Mes spintos nei vienos neturim, atskiras kambarys yra drabužinė, tai vaje čia yra pats nerealiausias dalykas
ten ir daiktus laikom, ir drabužius, ir daug lentynų yra, tai vietos apstu
Drabuzines irgi visai noreciau
Pas mus miegame 6 duru spinta,pas vaikus dvieju duru spintos.O kur dar palepe,kur viskas nenaudojama sukelta
Almost,kai gyveni su zmogum,matai tvarkingas jis ar ne. KAi jie atskirai gyveno,nemaciau kas tvarko namus..O dabar matau.Ji geriau sedes ant sofos ir nieko neveiks,nei pades tvarkytis..
MB irgi dazniausiai siurbia grindis ir dulkes valo..
Bet matai, kiekvienas skirtingai, savaip supranta tą tvarkingumą
Aš pvz. irgi kol MB siurbia, dulkes valo, dažnai sėdžiu ir nieko neveikiu. Nes vonią jau būnu sutvarkius arba tvarkau, kai jis išsiurbia. Rūbus jau būnu sudėjus skalbt, virtuvę būnu sutvarkius ir pan. Tai vėlgi kitam atrodytų, kad sėdžiu ir nieko neveikiu
man labiau skauda- reikia susiplanuot gražią sekciją svetainėj- na man reikia susižiūrėt ko noriu kad pateikti meistrui kuris pakoreguos ir pagamins. Manot lengva? gal turit gražių sekcijų namuose ar šiaip? kainežinai ko noriu tai labai sunku....
Mes neturim jokios sekcijos bute ir tikrai nereikia jos. Nemanau, kad kažkada savuose namuose turėsim
As uz moderna.VA cia butu mano skonio sekcijos
Tos baltos ir juodos spintelės gražiai atrodo
Musu gana nemazas,tai kazkaip nesugrusti tie baldai. LAbai uzkrautu namu ir as nemegstu,bet pasidejimui vietos irgi reikia
Pas mus didelis odinis kampas, tai vaje vietos per akis ir sedėjimui, ir gulėjimui
![]()
Va va, tą patį norėjau sakyt, ką Voque pasakė. Turint kampą sėdėjimui vietos sočiai - gi ant sekcijos nesėdėsi
Mes spintos nei vienos neturim, atskiras kambarys yra drabužinė, tai vaje čia yra pats nerealiausias dalykas
ten ir daiktus laikom, ir drabužius, ir daug lentynų yra, tai vietos apstu
Ta jūsų drabužinė tai eik Tu peklon, sakiau būtinai turėsiu atskirą drabužinę savuose namuose
Pas mus miegame 6 duru spinta,pas vaikus dvieju duru spintos.O kur dar palepe,kur viskas nenaudojama sukelta
Jergus, o aš galvojau, kad mes daug rūbų turim
Pas mus koridoriuj sandėliuke, kur boileris stovi, visi lauko rūbai sudėti (striukės, paltai). Miegamajam yra trijų durų spinta - dvi durys su kabinamais ir antresolėm, vienos durys su lentynom. Nelabai didelė spinta, bet kokią turim - tokios gana. Ir lovos stalčiai du su mano rūbais vasariniais ir proginiais. Ir tai vis tiek didelė dalis rūbų nenešiojama, tai paskutiniu metu vis atrenku, peržiūriu ir vežu į labdarą maišais
Seniau kaupdavau, dar visai neseniai turėjau rūbų tokių, kuriuos iš Lietuvos atsikraustydama atsivežiau (tas buvo prieš 7 su kapeikom metų). Tai išmest gaila, tai sentimentai, nors tokių rūbų jau tikrai niekados nebenešiosiu. Paskui viską peržiūrėjau, susitvarkiau, išvežiau į labdarą ir absoliučiai nei lašo nepasigedau jų
. Turint kampą sėdėjimui vietos sočiai - gi ant sekcijos nesėdėsi
PAsidejimui
Tos 6 durys
O pas pacia,net lovos stalciuose rubai
Vogue o tai kelių kambarių ir kokio ploto jūsų būstas jei galėjot skirti vieną kambarį rūbinei? ar čia namas jau?
Vogue o tai kelių kambarių ir kokio ploto jūsų būstas jei galėjot skirti vieną kambarį rūbinei? ar čia namas jau?
Butas pas mus
76kv: 4 kambariai + virtuvė +wc/vonia
PAsidejimui. DAiktam-taurem,vazom,jau vien visokiams laidams,kameroms susidet
O pas pacia,net lovos stalciuose rubai. PAs mane is vis nera stalciu po lova..KAi nuomavom buvo,ten patalyne laikydavau..
