Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Ačiū, Almost :4u: o kas pas Tave per negerumai, kuriuos įtaria gydytojai? :huh2:

Nežinau, kaip ir kas - įtaria arba alergijos išraišką tokią, kad dusuliai ima, arba astmą  :) Kadangi turiu ir egzemą, tai jaučiu, kad teks pasidaryt alergijos testus ir matyt, kas čia kaip vyksta  :)​ 

Atsakyti

Prisiduodu ir as . vakar kazkaip tingejosi ka ir rasyti. visia neblogai atsventem naujus, dar  kaimynai  prisijunge, tai jau   tikrai liudna nebuvo, paskutiniai  puse 6 isejo, tai jau kritau miegoti, tai tik 12 prabudau  :P  vakar tokia  tinginio diena, maisto  pilnas saldytuvas, nes ir as  kazka gaminausi ir draugai atsinese, tai dar kelioms  dienoms uzteks  :D  dabar grizus  raugintu kopustu sriubytes isviriau pagal MB uzsakyma. diena darbe greitai ir smagiai prabego-    darbini vakareli aptarem, kas ka matem, kas ko neprisimine, kas su kokiais nuotykiais namo grizo   :D  :D  :D​  

Metus pabaigiau su daktarės spėjimais, kad turiu arba stiprią alergiją, arba astmą  :D Tai tikrai gavau su kaupu metų pabaigai. 

vyno spalvos velvetinius  :wub:

https://s7d2.scene7....r_main_product$

Vyras nusipirko švarką paprastą šviesų ir tiek pirkinių  :) Sėkmingas apsipirkimas buvo tikrai, nes kainos puikios, žmonių mažai buvo, daiktų sočiai radau, Žodžiu užskaitau  :)

nu jo, cia jau nelabai smagu tokius dalykus suzinoti

labai sitie  raudoni batai faini  :wub:  tikria neblogai apsirpekinot

Atsakyti

Prisiduodu ir as . vakar kazkaip tingejosi ka ir rasyti. visia neblogai atsventem naujus, dar  kaimynai  prisijunge, tai jau   tikrai liudna nebuvo, paskutiniai  puse 6 isejo, tai jau kritau miegoti, tai tik 12 prabudau  :P  vakar tokia  tinginio diena, maisto  pilnas saldytuvas, nes ir as  kazka gaminausi ir draugai atsinese, tai dar kelioms  dienoms uzteks  :D  dabar grizus  raugintu kopustu sriubytes isviriau pagal MB uzsakyma. diena darbe greitai ir smagiai prabego-    darbini vakareli aptarem, kas ka matem, kas ko neprisimine, kas su kokiais nuotykiais namo grizo   :D  :D  :D​  

labai sitie  raudoni batai faini  :wub:  tikria neblogai apsirpekinot

Va aš sakiau dėl to gerai šventes švęsti ne namuose, nes paskui nėra pilnas šaldytuvas maisto ir pagundų  :D Mes kadangi Naujiems ėmėm maistą išsinešimui, tai tik užkandžių visokių prisipirkom: sausainių, mėsyčių, sūrių, duonos, traškučių ir t.t. Pilni namai dabar ir tik gundo valgyt  :D Kalėdas šventėm ne namie, tai ir jokių mišrainių, mėsų nebuvo likę, nieks negundė  :D 

Aha, labai patraukė jie mano akį. Labiau gal tokie progai, bet ir tokį ne šventinį derinį jau esu sugalvojus su jais  :) 

Atsakyti

Aš nuobodžiauju, neturiu ką pasakoti, nuobodi diena :rolleyes: Rytojui reikia dar pilnai užduotims susiruošti, dar gal knygą paskaitysiu ir viskas, daugiau jokių planų :ax: 

Atsakyti

Nežinau, kaip ir kas - įtaria arba alergijos išraišką tokią, kad dusuliai ima, arba astmą  :) Kadangi turiu ir egzemą, tai jaučiu, kad teks pasidaryt alergijos testus ir matyt, kas čia kaip vyksta  :) 

Eina sau, nieko gero...linkiu, kad nepasitvirtintų įtarimai :4u: nors iš kitos pusės, tai svarbiausia sužinoti tikslią priežastį, o tuomet ieškoti išeičių :4u: 

Atsakyti
Labukas

Su naujais 4u.gif Mes neperseniausiai namo grizom biggrin.gif Bet jau spejau ir kopustienes isvirt,labai norejos po visu zasu,aviu ir saslyku biggrin.gif
Atsventem linksmai,su sokiais,dainom,zaidimais. Kubila ryte uzsikaitem,putu prisipylem biggrin.gif

Vogue,sveikatos 4u.gif Almost,tau irgi 4u.gif
Atsakyti

Va aš sakiau dėl to gerai šventes švęsti ne namuose, nes paskui nėra pilnas šaldytuvas maisto ir pagundų  :D Mes kadangi Naujiems ėmėm maistą išsinešimui, tai tik užkandžių visokių prisipirkom: sausainių, mėsyčių, sūrių, duonos, traškučių ir t.t. Pilni namai dabar ir tik gundo valgyt  :D Kalėdas šventėm ne namie, tai ir jokių mišrainių, mėsų nebuvo likę, nieks negundė  :D

Aha, labai patraukė jie mano akį. Labiau gal tokie progai, bet ir tokį ne šventinį derinį jau esu sugalvojus su jais  :)

Na nieks nepakviete, tai teko namie svesti  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  nenorejom ir MB mamos vienos palikti, ji irgi kartu pasedejo, 12 sulauke, tada jau nuejo miegoti. gal ir nelabai ten per mus miegojo, nu bet vienu zodziu  :ax:  o Per Kaledas kai irgi vazinejom, tai irgi jokiu likuciu nebuvo, bet dabar nebaisu, neismesiu- va i darba ryt dar poryt bus, mama namie ir susivalgys viskas  :)  kopustu  maziuka puodeli isviriau, tai MB grizes 2 bliudelius suvalge, as dabar vel nuejus isipyliau ir neliko - kaip ir per mazai isviriau  :P 

Atsakyti

bet jau spejau ir kopustienes isvirt

geriausiai einantis dalykas  :P  nes tikrai jau tos keptos mesos nenorejau 

Atsakyti

Labas rytelis

Oi kokia ziemuze uz lango. dar ir nakti biskeli pasnigo, tai MB jau isvare masiniuka atsikasineti. o interente jau uzmaciau kad laukia smagus keliai  :P​ 

Atsakyti
Labukas

Jau i darbeli.. po tiek laisvu-tingisi biggrin.gif
Pas mus +5 biggrin.gif Bet ir diena ne ka silciau rodo,o nakciai minusa..
Atsakyti

Sveikos :) toks greitas rytas, daug reikalų, nelabai yra kada sirgti, tai bent truputį darbuojuos :rolleyes: vakarop gimtadienis tėvuko, tai lėksim pasisedėti, pasibūsim kiek sveikata ir jėgos leis :rolleyes: 

Šaltukas ir pas mus spaudžia, dar vėjuota, tai nelabai malonu tokiu oru kažkur eiti :) spėju sulauksim dar tikrai ir didesnių šalčių, ir dar daugiau sniego, ir visų žiemos malonumų :ax: 

Atsakyti

Ir kaip diena visoms? darbinga? :mirksiukas: bet ryt penktadienis, visai liuks, ane? turit kokių planų ar ramiai po visų švenčių? :mirksiukas: 

Atsakyti