Labas rytas su kava po pusryčių
giega - tikrai ne dėl Tavęs, kaip sakoma nesusireikšmink
Buvau sau pasakius, kad nesikišiu į visą šitą situaciją, bet vakar tikrai jau suerzino visokios spekuliacijos. Kelis kartus rašiau jai asmeniškai, nes buvau sunerimus. Visad pasirodydavo, o paskui tiesiog dingo ir viskas. Vis tiek indikuoja toks dalykas, kad kažkas vyksta. Tai galiu pasakyt, jos prašymu, tik tiek, kad pasirodys ji su naujienom. Turi problemų ir forumas tikrai ne pirmo svarbumo vieta šiuo momentu.
Daugiau viską paliksiu jai tiek papasakot, tiek pasirodyt, nes, bet kuriuo atveju, tai yra jos realus gyvenimas ir jos situacijos.
V-Rine - kaip minėjau grupėj, tai Lietuvoj dariausi šį kartą dėl kainos ir ką už tą sumokėtą kainą gaunu
Voque - turiu minčių, manau, kad ne egzema, o psoriazė. Pasinagrinėjau vakar šiek tiek ir medikas komentarą būtent apie mano nusiskundimus atsiuntė kartu su rezultatais, kad gali būt šita liga. Tai manau, kad genetiškai (a.a. senelis sirgo tuo), paskui atkreipus dėmesį kada suaktyvėja irgi viskas sutampa
Po atostogų grįžus eisiu pas dermatologą ir žiūrėsim, kaip bus.
mickute - tikiu, kad liūdnoka šiek tiek, jog TB išeina dirbt atskirai. Bet iš kitos pusės kiek dabar kalbos bus dalintis įspūdžiais naujais, viską pasakotis, sužinot ir t.t. Ir finansiškai, kaip sakai, į naudą išeis
Mes esam dirbę su vyru kartu kelis mėnesius vienam darbe. Man užteko, jam irgi su kaupu
Sakėm jei gyvenimas leis, tai daugiau NIEKADA nenorim dirbt kartu. Tiesiog ne mums taip ir tiek. Visi skirtingi, kaip sakoma
Savaitgalio planai dar 100% nėra aiškūs.
Šiandien po darbo eisiu pasportuot ir paskui su drauge susitikt vakarienės ir pletkų.
Rytoj ryte einu blakstienų prisiaugint, paskui su draugais eisim pietaut. Vakare nežinau, jaučiu ilsėsim arba į filmą eisim.
Sekmadienį tinginiausim, krausim lagaminus ir tiek žinių
Darbe nusimato lengvesnė kiek diena, tai tikiuos niekas nepasikeis ir nepradės žmonės eit iš proto
Gražaus visoms penktadienio ir skanios kavos