Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Ir aš sriubą verdu, bus kopūstų + daug kitų daržovių :) tokį nemenką puodą verdu, jaučiu visą savaitę MB valgys :D dar kalakutieną kepu obuolių sultyse ir galvoju ko vakarienei norėčiau, kas man pasakys :rolleyes: 

Atsakyti
Pas mane lengvas buljoniukas su makaronais biggrin.gif
Atsakyti

Gavau kupona spa procedūrai, tai visiškai likau be amo, be žado ir be nieko :D Na labai nustebino, tai ir dėkoju daug kartų :wub:

Labas lietingas, niūrus, apsiniaukęs pirmadieni :) jau kaip sunkiai šįryt kėliausi, tai ne tas žodis :rolleyes:

Kokie savaitės planai? :mirksiukas:

oi kaip smagus tokios staigmenos  :wub:  :wub:

Ryte pas mus pasale buvo,  paskui diena graziai ir pasnigo, bet jau kai namo vaziavom, tai pliusas lauke buvo, tokia dulksna, jau ir slapia. baigesi ziema  :D  mane ir visa diena taip trauke prie zemes, tai  grizus biskeli issitiesiau pailseti, nes vel darbu turim, tai tik pilnu tempu ir per pietu pertrauka dirbom, biskeli kelia skauda, siaip kaip ir nejauciu, tik va kai reikia is sedimo padeties stotis, tada jau duoda priminti apie save.  Rytoj laukiu Big Bang sveciuose   :mirksiukas:  :ax:  gaila, kad tik R.s nespes prie musu prisijungti  :( R.s  perduoda visoms linkejimu,  labai uzsiemus, bet sugris, nepamirso ji ir musu   :mirksiukas:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 03 gruodžio 2018 - 20:34

Mickute, tikrai smagu staigmenos, ypač, kai visiškai to nesitiki, kaip ir šiandien, nes Almost dar ir gėlių puokštę atsiuntė :wub: buvau dideliam susijaudinime, džiugesy ir visiškam pasimetime gerąja prasme, na tiesiog trūksta žodžių :wub: 

Kaip smagu, kad susimatysit su BigBang :bigsmile: gero Jums laiko! :mirksiukas: 

Atsakyti

Mano savaitgalis sis namie, sestadieni vakarop drauge su vyru atvare, jie skalbenkos dar neturi,  tai kelis jiems skalbimus prasukau, nu aisku vyrai irgi nenuobodziavo, tai taip smagiai  pasisedejom, kad net iki sokiu daejom. tai vat turbut del to ir skauda man siandien ta kelia. sekmadieni ramiai namie, nieko kaip ir nereikia, pasideliojau dovanas, kaip ir daugmaz turiu, ten keliu smulkmeneliu dar betruksta,butinai reikes si savaitgali visiems jau dovanas issiusti,  prisiviriau saltienos puoda, patinginiavom, filmus paziurejom. vel nauja savaite, vel darbu turim, bet net smagiau - laikas greiciau prabega. Jau zinom kad sventini laikotarpi nedirbsim, isskirs tas 3 dienas   is atostogu, tai kad 21 d atbaliavojam ir tik sausio 2 d susitiksime darbe , tai dabar galime dar papluseti, o jau paskui galesim ilsetis  :ax:​ 

Atsakyti

Ir aš sriubą verdu, bus kopūstų + daug kitų daržovių :) tokį nemenką puodą verdu, jaučiu visą savaitę MB valgys :D dar kalakutieną kepu obuolių sultyse ir galvoju ko vakarienei norėčiau, kas man pasakys :rolleyes:

o as nesugalvoju kokios sriubos noriu  :hmm:   oi kaip skanu mesyte kepta obuoliu sultyse  :bigsmile:  tik kai siemet neturiu sulciu,  nors cia kai kepiau, tai  nusipirkau aisku, bet tos sultys man taip skanu, net gaila pilti ant mesos, jos man ir taip isgaruoja staigiai  :lol:  siandien bendradarbe atsinese i darba zele is obuoliu sulciu  gaminta, tai eina sau kaip skanu-  dar   uogu is kameros istraukus pridejus- raudoni serbentai ir slyvos. apsivalgymas  :P​ 

Atsakyti
O as uzsakiau kvepalu dovanom,dar vienus sau isimeciau.Calvin Klein Deep Euphoria 10ml-grynai kelionem mirksiukas.gif TAi praktiskai be dovanos tik musu krikstadukra liko..Nu niekaip nesugalvoju,ka jai nupirkt...10m mergaitei..Auga su gerokai vyresnem sesem,tai turi visko..
Atsakyti

Labas rytelis

Visa nakti lyjo. slapia vadinasi. o susitikima atidedam ketvirtadieniui, nes tada spetu ir R.s prie musu prisijungti  :ax:​ 

Atsakyti

Sveikos gyvos,
aš penktadienį švenčiau mamosjubilieju. Tai reikėjo stalus padengt, stalus nudengt, svečius apšokinėt... v.ž. verysad.gif
šeštadeinį šventė, MB brolio butoįkurtuves. Na viską įsirengė tai apsikvietė ale įkurtuvės. Tai irgi abi dienas valgiau valgiau valgiau...dar sakau žmogui nereik tiek ėst kiek faktiškai ėdam.... jau be noro- o akys mato, skanu ir valio...
sekmadienį ilsėjausi po namus.

taip neblogai baliu sukrito vienas paskui kita.  jau galejo brolis kitam savaitgaliui atideti savo ikurtuves, nes jubiliejus tai jau jubiliejus. bet nors sotu savaitgali turejot  :D​ 

Atsakyti

Labas rytas :) ir pas mus šlapias, lietingas rytas, vos akis pramerkiau :rolleyes: Kaip Jūs pailsėjot?

