Labas iš ryto
jetau, susiskaitė tai visai nesmagiai, bet tikiu, kad skanu buvo
gerai, kad dar nenusidegino su tuo karštu alumi, nekažkas būtų 
Buvau vis dėl to pas gydytoją, ilgiausiai pralaukiau, tai mama net juokauja, sako jau matyt man visai prastai, jei savo noru sugalvojau eiti
ryt tyrimus reikia pasidaryti, gali būti, kad antibiotikų reikės, kurių aš bijau ir visiškai nenoriu
Viskas gerai buvo, iki vaikų sugis visi įpjovimai
Antibiotikų ir aš paskutiniu metu labai nenoriu su ligom, bet va kai čia sirgau stipriai ir išrašė steroidų tabletėm ir paskui du inhaliatorius (vieną steroidinį stiprų, kitą astmai), tai jau ėmiau ir viskas. Reik pasveikt, nes taip tempdamas tai sirgsi čia ištisus metus..
Tikiuosi, kad tyrimai geri bus. Kaip šiandien jautiesi?
Mes jau ir namie, MB diena buvo darbo reikalais i Vilniu isvykes, taibiskeli velavo gristi, tai dar gera pusvalanduka ilgiau padirbejau, grizus nulekiau iki Dainavos turgelio prasivaikscioti, dar dzinsus naujus i darba prigriebiau sau, MB bliuzona, biskeli maistelio ir namo. ramiai pavakaroti
Oooo, mickute, Tu žiūriu pirkimo maniją dabar perėmei
Nu teisingai, kažkas gi turi pirkt - giega va savaitgaliais, Tu darbo dienom
Vis del to varskeciu issiviriau. Lydekai paliepys,man panorejus-virtuve,susitvarkyk pati
Skanu
Seniai bevalgiau ir varškėčius, ir kažką su varške šiaip. Visai pasiilgau, reiks nusipirkt savaitgalį.
Mes dabar paskutiniu metu vis iškart susitvarkom virtuvę gamindami
Nes paskui pridedi tų indų pilną kriauklę, pavargsti kol pagamini ir pavalgai, taip indai ir rytojaus sulaukia. Dabar iškart pyst švyst susidedam ir ramu - paliepiam lydekai kaip sakoma, panorim ir bet patys pasidarom
Seniau kažkaip tingesni šiuo klausimu buvom
siaubas aš vėl noriu valgyt. Paskutiniu metu tuo klausimu pas mane tikras siaubas....
šiandien man vakarienė kavinėje proginė. MB brolių jubiliejus (dvynių). Vat.
Gal mitybą metas susireguliuot ir nebus tokių norų pastovių ir baisėjimosi tuo?
Smagu - vis tiek šventė, kaip ne kaip. Gi ne šiaip vakarienė prie laktos šaltieną kapojant
MB bando vel ant grieztesnes dietos sest. Vakar ratais ejo,ieskojo ka uzkas vakare,o nieko nebegalima. Nei pagamintu makaronu,nei saldainiu,nei sumustinio. Man irgi reiktu numest kelis kilus,kuriuos per sventes priedziau,bet tuoj i LT,ten vel cepelinai kasdiena. Susiimsiu veliau. Iki geguzes turiu but pati graziausia
Oj nu su tom atostogom Lietuvoj tikrai būna iškrypimai iš mitybos kelio
Cepelinai, blynai, kepta duona, bandelės ir va prašom grįžus pati kaip bandelė
bet būtų du baliai mums. mums geriau. dabar jiems geriau. kadangi vienas gyvena su merga susimetęs, o kitas aplamai vienas (nu ir kas kad 35 m.) tai susidėjo į vieną krūvą abu. O mums vienas balius ir dvi dovanos
Oj nu prajuokinai net
Tai aišku, kiekvienas savęs žiūri nu, norisi kaip geriau sau visad
Tai ir dovaną duokit vieną, lai dalinasi pusiau - vienas balius, dvyniai, tai nėr čia ko
Jungiuos su kava
Šįryt pamiršau, kad turiu darbe anksčiau būt. Atsikėliau, ruošiuos sau ramiai. Vyras atsikėlė, greit pusryčius man pagamino atskirai (jis visada gamina namie pusryčius kasdien šiaip, bet valgom kartu, o šiandien nusiprausęs šoko man gamint). Visko klausinėja, nesuprantu, ko jis kimba, kas yra jam. O tada manęs ir klausia kada aš žadu važiuot į darbą, jeigu anksčiau man reikia, o jau to laiko nebėra. Pamiršus visai buvau, tai kaip šokau greit lakstyt po namus
Nu bet atvažiavau laiku, gerai, kad kamščių nebuvo
Nusimato gana darbinga diena, vakare grįžus gaminsiu vakarienę ir eisiu knygą skaityt
Šiandien laisvadienis nuo sporto, tai reik namie pasisukiot.
Visai jau laukiu savaitgalio - kažkokia ilga sunki savaitė, nors tik trečiadienis
Na ką, metas darbuotis, visoms gražios dienos ir skanios kavos