Damos!
Pasirodau ir aš
Šiandien likau namie, rytojui pasiėmiau dieną iš atostogų. Žodžiu mano Kalėdinis poilsis prasidėjo. Gaila tik, kad ne toks, kaip buvo numatyta, bet ką padarysi
Turiu apsveikt iki šeštadienio būtinai, tai priėmiau tokį sprendimą ir tiek. Sveikata vis tiek svarbiausia, už ėjimą į darbą sergant man nei aukso, nei bronzos medalio neišrašys tikrai.
Tai va esu namie, apsikrovus vaistais, įlindus į pižamą. Kelis posmus nusnaudžiau. Taip kavos prie pietų norėjau, kad pasidariau, o ji kaip koks velnias gerklei mano per karšta pasirodė. Tai susierzinus sukaupiau jėgas ir nuėjau aptvarkiau virtuvę, svetainę - kaip tik atšalo kava ir galėjau išgert
Nu skanu buvo, tas svarbiausia..
Daugiau neturiu labai ką ir pasakoti. Dovanos supakuotos, vyras po darbo nuvažiuos į mano ofisą surinkti visko, nes aš planavau parsivežti šiandien, o va kaip gavosi. Tai neatsidžiaugiu, kad spėjau bent supakuoti, nes ten praktiškai viskas jam.
Šiandien tėtis turėjo paimti kelias kitas užsakytas dovanas, o ten toks didelis nesusipratimas gavosi, kad per 30min spėjau ir apsijuokt balsu, ir apsiverkt iš streso, ir turbūt kelis žilus plaukus apturėt. Bet rytoj viskas bus sutvarkyta, tas ir svarbiausia. Reikės padirbt tečiui nykštuku padalinant visiems viską
Ai dar atėjo tėvams dovana nuo mūsų, tai labai džiaugiuosi “Gero alaus klubas” servisu. Labai rekomenduoju tikrai naudotis jų paslaugom, jei kažkas ieško dovanų į tą pusę Lietuvoj būtent
Vakar grįžom namo po darbo, tai ėjau gult iškart ir viskas. Šiandien irgi nieko įdomaus. Ryt gal daugiau jėgų turėsiu, tai apsitvarkysiu namus, susidėsiu daiktus ir sveiksiu.
Daugiau kaip ir neturiu ką papasakot, tai visoms linkiu jaukaus vakaro, kavos jau nelinkėsiu - vėlu