Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Tai visai gal reikės pamėginti kokį kartą, jei taip giri :bigsmile: 

Aš arbatinuos, lauksiu SB ir sugalvojom šiandien išlėkti trumpam vakare, tai va į filmą bus pats tas :ax: žiūrėsim lietuvišką Ir visi jų vyrai, manau visai nieko turėtų būti :) 

Atsakyti

Tik atsirado Muckute ir vel dingsta biggrin.gif

nu sikart is anksto prisidaviau ir su tikrai rimta priezastimi  :D  kadangi sveteliai jau pries pusvalandi isejo, tai speju  dar ir pas jus  uzbegti  :P  nes ziauriai sotus, cepaku 20 priviriau, tai dar ir ryt atsivalgysim. ir as pyrago turejau nusipirkus ir jie dar atsinese, tai kad tikrai apsivalgem  :Pvisai smagiai pasiedejom, ir tos kalbos pasirodo  yra tikrai daugiau nei pernai, :)​  o dabar jau tingim ka daryti, tai visi prie teliku isvirtom

Atsakyti

žiūrėsim lietuvišką Ir visi jų vyrai, manau visai nieko turėtų būti :)

Ir kaip filmas ? siaip mane irgi suintrigavo sito filmo anonsai, noretusi pamatyti

Atsakyti
Kartais buna,kad per anonsus visus geriausius momentus parodo ir filme daugiau nieko gero biggrin.gif Senai jau buvom lietuviskam filme. Dabar pas mys rodo ,,tarp pilku debesu” ,bee mb nenori i toki eit..

Paelija bigsmile.gif Labai skanu.. Ispaniioj hau rerai uzsisakom,noris ir kitu patiekalu isragaut,bet praeita vasara net kelis x kepem paela kuemely mirksiukas.gif Vogue,pabandyk kada pasigamint.. Cia kaip ir su sushiais-kai skaitai recepta,atrodo neimanoma pagamint,bet realiai tai visai nesudwtinga mirksiukas.gif

Po darbu,vynelio usgerem mirksiukas.gif Visai eiciau miegot,bet kaip ir anksti biggrin.gif
Atsakyti

Jergus, kaip norėčiau cepelino. Bet tik vieno. Bet skanaus labai  :wub:  :D Gero vakaro jums!

prasom , dar liko  :P aisku skaniausi tai tiesiai is puodo.  ir  butinai su spirguciais  :D​ 

Atsakyti
Ai,cepu labai noreciau biggrin.gif LT 2x valgiau mirksiukas.gif Manie tingiu famint..

Krutine. Niekad neturejau kompleksu del mazu papu mirksiukas.gif Buciau turejus,buciau jau senai pasidarius mirksiukas.gif Bet visada pavydejau turinciom grazia krutine.. Siaubingai dideliu niekad nenorejau,bet va koks c butu pats tas mirksiukas.gif Beeet,buciau zinojus,kad taip skaudes... Dar iki siol nemalonu,tikrai tikrai buciau nesidarius..
Atsakyti
Man lietuviški nepatinka filmai. Ypač tos komedijos visos. Tiesa "Emilija iš Laisvės alėjos " patiko. O Tarp pilkų debesų apie tremtį. Dukra matė. Sakė praverkė visą filmą. o jos bernas pramiegojo.....😅 taigi vyrams jis nesubalansuotas....O aš nenoriu jokių filmų nei apie karą nei apie pokarį. man persunkūs jie... tiesiog specialiai tokių nežiūriu. Jau tada geriau apie meilę - ir nesvarbu laimingą ar nelabai ☺☺☺. ☺
Dienos pabaigoje darbe radau didelę kolegos klaidą - ji dekrete aš dirbu jos darbą papildomai. Susinervinau neklauskit. Ir ta klaida padaryta vasario mėn - tai teiškia reiks perdirbt beveik metus archyvo. Tikiuosi kad ryt šviežia galva surasiu kad viskas gerai...kitaip nedžiugina kiek laukia darbo.....

Sūnui gydytoja liepė sirgt iki pirmadienio - anas laimingas.. su dukra ir jos kavalierium važiavo nuo kalniuko nusiduot. Bišk kaip anekdotas skamba bet tai ką daryt..😅😅😅😅 tipo ligonis.

