Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Almost,jei taip plova gamini,ta turi vadint mesa su ryziais,nes i plova toli grazu nepanasu. Ten irgi ir ryzius mirkyt reikua,ir mesa,darzoves atskirai kepint.. Ir plovo maisyt negalima,kol i lekstes nededi..

Nu jau ūkišką plovą, kaip mano mama ir močiutė gamindavo, tai mačius tik taip gaminamą ir pati kelis kartus gaminau taip  :rolleyes:  :D Jau ten plovą tikrai kaip pavadinsi, taip nepagadinsi, nes viskas man jame sugadinta. Aš iš viso tokių nemėgstu, man geriau tikrai mėsa su ryžiais atskirai lėkštėj  :D  :D  :D  Išvirdavo ryžius, į petelnę su prieš tai apkepta mėsa, daržovėm, kečupo privaro et voila:unsure:  :D Nors matai, mano namuos mama paprastai, ūkiškai gamindavo, jai ir chilli con carne, ir risotto kaip iš kosTmoso skamba. Tai gal ir plovas būdavo iš už jūrų marių, jei jau kitaip gamina kitam krašte  :D​ 

Atsakyti

Mickute, jau tikrai trūko Tavo rytinių pasisveikinimų, liuks, kad viskas gerai :)

net pramiegot negaliu  :lol:​ 

Atsakyti

net pramiegot negaliu  :lol: 

Jokių pramiegojimų :D 

Aš po vonios jau pataluos, kažkaip anksti šiandien, bet tingulys man jau antrą dieną ir nieko negaliu padaryt :rolleyes: 

Oras pas mus kažkoks nesusipratimas, tai sninga, tai lyja, tai pusto :huh2: 

Atsakyti

Jokių pramiegojimų :D

:lol:  :lol:  :lol:  grieztai cia 

Atsakyti

Na tai labas rytelis  :4u: 

Nezinau ar vakare pasivaidensiu, nes atvarys MB  dukra su savo draugu, tai grizus is darbo is karto  pulsiu cepakus daryti 

Atsakyti
Labukas

Tik atsirado Muckute ir vel dingsta biggrin.gif

Kokia cua sav diena? Jauciuosi siaubingai pavargus.. Net atsijeliau jau iskart pavargus..
Atsakyti

Labas rytas :) 

Giega, aš galvojau, kad man vienai kažkas ne taip, bet jau ne iš vieno girdžiu, kad nuovargis, apatiškumas toks. Aš ir pati atsikėliau visa be jėgų, dar tik rytas, o pagal būseną atrodo, kad vakaras :huh2: Tau galbūt dar po visų operacijų, juk tikrai kitiems ilgesnio laiko reikia, kad pilnai atsigautų :4u: 

Mickute, gero vakarelio, skanių cepukų :mirksiukas: 

Almost, kaip vakar vakaras? risotto spėju pasakiškas gavosi? :mirksiukas: 

V-rine, kaip Tu? dažniau prašom pasireikšti :rolleyes: 

Na, o kitų nekalbinsiu, pačios pasipasakos, kai užsuks :) 

Atsakyti
Labos, carievnos smile.gif
tai kad ir taip aš čia dažnai rodausi smile.gif bet vat pasigedot... nu malonu smile.gif

Giega- kaip atrodai jau- gražiau? beje o biustas dabar kokio dydžio yra? ir koks buvo? Aš turiu nuosavą C-D...tai blyn nesuprantu kam jo reik didelio smile.gif smile.gif man ir B užtektų....
Atsakyti
Iisivaikscioji ir geriau jauties,bet tas kelimasis tai ..Neprisiversciau keltis anksciau,kad pasportuot biggrin.gif Nors kaip sakau-issijudini ir gerai jauties.