Diena spėju nusimato greita, įprasta, vakarop kavos tinkuosi su drauge, o šiaip daugiau jokių planų :) dar reikia MB mamai surasti rankinę dovanų, nes buvom užsakę ir su mini broku atkeliavo, tai aišku kitos nebeturi, reikia  ieškoti naujos :ax: 

Atsakyti
Labukas

Oi kaip gaila del dovanos,Vogue.. tai gerai kad dar ne paskutine minute atejo..
As prisakiau kvepalu,tikiuosi kad greit ateis,nes vieni sesei i LT biggrin.gif

Siandien tik +3.. Bet nors nelyja..
Atsakyti

Labas rytas  :) 

Kaip šaaaaltaaaa pas mus, bet kaip smagu  :wub:  :wub: Sausa, saulėta, žvarbi diena, toks pažadinantis šaltukas. Labai mėgstu tokį orą.

Vakar po darbo pasikalbėjom greit su treneriu, aptarėm to projekto rezultatus - ši savaitė paskutinė, tai reik paspaust  :D Apsitarėm, kaip toliau viską darysim po Naujų, kada grįšiu sportuot ir kokį planą turėsiu. 

Tada grįžau namo, pavalgėm ir važiavom maisto apsipirkt savaitei. Tai greit greit surinkau viską, nes MB blogai vis dar jaučias, nenorėjau ilgai užtrukt. Ale toks jausmas, kad visi pirmadienį vakare perkasi, sakau gal parduotuvėse produktų užvežimas būna?  :hmm:  :D Nes mes šiaip dažniausiai sekmadienį anksti ryte važiuojam, tai nesitikėjau, kad tiek žmonių bus. Dar paskui į Lidl užsukom - norėjau nusipirkti eglutę į ofisą atsivežt. Tai jergus prisijuokiau pati iš savęs - norėjau didesnės, bet išsigandau, kad neatsivešiu niekaip su motoroleriu, tai pasiėmiau iš viso mažytę. O kai jau sėdėjau mašinoj, tai sugalvojau, kaip galėčiau tą didesnę atsivežt  :D  :D Nu bet jau buvo per vėlu  :D Tai turiu dabar mažą eglutę ofise tokią  :D 

1402030_1.jpg

Grįžus namo paskaičiau knygą - paskutiniu metu vis kažkaip gaunasi, kad po dvi skaitau. Vieną darbe palieku, ryte prieš darbą paskaitau ir per pietus, o kitą namie skaitau. Tai darbinė nelabai įtraukė (https://www.knygos.l...ygos/sirakuzai/ ), o naminė labai įdomi (https://www.knygos.lt/lt/knygos/tikros-ir-netikros-seserys/ ). Jau laukiu šiandien grįžus skaityt  :yahoo:  :D 

Šiandien turėjau dvi mokymų sesijas vesti, bet ryte atėjo bosas ir paprašė dalyvaut vienam renginy per pietus, nes jis negali. Ten kaip ir reklaminis toks, bet apie programą, kurią mes naudojam. Apie naujinius ir t.t. Tai žodžiu bus ir pietūs, ir pristatymas, viskas. Sakau ačiū Die, kad normaliai atitinkamai apsirengiau ryte - bent negėda į žmones išeit bus  :D  :D  :D Važiuosim ten su dviem moterim iš HR skyriaus, tai jau kaip įdomu. Laukiu nesulaukiu  :rolleyes:  :D  :D 

Vakare lėksiu pasportuot - paskutinė savaitė šįmet projekto, tai jau sakė treneris sunkių pratimų pridėjo man  :) Grįžus maistas, vonia, lova, knyga ir tiek žinių. Nieko įdomaus žodžiu  :) 

V-Rine - tai kaip tas eglutės įžiebimas?

Voque - oj, iš kur čia ėmėt rankinę? Kokio tipo? Pasiūlyk gal kažkur perpirks kažkas  :) Liūdna aišku, kad ieškotas daiktas dovanai ateina su broku..

mickute - smagiai pabaliavosit visos. Linkėjimų perduok ir BigBang, ir R's  :) Liuks labai dėl šventinio periodo, kad nereikės visai dirbt. Ir pauliaviot, ir pasibūt su šeima ramiai galėsit. Pas mus tik gruodžio 28d. bus dirbama, ateisiu kelioms valandoms. Ir gruodžio 31d. bus normali darbo diena, neėmiau išeiginės - nemačiau reikalo  :) 

giega - nu tai jau lauksiu siuntinėlio dovanėlių  :yahoo:  :D Ką Tu gavai pati, susiradai ryte siuntą, kad nevežtų?  :D 

Daugiau kaip ir neturiu ko paklaust, ką papasakot, tai lekiu darbuotis ir visoms linkiu gražios dienos bei skanios kavos  :4u: 

Atsakyti