arba pvz kažkokių naminių koncervų darymas- žuvies ar mėsos- tai jau ne mano reikalas, nesikišu net netvarkau po jo...
arba pvz kažkokių naminių koncervų darymas- žuvies ar mėsos- tai jau ne mano reikalas, nesikišu net netvarkau po jo...
Almost aš manau yra tokių vyrų "bloką" užsidėjusių ir vat neina gamint. Nu kaip aš pvz visiškai neinu prie mašinos reikalų kokių. nekalbu jau apie techninę dalį, mašinos išvalymą bet net kuro nesipilu pati-yra vyras. na yra kaip yra. gyventume atskirai tai galbūt ir aš viską daryčiau aplink mašiną-jukvažiuot norėčiau, na manau ir jis iš bado nenumirtų
O mašiną vieną turit ar dvi? Šiaip klausiu
Aš irgi kuro mašinai nepildavau ir iš viso nieko nedarydavau, kol savo ratų neįsigijau
Dabar ir kurą, ir draudimą, ir kelių mokesčius, ir viską prisižiūriu pati, nes mano daiktas, aš važinėju, man reik. Tik jei kokią dalį pakeist reik, tai jis keičia, bet man įdomu ir pasukiot, ir pašlifuot, ir viską. Nu nes daiktas tai mano, kaip man gali būt neįdomu nežinau
Stai ir jas jau po darbu
Giega- grozis reikalauja kanciu
Voque- koki spektakli ziuresit ?
As ir dazniausiai maista gaminu, buna, aisku padeda, kai ka ir kartu gaminam, bet as musu masinos irgi neplaunu ir nesiurbliuoju, nors ir vienai tenka vazinetis
sita dziaugsma palieku MB, o jau mokescius sumoku as- nesvarbu- ar buto, ar ten kazkokius draudimus cia jau kaip MB sako - tu pas mane buhaltere, tu geriau skaiciuoji, tai jau sita dziaugsmas man tenka
As ir dazniausiai maista gaminu, buna, aisku padeda, kai ka ir kartu gaminam, bet as musu masinos irgi neplaunu ir nesiurbliuoju, nors ir vienai tenka vazinetis
sita dziaugsma palieku MB, o jau mokescius sumoku as- nesvarbu- ar buto, ar ten kazkokius draudimus cia jau kaip MB sako - tu pas mane buhaltere, tu geriau skaiciuoji, tai jau sita dziaugsmas man tenka
Mūsų mašinos tai niekas neplauna ir nesiurbia. Kartą per metus prieš technikinį varant MB nuplauna ir viskas
Va motociklą savo plauna kas savaitę, eina į pasimatymus kaip aš sakau
Almost- dvi turim, be aš važiuoju tik savaitgaliais arba na vasarą dažniau.Nes man iki darbopėstute 8 gal minutės. šiaip pagrinde jis su abiem ir važiuoja (viena kiemo labiau , kita garaže stovi)
Per atostogas tik mano ji būna 100 proc, nes be ratų ant kiemo paralyžius gaunasi
O tai per atostogas jei reik užsipilt kuro, jeigu baigiasi, tai irgi nepili? Nevažiuoji, kol neužpila? Šiaip man įdomu tiesiog, nepriimk kaip kabinėjimosi tik
Aš čia kurią dieną su drauge šnekėjau. Sakau va pjūklą nusipirkom, eglę susipjoviau visą, kol vyras motociklą plovė. Tai visa nustebus tipo "Tuuuu paaaatiiii eglę pjooooveeeei?? Aš tai vyrui būčiau liepus". Ne nu dar gražiau
Man pačiai įdomu, patinka, noriu aš tą eglę supjaut, noriu spintą susukt, noriu tepalus įsipilt. Man reik mokėt pačiai padaryt, jei neduok Die reiks susitvarkyt, kai vyras sirgs ar pan
Laukiam seses is darbo,ji dar nezino kad mes cia
Papildyta:
As tai moku ir spinta susisukt ir tepalus uzsipilt,bet irgi situos darbus mb palieku
O dabar mb man galva isplove,nes laikiau ranksluostuka ant akiu,kad vandens nepribegtu.. o jau labai baisus buvo,kad isvaziuot kur i zmones
Vyro pareiga prižiūrėti mašiną...kad būtų tvarkinga švari ir man ant kiemo stovėtų kai man reikia. Nedarau nieko tik važiuoju.
