Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Labas rytelis  :4u:​ 

Atsakyti
Labukas

Tai savaitgaliaujat biggrin.gif man netiketai prasitese savaitgalis biggrin.gif Tiek gazdino kruviais,o ju kaip ner,taip ner.. tai nereikejo nei siandien i darba,nei ryt mirksiukas.gif Aisku truputi abidna,nes kai prasiau atostogu,tai nedave,o dabar laisvas dalina..

Vakar truputi per shopingus perejo,dapirkom dovanas,anukei gimkei ted bakerio suknele nupirkom mirksiukas.gif Dar is nexto biski rubeliu.. siandien vesim priduot viena suknele,nes nezinojom koki dydi geriau pirkt,tai dvejas paemem. Nexo megstuko irgi vieno nepataikem.. bet ten dydis ne i tema.. nes viskas to pacio dydzio tiko,o tas gerokai per didelis.. Aisku uzaugs,bet jos toks kaledinis,tai geriau pakeisim i mazesni,gales dabar nesiot mirksiukas.gif
Atsakyti

Sveikos :) mes šiandien tinginiaujam, daug valgom ir žiūrim serialus :) 

Vakar super vakarą praleidom, nerealiai gerų emocijų pasisėmiau, jaukiai pasisedėjom ir dabar jau tikrai gimtadienį skelbiu oficialiai baigtą :D 

Atsakyti

Labas :)

mes vakar vakare namie jau buvom, su vyru pavakarojom. Dukryte pratinasi vel prie namu aplinkos ir tecio :) 

Vis dar sergam. Šiandien man išvis nosis bega be perstojo, nespeju eit pust... bandziau vaistu isilasint, tai pateko i gerkle ir supykino iskart... brrr... nekenciu to jausmo.. tikiuosi greit pasveiksim.

Prarinkau išaugtus dukrytes rubelius, dar ismaudem ja. Dabar miega pietu. Tuoj turetu keltis :) 

Vyras privire šilkinės košės, tai prikirtom,

kad vyras net snaudžia glėbyje mano  :wub: 

Atsakyti

Ramus savaitgalis. vakar prasivaiksciojau per balas, lyjo, tai tik iki kirpyklos, sutarem kad kita savaitgali antakius sutvarkys, dar biskeli i parduotuve ir namo. tada abi su anyta gaminom pietus- pasisodinau salia, daviau morkas, obuolius, cesnakus nulupti, ar per ta laika vistiena troskinau, paskui morku misraine gaminau. vis man greiciau. dar ji sako, gal maisysiuos. nu bet ir jai smagiau. MB vakarop grizo, ramus vakaras prie teliko. siandien niekur kojos nekeliau, kazko nereikia, tai sau ramiai namie pasikuiciau, valgyt prigaminta, kaip ir neturiu ka pasakoti  :ax: 

Big Bang  sveikateles jums  :4u: ale spejai ir ziemos  LT pamatyti. Kaip kelione ? 

Atsakyti

Kelionė kaip kelionė. Mergaitei tik sunku ištverti :) i prieki kai skridom buvo ramesne :) UK vejas baisulinis buvo tai nusileidimas nebuvo labai malonus  :4u: vienai su vaiku nera lengva keliauti :) 

Atsakyti

Labas rytelis  :4u: 

dar viena savaite arciau Kaledu  :P​ 

Atsakyti

Labukas

As dar lovoj voliojuos,kad jau i darba nereikejo biggrin.gif Bet jau kelsiuos..

Kazkaip siemet neuzmsciau jokio straipsnio-ka rengtis naujiems metams,kokios spalvos..
Atsakyti

Labas rytas :) vėl pirmadienis, dvi savaitės iki švenčių, eina sau kaip greit :bigsmile: reikia paskubėti paskutines dovanas nupirkti, dar visokių smulkmenų, nepasilikti paskutinėms dienoms :ax: 

Diena įprasta nusimato, vakare į filmą važiuojam, tai pokolkas tokie planai :ax: labai noriu kavos, kas į kompaniją? :mirksiukas: 

Atsakyti
Tik ka isgeriau kava biggrin.gif

Man supakuot dovanas reikia mirksiukas.gif Sesei skirta nuvezt vezejam mirksiukas.gif Siandien atnese siuntini,bet ne mums..reik eit kaimynu pavardes paklaust biggrin.gif Nes adresas tai musu uzrasytas..Vienu kaimynu pavarde zinom,nezinom kitu..

