Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

LAbukas

QUOTE(*Voque* @ 2019 03 22, 04:41)
<p>Labas rytas smile.gif beveik visa naktis be miego, akys kaip žvyro pripiltos hmm.gif MB labai blaškėsi šiąnakt, nepatogu jam įsitaisyti su ta ranka ir, kai atrodo, kad užmigsiu, tai vėl jis pradeda muistytis huh.gif </p><p>Penktadienis! kas kokių planų turi? </p>

O kaip as cia galvojau,kad jam koja operavo g.gif Greiciau pasveikti 4u.gif
As po op,kai tik ant nugaros gulet galejau,tai irgi kas kazkiek laiko atsisedavau,pailsedavau,paskui vel ant nugaros..Ir taip beveik 2 sav...MB,jei pajusdavo,kad keliuosi,tai nugara pamasazuodavo...

As negavau kaledines dovaneles...KAi buvau LT,lygtai taremes susitikt su R's,bet tai ir nesusitikom...MAnau ji norejo man ja iteikt,bet nepavyko,dabar gal jaucia kalte ir nebenori bendraut...Bet kaip sakau,cia tik as taip galvpju..Gal net ne nuo jos turejau gaut ta kaledine dovanele,tik ji siaip norejo su manim susitikt,kai zinojo,kad as LT.
Atsakyti

Labas rytas su kava po pusryčių  :) 

giega - tikrai ne dėl Tavęs, kaip sakoma nesusireikšmink  :D  :D 

Buvau sau pasakius, kad nesikišiu į visą šitą situaciją, bet vakar tikrai jau suerzino visokios spekuliacijos. Kelis kartus rašiau jai asmeniškai, nes buvau sunerimus. Visad pasirodydavo, o paskui tiesiog dingo ir viskas. Vis tiek indikuoja toks dalykas, kad kažkas vyksta. Tai galiu pasakyt, jos prašymu, tik tiek, kad pasirodys ji su naujienom. Turi problemų ir forumas tikrai ne pirmo svarbumo vieta šiuo momentu. 

Daugiau viską paliksiu jai tiek papasakot, tiek pasirodyt, nes, bet kuriuo atveju, tai yra jos realus gyvenimas ir jos situacijos.

V-Rine - kaip minėjau grupėj, tai Lietuvoj dariausi šį kartą dėl kainos ir ką už tą sumokėtą kainą gaunu  :) 

Voque - turiu minčių, manau, kad ne egzema, o psoriazė. Pasinagrinėjau vakar šiek tiek ir medikas komentarą būtent apie mano nusiskundimus atsiuntė kartu su rezultatais, kad gali būt šita liga. Tai manau, kad genetiškai (a.a. senelis sirgo tuo), paskui atkreipus dėmesį kada suaktyvėja irgi viskas sutampa  :) Po atostogų grįžus eisiu pas dermatologą ir žiūrėsim, kaip bus. 

mickute - tikiu, kad liūdnoka šiek tiek, jog TB išeina dirbt atskirai. Bet iš kitos pusės kiek dabar kalbos bus dalintis įspūdžiais naujais, viską pasakotis, sužinot ir t.t. Ir finansiškai, kaip sakai, į naudą išeis  :4u: 

Mes esam dirbę su vyru kartu kelis mėnesius vienam darbe. Man užteko, jam irgi su kaupu  :D Sakėm jei gyvenimas leis, tai daugiau NIEKADA nenorim dirbt kartu. Tiesiog ne mums taip ir tiek. Visi skirtingi, kaip sakoma  :rolleyes: 

Savaitgalio planai dar 100% nėra aiškūs. 

Šiandien po darbo eisiu pasportuot ir paskui su drauge susitikt vakarienės ir pletkų.

Rytoj ryte einu blakstienų prisiaugint, paskui su draugais eisim pietaut. Vakare nežinau, jaučiu ilsėsim arba į filmą eisim.

Sekmadienį tinginiausim, krausim lagaminus ir tiek žinių  :) 

Darbe nusimato lengvesnė kiek diena, tai tikiuos niekas nepasikeis ir nepradės žmonės eit iš proto  :D  :D 

Gražaus visoms penktadienio ir skanios kavos  :4u: 

Atsakyti

Va man patinka nauja SM versija, nes geltona spalva nebedaro skirtumo jokio  :D 

Kad negavai dovanos, tai tikrai labai, LABAI negražiai išėjo. Kad ir kas Tave gavo traukime, tikrai galėjo rast išeitį, kad ir vėliau atsiųst. Taip neturėjo nutikt. Akimirką net susimąsčiau, ką aš buvau gavus ir ar gavo žmogus dovaną.

Bet situacijoj šitoj tikrai ne dėl Tavęs ji nesirodo.. 

