Aš po vonios jau pataluos, kažkaip anksti šiandien, bet tingulys man jau antrą dieną ir nieko negaliu padaryt 
Bet žinok ir aš paskutines kelias dienas šitaip va. Jau galėčiau eit miegot 21val, rodos. Kaip pensikas visai
Nezinau ar vakare pasivaidensiu, nes atvarys MB dukra su savo draugu, tai grizus is darbo is karto pulsiu cepakus daryti
Jergus, kaip norėčiau cepelino. Bet tik vieno. Bet skanaus labai
Gero vakaro jums!
Kokia cua sav diena? Jauciuosi siaubingai pavargus.. Net atsijeliau jau iskart pavargus..
Kokia kokia - darbadienis gi va, tik varyk art
Giega, aš galvojau, kad man vienai kažkas ne taip, bet jau ne iš vieno girdžiu, kad nuovargis, apatiškumas toks. Aš ir pati atsikėliau visa be jėgų, dar tik rytas, o pagal būseną atrodo, kad vakaras
Tau galbūt dar po visų operacijų, juk tikrai kitiems ilgesnio laiko reikia, kad pilnai atsigautų 
Almost, kaip vakar vakaras? risotto spėju pasakiškas gavosi? 
Na, o kitų nekalbinsiu, pačios pasipasakos, kai užsuks 
Ne ne, man atrodo, kad čia vyksta dabar January blues - nu taip vadina, kai ir labai ilgas sausis būna, ir varginantis kažkoks, ir šiaip meh. Aš irgi nuvargus jaučiuos, kažkokios nesąmonės vis vyksta, bet iš esmės nuotaika mano puiki, viską daryt noriu. Tik niekam energijos neturiu šiom dienom
Žinok paėmiau ir apmelavau visą internetą ir dar save pačią. Gaminau, pasirodo, ne risotto, o paella pagal AML. Daugmaž toks receptas, aš iš jos knygos dariau ir šiek tiek keičiau pagal turimus produktus https://antmedinesle...stienos-paella/. Sultinio neturėjau jokio iš viso, tai miksavau prieskonius visokius turimus į vandenį. Paskui chorizo pasirodo nebeturėjau, tai dėjau vytintos dešros
Ir žirnelius konservuotus naudojau. Bet buvo nerealiai skanu, tikrai kartosim dar - net man patiko, o aš šiaip nemėgstu tokių ryžinių dalykų
Knygoj ten visokių variacijų dar prirašyta buvo, tai manau bandysiu ir su kitais produktais. Labai greita, lengva, patogi idėja vakarienei. Sakiau gal kada ir draugų susibėgimui pagaminsiu
Aha, dingus žiūriu va BigBang kažkur
Giega- kaip atrodai jau- gražiau? beje o biustas dabar kokio dydžio yra? ir koks buvo? Aš turiu nuosavą C-D...tai blyn nesuprantu kam jo reik didelio. man ir B užtektų....
Va aš irgi galvoju, kad B užtektų. O bet tačiau kai pakrenta svoris, įlendu į D (pas mane šiaip ir DD būna priklausomai nuo svorio), tai labai džiaugiuos dydžiu. Tik norėtųsi formą šiek tiek susitvarkyt, ateity gal kada
Labas rytas
Kavą beveik išgėriau, skanėstą pabaigiau. Reikia pasidaryt kelis smulkius darbus ir nuo 10val eisiu pusdieniui į mokymus. jau kad varysiu klaviatūra rašymus kaip sekretorė
Reiks visą konspektą susivest, nes paskui turėsiu pasidaryt pati mokymo programą ir įvest į naujokų mokymus šitą šiandienos sistemą. Tai žodžiu palinkėkit man sėkmės ir dar trijų kavų
Daugiau jokių planų didelių neturiu. Per pietus knygą žadu paskaityt. Vakare gaminsiu grįžus, tik nežinau, ką - išsitraukiau vištienos, tai gal pasidarysiu saldžiarūgštės kokios, neįsivaizduoju. Saldžių bulvių turiu. Nenoriu eit į parduotuvę specialiai pirkt kažko, noriu sunaudot, ką turim. Tai reiks galvot
Nu ta proga visoms linkiu gražios dienos ir skanios kavos