Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Oi liūdna išties kai patys artimiausi žmonės nebendrauja, kai nėra ryšio, bet aišku būna visko. Aš ir pati artimoj aplinkoj turiu tokių pavyzdžių, tai nefaina tikrai, nors matyt toks gyvenimas, nebūna juk visada viskas idealu, viskas gražu :) Jau kartais tikrai geriau nesigadinti nervų, nebendrauti per prievartą, nes nu o kam, jei abipusio noro nerasta :) 

Giega, kaip baisu dėl brolienės, eina sau...prognozės liūdnos? :huh2: 

Almost, skaniai kaip susiskaitė visi restorano patiekalai, taip prabangiai, ypač ta želė su šampano kremu :D  :bigsmile: 

Liuks, kad TB gerėja, gal neįsismarkuos baisiai, nereikės pataluos gulėti, to ir linkiu :4u:​ 

Atsakyti
Šiandien tvarkiau vieno žmogelio dokumentus. Vardas Tankredas smile.gif išmaningi tėvai jojo smile.gif smile.gif smile.gif jumoristai net sakyčiau smile.gif
Atsakyti

Šiandien tvarkiau vieno žmogelio dokumentus. Vardas Tankredas smile.gifišmaningi tėvai jojo smile.gifsmile.gifsmile.gifjumoristai net sakyčiau smile.gif

Net nesu girdėjusi tokio, bet kažkaip nesistebiu, nes kokių tik neprigalvoja tų vardų, kartais net nebejuokinga :)​ 

Atsakyti
As irgi tokio negordejus.. Bet gal koks uzsienietis ar tevai kokiu saknu turi g.gif

Draugai vakar seneliais patapo,tai vaikas-Vejas. Nu as nevadincoau taip,bet man ner negrazus vardas.. o va mb labai nepatinka tiks vardas.. Sako tegu dar uraganu pavadina biggrin.gif Nu sakau gi yra Audra,audrius,ko negali but Vejas biggrin.gif Ar jri jau taip ziuret,tai ir musu anuke Melissa-augalas biggrin.gif
Atsakyti

O man Vėjas visai gražus, net ir pažįstu berniuką tokiu vardu :)​ 

Atsakyti

O va brolienei visai blogai su sveikata...Vezys jai...Buvo daug chemoterapiju,dabar vel pagulde i ligonine,kita sav isves i Dublina(jie keli metai Airijoj gyvena,mazam miestuky,3h nuo Dublino)su greitaja ir ten kaulu ciulpu persodinimo operacija laukia...Viskas po jos spresis...56m...

o je  :(  tai jau donora rado ? nu buna gi stebuklu ir  butent kaulu ciulpu persodinimas padeda. tikekimes kad ir jai pades 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 05 gruodžio 2018 - 18:25
QUOTE(mickute7 @ 2018 12 05, 16:22)

<p>o je  verysad.gif  tai jau donora rado ? nu buna gi stebuklu ir  butent kaulu ciulpu persodinimas padeda. tikekimes kad ir jai pades </p>

Turi,nes laukia tos op jau nuo pavasario..
Atsakyti

Šiandien tvarkiau vieno žmogelio dokumentus. Vardas Tankredas smile.gifišmaningi tėvai jojo smile.gifsmile.gifsmile.gifjumoristai net sakyčiau smile.gif

Man  mintyse skamba  lyg is kazkokio filmo butu  :hmm:​ 

Atsakyti

Ir kaip vakarojat? :mirksiukas: 

Aš va grįžau, nuvažiavom dar iki Lidl’o apsipirkti truputį, pavalgėm ir šiandien jau manau jokių planų, eisiu ilsėtis, skaitysiu ir tiek :ax: 

Labai šalta pas mus, atrodo pliusas lauke, bet toks siaubingas vėjas, kad nafik :huh2: tokiu oru tik jaukiai namuose įsitaisyti po patalais ir nieko neveikti :D 

Atsakyti
Ieskaus,konvertuoju muzikos,o tai mano viska jau atsibodo,o radija irgi kai uzdeda viena kompakta taip ir groja ta pati per ta pati biggrin.gif
Atsakyti

Biskeli  virtuveje pasikuiciau, biskeli kompe dairinejuosi kokiu dovaneliu bendradarbiams,  dar biskeli   seku savo seriala. ramiai taip vadinasi vakarojam  :P​ 

Atsakyti

Labas rytelis

jau savaite i antra puse persirito. ir savaitgalis arciau

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 06 gruodžio 2018 - 06:13