Paelija. Labai skanu.. Ispaniioj hau rerai uzsisakom,noris ir kitu patiekalu isragaut,bet praeita vasara net kelis x kepem paela kuemely. Vogue,pabandyk kada pasigamint.. Cia kaip ir su sushiais-kai skaitai recepta,atrodo neimanoma pagamint,bet realiai tai visai nesudwtinga
Aš Ispanijoj niekad neimu paella - man jau geriau scampi, patatas bravas e gambas (kalmarai, bulvės ir krevetės)
Bet tikrai labai labai lengvai pasigamina, man tas receptas buvo puikus pavyzdys, kaip kartais nereik sukomplikuot visko
prasom , dar liko
aisku skaniausi tai tiesiai is puodo. ir butinai su spirguciais
Aha, man šviežūs cepelinau skaniausi - nemėgstu vakarykščių pakepintų. Jeigu šildau, tai tik mikrobangėj
Man lietuviški nepatinka filmai. Ypač tos komedijos visos. Tiesa "Emilija iš Laisvės alėjos " patiko. O Tarp pilkų debesų apie tremtį. Dukra matė. Sakė praverkė visą filmą. o jos bernas pramiegojo.....😅 taigi vyrams jis nesubalansuotas....O aš nenoriu jokių filmų nei apie karą nei apie pokarį. man persunkūs jie... tiesiog specialiai tokių nežiūriu. Jau tada geriau apie meilę - ir nesvarbu laimingą ar nelabai ☺☺☺. ☺
Dienos pabaigoje darbe radau didelę kolegos klaidą - ji dekrete aš dirbu jos darbą papildomai. Susinervinau neklauskit. Ir ta klaida padaryta vasario mėn - tai teiškia reiks perdirbt beveik metus archyvo. Tikiuosi kad ryt šviežia galva surasiu kad viskas gerai...kitaip nedžiugina kiek laukia darbo.....
Skaičiau "Tarp pilkų debesų" knygą, tai puiki, tikrai. Taip, apie tremtį, o bet tačiau ir meilės istorija
Labai noriu pamatyt filmą.
Oj, nu nesmagu tikrai dėl situacijos - ar viskas taip pat šiandien? Bet nesinervink, nepyk - visi gi žmogiškų klaidų pridarom. Tam ir dirbam ne po vieną, kad pagalbos sulauktumę
Labas rytas nors tiksliau jau laba diena
tik dabar normaliai prisėdau, tai va pasirodau
Man tikrai patiko vakar filmas ir aš nesu tokia kategoriška kaip V-rine
ar daug matei lietuviškų? mes stengiamės pamatyt dauguma, palaikom lietuvių kūrėjus, tai tikrai esu mačiusi visiškai nevertų dėmesio ir gaila buvo laiko, bet tikrai esam matę ir visai puikių, nenurašom lietuviško kino
O kalbant apie vakarykštį, tai buvo vietų ir kur pasijuokti, ir kur susigraudinti teko, tikrai neprailgo laikas ir netgi rekomenduoti galėčiau
![]()
Almost , kaip Tavo rytas? daug veiklos šiandien? ir ką sugalvojai vakar gamint?
![]()
Aš kadangi paskutiniu metu esu įpratus labiau prie airių / britų humoro, tai žiūrėt lietuviškas komedijas tarpais net sudėtinga. Tiesiog todėl, kad juokeliai nebejuokingi. Per Naujamečio išvakares žiūrėjom kažkokią lietuvišką laidą, tai jetus jetus. Bet kai pakankamai biudžeto skiriama, tai tikrai liuks filmai padaryti būna
Paskutinį žiūrėjom "Trys milijonai eurų", tai jetus kiek prisijuokėm visi
Ant tiek užimtas buvo, kad eina sau. Svajoju apie kavą jau, gal po pietų ir šausiu puodelį
Turėjau septynias mokymų sesijas pravest. Bet labai smagu, kad saviškėms moterytėms vedžiau, tai neprailgo laikas tikrai ir to strioko tiek nebuvo. Dabar po pietų vieną susitikimą turėsiu, bet ten toks nieko įmantraus. Tai rami popietė bus.
Vakar vyras valgė šnicelius su makaronais, o sau pasidariau tokį ale troškinį - vištienos krūtinėlė, morkos, bulvės (kitą kartą nedėčiau, nereikia jų visai), avinžirniai ir koncervuoti ananasai. Dariau tokį aštriai saldžiarūgštį - pridėjau daug čili padažo, prieskonių, ananasai saldumo rūgštelės davė. Nu labai liuks. Vyras sakė jam kiek per aštriai šiai dienai (negaluoja šiek tiek po žiemos atostogų), bet šiaip viskas puikiai dera tarpusavy. Bulvių nedėčiau, nes praktiškai nesiskiria nuo avinžirnių, tai nėr joms tikslo tokiam troškiny. Bet žinau, kad kartosiu tikrai
Bet žinok tikrai niekada nebūčiau pagalvojus (sprendžiu iš foto), kad mažą krūtinę turi, kaip ir sakai yra juk visokių push up ir panašiai, va kas kita kaip pats žmogus jautiesi
Eisiu tuoj kavos, kas į kompaniją su manimi?
taip greit diena lekia, dabar žiūriu, kad jau 15val, eina sau
Va va, aš irgi paskaičiau negalėjau patikėt, kad giega tokio dydžio buvo
Nu niekados taip nepagalvočiau tikrai iš nuotraukų
Todėl ir galvojau, nu kur ten dar didint
Aš eisiu po pietų. Pavalgius knygą paskaitysiu, paskui kavos ir toliau dirbt