Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Nu aišk aš nežinau Mickutės uošvienės pajėgumų, bet kažkaip abejoju ar tokio amžiaus gali ką normalaus pagamint ...o ar pagamintą aš norėčiau valgyt vėl atskira istorija....
Atsakyti
MAno uosvienei 76,nu OK,keliais metais jaunesne nei Mickutes,bet valgyt gamina kuo puikiausiai mirksiukas.gif
Atsakyti

Labas rytelis

Gamint kazka pagamintu, bet cia is rudens   atidave kaimynas  dujine, ten tie jungikliai kazkaip persisukdavo, tai  nelabai norejau kad kistu nagus, o tai dar paliks neisjungta, as jau pati apsiziurineju, kartais ir nesusigaudau ar pati isjungiau ar ne. tai ir vel man ramiau. elektra tai sugeba palikineti. apziuri kur ko nereikia, o kai klausi ko nevalget mesos- nemaciau tipo saldytuve, viena diena mate, kita diena ne. kai mano indeliai  su pietumis i darba nukisti zemyn giliausiai , tai gali rasti. man gerai kad ji indus suplauna, kartais kambarius prasluoja, ypac aplink katino WC, tas gi pribarsto, tai ji vis ten patvarko. bet vakar jau dukterecia parase, tai gal jau pagaliau siandien ar ryt  pasiims, jos vyrelis  nuves i kaima. tegul jau ir kitas  brolis pasidziaugia.anukiu ten yra.  jau beveik visa ziema pas mus pratupejo, o tai atsils balandi ir jau nores atgal i kaima

Atsakyti

Labas rytas :) jis pas mus lietingas, niūrus, apsiniaukęs, tai kažkaip labai sunkiai kėliausi, bet jau po sporto, po dušo, tai galiu pradėti dieną :rolleyes: 

Atsakyti
LAbukas

PAs mus vejas baisinis,net uzia namai..

MAno mociute,kai jau buvo 90m,kai jau pati viena kaime neapsidirbdavo,o nieks ten gyvent nenorejo,pradejo veziot per seseris..Bet mes juokdavomes,kad ji-pereinamas prizas biggrin.gif Nes mociute gaudavo didele pensija,o tas,pas ka ji gyveno tuo metu ir gaudavo ta pensija biggrin.gif TAi va,kas 3 men ji ir keliavo is vienu namu i kitus..
Atsakyti
Sveikos,
jooo oras toks smūtnas:)
Giega dar sergi ar jau dirbi? o tau kas- ale vrusas ar šiaip?

dėl močiūtės "pereinamosios" tai gerai kad močiūtės pensija didelėir kad jinai ją atiduoda smile.gif o jei tik duotų ant maisto tai kaži ar ten būtų paklausus pereinamasis prizas smile.gif o taip tai faina- pažiūrėjai tris mėn- remontus poto pasidarai pvz už tuos pinigus smile.gif smile.gif ir planuoji- va po tų trijų mėn pirksiu sekciją...dar po kito laiko- važiuosiu į SPA smile.gif fainai smile.gif

o dėl maisto- na pati sau gal senesnis žmogus ir įtinka pasigamint, bent maniškei šeimai pvz 80-metė nu tikrai neįtiktų... mano mamai dar aišk ne tiekmetų turi ir tai kasdieninis maistas net vaikams netinka jos gamintas...kaip sakau leidžiu sūnų vienai dienai atostogų ir dedu koldūnų pakelį pirktinių smile.gif o mama dejuoja kad net jos blynų keptų nevalgo....o mes juk valgydavom smile.gif na bet yra kaip yra...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 07 vasario 2019 - 11:09

Laba diena su kava  :) 

Vakar ėjom su vyru į pasimatymą, vakarieniavom vietiniam italų restoranėly. Šefas turbūt receptus pakeitė, patobulino, nes makaronai su šonine ir grietinėlės padažu buvo tobuli. Seniau kažkaip visad per daug to padažo pridėdavo, o vakar viskas nuostabiai skanu buvo  :wub:  :wub: Išgėrėm dviese butelį rožinio vyno, suvalgėm po pagrindinį patiekalą, po desertą. Grįžom namo ir taip užsimaniau miegot visa prisiputus, kad nuėjau į lovą 21val  :blink:  :D  :D  :D Bet paskui visą naktį ir skrandis sunkokas buvo, ir atrodė, kad to vyno kiek per daug  :D Nu aišku nespėjau net suvirškint maisto normaliai, o nuėjau miegot.

