Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Kaip faina, Almost :bigsmile:  :bigsmile: ​kiek nedaug tereikia, kiek išties kartais nedaug reikia, šaunuolis!

Nu va tikrai, atrodo kas čia buvo - šūds i nieka, kaip sakau  :D  :D  :D Gėlių nupirko. Bet tai staigmeną padarė, belekaip malonu vis tiek  :wub:​ 

Atsakyti
Smagu visokios staigmenos bigsmile.gif

Niekad nededu jokiu pomidoru pastu i balandelius.. nei grietines nededu,man jie tada toookie valgykluniai buna.. Balandzius verdu vandeny su prieskoniais,pridedu daug morku svogunu,jei turiu kukuruzu ir is to gaunas skanus padazas.. o kam reikua keciupo,uzsideda papuldomai..

na ka,pridaviau dokus pasui,jau netoli namu.. oras graziausias bigsmile.gif pasigailejau kad su paltu isejau-per silta biggrin.gif
Atsakyti

. tai pradėjo atakuot žinutėmis- tipo gal aš pasakiau tai mamai - nes vat iš kur sužinojo. Dabar "laukiu" kada paskambins jos vyras ir iškolios ir numes ragalį be leidimo ką pasakyt...(....

vaiku darzeliai  :oh:​ 

Atsakyti
Negaliu atsidziaugt oru wub.gif Specialiai peskom nuo metro namo ejau,nelaukiau autiko.Ejimo ten kokia 15min,bet ejau labai neskubedama biggrin.gif

TA proga dar nusiploviau masina,reikia tik MB sulaukt,jo masinoj rankinis siurblys yra biggrin.gif Specialiai pirkom,tai nesitampysiu su naminiu su laidais per langus biggrin.gif VAkar prasiau,kad paliktu,bet pamirso..Na nieko,uz valandos jau bus namie mirksiukas.gif VAlentinkes proga virsininkas leido be pietu dirbt ir valanda anksciau namo vaziuot biggrin.gif Ten pas juos daug jaunimo,tie nori panas sveikint biggrin.gif
Atsakyti

ALmost, o tu nebandei vietoj kopusto pekino salotos ar icbergo ?  zinau, kad duaguma neglai to kopusto kvapo pakesti, o va pekina valgo. as cia kai buvau isbergo gavus tai bandziau daryti, visia nieko, man tiko, tiek kad isivaizdavau, jog salota labiau suminkstes, bet icbergas gan kietokas pasirodo 

Atsakyti

Niekad nededu jokiu pomidoru pastu i balandelius.. nei grietines nededu,man jie tada toookie valgykluniai buna.. Balandzius verdu vandeny su prieskoniais,pridedu daug morku svogunu,jei turiu kukuruzu ir is to gaunas skanus padazas.. o kam reikua keciupo,uzsideda papuldomai..

Aš kai gaminu kartą per kelis metus, tai darau taip, kaip vyrui patinka. Nes pati tiesiog nevalgau  :D  :D 

Negaliu atsidziaugt oru. Specialiai peskom nuo metro namo ejau,nelaukiau autiko.Ejimo ten kokia 15min,bet ejau labai neskubedama

Per pietus išbėgus buvau į lauką, tai irgi labai šilta pas mus, saulėta  :wub:  :wub: Nuostabus oras. Ypač, kai sėdi ofise visą dieną  :D  :D  :D  :D  :D 

ALmost, o tu nebandei vietoj kopusto pekino salotos ar icbergo ?  zinau, kad duaguma neglai to kopusto kvapo pakesti, o va pekina valgo. as cia kai buvau isbergo gavus tai bandziau daryti, visia nieko, man tiko, tiek kad isivaizdavau, jog salota labiau suminkstes, bet icbergas gan kietokas pasirodo 

Ne, man ne kvapas kopūsto nepatinka, o jo ištroškinto tekstūra  :)​ 

Atsakyti

Pamatė mane, privažiavo, sustojo, ištraukė tris pundus baltų rožių iš kuprinės - sugalvojo va pasveikint, staigmeną padaryt. Tai stovėjom kaip du mokyklinukai - aš be žodžių, jam juokas  :blink:  :D  :D  :D Sakė norėjo dar kavos man nupirkt spėt, negalvojo, kad sutiks mane va lauke taip atvažiavęs, bet taip susidėjo viskas. Sakau nu tai einam kavos, bet reikėjo jam grįžt į darbą  :D Tai išvažiavo. Ai nu ir vakare pakvietė į pasimatymą, sakė nereiks gamint  :D  :D  :D

:wub:  :wub:  :wub:​  kaip miela

Atsakyti

Na siaip jau pas mus siandien irgi saulute sviete, bet keliai ryte  :blink:   kieme prisale ledo, provezos didziausios, isvaziuot reikia, masina i sonus meto, siaip plentas iki darbo viskas gerai, aisku  link darbo gatveles  slidzios, na o darbe kiemas -  :oh:  ledas, konkreti ciuozykla- atvariau ryte,  kaip visada galvojau pasistatysiu atbulomis- a nifiga- nevaziuoja-  prasisuka ratais,   ir ne is vietos. nu pypiec galvoju. bet kazkaip paskui apsukau  lanka ir jau priekiu pasistaciau. paskui  ziuriu kolega su BMW  irgi kad kasasi, sikna nesioja i visas puses, ka tu ten ant to ledo padarysi. ti kol chebryte nestumtelejo i provezas- niekaip.  ir taip dauguma  ryte kaifavom.  aisku paskui  pagrindini pravaziavima pabarste druska, smeliuko, per diena saulute, kazkiek nutirpo, tai jau namo isvaziuoziuot kaip ir normaliai. Grizau namo- MB jau manes lauke- gelyciu vazoneli nupirkes, sampes, saldainiu deze. as prigriebiau pyragelio visgi ir jo vardadienis, dar pica vakarienei pasiemiau, tai taip sau dviese pasiplepedami pavakarieniavom skaniai  :ax:  :wub:  :wub:​ 

Atsakyti

Labas rytas  :4u:​ 

Atsakyti
labas rytas,
valentinkę šventėm su šampanu ir tortu. Visi 4, nes ir dukra grįžo. Pavalgėm šilto, poto torto ir šampano.
ir va tiek.
kaip dabar vasario16-liktąją švęsit smile.gif
Atsakyti

Sveikos :) oi kiek vakar gerų emocijų pasisėmėm koncerte, buvo wooow! aš tikėjaus, kad bus gerai, bet nesitikėjau, kad bus nerealiai gerai :rolleyes: Gali jos nemėgti, gali nepatikti, bet talentas, tas balsas, įsimylėjau iš naujo :wub: arena pilnutėlė, atmosfera puiki, vakaras liuks, noriu kartoti :D 

Šiandien planai įprasti, tik vakare į kirpyklą, o vėliau žadam galbūt į šviesų festivalį Klaipėdoje, praeitais metais buvom, labai patiko mums, tai visai liuks būtų nulėkti :) na bus matyt, nes nežinau kiek kirpykloj užtruksiu :rolleyes: 

Atsakyti
Vogue tu Jazzu koncerte buvai?
Atsakyti