Siaip is dovanu tai kaip ir viska turim..Na reikia kokia masina 3m berniukui nupirkt ir nebent kokiu extriniu,neplanuotu biggrin.gif Uosvienei dar gimtadieniui dovanos reikia..DAug negalvosim,is Pandoros paimsim..O tai renki renki,derini derini ir vistiek nepatinka biggrin.gif Pandora turi,lai veria biggrin.gif
Atsakyti

Labas rytas  :) 

Ir vėl pirmadienis, ir vėl krūva reikalų  :D 

Skaičiau, kad savaitgalis visoms neblogai praėjo - smagu, džiugu už visas  :) 

BigBang - sveika sugrįžus. Turbūt ir nebeperskaitei, buvau rekomendavus sriubai indelius plastikinius, ne termosus. Labai geri, nepraleidžia nieko, jei įdomu - grįžus pažiūrėsiu firmą ir įmesiu tiksliai  :) 

Voque - aš po pietų gersiu, rytinę jau vieną išgėriau  :) Pradėjus daug vandens gert retai kada pirmoj dienos pusėj norisi kelių puodelių  :) 

giega - aš kaip tik kelis karoliukus nusižiūrėjau iš dabartinės Pandora linijos. Nusiunčiau vienam draugui kelis sudėjus, kad išrinktų vieną dovanai (keičiamės visi dovanom, nebežino, ką man nupirkt  :D ). Pati oro uoste pažiūrėsiu, noriu kelis nusipirkt  :) 

O dėl aprangos naujiems - nu ir valio, tegul ir nepasirodo jokių straipsnių, lai žmonės pagaliau rengias ką norisi, o ne kas "rekomenduojama"  :rolleyes:  :D 

mickute - lengvų jums šitų savaičių iki švenčių. Padirbsit nuo širdies, o paskui ilsėtis galėsit  :D  :4u: 

V-Rine - kaip Tavo savaitgalis praėjo?  :) 

R's - jau galėtum ir grįžt visai  :rolleyes:  :unsure:  :) 

Aš tai neturiu ką daug labai pasakot.

Penktadienį vakare nusipirkom Ikea eglutę.

Šeštadienį buvau ryte kirpykloj, paskui nusipirkau dovanoms popieriaus, tada pasipuošėm eglę. Paskui draugę papuošiau jos darbo Kalėdų vakarėliui ir buvau sau namie  :) Perskaičiau knygą, pradėjau kitą, pažiūrėjau savo laidas kelias ir ėjau miegot. Vyras iš savo darbo vakarėlio grįžo paryčiais  :) 

Vakar ėjom iki miesto, į kelias parduotuves norėjau užsukt. Paskui sugalvojom eit į filmą, bet gavosi nesusikalbėjimas  :D  :D Tai nupirkau bilietus ne į tą filmą, kur vyras norėjo eit būtent vakar  :D Nu tai išėjom iš viso, nėjom į jokį. Papietavom skaniai, parėjom pėsčiom namo ir ilsėjomės, žiūrėjom Narcos: Mexico .

Šiandien po darbo eisiu pasportuot. Aną savaitę programos nebaigiau, nes ketvirtadienį va apsirgau, tai šiandien ir rytoj turiu dar dvi sporto dienas. O paskui jau iki naujų metų nebeturėsiu programos, tai ilsėsiuos, mėgausiuos šventiniu laikotarpiu  :) Grįšiu į sportą ir vėžes nuo sausio 7  :) 

Kalbant apie dovanas, tai man liko vos kelias nupirkti, reikės dar kelių sulaukt / pasiimti. O šiaip džiaugiuos, kad nereik lakstyt paskutinę dieną lyg akis išdegus ir viskuo rūpintis. Galima mėgautis šventėm ramiai sau  :) 

Nu ką, viską išpasakojau, tai linkiu visoms puikaus pirmadienio ir skanios kavos  :4u: 

Atsakyti
o pas jus Ikeoj duoda dovanu kipona,kai eglute perki?

As mastau-puost siandien egle ar vis del to palaukt,kol i Lenkija isvaziuos biggrin.gif Nes gali but,kad tuoj ta egle nupuosta bus biggrin.gif
Pries kokius 8m Costco urminej parduotuvej kai nupirkau rulona popieriaus,tai iki siol nesunaudojau ne puses biggrin.gif Jis dvieju pusiu,abi grazios mirksiukas.gif
Atsakyti