Yra jelios plonybės - dažniausiai mes kurą pilam ne degalinėj o iš garažo....tai vat aš nesugebėčiau tikrai ☺☺☺
Giega sesė infarktą gaus pamačiusi tave ir tokią 😅😅😅😅
Buvo tarpas kai tik as gaminau valgyt.. na bet dirbau as kas antra diena,tada ir pagamindavau. Dabar ir mb pagamina. Namus mb net labiau tvarko,nei as
As tai moku ir spinta susisukt ir tepalus uzsipilt,bet irgi situos darbus mb palieku. Benza piluosi pati,nespeciau prasinet. Masina irgi pati nusiplaunu.. va zadejau pries lt,bet nebuvo laiko,o dabar ranku nepakeliu. tures mb nuplaut,nes masina tai siaubinga..
O dabar mb man galva isplove,nes laikiau ranksluostuka ant akiu,kad vandens nepribegtu.. o jau labai baisus buvo,kad isvaziuot kur i zmones. Akiu tai nelabai matos,nes su akiniais. kaip nepatogu su jais...
MB irgi namus siurbia, tvarko, vonią su tualetu šveičia. Pasikeisdami darom, nėr kažkokios privilegijos vienam nedaryt
Kai nedirbau kurį laiką, tai aišku dariau viską, bet vis tiek padėdavo grįžęs
Nu va kai reik, tai ir perriša lūžusias kojas man, ir tatuiruotes tepa, prižiūri, ir galvą išplauna. Nesibodyja nieko tikrai. Nėr kažkaip šeimoj tokio "skirstymo", kad tas darbas vyriškas, o anas moteriškas
Almost nesu gyvenime pylusi benzo ☺☺☺☺☺ rimtai. Gal net nemoku....😅😅😅
Vyro pareiga prižiūrėti mašiną...kad būtų tvarkinga švari ir man ant kiemo stovėtų kai man reikia. Nedarau nieko tik važiuoju.
Yra jelios plonybės - dažniausiai mes kurą pilam ne degalinėj o iš garažo....tai vat aš nesugebėčiau tikrai ☺☺☺
Bet tai o kaip tada būna, jeigu pvz. reik važiuot, pamiršo vyras užpilt kuro, pažiūri - kuro užtenka tik iki pirmos degalinės? Nevažiuoji ar skambini ir knisi smegenis, kad ko neužpylė?
Man užknistų prašinėt tikrai, nes varyt dabar tą mašiną vien tik kuro užpilt. Važiuoju, pakeliui prisipilu ir ramu. Buvo du kartus gyvenime buvę, kad teko prašyt gelbėt, su bakeliu privažiuot, nes nepasirūpinau laiku. Tiek pykau ant savęs, gėda buvo, kad načiort niekad taip nebepalieku
Bet man tikrai įdomu, nu nuoširdžiai tiesiog įdomu, kaip viskas vyksta tokiose situacijose ir tiek. Nes pas mus taip nėra, tokio modelio priimto ta prasme, tai ir nesuvokiu
Na jau kuro tai sugebu uzsipilti
be to zinau, kad nesveika masiniukui, jei bevaziuojant pasibaigia kuras. nors kai pradejau vairuoti, masina buvo su dujomis, tai jas koloneleje darbuotojas visada pats uzpildavo, nors, teko karta, kai nakti dujos pasibaige ir taksi nutempe ant buksyro iki koloneles , paciai pirma karta uzsipilti
vat duju ten budavo sunkiau susigaudyt kiek balione like, MB neapskaiciavo, sake, kad uzteks. oi kaip tada pyz.... dako atsieme, nes jis tai su draugais kazka svente, o as su tevuku 12 nakties ant sito naujojo tilto nuo Aleksoto sustojau
dabar tai jau juokas ima prisiminus
Mes pasikultūrinom, pažiūrėjom spektaklį, tai pasisėmėm gerų emocijų ir va ilsimės
dar važiavom po visko apsipirkti maisto, namams šio bei to ir grįžom jau vėlokai
Spektaklis vadinosi Įeiti draudžiama, man patiko, MB sakė kažko trūko, bet šiaip viskas liuks, smagu ištrūkti ir pasibūti
Įdomiai diskutavot, tikrai įdomu skaityti, kai pas visus skirtingi požiūriai, darbų pasiskirstymai ir pan., kitaip juk ir nebus
Labas rytelis
Valio penktadienis
nors darbu apmazejo, tai per daug ir nereikia niekur skubeti, bet vis tiek smagu, kai savaitgalis jau cia pat