Siuntini pasiemiau darbe. Sutaupiau zmogui laika,nereikejo pas mane uzvaziuot. Atsiunte dormeo ciuzinuka,kur ant ciuzinio dedas. Buciau pardej nusipirkus,bet pacioj pardej nebuvo,tai intiku uzsisakyt reikejo..
Oj, mano draugė va pasakojo kaip tik, kad per juodąjį penktadienį nusipirko Dormeo čiužinį už žiauriai gerą kainą Lietuvoj. Tiesiog pataikė va pažiūrėt ir nuolaidas dideles rado
Džiaugiuos, kad mums kol kas nereik galvot apie jokius antčiužinius, kol dar mūsiškis pats čiužinys geras. Bet jau kai teks, tai jaučiu žiūrėsiu į Dormeo, nes labai giriami
Ir pas mus lietinga, drėgna, plius labai vėjuota, tai va guliu karštoj vonioj ir relaksuoju, bei geriu čiobrelių arbatą 
Almost, dėl rankinės, tai grąžinsim, viskas gerai, privalo jie priimti per 14 darbo dienų, nepaisant kokia priežastis 
Sveikatos, saugok save
Ateinu Mickutei i kompanija,nors ji jau turbut darbe. MB skambejo laikrodis,pabudau ir as..Dar pasivarciau pusvalandi(jis valanda anksciau kelias nei as) bet nebeuzmigau,tai ir keliausi..PApusryciavau,va prie kompo truputi pasedziu ir varysiu i darba..Kiek anksciau iseis atvaziuot,nezinau
Aš tai jau kelintą dieną niekaip neatsikeliu su žadintuvu, vis pramiegu. Šiandien ryte ne juokais susimąsčiau, kaip taip gali būt - žadintuvas laikrody nustatytas, vibruoja, tikrai turėčiau bent jau jaust. Nu tai aišku, kur čia nepramiegosiu, kai kažkas sugedo ir žadintuve nei garso, nei vibracijos
Tai jau taip džiaugiaus, kad mano biologinis laikrodis geras, atsikeliu vis nelabai daug pramiegojus. Susitvarkiau tą žadintuvą, galėsiu dabar normaliai keltis nepramigus
Labas rytas
Liūdna labai skaityt, kai ryšių nėra arba jie neartimi su šeima, su broliais / sesėm. Aš turiu brolį, bet jis gerokai jaunesnis už mane (12m skirtumas tarp mūsų). Per atstumą nelabai bendraujam, bet dabar jau kai užaugo, suprotingėjo, tai nuvažiavus aplankyt labai smagiai pasikalbam, pabendraujam, kartu pabūnam. Žinau, kad kuo toliau, tuo labiau tą ryšį stengsimės abu palaikyt, nes vis tiek reikia ir jam sesės, ir man brolio. Artimoj aplinkoj matau, kaip broliai nebebendrauja dėl vienų ar kitų priežasčių ir labai liūdna.. Bet taip jau yra, taip susidėlioja, matyt taip turi nutikt.
Ką čia papasakot iš kasdienybės.
Vakar buvau tam renginy, kaip minėjau. Tai ten buvo toks kaip ir pristatymas įmonės, kurios sistemas kelias naudojam, produktų. Kartu su pietum viskas vyko, tai skaniai labai pavalgiau (meniu buvo kaip ir normaliai restorane, galima rinktis, tai ėmiau vištienos kepenėlių paštetą pirmam, žuvį antram, deserto nesirinkau, bet atnešė paragaut rabarbarų želė su šampano kremu ir ledais, nu tai nesusilaikiau tos želė pakapot). Vyno davė, visko, bet kadangi vairuoju ir renginys darbo, tai prie mineralinio likau
Paskui parėjau atgal į ofisą, čia 20min kelio nuo mūsų ofiso buvo. Toks geras gaivus oras, šaltukas kandantis, bet gerai pravėdino galvą
Po darbo ėjau pasportuot, labai sunki treniruotė buvo, bet labai gera. Ale timptelėjau kažką kirkšny, tai jergus jau kaip skaudėjo
Nu bet nieko, šiandien jau geriau
Grįžus pavalgiau, ėjau praustis ir skaityt. Daugiau nieko įdomaus
Šiandien jau MB į darbą išvažiavo, nors gerklę taip pat skauda. Bet reikėjo būtinai į ofisą sakė, nu tai tegul. Suaugęs yra, žino, kaip jam geriausia
Man jokių didelių planų šiandienai nėra. Po pietų turėsiu pravest vienus mokymus trumpus, vakare jokio sporto nebus. Grįžus pagaminsiu valgyt ir eisiu skaityt jau paskui - taip įtraukė knyga, kad noriu pabaigt greičiau net
Ai, dar reikia nepamiršt supakuot dovaną keitimuisi ir išsiųst - girdėjau per radiją, kad penktadienis yra paskutinė diena tarptautiniams siuntiniams, tai reik suktis spėt
Nu, išsipasakojau, einu nusipirkt vandens, užkandėlio ir dirbt. Tai gražios dienos visoms ir skanios kavos