Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Almost, atostogos dabar buvo, Šiandien išvažiavo po dviejų savaičių atostogų dėl 2 paskaitų ir seminaro į Vilnių. Nuvažiavusi gavo žinutę kad viso to nebus, nes dėstytoja serga... Grįžta atgal... nu nervai vieni.....vistik 200 km įvieną galą, tipo vakar tadėstytoja nesirgo?? na yra kaip yra.
Atsakyti

Almost, atostogos dabar buvo, Šiandien išvažiavo po dviejų savaičių atostogų dėl 2 paskaitų ir seminaro į Vilnių. Nuvažiavusi gavo žinutę kad viso to nebus, nes dėstytoja serga... Grįžta atgal... nu nervai vieni.....vistik 200 km įvieną galą, tipo vakar tadėstytoja nesirgo?? na yra kaip yra.

Nesmagu aišku, bet žinok nu būna taip tikrai. Aš irgi va ėjau į darbą, ėjau, trečiadienį dar dirbau, nors ir prastai jaučiausi. O ketvirtadienį atsikėliau ryte ir viskas - neturiu jėgų ir sveikatos eit į darbą. Tai juk būna nutinka taip tikrai daug kam  :rolleyes:​ 

Atsakyti
Labai daug kas ,,suserga” po svenciu biggrin.gif Na bet jau 4,tai turejo ,,pasveikt” biggrin.gif

Pas mus cia pora dienu taip pabus.. naujametinius likucous isveziosim.. nuo kitos sav ramu bus.. na bet atostogu kas eis.. visada to darbo yra biggrin.gif Va per sventes nebuvo. Ir gerai,nepervargai biggrin.gif
Atsakyti

Labai daug kas ,,suserga” po svenciu. Na bet jau 4,tai turejo ,,pasveikt”

Juokčiaus ir aš, jei man pačiai nebūtų taip, kad vėl ant ribos esu  :D​ 

Atsakyti
Almost, pas jus berods žalia gyva eglė?
o nemanai kad tai gali būti tavosirgimo priežastimi?-alergijos, astma....- kalbu iš savosios patirties....dukra dabar vos įėjus pas ką yra gyva eglė pradeda snarpsti nosimi ir gerklę staigiai ima...

giega o "suserga" tipo nuo alkoholio??? ar prasiilgint nori šiaip šventes? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 04 sausio 2019 - 14:17

Aš tingiai dieną leidžiu, net neatsimenu kada taip buvo, kad dienos metu gulėčiau :D geriu arbatas, maitinuos vaistais ir tiek žinių iš manęs :) 

Atsakyti

Almost, pas jus berods žalia gyva eglė?
o nemanai kad tai gali būti tavosirgimo priežastimi?-alergijos, astma....- kalbu iš savosios patirties....dukra dabar vos įėjus pas ką yra gyva eglė pradeda snarpsti nosimi ir gerklę staigiai ima...

Taip, pas mus gyva eglė, bet mano egzema (kuri taip pat yra alergijos pasėkmė) prasidėjo dar pernai metų vidury, kai eglės nei mintyse nebuvo, nekalbu apie namus  :) 

Darbe mes eglės neturim, bet taip pat ir kosulys ima, ir gerklę peršti, ir žodžiu pilnai viskas. 

Jeigu tai, vis tik, yra alergijos pasėkmės, tai esu alergiška kažkam, kas visur aplink. Ar tai medžiagos / rūbai, ar skalbikliai, ar kokie kvapai, nežinau. Planuoju po algos tyrimus darytis ir matysim  :) 

Aš tingiai dieną leidžiu, net neatsimenu kada taip buvo, kad dienos metu gulėčiau :D geriu arbatas, maitinuos vaistais ir tiek žinių iš manęs :)

Turi laiko ir knygoms, ir serialams va  :) Nėr to blogo, kas nesibaigtų pietų miegu pvz.  :D​ 

Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2019 01 04, 12:16)

giega o "suserga" tipo nuo alkoholio??? ar prasiilgint nori šiaip  šventes?  unsure.gif

Ivairiai mirksiukas.gif As va 2nejau i darba-susitarus is anksto,aisku,bet atostogas prasiilginau.. o va draugeliui pardaveja paskambino visa girta ir sako-sergu biggrin.gif
Bet buna buna,kad ir is tikro suserga.. Va ir musu mazoji paciaudo,nosis uzsikimsus,nakti nemiega,bet tempos nera..

Kaip as siandien minute i minute vaziuoju,kad va net palaukt turiu.. Tfu tfu tfu,kad neprisikalbet ir nepastrigt kur biggrin.gif
Atsakyti

mickute - tai gyvenimą švęsit toliau žodžiu šį savaitgalį, švenčių niekad nebus per daug  :D

siandien grizau po darbo, sninga, dar uzlekiau po pardes, dar  rytdienai  reikejo draugei  dovaneliu dapirkti,  kol  parbridau per  sniega  :P  :P   kaimyneliai paskambino- sako - norim uzeiti- nu prasom -  :P   tai kelias valandas pasisedejom , kol atsiplepejom  :P  o mane tia toliau nemiga kankina  :D  :D  :D  :D  :D​ 

Atsakyti

Labas rytelis

Mes jau ir po pusryciu, reiktu nubegti iki pardes draugei  geliu nupirkti, grizus dar galva issiplauti,  kazko daugiau nesiruosiu siandien  daryti. ale va kol pavalgem, vel snigti pradejo. fui, pripustys. vakar taip neblogai per diena pasnigo, bet bent jau pagrindiniai keliai tai neslidus

Atsakyti
Labukas

Kur visos pasislepusios? Mes jau namus susitvarkem mirksiukas.gif Pietums vaziuosim pas draugus,zuviene verda,o dabar reiktu i maistine uzlekt,kad ryt nieko nebereiktu.
Atsakyti

Sveikos :) aš namuose šiandien tvarkinėjuos, nenoriu niekur lysti, nes oras nefainas pas mus, o ir kosulys niekur nesitraukia, tai geriau pasisaugosiu :rolleyes: apsitvarkiau namus, skalbiausi, dabar labai kavos noriu, tai laukiu SB, turi grįžti neužilgo - kavinsimės :) daugiau jokių planų, žiūrėsim filmus/serialus, vakarienei gaminsimės midijų ir žuvies troškinį kokosų pieno padaže ir viskas, šeštadienio planas toks :rolleyes: 

Atsakyti