Labas rytelis
Lengvo Jums visoms pirmadienio ir nesusalkit
Labas rytas
man nesimiega visai kažkaip, eisiu kavytės pasidaryti
šią savaitę buto šeimininkė minėjo, kad užsuks. Tai įdomu ar užsuks ar ne. Reikės susisiekt, paklaust kurią dienelę
vakar draugė iš Lietuvos pranešė puikią naujieną - tuokiasi. Kviečia ir mus. Vėl išlaidos. Nu aš labai norėčiau sudalyvaut. Vyras sakė - bus matyt. Viskas į finansus remiasi. O kai taupom tikslui vienam, tokie didesni išlaidavimai tą tikslą nutolina.
Labas rytas
na ką, pirmadienis, metas bandyti normaliai įsivažiuoti į ritmą po visų švenčių, baliukų ir ligų
dar truputį kosulys kankina, bet jaučiuos neblogai, tai pirmadienis nusimato darbingas
Yra sniego truputį, bet oras labai nekoks, nes lauke drėgna, nulis laipsnių ir vėjuota, tai jokio smagumo
Visoms geros ir darbingos dienos
va ir as pagaliau namie. i darbo pabaiga paskambino brolis, sako reikia kazkaip is MB isgauti informacijos, tai va kepam daugiau kugelio- atvaziuokit. Nu aisku kad vaziuojam- kugelio tai mes norim. vyrai ten kazkokiu reikalu garaze turejo, as su broliene prie kavos papliurpiau, kol kugeliokas iskepe. tai jau kad prikirtom- vyrai dar ciacios paragavo, cia brolis is Gruzijos parsivezes,dar kazkokiu tai saldumynu gruzinisku pavaisino, o as tai nors sociai obuoliu sulciu atsigeriau
grizom tai abudu ispampusiais pilvais pries valandele
ir isdribom prie teliko
dar biskeli paspoksosiu, bet greit virsiu i savo lovyte, juk anksti kelemes siryt.
o pas mus siemet kazkaip dideliu baliu nenusimato
jokiu jubilieju, jokiu svadbu,
Labas rytelis
V-Rine, o tai nemaza TB darbine organizacija. aisku, cia tie keli eurai simboliskai, tikrai ir as susimokeciau ir mielai eiciau kartu i toki rengini
Giega nemazai pabaliavot nusimato
Big Bang o kada tau tos vestuves nusimato ?
Voque greiciau sveik
Almost is viso prasimuliavo pirmadieni
Moeutte tikiuosi, kad neuzpuste, o kazkur su reikalais uzkritus
Labas rytas
sveikinuosi iš žiemiško pajūrio, kaip tik sėdžiu prie lango ir taip smarkiai pusto, taip gražu visur, balta
bet spėju popiet bus smagumas, jei pradės viskas tirpti
Vakar susivėlinom grįžti, tai kažkaip greit pralėkė vakaras, nieko gero nenuveikėm. Parelaksavau vonioj, po to serialo seriją pažiūrėjom ir viskas, nieko ypatingo
Šiandien taip pat lyg jokių ypatingų planų, įprasta diena ir tiek, tik reikia butinai arba šiandien, arba rytoj apsilankyti pas gydytoją. Jaučiuosi pati neblogai, bet kosulys man labai nepatinka, ypač vakarais prastai būna, iki dusimo net
tai va tegul pasižiūri, tikiuosi antibiotikų nereikės.
Sveikos
Vakar grįžau į ritmą pilnai ir darbo diena, ir sportu, ir buitim grįžus, tai nebuvau nusiteikus niekam papildomai
Prašapau žodžiu ir tiek. Grįžtu šiandien
Nežinau, ką ir pasakot iš tiesų. Savaitgalis smagus labai buvo, prisibendravom, prisivalgėm ir tiek.
Šeštadienį ryte važiavom maisto savaitei pirktis, paskui grįžę ėjom į vietinį barą pietų. Tada MB motociklą tvarkėsi, aš ilsėjausi. Vakare važiavom draugės su gimtadieniu sveikinti, tai pasisėdėjom iki 2val ryto
Sekmadienį miegojom iki pietų, paskui važiavom į restoranėlį vėlyvų pietų. Prisivalgiau tiek daug ir skaniai, kad iki šiol širdy gera
Dievinu gerą maistą, nieko negaliu padaryt
Tada važiavom į parduotuves, reikėjo nusipirkt pjūklą, dar kelis daiktus. Grįžus namo vyras važiavo motociklo nusiplaut, aš eglę nupuošiau ir supjoviau, sutvarkiau namus. Paskui žiūrėjom filmą, serialą ir ėjom miegot.
Vakar visą dieną mokymus turėjau, darbo daug, tai nesirodžiau. Vakare buvo bokso treniruotė - siaubingai sporto išsiilgus buvau, tai gerai išsitaškiau
Grįžus pakapojau - vyras kepė vištą ant alaus skardinės. Kiek prisijuokėm - tik įleidau vyrą į virtuvę, tai ir orkaitę teko skubiai plaut visą, nes nuvirto skardinė su karštu alum ir visa višta, tai rankas susipjaustė. Nu žodžiu, ne jo diena vakar buvo
Bet jau taip skaniai pagamino, kad uch
Šiandien po darbo eisiu sportuot individualiai. Dabar bandysiu keturis kartus per savaitę sportuot, matysiu, kaip čia seksis
Grįžus vakarienė, knyga ir lova. Taip ir sukasi tos dienos nuo šiol
Ryt tik laisvadienis nuo sporto bus, tai gaminsiu kažką skanaus, lepinsiu vyrą.
Daugiau tai neturiu ką ir pasisakyt. Einu užkandžio sukapot, pasidaryt dar kavos ir kibt prie darbo - visokių idėjų, planų turiu, tai reikia pradėt įgyvendint viską
Gražios visoms dienos ir skanios kavos
Ir sveik, Voque