Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Labas rytelis

Kazkaip greitai tas laikas bega, va ir ketvirtadienis, o va ryt  ir trumpiau dirbsim, ir siiap darbe tokia  jau sventine nuotaika, pasileidziam muzona ant garso, tai net smagiau dirbti. diedai sake, kiek galima jusu tarataikas klausytis  :D  :D  :D  o kai ju frezos mums smegenis eda visa diena, tai tada gerai ?  :lol:  dzin. viskas gerai. ryt penktadienis, atbaliavojam ir pagaliau atostogos  :bigsmile:  :yahoo:  :clap:  :clap_1: 

Atsakyti
Labukas

Aga,ketvirtadienis.. Mb jau ryt tik pavaidins dirbanti ir eis i koki puba su darbu pasvest biggrin.gif paskui jam tik sausio7 i darba.. o as dirbsiu.. Va jau ir dabar darbe,skaneris kraunas ilgai..

Vakar taip neblogai namus susitvarkiau,pries sventes tik dulkes grindys liks mirksiukas.gif
Atsakyti

Labas rytas :) tai ką, dar padirbam ir nusimato mini atostogos :bigsmile: nors aš matyt darbuosiuos truputį vistiek savaitgalį, bet šventinė nuotaika vistiek jau yra ir tikrai bus :newyear: 

Planai dienos įprasti, vakare noriu namus apsitvarkyti, kad mažiau savaitgalį liktų, o šiaip nieko ypatingo neplanuoju tikrai :ax: 

Šaltukas pas mus šiandien nemenkas, jutiminė -9, dar vėjuota, tai jaučiasi jaučiasi žiemos malonumai :ax: sniego aišku galėtų daugiau būti, bet nesiskundžiu, kad tik toks oras laikytųsi, kad šventės būtų su sniegu, tai būtų liuks :rolleyes:​ 

Atsakyti

Labas rytas :)

Vakar nebeužsukau, namo vos grįžus nuėjau miegoti, nes labai pervargusi buvau. Bandžiau po darbų ieškoti dovanų, bet ne itin sėkmingai, šiandien po darbo turėsiu valandą, tai bandysiu kažkaip... :hmm: 

Šiandien darbuojuosi iki pietų, tuomet truputį užsiimsiu dovanų paieškom, užsuksiu namo susikraut daiktų ir į stotį.  :) Laukiu be galo vakaro, nes oficialiai galėsiu švęsti atostogas. Tarpušvenčiu į darbą neisiu, dirbam iš namų (ar bet kur kitur :) ), tai pasirodysiu ten tik kitais metais.  :) 

Atsakyti

Ir kaip diena visoms? ką veikinėjat? :mirksiukas: 

Aš galvoju apie antrą kavos, turiu jogurto atsinešusi, tai reikės užkąsti manau ir toliau darbuotis :ax: 

Man taip šalta buvo visą dieną, ryte sušaliau, tai tik dabar atšylu po truputį :ax: šiaip kai sėdžiu vienoj vietoj ir beveik nejudu, tai nėra ko norėti, kitaip ir nebus :)​ 

Atsakyti

Damos!

Pasirodau ir aš  :) 

Šiandien likau namie, rytojui pasiėmiau dieną iš atostogų. Žodžiu mano Kalėdinis poilsis prasidėjo. Gaila tik, kad ne toks, kaip buvo numatyta, bet ką padarysi  :rolleyes: Turiu apsveikt iki šeštadienio būtinai, tai priėmiau tokį sprendimą ir tiek. Sveikata vis tiek svarbiausia, už ėjimą į darbą sergant man nei aukso, nei bronzos medalio neišrašys tikrai.

Tai va esu namie, apsikrovus vaistais, įlindus į pižamą. Kelis posmus nusnaudžiau. Taip kavos prie pietų norėjau, kad pasidariau, o ji kaip koks velnias gerklei mano per karšta pasirodė. Tai susierzinus sukaupiau jėgas ir nuėjau aptvarkiau virtuvę, svetainę - kaip tik atšalo kava ir galėjau išgert  :D Nu skanu buvo, tas svarbiausia..

Daugiau neturiu labai ką ir pasakoti. Dovanos supakuotos, vyras po darbo nuvažiuos į mano ofisą surinkti visko, nes aš planavau parsivežti šiandien, o va kaip gavosi. Tai neatsidžiaugiu, kad spėjau bent supakuoti, nes ten praktiškai viskas jam.

