Labas rytelis
Bet ir jegu tu turi Mickute,kad dar saltienas po darbo doroji
As jau tik kazka greito...KAzkaip nesamoningai sudelioja mums darbus..Viena diena uzkrauna belekiek,paskui laisvu duoda...NA OK,ryt man reikalinga,pati prasiau,bet va ar penktad eisiu,dar nezinau
Siaip giria mane,nors as amziais skundziuos,kad vis skirtingu marsrutu vaziuoju..Bet cia atseit man taip ir duoda,nes as susitvarkau
Bet kaip sunku...Jus neisivaizduojat...Cia kaip kokiai kaunietei nuvaziuot i Vilniu..Kaip ir zinai kazkokias pagrindines gatves,bet visu tu smulkiu gatveliu nezinai..Ir vazineji ratais kvardatais...
taip gavosi. cia tos vistienos gavau daug, tai kazka reikejo daryti, nes kameroje vietos tai jau nera
be to MB namie, tai tures ka valgyti. o siaip kadangi dabar jau verdu greitpuodyje, tai kiekis reguliuojamas
, daugiau neprivirsiu, ir mesyte gerai suverda, tai kad labai greitai ja nurakinejau vakar nuo kaulu
Giega, gera orientacija turi
kad ir kaip sunku, bet tu vis tiek susigaudai. kiek zinau zmoniu, tai bludina tolka tak
net MB broliene is Alytaus i Kauna su masina nevaziuos. ne uz ka. Nu iki Vaisvydavos ten pas dukterecia davaziuoja. miestas jau jai didelis ir vsio. Nors vairuoja daug metu. sake atvaziuokit pasitikti. nesiorientuoja vopse Kaune. Net pagrindiniu vietu. nu kaip kam.
ai o dėl to mano įvykio kur neaiškiai rašiau- tai MB brolio pana nėščia. Jau visiems pranešta, 5 mėnuo. Bet iš kažkur viena klasiokė jos buvusi, draugė labai gera..., sužinojo ir įtariu gal pasveikino ar kaip (aš to nežinau). O su kitos klasiokės mama aš kartu dirbu. tai pradėjo atakuot žinutėmis- tipo gal aš pasakiau tai mamai - nes vat iš kur sužinojo. Dabar "laukiu" kada paskambins jos vyras ir iškolios ir numes ragalį be leidimo ką pasakyt...(nes visada taip būna)
Sveikos šį saulėtą ir gražų rytą
švenčiat ar nešvenčiat, bet vistiek visas sveikinu su Meilės diena! mylėkit ir būkit mylimos
Vėliau prisijungsiu daugiau paplepėti
Jau matyt tikrai grazus tas rytas,kad vienodais zodziais sveikinates
Pas mus irgi grazus
Su valentinke visas
Mickute,be navigacines mirtis butu tuose rajonuose.. Tik su ja vaziuoju.. Aisku aklai nepasitikiu,dar ir gatviu pav skaitau..
Nors va vazineju kasdien,bet jei reikia i pati pati centra vaziuot,tai ir man 9prakaitai ismusa.. Jau ten kaip klaidu..
V-rine
O kaip tb su broliu bendrauja?
[right][snapback]72353134[/snapback][/right]
ne kažkaip.
irgi toks kosmonautas. Net nežinau ar jis toks nuo jos paliko, nes seniau nebuvo toks. O kai buvo laikinai su ta merga išsiskyrę vel buvo normalus. O kai vėl suėjo ir vėl kosmosas. Ir nežinau kuris ten iš jų durnesnis, bet su tos mergos atėjiu visa MV šeima skilo ir tiek. Atsirado nn problemų kokių seniau nebūdavo.
