Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

QUOTE(giega @ 2019 01 09, 09:32)
Joooo,papildomos isleidos..Nors,jei butu atskiri gimtadieniai,vistiek dvieju voku reiktu biggrin.gif Tik cia sukrito abu kartu biggrin.gif

O dar turi broliu seseru TB?KAs nors giminej dar dvynuku turi?
MAno mociute turejo seseris dvynukes,anos vaiku neturejo,o mociutes irgi nei vienas vaikas neturejo dvynuku..

bet būtų du baliai mums smile.gif mums geriau smile.gif dabar jiems geriau smile.gif kadangi vienas gyvena su merga susimetęs, o kitas aplamai vienas (nu ir kas kad 35 m. biggrin.gif ) tai susidėjo į vieną krūvą abu. O mums vienas balius ir dvi dovanos verysad.gif
daugiau nieko neturi, tik tuos brolius dvynius.

Nesu dabar tikra bet man atrodo kad kažkas iš uošvio pusės senelių yra buvę dvynių. Mūsų vaikams gali būt (sako kas antra karta eina).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 09 sausio 2019 - 09:51

Labas iš ryto  :4u: 

:blink:  :blink: jetau, susiskaitė tai visai nesmagiai, bet tikiu, kad skanu buvo :rolleyes: gerai, kad dar nenusidegino su tuo karštu alumi, nekažkas būtų :blink:

Buvau vis dėl to pas gydytoją, ilgiausiai pralaukiau, tai mama net juokauja, sako jau matyt man visai prastai, jei savo noru sugalvojau eiti :D ryt tyrimus reikia pasidaryti, gali būti, kad antibiotikų reikės, kurių aš bijau ir visiškai nenoriu :ax:​ 

Viskas gerai buvo, iki vaikų sugis visi įpjovimai  :D 

Antibiotikų ir aš paskutiniu metu labai nenoriu su ligom, bet va kai čia sirgau stipriai ir išrašė steroidų tabletėm ir paskui du inhaliatorius (vieną steroidinį stiprų, kitą astmai), tai jau ėmiau ir viskas. Reik pasveikt, nes taip tempdamas tai sirgsi čia ištisus metus..

Tikiuosi, kad tyrimai geri bus. Kaip šiandien jautiesi?  :4u: 

Mes jau  ir namie, MB diena buvo darbo reikalais i Vilniu isvykes, taibiskeli velavo gristi, tai dar gera pusvalanduka ilgiau  padirbejau, grizus nulekiau iki  Dainavos  turgelio prasivaikscioti, dar dzinsus naujus i darba  prigriebiau sau, MB bliuzona, biskeli maistelio ir namo. ramiai pavakaroti  

Oooo, mickute, Tu žiūriu pirkimo maniją dabar perėmei  :D Nu teisingai, kažkas gi turi pirkt - giega va savaitgaliais, Tu darbo dienom  :D 

Vis del to varskeciu issiviriau. Lydekai paliepys,man panorejus-virtuve,susitvarkyk pati

Skanu  :wub: Seniai bevalgiau ir varškėčius, ir kažką su varške šiaip. Visai pasiilgau, reiks nusipirkt savaitgalį.

Mes dabar paskutiniu metu vis iškart susitvarkom virtuvę gamindami  :D Nes paskui pridedi tų indų pilną kriauklę, pavargsti kol pagamini ir pavalgai, taip indai ir rytojaus sulaukia. Dabar iškart pyst švyst susidedam ir ramu - paliepiam lydekai kaip sakoma, panorim ir bet patys pasidarom  :D Seniau kažkaip tingesni šiuo klausimu buvom  :rolleyes: 

siaubas aš vėl noriu valgyt. Paskutiniu metu tuo klausimu pas mane tikras siaubas....

šiandien man vakarienė kavinėje proginė. MB brolių jubiliejus (dvynių). Vat.

