Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Paelija. Labai skanu.. Ispaniioj hau rerai uzsisakom,noris ir kitu patiekalu isragaut,bet praeita vasara net kelis x kepem paela kuemely. Vogue,pabandyk kada pasigamint.. Cia kaip ir su sushiais-kai skaitai recepta,atrodo neimanoma pagamint,bet realiai tai visai nesudwtinga

Aš Ispanijoj niekad neimu paella - man jau geriau scampi, patatas bravas e gambas (kalmarai, bulvės ir krevetės)  :D 

Bet tikrai labai labai lengvai pasigamina, man tas receptas buvo puikus pavyzdys, kaip kartais nereik sukomplikuot visko  :) 

prasom , dar liko  :P aisku skaniausi tai tiesiai is puodo.  ir  butinai su spirguciais  :D​ 

Aha, man šviežūs cepelinau skaniausi - nemėgstu vakarykščių pakepintų. Jeigu šildau, tai tik mikrobangėj  :rolleyes: 

Man lietuviški nepatinka filmai. Ypač tos komedijos visos. Tiesa "Emilija iš Laisvės alėjos " patiko. O Tarp pilkų debesų apie tremtį. Dukra matė. Sakė praverkė visą filmą. o jos bernas pramiegojo.....😅 taigi vyrams jis nesubalansuotas....O aš nenoriu jokių filmų nei apie karą nei apie pokarį. man persunkūs jie... tiesiog specialiai tokių nežiūriu. Jau tada geriau apie meilę - ir nesvarbu laimingą ar nelabai ☺☺☺. ☺

Dienos pabaigoje darbe radau didelę kolegos klaidą - ji dekrete aš dirbu jos darbą papildomai. Susinervinau neklauskit. Ir ta klaida padaryta vasario mėn - tai teiškia reiks perdirbt beveik metus archyvo. Tikiuosi kad ryt šviežia galva surasiu kad viskas gerai...kitaip nedžiugina kiek laukia darbo.....

Skaičiau "Tarp pilkų debesų" knygą, tai puiki, tikrai. Taip, apie tremtį, o bet tačiau ir meilės istorija  :rolleyes: Labai noriu pamatyt filmą.

Oj, nu nesmagu tikrai dėl situacijos - ar viskas taip pat šiandien? Bet nesinervink, nepyk - visi gi žmogiškų klaidų pridarom. Tam ir dirbam ne po vieną, kad pagalbos sulauktumę  :rolleyes:  :ax: 

Labas rytas nors tiksliau jau laba diena :) tik dabar normaliai prisėdau, tai va pasirodau :rolleyes:  Man tikrai patiko vakar filmas ir aš nesu tokia kategoriška kaip V-rine :) ar daug matei lietuviškų? mes stengiamės pamatyt dauguma, palaikom lietuvių kūrėjus, tai tikrai esu mačiusi visiškai nevertų dėmesio ir gaila buvo laiko, bet tikrai esam matę ir visai puikių, nenurašom lietuviško kino :rolleyes: O kalbant apie vakarykštį, tai buvo vietų ir kur pasijuokti, ir kur susigraudinti teko, tikrai neprailgo laikas ir netgi rekomenduoti galėčiau :)   

Almost , kaip Tavo rytas? daug veiklos šiandien? ir ką sugalvojai vakar gamint? :mirksiukas:   

Aš kadangi paskutiniu metu esu įpratus labiau prie airių / britų humoro, tai žiūrėt lietuviškas komedijas tarpais net sudėtinga. Tiesiog todėl, kad juokeliai nebejuokingi. Per Naujamečio išvakares žiūrėjom kažkokią lietuvišką laidą, tai jetus jetus. Bet kai pakankamai biudžeto skiriama, tai tikrai liuks filmai padaryti būna  :) Paskutinį žiūrėjom "Trys milijonai eurų", tai jetus kiek prisijuokėm visi  :D 

Ant tiek užimtas buvo, kad eina sau. Svajoju apie kavą jau, gal po pietų ir šausiu puodelį  :wub: Turėjau septynias mokymų sesijas pravest. Bet labai smagu, kad saviškėms moterytėms vedžiau, tai neprailgo laikas tikrai ir to strioko tiek nebuvo. Dabar po pietų vieną susitikimą turėsiu, bet ten toks nieko įmantraus. Tai rami popietė bus.

