MB irgi dazniausiai siurbia grindis ir dulkes valo..
MB irgi dazniausiai siurbia grindis ir dulkes valo..
aš tai neimu į galvą, patylėsim ir praeis, nu kaip visada. Šiaip jis man neteisingus priekaištus išsakė, aš kontraargumentavau, jis nesutiko ir viskas
dėl to man galvos neskauda....
man labiau skauda- reikia susiplanuot gražią sekciją svetainėj- na man reikia susižiūrėt ko noriu kad pateikti meistrui kuris pakoreguos ir pagamins. Manot lengva? gal turit gražių sekcijų namuose ar šiaip?
Papildyta:
ai, mano dukra irgi netvarkinga mano akimis

Pas mane juoda lakine spintele su aparatura,kabo telikas,virs jo juoda lakine lentyna ir viskas.
Papildyta:
MAnau ta karta,na tokie 19-25 m tikrai netvarkingi..Draugu vaikai kol kas irgi dar su tevais gyvena(tokio pat amziaus kaip ir maniskiai)tai irgi viska tvarko tevai,nebent pirstu nurodei ka padaryt..Planuoja eit nuomuotis,tai sake pirmas zingsnis bus-pasisamdys namu tvarkytoja,nes patys tikrai nesitvarkys
Dukra mano ir netvarkinga.Buna,kad spinta susitvarko,bet ta tvarka pabuna lygiai dvi diena,paskui vel sukisa belekaip
Oi tai aš tuomet buvau labai tvarkinga tokių metų, nes tikrai nebūdavo jokių sugrūstų drabužių, nereikėdavo man sakyti ir pirštu baksnoti, kad susitvarkyk, kad pasidaryk tą ir aną, nes kažkaip savaime suprantama būdavo ![]()
Almost, sekmės mokymuose, kad greit ir lengvai praeitų ![]()
Giega, sveikatos linkiu! neįsisirk ![]()
Dėl sekcijų, tai nieko nepatarsiu, neturim tokio dalyko ir neturėsim, tai aš šiuo klausimu esu be nuomonės ![]()
o tai koks baldas pas jumi svetainėj?
o tai koks baldas pas jumi svetainėj?
Kampas, stalas, kilimas, židinys, vyninė
O zidinys tikras,malkinis ar elektrinis?O vynine?TAi cia lentyna kokia ar vyno saldytuvas?
Pas mane nemazai baldu salione
Oi mes nemėgstam apsikrauti baldais ir labai nemėgstam apkrautų namų, kai visko daug
židinukas elektrinis, o vyninė tai baldas, nufotkinsiu kada
Musu gana nemazas,tai kazkaip nesugrusti tie baldai
mano sekcija dabar su spinta. Tai tiesiog minčių neturiu kur reiks tą spintą iškraustyt
Pas mus didelis odinis kampas, tai vaje vietos per akis ir sedėjimui, ir gulėjimui
kambarys gan didelis, dar žadėjom kažkada valgomąjį stalą pirkti su kėdėmis, bet neverta dviems nors ir svečių turim
kai švenčiam pas mus, tai turim specialiai tam reikalui stalus nusipirkę iš ikea, tai tokie nesunkus, prisisuka kojos, parsinešam iš sklepo ir vuolia