Gal mitybą metas susireguliuot ir nebus tokių norų pastovių ir baisėjimosi tuo?  :rolleyes:  :) 

Smagu - vis tiek šventė, kaip ne kaip. Gi ne šiaip vakarienė prie laktos šaltieną kapojant  :D 

MB bando vel ant grieztesnes dietos sest. Vakar ratais ejo,ieskojo ka uzkas vakare,o nieko nebegalima. Nei pagamintu makaronu,nei saldainiu,nei sumustinio. Man irgi reiktu numest kelis kilus,kuriuos per sventes priedziau,bet tuoj i LT,ten vel cepelinai kasdiena. Susiimsiu veliau. Iki geguzes turiu but pati graziausia

Oj nu su tom atostogom Lietuvoj tikrai būna iškrypimai iš mitybos kelio  :D  :D Cepelinai, blynai, kepta duona, bandelės ir va prašom grįžus pati kaip bandelė  :D 

bet būtų du baliai mums. mums geriau. dabar jiems geriau. kadangi vienas gyvena su merga susimetęs, o kitas aplamai vienas (nu ir kas kad 35 m.) tai susidėjo į vieną krūvą abu. O mums vienas balius ir dvi dovanos 

Oj nu prajuokinai net  :D  :D Tai aišku, kiekvienas savęs žiūri nu, norisi kaip geriau sau visad  :D Tai ir dovaną duokit vieną, lai dalinasi pusiau - vienas balius, dvyniai, tai nėr čia ko  :D  :D  :D 

Jungiuos su kava  :) Šįryt pamiršau, kad turiu darbe anksčiau būt. Atsikėliau, ruošiuos sau ramiai. Vyras atsikėlė, greit pusryčius man pagamino atskirai (jis visada gamina namie pusryčius kasdien šiaip, bet valgom kartu, o šiandien nusiprausęs šoko man gamint). Visko klausinėja, nesuprantu, ko jis kimba, kas yra jam. O tada manęs ir klausia kada aš žadu važiuot į darbą, jeigu anksčiau man reikia, o jau to laiko nebėra. Pamiršus visai buvau, tai kaip šokau greit lakstyt po namus  :D  :D  :D Nu bet atvažiavau laiku, gerai, kad kamščių nebuvo  :huh2:  :D 

Nusimato gana darbinga diena, vakare grįžus gaminsiu vakarienę ir eisiu knygą skaityt  :) Šiandien laisvadienis nuo sporto, tai reik namie pasisukiot.

Visai jau laukiu savaitgalio - kažkokia ilga sunki savaitė, nors tik trečiadienis  :unsure: 

Na ką, metas darbuotis, visoms gražios dienos ir skanios kavos  :4u: 

Atsakyti

Labas rytas :) pas mane nieko naujo, nelabai tiriu ka pasakot. Kavyte va be cukraus sau geriu :|) laukiu kol dukrytė atsikels :) dar challenge išsikėliau, kasdien darau pritūpimus :D po nedaug, bet kažkur pradėt gi reikia :) šiandien 24 dariau :) jau trecia diena, jučiasi ant kojyčių :) 

Atsakyti
Almost,ką vakarienei gaminsi?
O šiap normaliai ta mityba pas mane.
tik mažint reikia.
Pusryčius valgau, pietus valgau, vakare irgi valgau (du kartus smile.gif). Kai pažiūriu kiek valgau nėra gal ten išskirtinai ir daug, bet erzina tas noras valgyt. Va jo galėtų nebūt smile.gif
jaučiu obuolių nebevalgysiu...vat taip sugalvojau smile.gif
aplamai šiemet pirmimetaikai galiu juos valgyt, seniau man negerai nuo jų žarnynui bųdavo,o šiemet viskas normaliai... smile.gif
Atsakyti

Sveikos :) jau kokia žiemužė šiandien pas mus, pusto nuo pačio ryto ir pats oras visai liuks :rolleyes: 

Ryte kraujo daviau, rytoj vėl pas daktarą, tai tokie va mano rytai šią savaitę :D jaučiuosi neblogai, Almost, ačiū :4u: kosulys tik nežmoniškas kankina, dusulys, bet aš pakanti tokiems dalykams, tai viskas gerai :mirksiukas: 

