Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Labas rytelis  :4u:​ 

Atsakyti

Bet ir jegu tu turi Mickute,kad dar saltienas po darbo doroji biggrin.gifAs jau tik kazka greito...KAzkaip nesamoningai sudelioja mums darbus..Viena diena uzkrauna belekiek,paskui laisvu duoda...NA OK,ryt man reikalinga,pati prasiau,bet va ar penktad eisiu,dar nezinau blink.gifSiaip giria mane,nors as amziais skundziuos,kad vis skirtingu marsrutu vaziuoju..Bet cia atseit man taip ir duoda,nes as susitvarkau biggrin.gifBet kaip sunku...Jus neisivaizduojat...Cia kaip kokiai kaunietei nuvaziuot i Vilniu..Kaip ir zinai kazkokias pagrindines gatves,bet visu tu smulkiu gatveliu nezinai..Ir vazineji ratais kvardatais...

taip gavosi. cia tos vistienos gavau daug, tai kazka reikejo daryti, nes kameroje vietos tai jau nera  :P  be to  MB namie, tai tures ka valgyti. o siaip kadangi  dabar jau verdu greitpuodyje, tai   kiekis reguliuojamas :mirksiukas: , daugiau neprivirsiu, ir mesyte gerai suverda, tai kad labai greitai ja nurakinejau  vakar nuo kaulu

Giega, gera orientacija turi  :mirksiukas:  kad ir kaip sunku, bet tu  vis tiek susigaudai. kiek zinau zmoniu, tai bludina tolka tak  :oh:  net MB broliene is Alytaus i Kauna su masina nevaziuos. ne uz ka. Nu iki Vaisvydavos ten pas dukterecia davaziuoja. miestas jau jai didelis ir vsio. Nors vairuoja daug metu. sake atvaziuokit pasitikti. nesiorientuoja vopse Kaune. Net pagrindiniu vietu. nu kaip kam.

Atsakyti
Sveikos gyvos ypatingai gražų saulėtą valentinkės rytą smile.gif smile.gif su tuo visas ir sveikinu. O saulė ir šviesa tiesiog taip kelia nuotaiką... bigsmile.gif

ai o dėl to mano įvykio kur neaiškiai rašiau- tai MB brolio pana nėščia. Jau visiems pranešta, 5 mėnuo. Bet iš kažkur viena klasiokė jos buvusi, draugė labai gera..., sužinojo ir įtariu gal pasveikino ar kaip (aš to nežinau). O su kitos klasiokės mama aš kartu dirbu. tai pradėjo atakuot žinutėmis- tipo gal aš pasakiau tai mamai - nes vat iš kur sužinojo. Dabar "laukiu" kada paskambins jos vyras ir iškolios ir numes ragalį be leidimo ką pasakyt...(nes visada taip būna) smile.gif v.ž. atrodo pykčiai tuščioj vietoj...lyg susitaikom ir vėl kažkas.... Lyg nuslėps nėštumą, pagimdys pasislėpus... bet ten durnas žmogus. Žinau kad reikia iki nulio atsiribot, nu bet atrodo nu negražu....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 14 vasario 2019 - 09:25

Sveikos šį saulėtą ir gražų rytą :4u: švenčiat ar nešvenčiat, bet vistiek visas sveikinu su Meilės diena! mylėkit ir būkit mylimos :wub: 

Vėliau prisijungsiu daugiau paplepėti :) 

Atsakyti
Labukas

Jau matyt tikrai grazus tas rytas,kad vienodais zodziais sveikinates biggrin.gif
Pas mus irgi grazus mirksiukas.gif
Su valentinke visas 4u.gif Gal vyno ir atsidarysim vakare biggrin.gif

Mickute,be navigacines mirtis butu tuose rajonuose.. Tik su ja vaziuoju.. Aisku aklai nepasitikiu,dar ir gatviu pav skaitau..
Nors va vazineju kasdien,bet jei reikia i pati pati centra vaziuot,tai ir man 9prakaitai ismusa.. Jau ten kaip klaidu..