Šiandien tėtis turėjo paimti kelias kitas užsakytas dovanas, o ten toks didelis nesusipratimas gavosi, kad per 30min spėjau ir apsijuokt balsu, ir apsiverkt iš streso, ir turbūt kelis žilus plaukus apturėt. Bet rytoj viskas bus sutvarkyta, tas ir svarbiausia. Reikės padirbt tečiui nykštuku padalinant visiems viską  :wub: 

Ai dar atėjo tėvams dovana nuo mūsų, tai labai džiaugiuosi “Gero alaus klubas” servisu. Labai rekomenduoju tikrai naudotis jų paslaugom, jei kažkas ieško dovanų į tą pusę Lietuvoj būtent  :) 

Vakar grįžom namo po darbo, tai ėjau gult iškart ir viskas. Šiandien irgi nieko įdomaus. Ryt gal daugiau jėgų turėsiu, tai apsitvarkysiu namus, susidėsiu daiktus ir sveiksiu.

Daugiau kaip ir neturiu ką papasakot, tai visoms linkiu jaukaus vakaro, kavos jau nelinkėsiu - vėlu  :D 

Atsakyti

Almost, sveik! nu čia dabar kas :huh2: linkiu, kad kuo greičiau sveikata pagerėtų :4u:​ 

Atsakyti

Almost, sveik! nu čia dabar kas :huh2: linkiu, kad kuo greičiau sveikata pagerėtų :4u: 

Nu net darbe kolegos ir draugė va juokias, kad man VISADOS kiekvieną kartą prieš atostogas šįmet užeina peršalimai. Ne tas žodis. Tai teko dabar nerizikuot, kad dar labiau nepablogėtų ir va likti namie  :) Praeis, pasveiksiu, ačiū - neturiu laiko ilgai sirgt :D 

Atsakyti

Almost  sveikateles  :4u: 

as ruosiuosi, puosiuosi,  plaukus nusidaziau, prisipinsiu kasyciu, biskeli bus vis kitokie, tada dar nagus nusilakuoti reikia, dovanos rytdienai supakuotos, rubai suruosti, aisku dar diena dirbsim normaliai, nes bent jau mes  darbu turim, dar vienas uzsakymas turi isvaziuoti, o ten tokios nesamones gaunasi- kiekviena detale  turim atskirai matuotis, taikytis, nes kazkokiu neamoniu privelta, tai kad koroce   :fool:  o dar kaip tycia viena kolege antradieni i ligonine pagulde, mano kolegei siandien masina sugedo, o jie uz Ziegzdriu gyvena, tai su vyru nebuvo darbe, nezinau kaip ryt,kol kas dar nesutaise  jiems masinos,  nes jei autobusu, tai kazkada  ant kokiu pietu tik pasirodys. tai kad musu gretos praretejusios, smagu ir tiek, o pats vakarelis 17 h tik prasides 

Atsakyti

Mickute, smagus vakarėlis nusimato, ypač kompanija kiek esi rašiusi Jūsų liuks, tai ko daugiau ir reikia :) 

Almost, kaip laikaisi? :4u: 

Giega, daug darbo šiandien? :rolleyes: 

Na, o kitos prašom pasakotis kaip diena, kaip nuotaikos :mirksiukas:​ 

Atsakyti
Darbo normaliai,nei daug,nei mazai-95sustojimai. bet biski pirmyn atgal vazinejimo,tai baigiau velai..
Is kart nulekem iki shopingu,man ir keliu dovanu reikejo.. kai ir buvau sugalvojus ka pirkt,o nieko nebegavau blink.gif Tai teko suktis,ieskot kitu dovanu.. paskui dar maisto..Nusipirkau ciela lasisa,bet cia bus mums iki svenciu ka valgyt biggrin.gif dar namie beilio isheriau..Einu dovanas supokuot ir miegot mirksiukas.gif
Atsakyti

Labas rytelis

Tai ir mano dar  bus paskutiniai shopingai koki sekmadieni- per sestadieni reikia susiziureti kam i svecius vaziuojant dar kokius dovaneles truksta. o maisto kaip ir turiu. tikrai uztenka, ir dar naujiems turetu uztekti, kameroje vietos nera, o kadangi isvazinesim, tai vis tiek maziau reikes traukti. savaitgali  pereisim biskeli prie pasnikavimo- apseisim be mesos- ir silkes yra, zuvies, ir grybu, butinai barsciu noriu issivirti su dz. grybais. viskas  pakuojames pundelius, masiniukas lieka kieme nakvoti, MB sakau pasiseke- nereiks valyti siandien :D​ , o tai vel nemazai pasnigo. tai kad gero visoms penktadienio  :4u: 

Atsakyti