Kalbant apie gimtadienius, tai tarkim MB su mano teta skiria 1 diena, tai dažniausiai kartu pamini ir aš visada juokauju, kad jiems super, o mums tai tik vienas balius :D nors taip dar geriau, nes būtų visiškai nelogiška švęsti vieną dieną, o po kelių dienų rinktis švęsti kito, atsibosta valgyt ir sedėti prie stalų :) 

Kas čia dar :) dėl valgymų, dėl skanavimų ir panašiai galėčiau daug rašyti, bet juk kiekvienam skirtingai. Va pvz mes šiandien prie kavos įsidėjom riešutų, visada turim vaisių, o kartais juk ir koks skanėstas nėra blogai :rolleyes: 

Atsakyti
Vogue, tai tau gripas buvo? sako dabar su kosuliais dideliais jis eina ir plaučių komplikacijomis...
Atsakyti

Labas rytas :) pas mane nieko naujo, nelabai tiriu ka pasakot. Kavyte va be cukraus sau geriu :|) laukiu kol dukrytė atsikels :) dar challenge išsikėliau, kasdien darau pritūpimus :D po nedaug, bet kažkur pradėt gi reikia :) šiandien 24 dariau :) jau trecia diena, jučiasi ant kojyčių :)

Aš paskutiniu metu darbe pradėjau gert kavą gryną, be pieno iš viso. Namie su augaliniu (dabar avižų) dažniausiai geriu. Bet visad be cukraus  :) Geras reikalas grynint  :wub: 

Šaunuolė Tu! Man pirmadienį buvo bokso treniruotė, vakar kojoms jėgos treniruotę dariau, tai šiandien vos paeinu  :D  :D 

Almost,ką vakarienei gaminsi?
O šiap normaliai ta mityba pas mane.
tik mažint reikia.
Pusryčius valgau, pietus valgau, vakare irgi valgau (du kartus). Kai pažiūriu kiek valgau nėra gal ten išskirtinai ir daug, bet erzina tas noras valgyt. Va jo galėtų nebūt
jaučiu obuolių nebevalgysiu...vat taip sugalvojau
aplamai šiemet pirmimetaikai galiu juos valgyt, seniau man negerai nuo jų žarnynui bųdavo,o šiemet viskas normaliai...

Gaminsiu vieną mėgstamiausių vyro patiekalų - vištienos krūtinėlę, apkeptą ananasais ir sūriu  :) Su ryžiais arba grikiais, nesu tikra dar. Sau su daržovėm ir mažiau priedų  :) 

Matai, esmė ne ta, kiek kartų valgai. Aš valgau keturis - penkis kartus dienoj. Trys pagrindiniai (pusryčiai, pietūs, vakarienė) ir du užkandžiai. Esmė, ką ir kiek Tu valgai, kas tinka / netinka, ko geriau atsisakyt  :) Dauguma mūsų sakom, kad mažai valgom, bet sukramsnoji tris obuolius, kelias stiklines sulčių, dar šokoladuką vieną kitą prie kavos ir žiūrėk jau susidaro dienos kalorijų norma, o valgyt vis tiek norisi, nes nieko naudingo sau nesuvalgei  :) 

Sveikos :) jau kokia žiemužė šiandien pas mus, pusto nuo pačio ryto ir pats oras visai liuks :rolleyes:

Ryte kraujo daviau, rytoj vėl pas daktarą, tai tokie va mano rytai šią savaitę :D jaučiuosi neblogai, Almost, ačiū :4u: kosulys tik nežmoniškas kankina, dusulys, bet aš pakanti tokiems dalykams, tai viskas gerai :mirksiukas:

Kas čia dar :) dėl valgymų, dėl skanavimų ir panašiai galėčiau daug rašyti, bet juk kiekvienam skirtingai. Va pvz mes šiandien prie kavos įsidėjom riešutų, visada turim vaisių, o kartais juk ir koks skanėstas nėra blogai :rolleyes:

Pavydžiu šiek tiek žiemos ir sniego  :wub: Labai jo pasiilgau. Pas mus atvėso, kurią naktį iki -3 žada, bet sniego nenusimato  :) Aišku nėr ko stebėtis, klimatas ne tas..

