Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Kiek prisijuokėm - tik įleidau vyrą į virtuvę, tai ir orkaitę teko skubiai plaut visą, nes nuvirto skardinė su karštu alum ir visa višta, tai rankas susipjaustė. Nu žodžiu, ne jo diena vakar buvo  :huh2:  :D  :D Bet jau taip skaniai pagamino, kad uch  :wub:

:blink:  :blink: jetau, susiskaitė tai visai nesmagiai, bet tikiu, kad skanu buvo :rolleyes: gerai, kad dar nenusidegino su tuo karštu alumi, nekažkas būtų :blink: 

Eisiu ir aš dar kavos vėliau, jau išgėriau labai skaniai, bet tikrai norėsiu dar :) 

Buvau vis dėl to pas gydytoją, ilgiausiai pralaukiau, tai mama net juokauja, sako jau matyt man visai prastai, jei savo noru sugalvojau eiti :D ryt tyrimus reikia pasidaryti, gali būti, kad antibiotikų reikės, kurių aš bijau ir visiškai nenoriu :ax:​ 

Atsakyti

Mes jau  ir namie, MB diena buvo darbo reikalais i Vilniu isvykes, taibiskeli velavo gristi, tai dar gera pusvalanduka ilgiau  padirbejau, grizus nulekiau iki  Dainavos  turgelio prasivaikscioti, dar dzinsus naujus i darba  prigriebiau sau, MB bliuzona, biskeli maistelio ir namo. ramiai pavakaroti  

Voque ka daktarai sake ? 

Atsakyti
As irgi jau po darbu mirksiukas.gif Buvo sriubos likuciu,tai pabaigiau..Noriu varsketuku,bet daug terliotis,tai gal varskes apkepa issikept g.gif Dar vistos krutinele istraukta,is jos kazka daryt reikia...Bet kazko is varskes tai labai noriu biggrin.gif

Mickute,o iki keliu turgelis dirba,kad po darbo speji uzlekt?Anksciau kazkaip anksti jie pakuotis pradedavo...
Atsakyti

As kaip tik  astrios sriubos prisiviriau ir su lydytu sureliu valgom ir batono skrebuciais . o siaip dazkokiu dar likuciu yra, ruk. skumbrijos turejom, daugiau kaip ir negaminau, nes sios dienos pietus  rytdienai liko - MB visa diena isvaziaves , o mes su kolegemis palekem iki  kavines vedaru pavalgyti  :P

Dainavos turgus siaip  iki 18  val dirba, aiksu  daug kas ir anksciau  pradeda uzsidarineti, maistas antram aukste jau praktiskai 17 uzsidaro, siaip as buvau susitarus, susiskambinau, tai kad ir uztrukau darbe, ale vis tiek  lekiau

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 08 sausio 2019 - 19:22

Mickute, dabar nieko nepasakė kol kraujo tyrimų nėra :) 

Tinginiauju namuose, laukiu SB, manau žiūrėsim kokį filmą, ramiai vakarosim ir tiek :rolleyes: valgyt gaminti nereikia, tik makaronų pilno grūdo išviriau SB rytojui, o šiaip visko yra, prisigaminę esam :) 

Atsakyti
Vis del to varskeciu issiviriau biggrin.gif Lydekai paliepys,man panorejus-virtuve,susitvarkyk pati biggrin.gif

Atsakyti

Vis del to varskeciu issiviriau biggrin.gifLydekai paliepys,man panorejus-virtuve,susitvarkyk pati biggrin.gif

Ar jau susitvarke ?  :D  :D  :D 

as dar prie teliko knapsiu 

Atsakyti

Labas rytelis

Atsakyti
Sveikos,

Giega norėčiau aš tavo varšketukų... va man su virtais sunkiai- tai perskysti tai perkieti gaunasi.... neatmušta ranka taip sakant smile.gif Dedi kaiušas/miltai/varškė/druska? ar kaip kitaip?
siaubas aš vėl noriu valgyt. Paskutiniu metu tuo klausimu pas mane tikras siaubas.... verysad.gif

šiandien man vakarienė kavinėje proginė. MB brolių jubiliejus (dvynių). Vat.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 09 sausio 2019 - 09:06
Labukas

QUOTE(V-Rinė @ 2019 01 09, 07:05)
Sveikos,

Giega norėčiau aš tavo varšketukų... va man su virtais sunkiai- tai perskysti tai perkieti gaunasi.... neatmušta ranka taip sakant smile.gif Dedi kaiušas/miltai/varškė/druska? ar kaip kitaip?
siaubas aš vėl noriu valgyt. Paskutiniu metu tuo klausimu pas mane tikras siaubas.... verysad.gif

šiandien man vakarienė kavinėje proginė. MB brolių jubiliejus (dvynių). Vat.

Sublenderiuoju varske(nes dazniausiai grudeta varske pas mane buna) su kiausu,druska ir cukrumi,tada pamazu dedu miltus..Is pradziu maisau su saukstu,kai jau nebesivercia,tada jau rankom,vis po truputi dedama miltus..Tesla palieku tokia,kad dar truputi liptu prie ranku,bet jau pakankama butu kociojimui mirksiukas.gif
As karta nusipirkus buvau savaiminio kilimo miltu,blynams jie gerai,bet kai varskecius sumeciau i puoda,tai visi issipute ir suiro biggrin.gif

MB bando vel ant grieztesnes dietos sest biggrin.gif Vakar ratais ejo,ieskojo ka uzkas vakare,o nieko nebegalima biggrin.gif biggrin.gif Nei pagamintu makaronu,nei saldainiu,nei sumustinio biggrin.gif Man irgi reiktu numest kelis kilus,kuriuos per sventes priedziau,bet tuoj i LT,ten vel cepelinai kasdiena biggrin.gif Susiimsiu veliau biggrin.gif Iki geguzes turiu but pati graziausia biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

O tai cia balius bus ar tik vakariene?

Atsakyti
QUOTE(giega @ 2019 01 09, 09:24)
O tai cia balius bus ar tik vakariene?

vakarienė. Koks te balius trečiadienį smile.gif
Bet man situacijos tai nekeičia- vistiek reikės net dvejų vokų unsure.gif biggrin.gif

aš tai į darbą vis įsimetu obuolių (po kokis 3 į dieną). Dabar galvoju gal tie obuoliai man čia tą apetitą ir skatina....
bet jei nevalgysiu obuolių rysiu saldainius kokius, ar dar ko nusipirkus... ax.gif

einu kavos. su 1 saldainiu.... biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 09 sausio 2019 - 09:30
QUOTE(V-Rinė @ 2019 01 09, 07:29)
vakarienė. Koks te balius trečiadienį smile.gif
Bet man situacijos tai nekeičia- vistiek reikės net dvejų vokų  unsure.gif  biggrin.gif

Joooo,papildomos isleidos..Nors,jei butu atskiri gimtadieniai,vistiek dvieju voku reiktu biggrin.gif Tik cia sukrito abu kartu biggrin.gif

O dar turi broliu seseru TB?KAs nors giminej dar dvynuku turi?
MAno mociute turejo seseris dvynukes,anos vaiku neturejo,o mociutes irgi nei vienas vaikas neturejo dvynuku..
Atsakyti