QUOTE(V-Rinė @ 2019 01 30, 08:26)
Labos, carievnos smile.gif
tai kad ir taip aš čia dažnai rodausi smile.gif bet vat pasigedot... nu malonu smile.gif

Giega- kaip atrodai jau- gražiau? beje o biustas dabar kokio dydžio yra? ir koks buvo?  Aš turiu nuosavą C-D...tai blyn nesuprantu kam jo reik didelio smile.gif smile.gif man ir B užtektų....

Akims dar dar trupucio laiko reikia,kad jau nieko nebesimatytu.. nirs realiai kas nezino,tas ir nemato. atsimerkus tik kampuluose dar sasiukai yra..
Biustas.. nu pas mane a buvo. Dabar turetu c-d but.. turiu toki liemenuka,ten raso c,tai jis man truputi per mazas dabar. Bet ant mano ugio labai proporcingai atrodo.. Bet jie dar keisis.Labai dideliu ir as neborejau.
Atsakyti

Aš po vonios jau pataluos, kažkaip anksti šiandien, bet tingulys man jau antrą dieną ir nieko negaliu padaryt :rolleyes:

Bet žinok ir aš paskutines kelias dienas šitaip va. Jau galėčiau eit miegot 21val, rodos. Kaip pensikas visai  :unsure:  :D  :D 

Nezinau ar vakare pasivaidensiu, nes atvarys MB  dukra su savo draugu, tai grizus is darbo is karto  pulsiu cepakus daryti 

Jergus, kaip norėčiau cepelino. Bet tik vieno. Bet skanaus labai  :wub:  :D Gero vakaro jums!

Kokia cua sav diena? Jauciuosi siaubingai pavargus.. Net atsijeliau jau iskart pavargus..

Kokia kokia - darbadienis gi va, tik varyk art  :unsure:  :D 

Giega, aš galvojau, kad man vienai kažkas ne taip, bet jau ne iš vieno girdžiu, kad nuovargis, apatiškumas toks. Aš ir pati atsikėliau visa be jėgų, dar tik rytas, o pagal būseną atrodo, kad vakaras :huh2: Tau galbūt dar po visų operacijų, juk tikrai kitiems ilgesnio laiko reikia, kad pilnai atsigautų :4u:

Almost, kaip vakar vakaras? risotto spėju pasakiškas gavosi? :mirksiukas:

Na, o kitų nekalbinsiu, pačios pasipasakos, kai užsuks :)

Ne ne, man atrodo, kad čia vyksta dabar January blues - nu taip vadina, kai ir labai ilgas sausis būna, ir varginantis kažkoks, ir šiaip meh. Aš irgi nuvargus jaučiuos, kažkokios nesąmonės vis vyksta, bet iš esmės nuotaika mano puiki, viską daryt noriu. Tik niekam energijos neturiu šiom dienom  :D  :D 

Žinok paėmiau ir apmelavau visą internetą ir dar save pačią. Gaminau, pasirodo, ne risotto, o paella pagal AML. Daugmaž toks receptas, aš iš jos knygos dariau ir šiek tiek keičiau pagal turimus produktus https://antmedinesle...stienos-paella/. Sultinio neturėjau jokio iš viso, tai miksavau prieskonius visokius turimus į vandenį. Paskui  chorizo pasirodo nebeturėjau, tai dėjau vytintos dešros  :D Ir žirnelius konservuotus naudojau. Bet buvo nerealiai skanu, tikrai kartosim dar - net man patiko, o aš šiaip nemėgstu tokių ryžinių dalykų  :rolleyes: Knygoj ten visokių variacijų dar prirašyta buvo, tai manau bandysiu ir su kitais produktais. Labai greita, lengva, patogi idėja vakarienei. Sakiau gal kada ir draugų susibėgimui pagaminsiu  :D 

Aha, dingus žiūriu va BigBang kažkur  :rolleyes: 

Giega- kaip atrodai jau- gražiau? beje o biustas dabar kokio dydžio yra? ir koks buvo? Aš turiu nuosavą C-D...tai blyn nesuprantu kam jo reik didelio. man ir B užtektų....