Kada atsakymai bus? Žinok aš kai sirgau va dabar, tai irgi kosulys nežmoniškas, vos ne iki blogavimo užsikosėdavau, vakarais dusindavo, gerklėj pradžioj lyg peilių fabrikas buvo. Teko stiprius vaistus imt..

Va va, pritariu aš Tau irgi. Viskas su saiku, bet norint susiimt tikrai yra ką veikt keičiant produktus ir požiūrį  :)​ 

Atsakyti
QUOTE(Almost. @ 2019 01 09, 13:50)
Gaminsiu vieną mėgstamiausių vyro patiekalų - vištienos krūtinėlę, apkeptą ananasais ir sūriu  smile.gif Su ryžiais arba grikiais, nesu tikra dar.

kaip tai darai? papasakok kai laiko turėsi smile.gif
Atsakyti

Vogue, tai tau gripas buvo? sako dabar su kosuliais dideliais jis eina ir plaučių komplikacijomis...

Ne, nežinau kas man yra, nes labai įdomiai :) prasidėjo prieš pat Naujus ir va tęsiasi iki pat dabar. Buvo labai stiprus gerklės skausmas, po kelių dienų sloga prasidėjo, tada dvi dienas negalėjau prašnekėti ir, kai atrodo, kad pradėjo gerėti, kosulys nežmoniškas prasidėjo, dusulys, todėl lėkiau vakar pas gydytoją ir iškart kraują siuntė tirtis, kad kokių komplikacijų nebūtų. Plaučiams lyg viskas gerai, tai va nežinau kas čia mane užpuolė :rolleyes:  

Atsakyti

Almost, oi kaip seniai valgiau tokį kepsnį su sūriu/ananasais, anksčiau gamindavau ir aš tokius, reikia prisimint ir SB pagaminti, nes aš beveik nebedraugauju su mėsa :rolleyes: 

Dėl tyrimų atsakymų, tai einu rytoj, bet tiek sergančių, kad spėju lauksiu ilgai ir nuobodžiai :ax:​ 

Atsakyti

kaip tai darai? papasakok kai laiko turėsi

Vienu iš dviejų paprasčiausių būdų kepsniams:

Vištienos krūtinėlę išmušu, apiprieskoninu, apvolioju kiaušiny ir džiūvesėliuose, iškepu keptuvėj (su aliejum), uždedu vieną pusę ananasais (vyrui su majonezu patepu prieš tai), uždedu sūrio ir į orkaitę kokioms 3-5min. 

Arba kepu grily be jokių apvoliojimų ir taip pat uždedu ananasus, sūrį ir apkepu orkaitėj  :) Tikrai nieko ypatingo, nieko blatno. Mums skanu  :) 

Ne, nežinau kas man yra, nes labai įdomiai :) prasidėjo prieš pat Naujus ir va tęsiasi iki pat dabar. Buvo labai stiprus gerklės skausmas, po kelių dienų sloga prasidėjo, tada dvi dienas negalėjau prašnekėti ir, kai atrodo, kad pradėjo gerėti, kosulys nežmoniškas prasidėjo, dusulys, todėl lėkiau vakar pas gydytoją ir iškart kraują siuntė tirtis, kad kokių komplikacijų nebūtų. Plaučiams lyg viskas gerai, tai va nežinau kas čia mane užpuolė :rolleyes:  

Nu va kone lygiai tas pats man buvo.. Irgi gąsdinausi, kad plaučiams nieko nebūtų, bet viskas tvarkoj  :) 

Almost, oi kaip seniai valgiau tokį kepsnį su sūriu/ananasais, anksčiau gamindavau ir aš tokius, reikia prisimint ir SB pagaminti, nes aš beveik nebedraugauju su mėsa :rolleyes:

Aš negalėčiau be mėsos, nu man reik mėsos ir viskas. Geriausias tortas - gabalas dešros  :D  :D  :D​ 

Atsakyti

Aš negalėčiau be mėsos, nu man reik mėsos ir viskas. Geriausias tortas - gabalas dešros  :D  :D  :D​ 

Čia kaip aš be žuvies, galėčiau valgyt ir valgyt :rolleyes:​ 

Atsakyti