V-rine 4u.gif as ir nesuprantu kam zmones ta nestuma slepia.. Nebent nori vaiko atsikratyt,palikt ligoninej g.gif Nu ten nebutina iskart skelbtis,bet 5 men...
O kaip tb su broliu bendrauja?
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2019 02 14, 09:50)
O kaip tb su broliu bendrauja?
[right][snapback]72353134[/snapback][/right]

ne kažkaip.
irgi toks kosmonautas. Net nežinau ar jis toks nuo jos paliko, nes seniau nebuvo toks. O kai buvo laikinai su ta merga išsiskyrę vel buvo normalus. O kai vėl suėjo ir vėl kosmosas. Ir nežinau kuris ten iš jų durnesnis, bet su tos mergos atėjiu visa MV šeima skilo ir tiek. Atsirado nn problemų kokių seniau nebūdavo.

mes vakare irgi šampės atsidarysim, grįš dukra, jos kavalierius šiandien išvykęs dirba tai negrįš, supratom kad puokštę atsiųs smile.gif smile.gif tipo ryt pats būt negalėjęs paduot- nes jau ryt bus . Ech ta jaunystė paikystė smile.gif
vyrui liepiau man nepirkt geių, vistiek žento puokštė bus didesnė biggrin.gif biggrin.gif amanas nesismulkina, nustelbs...o juk merksim tai abi namuose, dukra nesiveža į mokslus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 14 vasario 2019 - 11:08
MB su broliu irgi nebebendrauja..NA gal dar gyventu kur salia,jau bendrautu,nes kaip ir nesusipyke,bet siaip nustojo bendraut ir viskas..Brolis niekad niekad nera pirmas paskambines,tai kazkaip ir gavos tas nutolimas,nes MB irgi atsibodo lyst i sikna..
Atsakyti

Sveikos  :) 

Nu pas mus irgi visai neblogas rytas tikrai  :D  :D 

Tai su ta meilės diena visas. Mylėkit, mylėkitės, būkit mylimos ir visa kita  :ploja2: 

mickute - greitpuodis yra tikras išsigelbėjimas virtuvėj  :wub: Mes turim multifunkcinį, bet jau man tiek n+k kartų pasiteisinęs, kad uch. Va ir šiandien vyrui tuos tinginių balandėlius virsiu puode - vietoj valandos viską susuks per ~30min  :) 

V-Rine - bet tai kiek žmonės neturi ką veikt apskritai, kad šitokias dramas iš nieko ir dėl nieko kelt. Nesuprantu  :D  :D Aš paskutiniu metu iš viso nebeturiu pašaliniams reikalams nei noro, nei laiko, nei jėgų, o čia va aiškinasi, burbulus pučia. Jergus, atrodo, geriau džiaugtųsi tuo laukimu ir nekreiptų dėmesio į tokias smulkmenas  :rolleyes: O į tokius "visada taip būna", kad kolioja, tai iš viso vos pakėlus ragelį pasakyčiau STOP ir arba kalbėčiau, arba padėčiau ragelį iš viso  :D Man jau čia nuotaikos negadintų savo negandom.. 

giega - pas mus nors miestas mažesnis už Londoną, bet vis tiek su mašina centre tai pekla kažkokia. Kamščiai, viešasis transportas, pėstieji, dviratininkai. Uj uj. Bet va su motoroleriu neturiu problemų visiškai jokių  :D Todėl ir dievinu aš tą savo transportą  :wub: Aišku kurjere nedirbčiau su motoroleriu, bet va kasdienai jokių bėdų  :) 

Voque - aha ateik ateik paplepėt, pasipasakok ką nors  :)  :4u: 

Vakar po darbo nuvažiavau į biblioteką užsiregistruot. Paskui pasiėmiau sushi vakarienei ir su vyru grįžom namo. Gaila tik, kad sushi kažkokie ne kokie mano skrandžiui pasirodė, prastai jaučiaus paskui suvalgius  :blink:  :unsure: Tai nelabai smagu. Bet pavakarieniavom, pažiūrėjom serialą ir ėjom ilsėtis.