Va aš irgi galvoju, kad B užtektų. O bet tačiau kai pakrenta svoris, įlendu į D (pas mane šiaip ir DD būna priklausomai nuo svorio), tai labai džiaugiuos dydžiu. Tik norėtųsi formą šiek tiek susitvarkyt, ateity gal kada  :rolleyes: 

Labas rytas  :4u: 

Kavą beveik išgėriau, skanėstą pabaigiau. Reikia pasidaryt kelis smulkius darbus ir nuo 10val eisiu pusdieniui į mokymus. jau kad varysiu klaviatūra rašymus kaip sekretorė  :D Reiks visą konspektą susivest, nes paskui turėsiu pasidaryt pati mokymo programą ir įvest į naujokų mokymus šitą šiandienos sistemą. Tai žodžiu palinkėkit man sėkmės ir dar trijų kavų  :D 

Daugiau jokių planų didelių neturiu. Per pietus knygą žadu paskaityt. Vakare gaminsiu grįžus, tik nežinau, ką - išsitraukiau vištienos, tai gal pasidarysiu saldžiarūgštės kokios, neįsivaizduoju. Saldžių bulvių turiu. Nenoriu eit į parduotuvę specialiai pirkt kažko, noriu sunaudot, ką turim. Tai reiks galvot  :rolleyes:  :D 

Nu ta proga visoms linkiu gražios dienos ir skanios kavos  :4u: 

Atsakyti

Žinok paėmiau ir apmelavau visą internetą ir dar save pačią. Gaminau, pasirodo, ne risotto, o paella pagal AML.

Tai žodžiu palinkėkit man sėkmės ir dar trijų kavų  :D

Va šito tai nesu ragavusi, bet jaučiu labai man patiktų, ypač su kokiom jūros gėrybėm :bigsmile: bet kažkaip namuose net nežinau kodėl nesugalvojam pasigamint, nevalgom ryžių beveik, o gal ir dėl to, kad galvoju jog nesigaus :ax: 

Linkiu! kad viskas puikiai praeitų ir aišku daug skanios kavos, plius kažko skanaus prie jos :mirksiukas: 

Diskutavot apie papulius, tai mano špygelės, bet niekada neturėjau kompleksų, kažkaip net pagalvojusi nebuvau, o va ateity gal ims ir pasikeis viskas, negaliu žinoti :)​ 

Atsakyti

Va šito tai nesu ragavusi, bet jaučiu labai man patiktų, ypač su kokiom jūros gėrybėm :bigsmile: bet kažkaip namuose net nežinau kodėl nesugalvojam pasigamint, nevalgom ryžių beveik, o gal ir dėl to, kad galvoju jog nesigaus :ax:

Linkiu! kad viskas puikiai praeitų ir aišku daug skanios kavos, plius kažko skanaus prie jos :mirksiukas:

Aš va kai dariau su vytinta dešra ir krevetėm, tai nu nerealiai skaniai kartu dera. Kažkaip tikrai nebūčiau susimąsčius net, kad taip gerai eina skoniai  :) Su jūrų gėrybių miksu irgi manau labai super būtų. Buvo ir vegetariškas variantas, ir su skirtingom mėsom pakombinuota. Žodžiu visaip eina  :) Vadovaujantis būtent kaip ji darė (pakepinau dešrą, paskui svogūnus su česnaku, paskui ryžius pakepinau, supyliau sultinį, patroškinau apie 20min, tada sudėjau krevetes ir apie 10min dar pakepinau) viskas gavosi labai puikiai. Jei pradžioj atrodė, kad ir skysčio bus per mažai, ir krevetės neiškeps normaliai, tai žinok pabaigoj viskas buvo tobulai  :) 

Ačiū  :4u: Viskas liuks buvo, tuoj už 15min turiu kitą greitą susitikimą, bet lengvas ten. Ale rytoj turėsiu 7 mokymų sesijas su registratūros mergaitėm, tai jergus jaučiu būsiu išsunkta po pusdienio  :unsure:  :D  :D 

Atsakyti