Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Almost,kai gyveni su zmogum,matai tvarkingas jis ar ne mirksiukas.gif KAi jie atskirai gyveno,nemaciau kas tvarko namus..O dabar matau.Ji geriau sedes ant sofos ir nieko neveiks,nei pades tvarkytis..
MB irgi dazniausiai siurbia grindis ir dulkes valo..
Atsakyti
tai va taip ir yra- kai buitis bendraut nepriverčia- nes viską pati galiu šiai minutei smile.gif tai ko ten ir bendraut. biggrin.gif biggrin.gif
aš tai neimu į galvą, patylėsim ir praeis, nu kaip visada. Šiaip jis man neteisingus priekaištus išsakė, aš kontraargumentavau, jis nesutiko ir viskas smile.gif nu ir nereik smile.gif
dėl to man galvos neskauda.... smile.gif

man labiau skauda- reikia susiplanuot gražią sekciją svetainėj- na man reikia susižiūrėt ko noriu kad pateikti meistrui kuris pakoreguos ir pagamins. Manot lengva? gal turit gražių sekcijų namuose ar šiaip? smile.gif kainežinai ko noriu tai labai sunku....
Papildyta:
ai, mano dukra irgi netvarkinga mano akimis smile.gif nežinau "išaugs" ar ne.... aš kai save atsimenu irgi pacankė nelaba tvarkydavausi, bet jau kai pradėjo bernai eiti tai visus namus išblizgindavau. Dukrai tai dar neatėjo.... unsure.gif unsure.gif nors jau 19 m. Na gal sakau norės gyventi tvarkingai- gi reikės tvarkytis, ne tai kad dabar atidarė spintą ir sukišo bile tilpo....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 06 vasario 2019 - 11:39
As uz moderna.VA cia butu mano skonio sekcijos mirksiukas.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

vartotojo įkelta nuotrauka

Pas mane juoda lakine spintele su aparatura,kabo telikas,virs jo juoda lakine lentyna ir viskas.
Papildyta:
MAnau ta karta,na tokie 19-25 m tikrai netvarkingi..Draugu vaikai kol kas irgi dar su tevais gyvena(tokio pat amziaus kaip ir maniskiai)tai irgi viska tvarko tevai,nebent pirstu nurodei ka padaryt..Planuoja eit nuomuotis,tai sake pirmas zingsnis bus-pasisamdys namu tvarkytoja,nes patys tikrai nesitvarkys biggrin.gif
Dukra mano ir netvarkinga.Buna,kad spinta susitvarko,bet ta tvarka pabuna lygiai dvi diena,paskui vel sukisa belekaip biggrin.gif O dabar dar suni turi,tas seriasi,plauku visur..JAu patiems atsibodo siurbliuot..
Atsakyti

Oi tai aš tuomet buvau labai tvarkinga tokių metų, nes tikrai nebūdavo jokių sugrūstų drabužių, nereikėdavo man sakyti ir pirštu baksnoti, kad susitvarkyk, kad pasidaryk tą ir aną, nes kažkaip savaime suprantama būdavo :)

Almost, sekmės mokymuose, kad greit ir lengvai praeitų :4u:

Giega, sveikatos linkiu! neįsisirk :4u:

Dėl sekcijų, tai nieko nepatarsiu, neturim tokio dalyko ir neturėsim, tai aš šiuo klausimu esu be nuomonės :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Voque*: 06 vasario 2019 - 13:41
QUOTE(*Voque* @ 2019 02 06, 13:41)
<p>Dėl sekcijų, tai nieko nepatarsiu, neturim tokio dalyko ir neturėsim, tai aš šiuo klausimu esu be nuomonės smile.gif</p>

o tai koks baldas pas jumi svetainėj?
Atsakyti

o tai koks baldas pas jumi svetainėj?

Kampas, stalas, kilimas, židinys, vyninė :D 

Atsakyti
QUOTE(*Voque* @ 2019 02 06, 12:30)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="V-Rinė" data-cid="72345497" data-time="1549454875"><div><p>o tai koks baldas pas jumi svetainėj?</p></div></blockquote><p>Kampas, stalas, kilimas, židinys, vyninė biggrin.gif </p>

O zidinys tikras,malkinis ar elektrinis?O vynine?TAi cia lentyna kokia ar vyno saldytuvas?
Pas mane nemazai baldu salione biggrin.gif Dvi sofos,staliukas,didelis stalas su 6 kedem,baras ir sekcijos imitacija-kaip sakiau,spintele su aparatura ir pakabinta lentyna.TA bara mielai istatyciau tos sekcijos imitacijos,bet ten koloneles stovi,o ju negalima patraukt biggrin.gif Nesvarbu,kad ju jau niekas nebejungia biggrin.gif
Atsakyti

Oi mes nemėgstam apsikrauti baldais ir labai nemėgstam apkrautų namų, kai visko daug :) židinukas elektrinis, o vyninė tai baldas, nufotkinsiu kada :mirksiukas:​ 

Atsakyti
O kiek kv kambarys?
Musu gana nemazas,tai kazkaip nesugrusti tie baldai biggrin.gif LAbai uzkrautu namu ir as nemegstu,bet pasidejimui vietos irgi reikia biggrin.gif
Atsakyti
Butent.Pasidėjimui vietos reikia. Gal kol dviese dar tų daiktų mažiau, bet jie kaupiasi kaupiasi...ir visko gaila:)
mano sekcija dabar su spinta. Tai tiesiog minčių neturiu kur reiks tą spintą iškraustyt smile.gif smile.gif nors kai savikritiškai pažiūriu- ten sukabinti "geri" smile.gif bet nedėvimi lauko paltai ir t.t. tai kadangi išvešim į sodą ją...tai gal su visu turiniu.. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 06 vasario 2019 - 14:59
VA spintos pas mane tik miegamuosiuose..Aisku,jei vietos mazai,tai kazka kombinuoji..Bet dabar salionas ir 4 miegamieji.Vienas is ju i sandeli paverstas biggrin.gif biggrin.gif KAdangi lauke rubai ilgai dziusta,tai dabar jame dviovyklos sustatytos,dar vezima ten istumiam..Ten irgi yra spinta,tai irgi visokie maziau nesiojami paltai striukes sukabintos,kuriu gali prireikt..O siaip nenesiojami rubai keliauja i palepe..VAsara ir tie paltai striukes keliauja i palepe..
Atsakyti

Pas mus didelis odinis kampas, tai vaje vietos per akis ir sedėjimui, ir gulėjimui :D kambarys gan didelis, dar žadėjom kažkada valgomąjį stalą pirkti su kėdėmis, bet neverta dviems nors ir svečių turim :) kai švenčiam pas mus, tai turim specialiai tam reikalui stalus nusipirkę iš ikea, tai tokie nesunkus, prisisuka kojos, parsinešam iš sklepo ir vuolia :ax:​ 

Atsakyti