Šįryt papusryčiavau rimtai, sočiai darbe, geriu kavą. 10val prasidės mokymai visos dienos, iki 16val truks  :unsure: Man viską konspektuotis reikės, tai jausmas kaip kokiai teismo sekretorei, kur kiekvieną ištartą žodį turi spėt užsirašyt  :D  :D  :D 

Vakare jokių planų neturim. Reikės jau pagamint namie kažką normalaus vakarienei, pasiklausiu, ko vyras norėtų  :) 

Smagu, kad rytoj jau penktadienis. Savaitgaliui visiškai jokių planų. Vyras rytoj eina su darbo komanda pavakarot šiek tiek, tai aš namie su Netflix laiką leisiu jaučiu. Noriu pažiūrėt laidą, kur dabar labai ant bangos - Tidying up with Marie Kondo (tvarkykis su Marie Kondo). Turiu dvi jos knygas, tai įdomu pažiūrėt, kokios tos laidos tiek užkrečiamos  :) O daugiau tai reikės namus apsitvarkyt, va kaip tik po laidų gal įkvėpimo gausiu  :D  :D Gal į kiną nulėksim, bus matyt. Nieko konkretaus neturim prisiplanavę, norisi šiek tiek ramiau laiką praleist po visų bėgimų, lėkimų  :) Dar pirmadienį man MRT, tai irgi nesinori per daug lakstyt visur.. 

Tokios tokelės. Gražios visoms dienos ir skanios kavos  :4u:​ 

Atsakyti

Ir mes kažkaip savaitgaliui pokolkas nieko neplanuojam, bet manau tikrai lėksim kažkur pasisedėti, nes senokai buvom kur išlėkę :) gal ir picos norėčiau, o gal šiaip kažko neįprasto, bus matyt :rolleyes: šventė pas mus mieste savaitgalį, visas miestas stintomis kvepės, bet orą tai visiškai nekokį žada, nežinau ar eisim :ax:​ 

Atsakyti

deja mano mociute ne pereinamas prizas ir pensijos negaunu  :P  a nei ant maisto negaunu. cia jau visiskas  pilnas islaikymas is mmanes eina, na jei vaistu jai kazkokiu reikia, tai jau duoda pinigeliu. arba jei kazko praso kad nupirkciau butent jai- tarkim sampunas jos pasibaige, o jai maniskis netinka

Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2019 02 07, 09:05)

Giega dar sergi ar jau dirbi? o tau kas- ale vrusas ar šiaip?

dėl močiūtės "pereinamosios" tai gerai kad močiūtės pensija didelėir kad jinai ją atiduoda smile.gif o jei tik duotų ant maisto tai kaži ar ten būtų paklausus pereinamasis prizas smile.gif  o taip tai faina- pažiūrėjai tris mėn- remontus poto pasidarai pvz už tuos pinigus smile.gif smile.gif ir planuoji- va po tų trijų mėn pirksiu sekciją...dar po kito laiko- važiuosiu į SPA smile.gif fainai smile.gif

o dėl maisto- na pati sau gal senesnis žmogus ir įtinka pasigamint, bent maniškei šeimai pvz 80-metė nu tikrai neįtiktų... mano mamai dar aišk ne tiekmetų turi  ir tai kasdieninis maistas net vaikams netinka jos gamintas...kaip sakau leidžiu sūnų vienai dienai atostogų ir dedu  koldūnų pakelį pirktinių smile.gif o mama dejuoja kad net jos blynų keptų nevalgo....o mes juk valgydavom smile.gif na bet yra kaip yra...

Siandien dirbau..Ryt nedirbsiu mirksiukas.gif

NA ko jau tai 90+ metu mociutei bereikia biggrin.gif Atsidedavo laidotuvems ir kitus atiduodavo mirksiukas.gif Nezinau kur paskui tuos pinigus isleisdavo,kas mociute priziuredavo biggrin.gif

g.gif kaip idomiai.MAn kaip tik patikdavo mociuciu maistai bigsmile.gif KAime bandas krosny kepdavo,virtinukus lipdydavo..Miesto mociute irgi visokius pyragus kepdavo,zaisdavo su mumis restoranais mirksiukas.gif Mes vasara sode gyvendavom su mociute,tai niekad nejom siaip pavalgyt,visada uzsisakydavom ko norim,ta mociute pagamindavo,tada lapais susimokedavom mirksiukas.gif O cirviniu blynu as po siai dienai tokiu iskept mirksiukas.gif

Uosviene kaip ir neblogai gamina valgyt,bet ji amziais uzmakaluoja kazka,ko pvz sunus ar MB nevalgo..Ir kas svarbiausia ji zino,bet kaip sakau-vos ne piktybiskai.
Atsakyti

Labas rytelis

stai ir sulaukeme penktadienio !!!

Atsakyti
Sveikos,
penktadienis smile.gif
valio:)

Giega, dėlmaisto valgymo tai maniškiai labai išrankūs ir nieko nepadaryt. Labai nedaugėlio pagamintą maistą valgo. Mano valgo, uošvienės mano valgo (na ji visą amžių pradirbus vyr,virėja tai tuo klausimu jos "nepaimsi":). Baliuose tai dar kažką valgo ir kitų, bet šiaip...geriau tada koldūnai iš pakelio smile.gif nes vis kažkas kliūna- tai šakutė sena, tai stiklinė nedaplauta ..tai dujinė nedavalyta....na vistiek ras prie ko prikibt v.ž. vargas vargelis ir tiek.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 08 vasario 2019 - 10:36