Tai visai gal reikės pamėginti kokį kartą, jei taip giri
Aš arbatinuos, lauksiu SB ir sugalvojom šiandien išlėkti trumpam vakare, tai va į filmą bus pats tas
žiūrėsim lietuvišką Ir visi jų vyrai, manau visai nieko turėtų būti
Tik atsirado Muckute ir vel dingsta
nu sikart is anksto prisidaviau ir su tikrai rimta priezastimi
kadangi sveteliai jau pries pusvalandi isejo, tai speju dar ir pas jus uzbegti
nes ziauriai sotus, cepaku 20 priviriau, tai dar ir ryt atsivalgysim. ir as pyrago turejau nusipirkus ir jie dar atsinese, tai kad tikrai apsivalgem :Pvisai smagiai pasiedejom, ir tos kalbos pasirodo yra tikrai daugiau nei pernai,
o dabar jau tingim ka daryti, tai visi prie teliku isvirtom
Labas rytas nors tiksliau jau laba diena
tik dabar normaliai prisėdau, tai va pasirodau
Man tikrai patiko vakar filmas ir aš nesu tokia kategoriška kaip V-rine
ar daug matei lietuviškų? mes stengiamės pamatyt dauguma, palaikom lietuvių kūrėjus, tai tikrai esu mačiusi visiškai nevertų dėmesio ir gaila buvo laiko, bet tikrai esam matę ir visai puikių, nenurašom lietuviško kino
O kalbant apie vakarykštį, tai buvo vietų ir kur pasijuokti, ir kur susigraudinti teko, tikrai neprailgo laikas ir netgi rekomenduoti galėčiau
Giega
, rimtai būtum nesidarius, jei būtum žinojus, kad taip skaudės? Tu galvok, kad tai laikina, manau su diena vis geryn ir geryn
Almost
, kaip Tavo rytas? daug veiklos šiandien? ir ką sugalvojai vakar gamint?
Mickute
, tikiu, kad garduliai cepukai buvo! su mėsa labiau mėgstat ar su varške?
Mano rytas labai greitas, diena taip pat manau bus tokia, jokių planų šiandien, viskas įprastai ir paprastai
Vakare apsipirkti nulėksim truputį ir spėju bus knyga arba serialas, tokie tie vakarai. Kepsiu žuvį, nusipirkus esu upėtakio, bus skanu ![]()
Vogue,nesigailiu kad pasidariau,zinau,kad bus grazu ir to skausmo jau nebera,tik kazkaip nemalonu..Bet jei buciau zinojus,kad sitaip skaudes,tikrai abejoju ar buciau dariusis...Nes as irgi nejauciau kompleksu del mazu papu..Aisku visada norejos didesniu,bet uzsidedi pushup liemenuka ir niekas nezino kokio dydzio tie mano papai
Bet žinok tikrai niekada nebūčiau pagalvojus (sprendžiu iš foto), kad mažą krūtinę turi, kaip ir sakai yra juk visokių push up ir panašiai, va kas kita kaip pats žmogus jautiesi
Eisiu tuoj kavos, kas į kompaniją su manimi?
taip greit diena lekia, dabar žiūriu, kad jau 15val, eina sau