Šįryt visi anksčiau kilom, nes vyras vežė mane mašina į darbą  :D  :D Juokingai, kai pagalvoji, bet nu čia rimtas reikalas. Reikia keltis anksčiau, išvažiuot iš namų apie 7val, kad nuvežtų mane, grįžtų namo, persirengtų ir motociklu nuvažiuotų į darbą pats. Abu nuo 9val ryto dirbam, bet aš darbe būnu tokiu atveju apie 7:30 - 7:40  :D  :D  :D Gerai, kad ramiai paskaitau, pavalgau pusryčius, kavos atsigeriu, pasiruošiu darbo dienai, tai nesuku galvos, kad taip anksti ateinu  :) 

Vakare gaminsiu tinginių balandėlius. O daugiau nieko įdomaus neturiu ką papasakot  :D 

Tai baigiu gert kavą ir linkiu visoms puikios dienos  :4u: 

Atsakyti
Bet žiūriu meilės dieną visos apie balandėlius galvoja...kas šiaip, kas tinginių, aš gaminsiu mėsos teftelius- na faktiškai kaip balandėlis tik kad be kopūsto smile.gif su bulvių koše.
vakar "tinginio" pridariau, tai tokia ir tebus mūsų "meilės puota" smile.gif smile.gif

giega, mes visi gyvenam vienam kieme- t.y. MB brolis su merga vienam name, jo tėvai kitam, mes trečiam, bet visi šalia. Bet tai kai žmonės įdomūs tai....geriau toliau būtų gal net smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 14 vasario 2019 - 11:30
Pas mane ne balandeliai biggrin.gif Vakar kazkaip nemazai tos vistienos uzmakalavau,kad net siandienai liko,tai nieko ir nebegaminsiu biggrin.gif Vyno buteli i saldytuva imeciau..
mano laukinis vel kazko puliuot pradejo..Dabar kamera veikia kuo puikiausiai,bet pats saldytuvas uzsala blink.gif Buvo alus,issproginejo blink.gif Bet sampas neisoves,snapsai neuzsale..NA alus nealhogolinis buvo,gal del to ir uzsalo..Anie vis tiek kazkokiu laipsniu turi..

Uzsitepiau plaukus dazais,maiselis ant galvos,mazoji eina ratais ir ziuri akis isputus biggrin.gif
Atsakyti
Beje,o dėl skambučių MB brolio- tikrai darysiu kaip patarė Almost. Tikrai tikrai.... Išgirsiu rėkiantį- padėsiu ragelį. Nes jis STOP pasakyt neleidžia, įsiterpt neleidžia ,paskambina iškolioja ir numeta pats ragelį. Tada skambyk jam- nekelia...vž cirkai...nei apsiginti, nei išdiskutuoti nei pasiteisinti jei reikia...

Šiandien supratau,kad žieminę striukę jau reikia dėti į spintą.... pavasaris ateina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2019 02 14, 09:40)
Beje,o dėl skambučių MB brolio- tikrai darysiu kaip patarė Almost. Tikrai tikrai.... Išgirsiu rėkiantį- padėsiu ragelį. Nes jis STOP pasakyt neleidžia, įsiterpt neleidžia ,paskambina iškolioja ir numeta pats ragelį. Tada skambyk jam- nekelia...vž cirkai...nei apsiginti, nei išdiskutuoti nei pasiteisinti jei reikia...
Šiandien supratau,kad žieminę striukę jau reikia dėti į spintą.... pavasaris ateina smile.gif

O tu dar bandai teisintis??As irgi numesciau rageli,nelaukciau kol mane iskolios..

As LT pravedinau kailinius batus,pora kartu subyte cia uzsidejus buvau biggrin.gif JAu irgi viska i palepe nest reikia biggrin.gif DAr kailine liemene pasiliksiu,ja ir taip uzsimest galima..
Atsakyti