Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Gero skrydzio  Giega  :mirksiukas: 

as daznai pasiilgstu kiausiniu- sau dazniausiai namie skystu issiverdu,  MB jei verdu tai su majonezu arba farsiruoju. ir siaip  megstam keptus, o jei dar su kokia sonine .man ir plakti su pienu labai skanu

Slidoka, oras tai ka zinau-  iki peitu saulute, grazu paskui ir slapdriba ir sniego padrebe,  vakarop apstojo bent,  tai biskeli po parduotuves prasivaiksciojau ir grizau neskubedama

Atsakyti

Aš arbatinuos, vakarienei kalną tuno salotų susimakalavau, tai skanausiu :) 

Diena įprasta, greit pralekė, dar buvom su SB pas daktarus, turi problemų su peties skausmu ir nykščiu, tai va pastarojo operacija laukia, sausgyslės trūkusios :huh2: 

Atsakyti
QUOTE(*Voque* @ 2019 01 15, 17:11)
<p>Aš arbatinuos, vakarienei kalną tuno salotų susimakalavau, tai skanausiu smile.gif </p><p>Diena įprasta, greit pralekė, dar buvom su SB pas daktarus, turi problemų su peties skausmu ir nykščiu, tai va pastarojo operacija laukia, sausgyslės trūkusios huh.gif </p>

oho,o tai trauma kokia turejo? nuo ko jos truko?

As jau Klaipedoj,jau krauja pridaviau,laukiu kol dokus uzpildys ir paguldys mane..Gyd per apziura sake,kad mane pirma operuos.. brrrr,jau bijau..
Atsakyti

Oi, Giega, tikiu, kad nerimauji ir bijai :huh2: viskas bus gerai, laikykis! :4u: 

O MB yra turėjęs anksčiau, tai dabar atsinaujino, kažkur nikstelėjo ir skauda karts nuo karto :huh2: 

Atsakyti

Giega, viskas bus gerai  :4u: 

ir Voque  brangiausiaji suremontuos  :4u:  kada jam paskirta operacija ?

Atsakyti

Giega - o tai šnd ir operacija ar ryt? :) viskas bus liuks :) 

Atsakyti

Labas rytelis  :4u: 

Giega - o tai šnd ir operacija ar ryt? :) viskas bus liuks :)

Manau, kad siandien, jei jau sake, kad pirma ,

Atsakyti

Labas rytas, 

neturiu ką daug pasakyti, draugas buvo užsukęs trumpam į Vilnių, tai išleidau ką tik ir jau darbe. :)

Šį savaitgalį konferencija laukia, reiks likusias porą naktų paskirt išsimiegojimui, nes kaip žinia, konferencijos visad pas mus be miego.. :D

Giega, sėkmės! 

Atsakyti

Sveikos :) oi tik dabar prisėdau ramiai po visų rytinių reikalų, einu kavos, tai laukiu kompanijos :rolleyes: 

Giega, kai skaitysi, tai būsi jau po visko :4u: tikiuosi savijauta nebloga, linkiu kuo lengvesnio atsigavimo :4u: 

Mickute, kovo pabaigoje turėtų daryti, tai dar yra truputį laiko :rolleyes: 

O mano rytas greitas, labai greitas, tai dabar darbuosiuos, vakarop į kirpyklą keliausiu ir pralėks diena :) daugiau jokių lyg planų bent kolkas. 

Fainas labai šiandien oras, vėjas aprimo, yra sniego, kuriuo spėju neilgai džiaugsimės, nes lietų praneša :ax: 

Atsakyti
Labukas

Na jau matet mesengery kaip atrodau biggrin.gif

Jauciuos neblogai,buvo atnese valgyt,tik kad kepeneles,kuriu as nemegstu.. tai tik sriuba suvalgiau ir bulves su darzovemis biggrin.gif Mb isejo i viesbuti pasnaust,viesbutis visai uz kampo biggrin.gif As bandziau pamiegot,bet tai pas mane ateina,tai pas kompanjone.. tai vis pazadina..praeita nakti irgi blogai miegojau,visa nakti snaudime,viska girdziu.. Tai i tulika kazkas ejo,perde biggrin.gif Taip durnai,mes dvivietej palatoj,bet tulikas dusas jungiasi su kita dviviete palata,o ten vyrai guli. Tai sniega vale,tai kiridoriuj grindis plive,tai kede bruzino,o viskas skamba.. patalai tokie girgzdantys,net saldytuvas atrodo garsiai dirbo biggrin.gif
Atsakyti

Labas rytelis  :4u: 

Giega kaip jau siandien jautiesi ? ale tiksliai -duoda pietums kepeneles, juk daug kas ju  nevalgo  :hmm:  gal sianakt jau geriau miegojai ? svetima vieta, tai ir nesimiega. o kiek laiko truko tos visos operacijos ? 

TIkiuosi siandien nebus labai slidu, varau jau pati su masiniuku . vakar grizus kol  valgyt pasigaminau, kol virtuveje pasikuiciau dar drauge trumpam buvo uzejus tai tik kojas prie teliko istiesiau nes labai  eme skaudeti viena koja matyt darbe pavargau, nes siryt  tai jau nieko, tai  net nelindau prie kompo, kazkaip visai net noro nebuvo  :) 

Atsakyti
Labukas

bleeeeeeeer,kaip skauda.. prireike mociutei papu ant senatves biggrin.gif Suleido vaistu nuo skausmo,bet dar nesuveike..
Is vakaro dave tablete miegui,tai iki 1gerai pamuegojau,paskui akys stacios.. pusval pamiegi,pusval akys atmerktos.. grynai laukiau ryto.. Kazkur signalizacija vis kaukua,tai neleido miegot..
pati op kazkur 1,5h truko.. uzmigde 8;40, pazadino apie 12.. va ten tai labai skaniai miegojau biggrin.gif
Isvesti tokie drenai,is vieno labai bega kas ten,kraujas,limfa.. o as net jauciu kaip bega.. labai bjauru.. kitai moteriskei praktiskai visai nebega..
Atsakyti