Giega nu nebebambėk čia....kiek to laiko tepraėjo. Nei savaitės dar ner???? Nuuuu motin....po mėnesio užsimirš . Ir būsi didžuakrūtė gražuolė.... o sakyk tai tie implantai dabar turėt laikytis iki mirties ar turi kažkokį galiojimo laiką ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 30 sausio 2019 - 22:23
Kur hau.. jau antra sav su papais.. Nu turejau tik biena op-koju venu ir jokio skausmo praktiskai nebejauciau po keliu dienu. o cia neskausa,bet nemalonu.. labau jautrus.. miegot ant sono vis dar neoatogu,nors jau galiu atsigult.. Vnz tikrai tikejaus visko grriciau..Beje,rando beveik visai nesimato,nors jis ir taip lenkime butu mirksiukas.gif
Garantija 10m.. Paskui rekomenduoja keist. Bet situ dabartiniu jau kaip ir nebebutina keist,nebent jie itruko ar pasislinko..
Atsakyti

Labas rytelis

Kazkaip tingejau keltis,  bet cia del to kad vakar  ilgai filma uzsiziurejom  :P​ 

Atsakyti

Labas rytas nors tiksliau jau laba diena :) tik dabar normaliai prisėdau, tai va pasirodau :rolleyes:  Man tikrai patiko vakar filmas ir aš nesu tokia kategoriška kaip V-rine :) ar daug matei lietuviškų? mes stengiamės pamatyt dauguma, palaikom lietuvių kūrėjus, tai tikrai esu mačiusi visiškai nevertų dėmesio ir gaila buvo laiko, bet tikrai esam matę ir visai puikių, nenurašom lietuviško kino :rolleyes: O kalbant apie vakarykštį, tai buvo vietų ir kur pasijuokti, ir kur susigraudinti teko, tikrai neprailgo laikas ir netgi rekomenduoti galėčiau :)   

Giega , rimtai būtum nesidarius, jei būtum žinojus, kad taip skaudės? Tu galvok, kad tai laikina, manau su diena vis geryn ir geryn :4u:  Almost , kaip Tavo rytas? daug veiklos šiandien? ir ką sugalvojai vakar gamint? :mirksiukas:   Mickute , tikiu, kad garduliai cepukai buvo! su mėsa labiau mėgstat ar su varške? :mirksiukas:   

Mano rytas labai greitas, diena taip pat manau bus tokia, jokių planų šiandien, viskas įprastai ir paprastai :ax: Vakare apsipirkti nulėksim truputį ir spėju bus knyga arba serialas, tokie tie vakarai. Kepsiu žuvį, nusipirkus esu upėtakio, bus skanu :bigsmile:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Voque*: 31 sausio 2019 - 11:25

Labukas

Na ka,isgyveno Anglija salciausia nakti siais metais biggrin.gif Kazkur Skitijoj net -11 buvo biggrin.gif
Kieme zole balta balta nuo serksno mirksiukas.gif

Siandien nedirbu. Ttuputi reikalu turim,tuoj varysim.. ijungiau skalbima ant greito,reik dar liemenuka spet issidziovint ant radiatoriaus.. Norejau nusipirkt antra,bet net gyd atjalbejo.. Kainuija jis apie 70£, o reiks dar dvi sav diena nakti,po to pora men tik nakti.. kam,sako pinigus be reikalo metyt mirksiukas.gif
Vogue,nesigailiu kad pasidariau,zinau,kad bus grazu ir to skausmo jau nebera,tik kazkaip nemalonu..Bet jei buciau zinojus,kad sitaip skaudes,tikrai abejoju ar buciau dariusis...Nes as irgi nejauciau kompleksu del mazu papu..Aisku visada norejos didesniu,bet uzsidedi pushup liemenuka ir niekas nezino kokio dydzio tie mano papai biggrin.gif
Bet dabar tikrai tikrai ilgai nebesidarysiu(nesakau,niekada,nes tas niekada biggrin.gif biggrin.gif )jokiu sveikatai neaktualiu operaciju biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

Vogue,nesigailiu kad pasidariau,zinau,kad bus grazu ir to skausmo jau nebera,tik kazkaip nemalonu..Bet jei buciau zinojus,kad sitaip skaudes,tikrai abejoju ar buciau dariusis...Nes as irgi nejauciau kompleksu del mazu papu..Aisku visada norejos didesniu,bet uzsidedi pushup liemenuka ir niekas nezino kokio dydzio tie mano papai

Bet žinok tikrai niekada nebūčiau pagalvojus (sprendžiu iš foto), kad mažą krūtinę turi, kaip ir sakai yra juk visokių push up ir panašiai, va kas kita kaip pats žmogus jautiesi :) 

Eisiu tuoj kavos, kas į kompaniją su manimi? :mirksiukas: taip greit diena lekia, dabar žiūriu, kad jau 15val, eina sau :hmm:​ 

Atsakyti