar būt vakare, kaip tik veikt neturėjau ko smile.gif

Bet tikrai labai keista, hmmm :hmm: na, bet svarbiausia gera nuotaika, nusiteikimas ir žiūrėk gal pirmadienis taps nebe toks pirmadieniškas :mirksiukas: 

Giega :4u: 

Atsakyti

Dėl dovanos - mickute, nu nebūk Tu ilganosė pinckutė  :D  :D  :D  :D Atėjo va laikas ir pasidžiaugė. Ale suprantu tikrai, man irgi labiau patinka, kai po A pasako ir B, o ne palieka mintis ore lakiot  :) Pavyko nustebint man Voque, tiesiog mielą smulkmeną įteikiau ir tiek. Nieko ypatingo, nieko didelio ar grandiozinio  :)

tai gi cekavos Zoses  :D  negi nori kad is smalsumo numirtumeme ?  :P​ 

Atsakyti
Jau namie mirksiukas.gif Greit sriubos priviriau,geriau jau.. Kazkaip stovejo skrandis..
Reiktu namus apsimetyt..

Ryt mano depas atveza man siuntini biggrin.gif Reiks eit paieskot,kas veza,is kart pasiimciau biggrin.gif
Atsakyti