V-Rinė, 14 Vas 2019 - 09:27, parašė:
Bet žiūriu meilės dieną visos apie balandėlius galvoja...kas šiaip, kas tinginių, aš gaminsiu mėsos teftelius- na faktiškai kaip balandėlis tik kad be kopūsto. su bulvių koše.
vakar "tinginio" pridariau, tai tokia ir tebus mūsų "meilės puota"
Aš tai nevalgau balandėlių nei jokiam pavidale, man tiesiog neskanu. Nei tie tefteliai / mėsa kiaulienos (su tokia darysiu vyrui šiandien), nei tie troškinti kopūstai, nei raudonas padažas man patinka. Tai nežinau, aš pati turbūt skrebutį vakarienei kaposiu
giega, 14 Vas 2019 - 09:38, parašė:
Uzsitepiau plaukus dazais,maiselis ant galvos,mazoji eina ratais ir ziuri akis isputus
Tu žiūrėk, ar kaimynai taip aplink langus nevaikšto akių išpūtę matydami vaizdelį tokį va
V-Rinė, 14 Vas 2019 - 09:40, parašė:
Beje,o dėl skambučių MB brolio- tikrai darysiu kaip patarė Almost. Tikrai tikrai.... Išgirsiu rėkiantį- padėsiu ragelį. Nes jis STOP pasakyt neleidžia, įsiterpt neleidžia ,paskambina iškolioja ir numeta pats ragelį. Tada skambyk jam- nekelia...vž cirkai...nei apsiginti, nei išdiskutuoti nei pasiteisinti jei reikia...
giega, 14 Vas 2019 - 09:49, parašė:
O tu dar bandai teisintis??As irgi numesciau rageli,nelaukciau kol mane iskolios..
Tai va aš irgi nesuprantu, kaip taip. Aišku suprantama, kad gal norėtųsi ar pilnai atsiribot, ar išsispręst visus tuos konfliktus. Nu bet jeigu žmogus paskambina tik tam, kad išliet savo pyktį, susikaupusią negatyvią energiją, tai nu atsiprašau - geriau lai eina daržų paravėt ar sienas pagriaut pas ką nors, nei kad paskambinęs mano laiką gaištų ir šauktų čia nesąmones