Atsakyti
O is kur zinai,kad geltonai parasyta buvo biggrin.gif biggrin.gif

As tikrai nezinau ar del to..Paprasciausiai labai viskas sutapo,tai taip ir nusprendzaiu...Bet gal tikrai zmogus turi savu reikalu,o gal ir mes atsibodom biggrin.gif

Siandien as nedirbu..Veliau vaziuosiu iki pardziu..Ryt draugai kraustosi i kita nama,tai padesim pervezt daiktus..Orus neblogus zada,noretus kur i gamta mirksiukas.gif
Atsakyti

O is kur zinai,kad geltonai parasyta buvo

As tikrai nezinau ar del to..Paprasciausiai labai viskas sutapo,tai taip ir nusprendzaiu...Bet gal tikrai zmogus turi savu reikalu,o gal ir mes atsibodom

Siandien as nedirbu..Veliau vaziuosiu iki pardziu..Ryt draugai kraustosi i kita nama,tai padesim pervezt daiktus..Orus neblogus zada,noretus kur i gamta

Cituojant tik pamačiau, tai supratus ištryniau tekstą citatoj - šiaip būčiau palikus  :) 

Tikrai ne dėl to, gali paleist tą mintį. Bet kad taip gavosi, tai vis tiek labai negražu.. 

Bet kaip durnai tikrai čia pas jus, kad tai dirbi, tai nedirbi  :blink: Negalvoji kažko kito ieškotis ar tenkina visa situacija vis dar?  :)​ 

Atsakyti
GAlvoju...3dienu tikrai mazoka(atl atzvilgiu)..VA bent 4 d dirbciau,tai dabar butu idealu mirksiukas.gif Ir nepervargsti ir pinigu pakankamai mirksiukas.gif
Atsakyti

Giega, jam šalia nykščio operacija darė, net nežinau kaip tiksliai ta vieta vadinasi, tai dabar sunkiai išvis kažką daryti, bet po truputį atleidžia kitus pirštus, tai jau bent šis tas :) nieko - sugis, laiko tik reikia. 

Kaip nesmagu dėl dovanos, tikrai nefainiai išėjo...

Almost, Tu primink apie atostogas :bigsmile: kur???

Dėl situacijos, tai gerai, kad žinai, kad Tau atrašė, todėl ir nedarai jokių prielaidų, nespėlioji. Na, o aš garsiai pagalvojau, kad yra vienaip, o gal kitaip ir tikrai neapsimetinėsiu, kad man neatrodo tai keista. Bet taip, tai jos gyvenimas, niekas neprivalo atrašyti, bendrauti ar elgtis taip, kaip įsivaizduojam mes :ax: Norės pasipasakoti - lauksim :) 

Kokia saulėta šiandien diena, pagaliau! nors vėjas žvarbokas, bet iškart nuotaika kita :rolleyes: 

Atsakyti

Giega, jam šalia nykščio operacija darė, net nežinau kaip tiksliai ta vieta vadinasi, tai dabar sunkiai išvis kažką daryti, bet po truputį atleidžia kitus pirštus, tai jau bent šis tas :) nieko - sugis, laiko tik reikia. 

Kaip nesmagu dėl dovanos, tikrai nefainiai išėjo...

O dešinei rankai darė ar kairei?

Nesmagu labai visos operacijos, laiko reik paskui atsigavimui. Svarbiausia, aišku, kad bėdą išsprendė - tikiuos greitas gijimas bus  :wub: 

Aha, aš irgi taip va galvoju vis dar, kad nu žiauriai negera situacija gavosi  :unsure: 

Atsakyti
Jei del dovanu,tai isejo kaip isejo..Nepykstu ir nepergyvenu..Kitais metais dvigubai gal gausiu biggrin.gif biggrin.gif

Tinginiauju...Grynai tinginiauju..PAdariau zele ir nagus nusilakavau..Nagus net paprastu laku,nes net lempas tingejau traukt biggrin.gif

Reik eit vagyt pamazu darytis,bet irgi-idesiu i grili ir pats kepas biggrin.gif Varysiu iki pardziu,bent prasieisiu biggrin.gif
Atsakyti
Labos,
nuprisiduodu ir nežinau ką rašyt smile.gif
šiandien mesdarbe švenčiam (ale profesinė diena). tai tortai pyragai nuo pat ryto- ryte iškilmingai su valdžia iš centro, dabar likučių naikinimas.... tai jaučiuosi soti aptingusi ir noriu namo smile.gif nors namuose laukiantys nusimatantys darbai nežavi nei keik (mėsą tvarkysiu). Tai nežina ar darbe tinginiaut (šiandien nedarbinga jaučiuosi) ar namuose dirbt....kaži kas logiau smile.gif smile.gif

Almost pavydžiu tau tokių aostogų kokias turėsit smile.gif kaip faina...

Atsakyti

O dešinei rankai darė ar kairei?

Tame ir reikalas, kad dešinė :unsure: tai tikrai realiai nei subinės nusivalyt atsiprašant :D bet su diena tik geryn, bus viskas liuks :) 

Jūsų atostogos tai bus woooow aš įsivaizduoju :B  :bigsmile: jau foto lauksiu išsižiojus :bigsmile: ar ilgam? minėjai manau, bet tokius dalykus galima ir pakartoti, ane? :mirksiukas:  :D 

V-rine, kokią mėsą tvarkysi? perkat dideliais kiekiais iš kažkur ar tvarkymas ką kita reiškia? :rolleyes:​ 

Atsakyti

Mes jau ir po darbu, vsio, atsisveikino visi su MB,  aisku kad jis vis tiek  pasirodys dar pas mus  :) galvoju ka cia nuveikus  :hmm: norejau bulviniu blynu kepti, bet rytdienai drauge uzsikviete i svecius, sake  cepelinus gamins, tai apseisim siandien ir be blynu  :D​ 

Atsakyti