Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Sveikos gyvos,
dėl RS aš netikiu kad laiko tiek neturi, kad porai žodžių pasakyt nėra kada. Nu blin prieš užmiegant per telefą parašyk. Čia kažkas kita, ne laiko neturėjimas. Gal užpyko ko, gal aplamai nusibodo toks bendravimas. O dėl FB grupės tai siūlau tada pagalvot...

Atsakyti

Sveikos  :) 

Niekur nedingau, esu čia. Ilsiuosi - neturiu ką papasakot, dienos eina vienodai visos ir tiek. Darbai, sportai, buitis - pati išsisėmiau nuo pasakojimų to paties per tą patį  :rolleyes:  :) 

Savaitgalis ėjo, praėjo. Buvo ilgasis, pirmadienis laisva diena buvo. Ruošėmės atostogoms, apsipirkinėjom rūbų, buvom susitikę su draugais, ėjom vakarot. Vakar vyras darbe puikių naujienų sulaukė, aš dar savųjų laukiu. 

Tokios tokelės, nieko įdomaus žodžiu  :) 

Lėksiu tuoj antros kavos, kažkaip šiom dienom labai norisi  :wub: Šilauogių pakaposiu, paskui turėsiu mokymus dvejus. Taip ir gyvenu  :)​ 

Atsakyti
tai vat būna kartais norais patylėti, kartais kaip tik norisi kalbėti kalbėti smile.gif viskas normalu. Aišku kai ta tyla tęsiasi gal metus tai ką aš žinau, ar čia be temos narys.....

lyja.
Atsakyti

Jergus, nu bet gal žmogus kokių problemų turi ar kažką. Yra ir čia narių, kurios tai dingsta, tai pasirodo, bet viskas ok. Ir tos narės galėjo paaiškint, kodėl taip yra, kodėl taip pasirenka. Bet ne visi vienodi, ne visi gali paaiškint ar nori pasiaiškint. Kodėl jūs jai tiesiai neparašot, nepasiteiraujat, nepasidomit, o tik spėliojat? Nu Dievaži..

Atsakyti

Būdama Lietuvoj dariausi alergijos tyrimus, nes prieš gerą pusmetį prirašė man egzemą čia ir paskui įtarė alerginę astmą. Nu tai pasirodo, kad nesu absoliučiai niekam alergiška, tik gal nelabai gudriems žmonėms sakyčiau  :hmm:  :D  Bet pasirodo, kad visai man ir ne egzema. Nu smagu, galiu toliau aiškintis ir jau paskui jausiuos įgyjus kone mediko laipsnį prie savo dabartinio turimo išsilavinimo :wub:  :D 

Atsakyti

Jergus, nu bet gal žmogus kokių problemų turi ar kažką. Yra ir čia narių, kurios tai dingsta, tai pasirodo, bet viskas ok. Ir tos narės galėjo paaiškint, kodėl taip yra, kodėl taip pasirenka. Bet ne visi vienodi, ne visi gali paaiškint ar nori pasiaiškint. Kodėl jūs jai tiesiai neparašot, nepasiteiraujat, nepasidomit, o tik spėliojat? Nu Dievaži..

tai kad  ne viena karta asmeniskai  rasiau.  dar turbut nuo  ziemos pradzios  :hmm:​  nes senai ji nesirodo .kazkaip nenoriu jau ikyret, net paciai nefaina listi i akis

Atsakyti
O as manau,zinau,kodel R’s nebeuzeina... Jei del manes,tai viskas ok,as nepykstu mirksiukas.gif

Pavargau siandien.. Labai sunkiu raj vazineju.. Dar sudetinga tai,kad mus keitalioja.. vaziuotum pastoviai tuo paciu raj,jau viska zinotum,o kai kasdien vis kitu,tai taip susimakaluoja..
Ziurim serialus ir eisiu gult anksti..
Atsakyti
Giega o ką tu jai paarei? Kad ant tavęs turėt pykti ?

Almost o kodėl ru nesidarai tyrimų rennkur gyveni ? Ar ten tokių nedaro, ar jie labai brangūs ar dar kokios kitos priežastys ? Tai jei ten tipo gydymas tai gal ten ir tyrimus tada tikslingiau daryt ?
Atsakyti
Ne ne,atvirksciai-gal ji galvoja,kad as pykstu mirksiukas.gif Bet tiksliai nezinau,cia tik as taip galvoju biggrin.gif Gal visai del kitu priezasciu ji i sm nebeuzeina..
Atsakyti

Oi ilga diena, nebuvo net kada skaityt, o tuo labiau rašyti, tai va dabar jau pataluos, truputį galiu pašmirinėti po interneto platybes :) daug visokių reikalų šiandien tvarkemės, vakarop dar apsipirkti važiavom, dar po to namuose darbavausi ir dienos nebėra. Taip norėjau taurės raudono vyno, bet kol viską pasidariau, tai ir noras praėjo :D 

Almost, tai turi minčių kas dar gali būti? 

Atsakyti

labas rytelis

Valio penktadienis!!!! vakar anksti atsiguliau, aisku dar telika paspoksojau kol nuluzau. Siandien jau  paskutine MB darbo diena pas mus V-rine mes ilgai snekejom, ir jis jau po truputi ieskojosi, buvo visokiu pasiulymu, bet kai jau cia galutinai grizo is pokalbio ir pasake, kad iseina, tai maniau vietoj apsiverksiu  :P nors protas liepe ziureti i  geraja finansiska puse   :D​    man gerai buvo kartu dirbti. 

Ne ne,atvirksciai-gal ji galvoja,kad as pykstu mirksiukas.gifBet tiksliai nezinau,cia tik as taip galvoju biggrin.gifGal visai del kitu priezasciu ji i sm nebeuzeina..

nemanyciau.  :hmm: man tai  be rysio tokia priezastis, kad tik galvoti.  ai nezinau. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 22 kovo 2019 - 06:15

Labas rytas :) beveik visa naktis be miego, akys kaip žvyro pripiltos :hmm: MB labai blaškėsi šiąnakt, nepatogu jam įsitaisyti su ta ranka ir, kai atrodo, kad užmigsiu, tai vėl jis pradeda muistytis :huh2: 

Penktadienis! kas kokių planų turi? 

Atsakyti