Vakar vyras valgė šnicelius su makaronais, o sau pasidariau tokį ale troškinį - vištienos krūtinėlė, morkos, bulvės (kitą kartą nedėčiau, nereikia jų visai), avinžirniai ir koncervuoti ananasai. Dariau tokį aštriai saldžiarūgštį - pridėjau daug čili padažo, prieskonių, ananasai saldumo rūgštelės davė. Nu labai liuks. Vyras sakė jam kiek per aštriai šiai dienai (negaluoja šiek tiek po žiemos atostogų), bet šiaip viskas puikiai dera tarpusavy. Bulvių nedėčiau, nes praktiškai nesiskiria nuo avinžirnių, tai nėr joms tikslo tokiam troškiny. Bet žinau, kad kartosiu tikrai  :) 

Bet žinok tikrai niekada nebūčiau pagalvojus (sprendžiu iš foto), kad mažą krūtinę turi, kaip ir sakai yra juk visokių push up ir panašiai, va kas kita kaip pats žmogus jautiesi :)

Eisiu tuoj kavos, kas į kompaniją su manimi? :mirksiukas: taip greit diena lekia, dabar žiūriu, kad jau 15val, eina sau :hmm:​ 

Va va, aš irgi paskaičiau negalėjau patikėt, kad giega tokio dydžio buvo  :blink: Nu niekados taip nepagalvočiau tikrai iš nuotraukų  :) Todėl ir galvojau, nu kur ten dar didint  :D 

Aš eisiu po pietų. Pavalgius knygą paskaitysiu, paskui kavos ir toliau dirbt  :)​ 

Atsakyti
Va aš paskutinį irgi žiūrėjau "Trys milijonai eurų"...nu mano sūnui labai patiko(jam 11). Man ...smile.gif nu žiūrėjau smile.gif šypsojaus, nieko.....
Šiap esu daug mačiusi lietuviškų filmų tongue.gif . Jei ne kino teatre tai popusmečio per tv. Manau daugumą paskutinių. Nesu visiškai tundra. Rimti dar nieko , bet komedijos, nu man tie bajeriai tokie..... nu tokie... bet nu nieko nesakau- mano sūnui laaabai patinka smile.gif juk visiems ir patikti neturi. Aplamai man nelabai komedijos patinka. Labiau rimti (tik ne karas,pokaris), meilės, psichologiniai kokie, net detektyvus galiu žiūrėt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 31 sausio 2019 - 16:07

Dariau tokį aštriai saldžiarūgštį - pridėjau daug čili padažo, prieskonių, ananasai saldumo rūgštelės davė. Nu labai liuks. Vyras sakė jam kiek per aštriai šiai dienai (negaluoja šiek tiek po žiemos atostogų), bet šiaip viskas puikiai dera tarpusavy. Bulvių nedėčiau, nes praktiškai nesiskiria nuo avinžirnių, tai nėr joms tikslo tokiam troškiny. Bet žinau, kad kartosiu tikrai  :)

Oi kaip gardžiai, mėgstu aš labai tokius saldžiai/aštrius derinius, o avinžirniai man išvis maistas Nr.1 :) va ir šiandien humuso turiu atsinešus, nes taip vakar svajojau, tai ryte greit pasigaminau tokį visiškai paprastą variantą :rolleyes: lėksiu tuoj skanaut su morkų ir agurko lazdelėm :ax:​ 

Atsakyti
Na ka,reikalai sutvarkyti,namai irgi,biski po shopinga prasiejom,bet tik buitines chemijos papirkom.. vakarop pas draugus nuleksim kases paziuret.. Ryt vel i darba smile.gif Man visai patiktu 2d dirbt,1laisva,vel 2padirbt ir savaitgalis biggrin.gif
Atsakyti

Aha, man šviežūs cepelinau skaniausi - nemėgstu vakarykščių pakepintų. Jeigu šildau, tai tik mikrobangėj  :rolleyes:

o ivairiai sildausi- gali atvirinti, vel kaip sviezi, bet cia jau tik namie tai gali, o darbe  tik mikrobande. nors retai bet buna kad ir tu kepintu uzsimanau 

Atsakyti

Mickute , tikiu, kad garduliai cepukai buvo! su mėsa labiau mėgstat ar su varške? :mirksiukas:   

Su mesa .nors man skanu ir su varske, bet tada jau   darausi tik sau  ir greiciau ale tokie silkiniai kukuliai su varske, grynai maisau su  bulvemis, paprasciau gaminti .  vis tiek  viena valgau, MB tai ne maistas  :D jau geriau lasiniu atsipjaus  :P​ 

Atsakyti

O aš išvis nepamenu kada cepelinus būčiau valgiusi, reikia kalbinti SB mamą, kad išvirtų, nes nuostabiai skanius pagamina :) dėl manęs su varške išverda, tai butinai į varškę mėtos įdeda, plius butinai naminis baravykų padažas, mmm apsivalgymas :rolleyes:  :D jaučiu max 2 suvalgyčiau ir vėl būtų ramu, nes tai ne mano maistas, bet tikrai visai pasiilgau :)​ 

Atsakyti

Labukas

Na ka,isgyveno Anglija salciausia nakti siais metais biggrin.gifKazkur Skitijoj net -11 buvo biggrin.gif
Kieme zole balta balta nuo serksno mirksiukas.gif

jau turbut  i darbus nereikejo eiti ? eismas paralyzuotas . va Siaures Amerikoje tai salciai https://www.gismeteo...JsvcR0_9mje3A98