Nu akivaizdžiai reik prasivalyt akis man po visų mokymų šiandien
Nieko, kavos geriu - padės gal
Taip, juk reikėjo kažkur susidėt rūbus tai į Afriką, tai į Australiją
Ne, jei rimtai, tai maža ta mūsų spinta, pusė jūsiškės dydžio. Ir palėpės neturim, jokių kitų kambarių
Keitėm lovą specialiai, kad su stalčiais būtų ir galėtumę į dalį susidėt rankšluosčius, patalus. Techniškai man šiai dienai nebereikia stalčių rūbams, viskas puikiai tilptų į antresoles. Bet vasarinių dar nežiūrėjau, prieš atostogas perrinksiu ir turbūt baigsis tuo, kad du laisvus stalčius turėsim
ant sekcijos nesėdėsi aišk... bet kur taures, albumus, vazas susidėsi? Man reikia kažkokios, aišku gaminsim irgi lengvą tokią- nu iš serijos kaip įdėjo giega, bet reikia sugalvoti geriausią variantą. O beto juk nelaikysi tuščios sienos, vistiek kažką reikai statyt. tai ar te vyninė ar bufetas ar sekcija...
Pas mus svetainėj yra TV su stiklo staliuku, žemas staliukas (tą šveisčiau lauk, nesąmonė kažkokia), valgomas stalas su kėdėm (nenaudojam, nes turim žemą stalą prie sofos priešais televizorių, tai geriau jau jį naudočiau, nei žemą staliuką) ir mažas labai toks taburetės dydžio staliukas, kur laikau kosmetiką savo po juo ir veidrodį ant viršaus. Odinis fotelis, odinė sofa ir viskas. Jokio poreikio sekcijoms ar papildomoms spintelėms kaip ir nejaučiu. Daiktų kažkiek yra paslėpta tokiose kaip arkose, kurių šiaip nesimato. Jie dėžėse sudėti. Po valgomuoju stalu turim daiktų, bet ten viskas pagrinde vyro, dėžėse įrankiai visokie - tuos tai be gailesčio šveisčiau načiort lauk
O sieną laikyčiau jei ne tuščią, tai kokį paveikslą dėčiau ar tiesiog nedidelę spintelę pasidėt vazai, gėlėms, žvakėms
Man sekcija tai iškart primena tas sovietines dideles medines per visą sieną, kur pusę gyvenime nereikalingų daiktų močiutė prikišdavo ir viskas ten tūnodavo, kol vaikai paskui neišmesdavo laukan
Vogue ir pas mus panašus tik plotas didesnis kelias kv.m. Tikmes perplanavę- tai gaunasi 3 didesni kambariai ir virtuvė/valgomasis didelis. Rūbinei vietos niekaip...gi pas mane dar du vaikai ir tai gyvena vienam kambary. Sakiau dukrai- kraustykis į svetainę jei nori miegot ir t.t. bet turės būt tvarka vatokiakokia yra o ne tokia kokia jų kambary..... Tai nenori
Mano broliui dabar labai pasisekė, vis juokiuos - aš kai išsikrausčiau iš tėvų namų, tai mano brolis po truputį, po truputį ir okupavo pusę buto. Pas tėvus keturi kambariai (svetainė ir trys miegamieji), tai brolis dabar turi miegamąjį ir darbo kambarį
Nu kaip koks ponas pižonas, nors metų dar tik 17..
Jo,tokia per visa siena buvo pas mano tevus
PAs mus yra didelis stalas su 6 kedem,bet jis naudojamas tik baliams
O kasdien naudojam maza stiklini staliuka.Nors virtuve pas mane didele,bet mes nevalgom ten,valgom salione ziurint TV
Almost,o kiek pas jus kambariu?O tv turit?VA ant tos sienos kur kabo ar stovi tv nu dar kazko reikia..Nepakabinsi dar paveikslo..TAi va tokios minimalistines sekcijos/lentynos man ir patinka
Jo,tokia per visa siena buvo pas mano tevus. Ir pas uosvius
Turim, bet kaip ir rašiau, jis stovi ant stiklinio staliuko
Tai daugiau nieko mano akiai ir nereikia ten
Gal mano suvokimas, kas yra "sekcija" skiriasi nuo visų kitų, aš nežinau
bl kazka citavau, bandziau daug pacituot i viena atsakyma, bet kazkur dingo. vsio. rasynesiu atskirai,. nes taip uzknisa
ALmost- siaip jau jei sau gaminu, tai negi dar MB papildomai kazka gamins mamai? be to juk sakiau kad labai daznai tiesiai po darbo varo draugei padeti. va ir siandien nuvare. tai ne gi lauksim kol gris ? aisku ji irgi gali ten kokios sriubos issivirti, bet man labiau patinka paciai- as zinau kur kokie produktai, kuriuos reikia greiciau sunaudoti ir panasiai. nu mano virtuve, tai as ir karaliauju. jei ji savo namuose gamins, man tiks visokia jos ir sriuba ir kotletai. o cia ji man tik darzoves nuskuta. o del akcijiniu prekiu, tai nereiskia, kad jei akcijine, tai is karto ir bet kokia perku. taip ir as atsirinkus ka megstu, ka nemegstu. bet tikria ne vienos rusies ir nebutent tos nedideles pakuotes. mano asortimentas platus. O baliai ne kasdien
va siandien nieko negaminau, yra likuciu, be to per pietus buvom su kolegemis iki kavines paleke papietauti, tai kad pietukai liko kitai dienai
VA drauges mamai senatvine demensija..KAip ir suvokia pasauli,bet gali pamirst,kad uzkaite maista..
KAi kritau,tai 3h numigau..Dabar iskepiau varskes apkepa,isgeriau puoda arbatos,prakaitas ispyle,eiciau vel miegot