Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

V-Rinė, 14 Vas 2019 - 09:27, parašė:
Bet žiūriu meilės dieną visos apie balandėlius galvoja...kas šiaip, kas tinginių, aš gaminsiu mėsos teftelius- na faktiškai kaip balandėlis tik kad be kopūsto. su bulvių koše.
vakar "tinginio" pridariau, tai tokia ir tebus mūsų "meilės puota" 

Aš tai nevalgau balandėlių nei jokiam pavidale, man tiesiog neskanu. Nei tie tefteliai / mėsa kiaulienos (su tokia darysiu vyrui šiandien), nei tie troškinti kopūstai, nei raudonas padažas man patinka. Tai nežinau, aš pati turbūt skrebutį vakarienei kaposiu  :D  :D  :D 

giega, 14 Vas 2019 - 09:38, parašė:

Uzsitepiau plaukus dazais,maiselis ant galvos,mazoji eina ratais ir ziuri akis isputus

Tu žiūrėk, ar kaimynai taip aplink langus nevaikšto akių išpūtę matydami vaizdelį tokį va  :D 

V-Rinė, 14 Vas 2019 - 09:40, parašė:

Beje,o dėl skambučių MB brolio- tikrai darysiu kaip patarė Almost. Tikrai tikrai.... Išgirsiu rėkiantį- padėsiu ragelį. Nes jis STOP pasakyt neleidžia, įsiterpt neleidžia ,paskambina iškolioja ir numeta pats ragelį. Tada skambyk jam- nekelia...vž cirkai...nei apsiginti, nei išdiskutuoti nei pasiteisinti jei reikia...

giega, 14 Vas 2019 - 09:49, parašė:

O tu dar bandai teisintis??As irgi numesciau rageli,nelaukciau kol mane iskolios..

Tai va aš irgi nesuprantu, kaip taip. Aišku suprantama, kad gal norėtųsi ar pilnai atsiribot, ar išsispręst visus tuos konfliktus. Nu bet jeigu žmogus paskambina tik tam, kad išliet savo pyktį, susikaupusią negatyvią energiją, tai nu atsiprašau - geriau lai eina daržų paravėt ar sienas pagriaut pas ką nors, nei kad paskambinęs mano laiką gaištų ir šauktų čia nesąmones  :D  :D 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Almost.: 14 vasario 2019 - 13:11

Aš va prisėdau normaliai pagaliau :) jau taip greit tie rytai pralekia, kad nespėju susivokt net kur dingsta laikas :rolleyes: eisiu kavos, kai pasidarysiu ką reikia, vakarop lėksim į kavinukę vakarienės ir tada į koncertą, viskas suplanuota :) o šiaip neturiu lyg ką pasakoti daugiau ir ką pasisakyti apie pykčius šeimoje, man tiesiog nesuvokiama, kaip dėl šuduko ir nieko pykstasi, koliojasi, nebendrauja arba va kaip Mickutė rašė, kad vienas kitą dėl kelių arų į teismus duoda. Nors tokių situacijų tai išgirstu dažnai iš SB, pripasakoja perliukų kaip nepasidalina žemėmis, turtu ir panašiai. Liūdna.

Atsakyti
KAip idomiai Almost sucitavo biggrin.gif
Nee,niekas per langus manes nemato mirksiukas.gif Dar per virtuves duris,is priesais esancio namo antro auksto gal ka ir iziuretum,bet po virtuve nevaiksciojau tuo metu rolleyes.gif

Reikia uzrakint viena spintele salione nuo vaiko..Atrado,kad atsidaro,vis iskrausto biggrin.gif Bet bijau klijuot ta specialu lipduka..Virtuvej viena nulupom,tai taip negraziai,liko klijai..Bet ten nelabai matoma vieta..O cia juodas lakinis bufetas..O gal iskraustyt ir atiduot mazajai zaislams susidet biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

Aš va prisėdau normaliai pagaliau :) jau taip greit tie rytai pralekia, kad nespėju susivokt net kur dingsta laikas :rolleyes: eisiu kavos, kai pasidarysiu ką reikia, vakarop lėksim į kavinukę vakarienės ir tada į koncertą, viskas suplanuota :) 

