Labas rytelis
Tai savaitgaliaujat
Vakar truputi per shopingus perejo,dapirkom dovanas,anukei gimkei ted bakerio suknele nupirkom
Sveikos
mes šiandien tinginiaujam, daug valgom ir žiūrim serialus
Vakar super vakarą praleidom, nerealiai gerų emocijų pasisėmiau, jaukiai pasisedėjom ir dabar jau tikrai gimtadienį skelbiu oficialiai baigtą
Labas ![]()
mes vakar vakare namie jau buvom, su vyru pavakarojom. Dukryte pratinasi vel prie namu aplinkos ir tecio
Vis dar sergam. Šiandien man išvis nosis bega be perstojo, nespeju eit pust... bandziau vaistu isilasint, tai pateko i gerkle ir supykino iskart... brrr... nekenciu to jausmo.. tikiuosi greit pasveiksim.
Prarinkau išaugtus dukrytes rubelius, dar ismaudem ja. Dabar miega pietu. Tuoj turetu keltis
Vyras privire šilkinės košės, tai prikirtom,
kad vyras net snaudžia glėbyje mano
Ramus savaitgalis. vakar prasivaiksciojau per balas, lyjo, tai tik iki kirpyklos, sutarem kad kita savaitgali antakius sutvarkys, dar biskeli i parduotuve ir namo. tada abi su anyta gaminom pietus- pasisodinau salia, daviau morkas, obuolius, cesnakus nulupti, ar per ta laika vistiena troskinau, paskui morku misraine gaminau. vis man greiciau. dar ji sako, gal maisysiuos. nu bet ir jai smagiau. MB vakarop grizo, ramus vakaras prie teliko. siandien niekur kojos nekeliau, kazko nereikia, tai sau ramiai namie pasikuiciau, valgyt prigaminta, kaip ir neturiu ka pasakoti
Big Bang sveikateles jums
ale spejai ir ziemos LT pamatyti. Kaip kelione ?
Kelionė kaip kelionė. Mergaitei tik sunku ištverti
i prieki kai skridom buvo ramesne
UK vejas baisulinis buvo tai nusileidimas nebuvo labai malonus
vienai su vaiku nera lengva keliauti
Labas rytelis
dar viena savaite arciau Kaledu
Labukas
As dar lovoj voliojuos,kad jau i darba nereikejo
Kazkaip siemet neuzmsciau jokio straipsnio-ka rengtis naujiems metams,kokios spalvos..
Labas rytas
vėl pirmadienis, dvi savaitės iki švenčių, eina sau kaip greit
reikia paskubėti paskutines dovanas nupirkti, dar visokių smulkmenų, nepasilikti paskutinėms dienoms
Diena įprasta nusimato, vakare į filmą važiuojam, tai pokolkas tokie planai
labai noriu kavos, kas į kompaniją?
Man supakuot dovanas reikia
Siaip is dovanu tai kaip ir viska turim..Na reikia kokia masina 3m berniukui nupirkt ir nebent kokiu extriniu,neplanuotu
Labas rytas
Ir vėl pirmadienis, ir vėl krūva reikalų
Skaičiau, kad savaitgalis visoms neblogai praėjo - smagu, džiugu už visas
BigBang - sveika sugrįžus. Turbūt ir nebeperskaitei, buvau rekomendavus sriubai indelius plastikinius, ne termosus. Labai geri, nepraleidžia nieko, jei įdomu - grįžus pažiūrėsiu firmą ir įmesiu tiksliai
Voque - aš po pietų gersiu, rytinę jau vieną išgėriau
Pradėjus daug vandens gert retai kada pirmoj dienos pusėj norisi kelių puodelių
giega - aš kaip tik kelis karoliukus nusižiūrėjau iš dabartinės Pandora linijos. Nusiunčiau vienam draugui kelis sudėjus, kad išrinktų vieną dovanai (keičiamės visi dovanom, nebežino, ką man nupirkt
). Pati oro uoste pažiūrėsiu, noriu kelis nusipirkt
O dėl aprangos naujiems - nu ir valio, tegul ir nepasirodo jokių straipsnių, lai žmonės pagaliau rengias ką norisi, o ne kas "rekomenduojama"
mickute - lengvų jums šitų savaičių iki švenčių. Padirbsit nuo širdies, o paskui ilsėtis galėsit
V-Rine - kaip Tavo savaitgalis praėjo?
R's - jau galėtum ir grįžt visai
Aš tai neturiu ką daug labai pasakot.
Penktadienį vakare nusipirkom Ikea eglutę.
Šeštadienį buvau ryte kirpykloj, paskui nusipirkau dovanoms popieriaus, tada pasipuošėm eglę. Paskui draugę papuošiau jos darbo Kalėdų vakarėliui ir buvau sau namie
Perskaičiau knygą, pradėjau kitą, pažiūrėjau savo laidas kelias ir ėjau miegot. Vyras iš savo darbo vakarėlio grįžo paryčiais
Vakar ėjom iki miesto, į kelias parduotuves norėjau užsukt. Paskui sugalvojom eit į filmą, bet gavosi nesusikalbėjimas
Tai nupirkau bilietus ne į tą filmą, kur vyras norėjo eit būtent vakar
Nu tai išėjom iš viso, nėjom į jokį. Papietavom skaniai, parėjom pėsčiom namo ir ilsėjomės, žiūrėjom Narcos: Mexico .
Šiandien po darbo eisiu pasportuot. Aną savaitę programos nebaigiau, nes ketvirtadienį va apsirgau, tai šiandien ir rytoj turiu dar dvi sporto dienas. O paskui jau iki naujų metų nebeturėsiu programos, tai ilsėsiuos, mėgausiuos šventiniu laikotarpiu
Grįšiu į sportą ir vėžes nuo sausio 7
Kalbant apie dovanas, tai man liko vos kelias nupirkti, reikės dar kelių sulaukt / pasiimti. O šiaip džiaugiuos, kad nereik lakstyt paskutinę dieną lyg akis išdegus ir viskuo rūpintis. Galima mėgautis šventėm ramiai sau
Nu ką, viską išpasakojau, tai linkiu visoms puikaus pirmadienio ir skanios kavos
As mastau-puost siandien egle ar vis del to palaukt,kol i Lenkija isvaziuos
Pries kokius 8m Costco urminej parduotuvej kai nupirkau rulona popieriaus,tai iki siol nesunaudojau ne puses