Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Sveikos :) o mielas laike, Tu sustok :D bet rimtai, nes aš kažkaip jau bijau, kad jis taip lekia,  nors, kad skųsiuos, tai manau vistiek niekas nepasikeis, ane? :D 

Rytas įprastas, lekiu dabar kavos ir darbuosiuos, o vakarop einu į draugės dukros Kalėdinį koncertą, groja fortepijonu, bus kitų pasirodymų, tai visai smagu pasiklausyti :) 

Dėl eglutės, tai man labai gražu gyvos, bet patys turim dirbtinę ir man mūsų taip pat labai graži, pati gražiausia :wub: svarbu tikrai ne kokia, ar tikra, ar ne, svarbūs kiti dalykai :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Voque*: 11 gruodžio 2018 - 11:55

Labas rytas  :)

Nu va, super, kad jūs nei viena eglutės nesureikšminat  :) Aš skiriu tam didelį dėmesį, todėl ir noriu visada tik tikro medžio. Ir nei vienas iš mūsų nuo to nesam nei geresnis, nei prastesnis, nei dar koks - nei plastikinis, nei tikras, nei iš viso medžio neturėjimas to nenulemia ir neparodo  :rolleyes:  :D

Pasidariau kavos, pasiėmiau šokoladą Kalėdinį - jau kad skanausiu  :wub:  :wub: Šimtą metų nekapojau šokolado normaliai  :D

Šiandien eisiu su buvusia kolege pietų, tai prisiplepėsim jaučiu irgi. Labai laukiu, mačiau paskutinį kartą prieš gal pusę metų tik  :blink: Bet kaip smagu turėt va tokių žmonių savo draugų tarpe, kur net ir po pusės metų ar ilgesnio nesimatymo vis tiek yra susitikus pilna apie ką kalbėtis  :)

Vakar po darbo ėjau pasportuot. Grįžus prisikapojau savo mėgstamiausios mišrainės, vyras buvo prigaminęs (keptos duonos, pupelių, sūrio ir šiek tiek majonezo  :wub: ), o paskui ėjom serialo žiūrėt  :)

Šiandienai po darbo jokių didelių planų neturiu. Susivežiau visas dovanas vyrui skirtas į darbą, reikės supakuot kažkada. O daugiau nieko įdomaus.

Tai tiek ir tų žinių iš mano pusės. Visoms skanios kavos ir puikios dienos  :4u:

Turiu ir aš tokį žmogų savo draugų tarpe :) tai galiu tik pritarti, kad tikrai labai smagu, nes joks laikas ar atstumas nepakeičia santykių :) 

oi kaip tokios mišrainės kaip tavo vyras valgė užsimaniau :D 

pusryčiams blynukų prikepiau su bananais ir dar juodųjų serbentų uogiene, oi kaip skaniai prikirtom su mažiuke :) 

eisiu kažką valgyt padaryt, nes į darbą reik įsidėt, arba teks sumustinius detis :D 

Atsakyti

Sveikos :) o mielas laike, Tu sustok :D bet rimtai, nes aš kažkaip jau bijau, kad jis taip lekia,  nors, kad skųsiuos, tai manau vistiek niekas nepasikeis, ane? :D

Dėl eglutės, tai man labai gražu gyvos, bet patys turim dirbtinę ir man mūsų taip pat labai graži, pati gražiausia :wub: svarbu tikrai ne kokia, ar tikra, ar ne, svarbūs kiti dalykai :)

Aha, atrodo tuoj žiūrėk vėl Nauji metai, vėl visi norai, svajonės, tikslai, sąrašai  :) Nespėsim nei susivokt, kaip vasara ateis ir vėl kitoms jau Kalėdoms ruošimės. Man turbūt pirmi tooookie greiti metai..

Tai va, kad  :) Smagu, kad vieniems svarbu dirbtinė dėl kuo mažesnio vartojimo ir kuo mažiau tikrų medžių kirtimo. Smagu, kad kitiems svarbu tikra dėl savotiško dvasios pajautimo, dėl medžio tikrumo, dėl kvapo ir t.t. Bet vis tiek ne tai svarbiausia. O aš ir šiaip labai didelį dėmesį kreipiu į tokius mažus, smulkius dalykus, todėl man ir svarbu taip ir ne kitaip  :rolleyes:  :) 

oi kaip tokios mišrainės kaip tavo vyras valgė užsimaniau :D

Jis nevalgė, man padarė - čia mano mėgstamiausia  :)​ 

Atsakyti

Į darbą koldūnų išsiviriau. Priskutau bulvių, supjausčiau i vyras išvirs ir sutrins :) vakar sake nori bulviu koses su spirguciais :D tai tegu ir darosi :D o jei rimtai, tai tikrai nespeju visko pasidaryt. Norisi dar ir ramiai pasedet kaip kad dabar sedziu, kai maziuke miega, kavyte gurksnoju jau atsalusia :D 

Atsakyti

Aš paskanavau kavos, eisiu greit užkąsti ir lėksiu į renginį :) tiesą pasakius nelabai turiu noro, net nežinau kodėl, bet manau į naudą truputį pravėdinti galvą :rolleyes:​ 

Atsakyti
Kokiam renginy buvai<Vogue?

