Sveikos
Pagaliau penktadienis
Kažkaip sunkokai eina šios darbo dienos, sunku grįžt į normalų ritmą. Sakau galėtų trumpesnės tos šventinės "atostogos" būt
Aišku jei nebūčiau susirgus, tai būtų lengviau buvę, nes dirbt turėjau
Nu bet yra kaip yra
Voque - sveikatos Tau, kad greičiau pasitrauktų ligos
Pas mus kiek daug sergančių aplink, eina sau. Man ir vėl peršalimas grįžta, atsikėliau su perštinčia gerkle. Užknisa ne tas žodis
giega - tai vis dar dirba papildomi visi darbuotojai? poKalėdiniams išpardavimams pasiliko
mickute - tai gyvenimą švęsit toliau žodžiu šį savaitgalį, švenčių niekad nebus per daug
BigBang - aš gavau ir mano gavo taip pat
Ačiū, kad padėjai suorganizuot
V-rine - kokie tamstos savaitgalio planai?
Mouette - kaip Rygoj laiką praleidot?
Aš nežinau net ką ir pasakot. Vakar sunkoka diena darbe buvo, morališkai kažkaip visai nebuvau pasiruošus
Tai pratempiau laiką, šį bei tą nuveikiau. Kažkaip miego lyg trūksta, nesuprantu. Grįžus namo pavalgėm, patinginiavom ir viskas.
Šiandien vyras atvežė iki darbo, nes norėsiu po darbo eit į miestą nusipirkt kelis daiktus. Grįžę valgyt pasidarysim ir eisim arba miegot, nes abu nedamiegoję, arba serialus gal žiūrėsim.
Rytoj noriu į Ikea nuvažiuot, reikia šiukšlines dvi nusipirkti. Noriu skirstyt šiukšles pradėt, tai reikia šiukšlių dėžės naujos. Dar reikės draugei dovaną nupirkti - važiuosim vakare sveikint, šiandien gimtadienis
O sekmadienį turbūt ilsėsimės jau, nieko neveiksim. Ai nu eglę va nupuošim, tai reikės apsitvarkyt. Bet dabar nusipirkom naują siurblį, tai jau taip patogu visur greit prasisiurbt
Tokios tokelės iš mano triobos. Visoms puikaus penktadienio ir gardžios kavos