Aš apskritai šįryt su vyru nukalbėjau, kad jau šių metų pusantro mėnesio pralėkė  :blink:  :blink:  :blink: Dar dvi savaitės ir kovas. Aš nesuprantu, rimtai nebesuprantu, kur ir kaip čia tas laikas lekia  :blink:  :D 

KAip idomiai Almost sucitavo

Buvau normaliai sucitavus, bet visad dabar prieš spausdama Atsakyti nusikopijuoju visą tekstą dėl visa ko, nes būna perkrauna, nebeįdeda atsakymo. Dabar va slaptažodį pasikeičiau, tai išmetė klaidą - būčiau visą tekstą ir praradus  :D  :D  :D Taip ir tesigavo paskui sucituot  :rolleyes: 

Atsakyti
Giega, aš tai ar jei plaukus dažausi,ar kaukę kokią užsidedu ant veido tai katinas visada labai įtartinai žiūri smile.gif smile.gif

Almost, o tai tu iš faršo gamini ką ar aplamai jo nemėgsti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 14 vasario 2019 - 14:26

Almost, o tai tu iš faršo gamini ką ar aplamai jo nemėgsti?

Aš valgau jautienos arba paukštienos faršą, kiaulienos apskritai nevalgau praktiškai, tik tą šoninę jau suraikytą, suruoštą (čia populiaru labai pusryčiams)  :) Kiaulienos faršas man iš viso net kvapą nemalonų turi  :D Balandėliai man neskanu dėl to kopūsto paruošimo, teftelius pačius seniau išlupdavau iš kopūsto ir suvalgydavau pasičepsėdama  :)​ 

Atsakyti
Norejau rasyt,daryk balandelius is jautienos,bet tu pacio kopusto nevalgai biggrin.gif
Zinokit man kiauliena jau irgi nebeskani.. Nesakau kad visiskai nevalgau jos.. va ir per marcios gimke buvo kiaulienos kepsnys.. bet patys sau jau senai nebeperkam.. ir jei sugalvociau balandzius daryt,darycisu is jautienos mirksiukas.gif Ir sb gali daryt is jautienos,o sau tik kukulius mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai vat todėl aš dažniau ir gamino teftelius mėsos nei balandėlius, nei mano vaikai irgi nelabai kopūsto valgo- dukra dar dar,sūnus net nosies nekiša į balandėlius.O teftelius valgo visi smile.gif
pas mus tai jautiena visiškai nepopuliari, mano meniu jos faktiškai visiškai nėra. Tik kiauliena ir vištiena smile.gif Brangi gi pas mus šiaip jautiena, o mažuose miesteliuose ir ne ką nusipirksi aplamai smile.gif man nesmirda ir kiauliena smile.gif man pirktinė vištiena tai va smirda, daug daugiau nei naminė ekologiška kiauliena smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 14 vasario 2019 - 14:31
Na naminio su pirktiniu ne nelyginsiu biggrin.gif Kiaulienos mes atsisakem,kai sportuot pries 3m pradejom.. Su laiku pasikeite ir iprociai ir skonis..
Jautienos mes anksciau mazai valgem,dabar gana daznai..Bet steiku as iki siol nevalgau.. Jautiena man turi but normaliai paruosta,be jokio kraujo vaizdo ir skonio biggrin.gif
Atsakyti

Mes kiaulienos labai seniai neperkam, net ir kvapas man jos jau visiškai atgrasus, dabar MB valgo vištieną, triušieną, kalakutieną labai pamėgo, jautieną, aišku žuvį abu valgom, aš išvis galėčiau kasdien tik ją ir valgyti :) 

Atsakyti

Norejau rasyt,daryk balandelius is jautienos,bet tu pacio kopusto nevalgai
Zinokit man kiauliena jau irgi nebeskani.. Nesakau kad visiskai nevalgau jos.. va ir per marcios gimke buvo kiaulienos kepsnys.. bet patys sau jau senai nebeperkam.. ir jei sugalvociau balandzius daryt,darycisu is jautienos. Ir sb gali daryt is jautienos,o sau tik kukulius

