Almost, atostogos dabar buvo, Šiandien išvažiavo po dviejų savaičių atostogų dėl 2 paskaitų ir seminaro į Vilnių. Nuvažiavusi gavo žinutę kad viso to nebus, nes dėstytoja serga... Grįžta atgal... nu nervai vieni.....vistik 200 km įvieną galą, tipo vakar tadėstytoja nesirgo?? na yra kaip yra.
Nesmagu aišku, bet žinok nu būna taip tikrai. Aš irgi va ėjau į darbą, ėjau, trečiadienį dar dirbau, nors ir prastai jaučiausi. O ketvirtadienį atsikėliau ryte ir viskas - neturiu jėgų ir sveikatos eit į darbą. Tai juk būna nutinka taip tikrai daug kam
Pas mus cia pora dienu taip pabus.. naujametinius likucous isveziosim.. nuo kitos sav ramu bus.. na bet atostogu kas eis.. visada to darbo yra
Labai daug kas ,,suserga” po svenciu. Na bet jau 4,tai turejo ,,pasveikt”
Juokčiaus ir aš, jei man pačiai nebūtų taip, kad vėl ant ribos esu
o nemanai kad tai gali būti tavosirgimo priežastimi?-alergijos, astma....- kalbu iš savosios patirties....dukra dabar vos įėjus pas ką yra gyva eglė pradeda snarpsti nosimi ir gerklę staigiai ima...
giega o "suserga" tipo nuo alkoholio??? ar prasiilgint nori šiaip šventes?
Aš tingiai dieną leidžiu, net neatsimenu kada taip buvo, kad dienos metu gulėčiau
geriu arbatas, maitinuos vaistais ir tiek žinių iš manęs
Almost, pas jus berods žalia gyva eglė?
o nemanai kad tai gali būti tavosirgimo priežastimi?-alergijos, astma....- kalbu iš savosios patirties....dukra dabar vos įėjus pas ką yra gyva eglė pradeda snarpsti nosimi ir gerklę staigiai ima...
Taip, pas mus gyva eglė, bet mano egzema (kuri taip pat yra alergijos pasėkmė) prasidėjo dar pernai metų vidury, kai eglės nei mintyse nebuvo, nekalbu apie namus
Darbe mes eglės neturim, bet taip pat ir kosulys ima, ir gerklę peršti, ir žodžiu pilnai viskas.
Jeigu tai, vis tik, yra alergijos pasėkmės, tai esu alergiška kažkam, kas visur aplink. Ar tai medžiagos / rūbai, ar skalbikliai, ar kokie kvapai, nežinau. Planuoju po algos tyrimus darytis ir matysim
Aš tingiai dieną leidžiu, net neatsimenu kada taip buvo, kad dienos metu gulėčiau
geriu arbatas, maitinuos vaistais ir tiek žinių iš manęs
Turi laiko ir knygoms, ir serialams va
Nėr to blogo, kas nesibaigtų pietų miegu pvz.
Ivairiai
Bet buna buna,kad ir is tikro suserga.. Va ir musu mazoji paciaudo,nosis uzsikimsus,nakti nemiega,bet tempos nera..
Kaip as siandien minute i minute vaziuoju,kad va net palaukt turiu.. Tfu tfu tfu,kad neprisikalbet ir nepastrigt kur
mickute - tai gyvenimą švęsit toliau žodžiu šį savaitgalį, švenčių niekad nebus per daug
siandien grizau po darbo, sninga, dar uzlekiau po pardes, dar rytdienai reikejo draugei dovaneliu dapirkti, kol parbridau per sniega
kaimyneliai paskambino- sako - norim uzeiti- nu prasom -
tai kelias valandas pasisedejom , kol atsiplepejom
o mane tia toliau nemiga kankina
Labas rytelis
Mes jau ir po pusryciu, reiktu nubegti iki pardes draugei geliu nupirkti, grizus dar galva issiplauti, kazko daugiau nesiruosiu siandien daryti. ale va kol pavalgem, vel snigti pradejo. fui, pripustys. vakar taip neblogai per diena pasnigo, bet bent jau pagrindiniai keliai tai neslidus
Kur visos pasislepusios? Mes jau namus susitvarkem
Sveikos
aš namuose šiandien tvarkinėjuos, nenoriu niekur lysti, nes oras nefainas pas mus, o ir kosulys niekur nesitraukia, tai geriau pasisaugosiu
apsitvarkiau namus, skalbiausi, dabar labai kavos noriu, tai laukiu SB, turi grįžti neužilgo - kavinsimės
daugiau jokių planų, žiūrėsim filmus/serialus, vakarienei gaminsimės midijų ir žuvies troškinį kokosų pieno padaže ir viskas, šeštadienio planas toks