Atsakyti

va Siaures Amerikoje tai salciai https://www.gismeteo...JsvcR0_9mje3A98

:blink:  :blink:​ eina sau

Atsakyti

O aš išvis nepamenu kada cepelinus būčiau valgiusi, reikia kalbinti SB mamą, kad išvirtų, nes nuostabiai skanius pagamina :) dėl manęs su varške išverda, tai butinai į varškę mėtos įdeda, plius butinai naminis baravykų padažas, mmm apsivalgymas :rolleyes:  :D jaučiu max 2 suvalgyčiau ir vėl būtų ramu, nes tai ne mano maistas, bet tikrai visai pasiilgau :)​ 

ZIauriai skaniai nuskambejo. gerai, kad dar siandien cepakais soti. o tai pati niekad negamini ? TB irgi neuzsimano ? aisku, labai patogu, kai  yra mama   :)​ 

Atsakyti

Va aš paskutinį irgi žiūrėjau "Trys milijonai eurų"...nu mano sūnui labai patiko(jam 11). Man ...nu žiūrėjau. šypsojaus, nieko.....

Man patiko, nes buvo ne tik kažkokio tipo humoro, bet kartu buvo ir vietų, priverčiančių susimastyt šiek tiek  :) Turbūt ne veltui sako, kad pinigai laimės neatneša..

Oi kaip gardžiai, mėgstu aš labai tokius saldžiai/aštrius derinius, o avinžirniai man išvis maistas Nr.1 :) va ir šiandien humuso turiu atsinešus, nes taip vakar svajojau, tai ryte greit pasigaminau tokį visiškai paprastą variantą :rolleyes: lėksiu tuoj skanaut su morkų ir agurko lazdelėm :ax:​ 

Vakar juokiaus jau, kad šią savaitę vis kažką sugalvoju įdomaus gamint, kaip kulinarė kokia. Nu nieko, ateis kita savaitė, grįšiu į ritmą su sportu ir baigsis mano bandymai  :D  :D 

Na ka,reikalai sutvarkyti,namai irgi,biski po shopinga prasiejom,bet tik buitines chemijos papirkom.. 

Aš va noriu į parduotuves savaitgalį. Labiausiai tai į išparduotuvių miestelį, bet jau vargu bau, ar važiuosim greitu metu  :D 

o ivairiai sildausi- gali atvirinti, vel kaip sviezi, bet cia jau tik namie tai gali, o darbe  tik mikrobande. nors retai bet buna kad ir tu kepintu uzsimanau 

MB mėgsta kepintus, bet man ne ne - skaniausi švieži  :wub: 

Aš prisimenu, kai mano močiutė (tėčio mama) gamindavo seniau, kai sveikatos turėjo daugiau. Tai jergus pas ją visos šventės būdavo nerealios  :wub:  :wub:  :wub: Ir cepelinai skaniausi, ir mišrainės / salotos visokios, ir žodžiu uj uj.. Gaila, kad nebeturi sveikatos, tai nei virtinukų su bulvėm bepridaro, nei blynų su padažu beiškepa..  :unsure: 

Mums netikėtai nutiko trumpa kelionė į Lietuvą. Didelė šventė bus, tai lėksim. Bet tuo pačiu susiderinau tyrimus alergijoms nustatyti. Žodžiu, esu absoliučiai pritrenkta nuostabiu klientų aptarnavimu ir bendravimu - klinika Allergomedica pelno visus mano plojimus šiuo klausimu. Susisiekiau su keturiom skirtingom klinikom ir pasirinkau šitą dėl, kaip angliškai sakoma, "above and beyond" paslaugumo klientui. Nesu dar niekad gyvenime susidūrus su kažkuo panašaus, tikrai puikus klinikos pavyzdys  :) Tai smagu, kad turėsim ne tik šventę, bet ir galėsiu pasitikrint sveikatą ir išsiaiškint, kas čia man kelia egzemas ir astmas  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Va aš paskutinį irgi žiūrėjau "Trys milijonai eurų"...nu mano sūnui labai patiko(jam 11). Man ...smile.gifnu žiūrėjau smile.gifšypsojaus, nieko.....

Man sitas  irgi patiko. . 

Mums netikėtai nutiko trumpa kelionė į Lietuvą. Didelė šventė bus, tai lėksim. Bet tuo pačiu susiderinau tyrimus alergijoms nustatyti. Žodžiu, esu absoliučiai pritrenkta nuostabiu klientų aptarnavimu ir bendravimu - klinika Allergomedica pelno visus mano plojimus šiuo klausimu. Susisiekiau su keturiom skirtingom klinikom ir pasirinkau šitą dėl, kaip angliškai sakoma, "above and beyond" paslaugumo klientui. Nesu dar niekad gyvenime susidūrus su kažkuo panašaus, tikrai puikus klinikos pavyzdys  :) Tai smagu, kad turėsim ne tik šventę, bet ir galėsiu pasitikrint sveikatą ir išsiaiškint, kas čia man kelia egzemas ir astmas  :rolleyes:​ 

Puiku- malonumus suderinsit  su nauda  :)​  o kas cia per netiketa svente  nusimato ?

Atsakyti