Aha, man su tuo raudonu padažu apskritai mažai kas patinka. Nors ir naudoju pomidorų piure jam padaryt, nu bet neskanu man ir tiek. Tie kopūstai pertroškinti dar. Sriubą šviežių kopūstų tai valgyčiau, bet nu ir virčiau aš juos tada ne 30 - 60min, o 10 - 15  :rolleyes:  :D  :D 

Mano mama tai iš viso naudoja net ir cepelinams pagrinde kalakutienos faršą, tai jau balandėliams irgi imčiau jautieną ar paukštieną  :) Bet turim kameroj kiaulienos faršo dėžutę, reik sunaudot, nu tai sakau padarysiu va  :) 

pas mus tai jautiena visiškai nepopuliari, mano meniu jos faktiškai visiškai nėra. Tik kiauliena ir vištiena. Brangi gi pas mus šiaip jautiena, o mažuose miesteliuose ir ne ką nusipirksi aplamai. man nesmirda ir kiauliena. man pirktinė vištiena tai va smirda, daug daugiau nei naminė ekologiška kiauliena

Va aš kažkada buvau susimąsčius, kad Lietuvoj kai gyvenau, tai pagrinde kiauliena eina: faršas, kepsniai ir t.t. O kai išvažiavom čia, tai jautiena labai populiari, vištiena, aviena (mes jos nevalgom). Taip po truputį ir atsisakėm kiaulienos. Man ji ir skrandžiui geroooookai per sunki, ir ne tokia skani mėsa lyginant su kitom, ir va kvapą turi, nepatinka  :) Jautieną labai mėgstu visais pavidalais :wub: 

Jautienos mes anksciau mazai valgem,dabar gana daznai..Bet steiku as iki siol nevalgau.. Jautiena man turi but normaliai paruosta,be jokio kraujo vaizdo ir skonio

Dievinu steikus, uch  :wub:  :wub: Buvo metas, kai galėjau kapot nors ir kasdien. Atsivalgiau kažkiek, bet vis tiek geras steikas man kažkas nuostabaus  :wub: 

Mes kiaulienos labai seniai neperkam, net ir kvapas man jos jau visiškai atgrasus, dabar MB valgo vištieną, triušieną, kalakutieną labai pamėgo, jautieną, aišku žuvį abu valgom, aš išvis galėčiau kasdien tik ją ir valgyti :)

Va žuvies nelabai valgom, galėtume dažniau. Vyro krikšto tėtis dirbęs žuvies fabrike, tai vaikystėj atsivalgęs vyras tos žuvies - dabar va noru ir nedega jai. O aš irgi nesu didelė mėgėja. Tai kapojam mėsą  :D  :D 

Jergus, neįsivaizduojat, kaip vyras mane nustebino ką tik. Iki šiol be žado ir be žodžių esu  :blink:  :D  :D 

Išėjau per pietus į parduotuvę čia per kelią nusipirkt maisto. Nieko neišsirinkau, galvoju eisiu į kitą irgi šalia. Einu, žiūriu kažkoks matytas motociklas atvažiuoja, bet nesuprantu nu kaip ir negali būt mano vyras. Važiuoja link manęs, pasisuko į mūsų įmonės įėjimą - nu akurat, iš šalmo žiūriu tikrai maniškis. Pamatė mane, privažiavo, sustojo, ištraukė tris pundus baltų rožių iš kuprinės - sugalvojo va pasveikint, staigmeną padaryt. Tai stovėjom kaip du mokyklinukai - aš be žodžių, jam juokas  :blink:  :D  :D  :D Sakė norėjo dar kavos man nupirkt spėt, negalvojo, kad sutiks mane va lauke taip atvažiavęs, bet taip susidėjo viskas. Sakau nu tai einam kavos, bet reikėjo jam grįžt į darbą  :D Tai išvažiavo. Ai nu ir vakare pakvietė į pasimatymą, sakė nereiks gamint  :D  :D  :D 

Žodžiu vis dar esu pasimetus, eisiu kavos gert ir pyrago valgyt - turim gimtadienį komandoj šiandien, tai bus torto  :ax: 

Atsakyti

Kaip faina, Almost :bigsmile:  :bigsmile: ​kiek nedaug tereikia, kiek išties kartais nedaug reikia, šaunuolis!

Atsakyti