LAikas tikrai labai greit eina...Atrodo tik pernai keitemes dovanelem biggrin.gif
Siandien darbe padalino dovanu korteles biggrin.gif Grizus per kompa ilindau paziuret,ka ten galiu gaut biggrin.gif biggrin.gif Buteli balto arba raudono vyno,sausainiu deze arba Yanke zvake biggrin.gif Silpnokai kazkaip biggrin.gif biggrin.gif Senam depe bent 2 butelius duodavo biggrin.gif
Atsakyti

Ne Voque, bet atsakysiu- drauges dukra fortepijonu grojo Kalediniame vakarelyje

Diena darbe greit prabego,  turesim jau iki sio  penktadienio paskubeti, atkrovimu daug, o  namie ramiai, biskeli virtuveje pasikuiciau, puodus pabarskinau,kazka pasitvarkiau, va tiap ir nieko lyg neveikiau, bet jau vakaro ir nera 

Atsakyti
Ai,gi skaiciau diena,bet nebuvo kada atrasyt,o paskui jau ir pamirsau biggrin.gif biggrin.gif

O mus tik gazdina ir gazdina tais kruviais,o ju kaip ner taip ner biggrin.gif Visi,kas dirba kelis metus,stebisi,kad ner baisiniu kiekiu..Nors gal tik nesijaucia,nes daug agenturiniu vairuotoju pasieme laikinam darbui..
Nors va rasau rasau,kad ner kruviu,kai des kokia diena ir issiziosim biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

Labas rytelis

Na pas jus toks darbas, tai kad nenuostabu , kad kruvis padidetu- juk sventiniu laikotarpiu tikrai siuntiniu padaugeja. jei jau as pati per metus nieko nesiunciu, tai jau  pries sventes kelis tenka issiusti  :P  o pas mus dazniausiai gruodi toks  laisvesnis budavo,o cia siemet kaip niekad turim darbu- ir dar siemet skubes kiek atiduoti, ir po nauju is karto ,

Atsakyti

Sveikos :) vakar jau nebuvo laiko kada prisijungti, nes po koncerto nulekėm į kavinukę pasisedėti, kas pasivynino (ne aš :D ), kas pasiarbatino. Grįžau gan vėlokai ir važiavom pirkti dovanų MB sesei, siųsim šiandien siuntinį, tiksliau net du siuntinius :) tai visokių skanėstų lietuviškų, kosmetikos truputį, pledą išrinkom ir dar visko, svarbu, kad patiktų :rolleyes:  Šiandien įprasta diena nusimato, spėju vėl praskries akimirksniu, tai kažkaip jau nesistebiu :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Voque*: 12 gruodžio 2018 - 09:11
Labukas

O pas mus eilinis bardakas biggrin.gif Truksta 31siuntinio,bet dar linija vaziuoja,tai va,laukiu biggrin.gif
Blyn,mes niekaip nedavezam vezejam siuntinio i lt.. o jau iki penktad butina atiduot,nes lygtai sia sav paskutinis isvezimas iki svenciu..
Atsakyti
Sveikos gyvos,
trumpam įlendu smile.gif leksiu po 15 min į kirpyklą. Nebuvau nuo rugpjūčio, tai jau svajoju kokia graži išplauksiu smile.gif smile.gif
o šiaip darbai, namai, vaikai, pamokos, meilės, puodai bliūdai... spėk suktis... dar dovanų visų neturiu. nežinau ko laukiu.... įkvėpimo (kuris įtariu mane šiemet aplenkė). Nuotaikos kalėdinės nėr visai,kaži kodėl...

apie meiles plačiau ) smile.gif kad ko nepagalvotumėt smile.gif
dukros geriausia draugė metė kavalierių. Toks fainas buvo vaikinas, draugavo ten kelis mėn tik. Tai tas vaikinas dabar taip guodžiasi dukrai, taip guodžiasi, bando išsiaškinti kas ne taip ir kodėl va taip ji padarė........dukra sako ir nebežinau kaip elgtis, ką besakyt ir t.t. nes ir ana draugė juk... Šiaip aš pirmą kartą irgi matau kad taip vyras gali nuoširdžiai kalbėt žinokit...ir ne koks ten kaimo berniukas, bet fainas gražus bernas -jam tų panų galvoju bus tik pirštu pamok.......ir taip jam skauda...ir taip jo gaila... biggrin.gif bet draugei nu nemielas jis buvo, kaip sako nieko negaliu padaryt-nelimpa ir viskas, net erzina jau viskas... tai vat kokios meilės pas mus..ech jaunystė kvailystė smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 12 gruodžio 2018 - 11:18