mes vakare irgi šampės atsidarysim, grįš dukra, jos kavalierius šiandien išvykęs dirba tai negrįš, supratom kad puokštę atsiųs
vyrui liepiau man nepirkt geių, vistiek žento puokštė bus didesnė
Sveikos
Nu pas mus irgi visai neblogas rytas tikrai
Tai su ta meilės diena visas. Mylėkit, mylėkitės, būkit mylimos ir visa kita
mickute - greitpuodis yra tikras išsigelbėjimas virtuvėj
Mes turim multifunkcinį, bet jau man tiek n+k kartų pasiteisinęs, kad uch. Va ir šiandien vyrui tuos tinginių balandėlius virsiu puode - vietoj valandos viską susuks per ~30min
V-Rine - bet tai kiek žmonės neturi ką veikt apskritai, kad šitokias dramas iš nieko ir dėl nieko kelt. Nesuprantu
Aš paskutiniu metu iš viso nebeturiu pašaliniams reikalams nei noro, nei laiko, nei jėgų, o čia va aiškinasi, burbulus pučia. Jergus, atrodo, geriau džiaugtųsi tuo laukimu ir nekreiptų dėmesio į tokias smulkmenas
O į tokius "visada taip būna", kad kolioja, tai iš viso vos pakėlus ragelį pasakyčiau STOP ir arba kalbėčiau, arba padėčiau ragelį iš viso
Man jau čia nuotaikos negadintų savo negandom..
giega - pas mus nors miestas mažesnis už Londoną, bet vis tiek su mašina centre tai pekla kažkokia. Kamščiai, viešasis transportas, pėstieji, dviratininkai. Uj uj. Bet va su motoroleriu neturiu problemų visiškai jokių
Todėl ir dievinu aš tą savo transportą
Aišku kurjere nedirbčiau su motoroleriu, bet va kasdienai jokių bėdų
Voque - aha ateik ateik paplepėt, pasipasakok ką nors
Vakar po darbo nuvažiavau į biblioteką užsiregistruot. Paskui pasiėmiau sushi vakarienei ir su vyru grįžom namo. Gaila tik, kad sushi kažkokie ne kokie mano skrandžiui pasirodė, prastai jaučiaus paskui suvalgius
Tai nelabai smagu. Bet pavakarieniavom, pažiūrėjom serialą ir ėjom ilsėtis.
Šįryt visi anksčiau kilom, nes vyras vežė mane mašina į darbą
Juokingai, kai pagalvoji, bet nu čia rimtas reikalas. Reikia keltis anksčiau, išvažiuot iš namų apie 7val, kad nuvežtų mane, grįžtų namo, persirengtų ir motociklu nuvažiuotų į darbą pats. Abu nuo 9val ryto dirbam, bet aš darbe būnu tokiu atveju apie 7:30 - 7:40
Gerai, kad ramiai paskaitau, pavalgau pusryčius, kavos atsigeriu, pasiruošiu darbo dienai, tai nesuku galvos, kad taip anksti ateinu
Vakare gaminsiu tinginių balandėlius. O daugiau nieko įdomaus neturiu ką papasakot
Tai baigiu gert kavą ir linkiu visoms puikios dienos
vakar "tinginio" pridariau, tai tokia ir tebus mūsų "meilės puota"
giega, mes visi gyvenam vienam kieme- t.y. MB brolis su merga vienam name, jo tėvai kitam, mes trečiam, bet visi šalia. Bet tai kai žmonės įdomūs tai....geriau toliau būtų gal net
mano laukinis vel kazko puliuot pradejo..Dabar kamera veikia kuo puikiausiai,bet pats saldytuvas uzsala
Uzsitepiau plaukus dazais,maiselis ant galvos,mazoji eina ratais ir ziuri akis isputus
Šiandien supratau,kad žieminę striukę jau reikia dėti į spintą.... pavasaris ateina
Šiandien supratau,kad žieminę striukę jau reikia dėti į spintą.... pavasaris ateina
O tu dar bandai teisintis??As irgi numesciau rageli,nelaukciau kol mane iskolios..
As LT pravedinau kailinius batus,pora kartu subyte cia uzsidejus buvau