Aplekiau pardes..Vyno deze pasiemiau,galesim vakarot siandien
VA ryt kitiems draugams padesim
Vyno deze pasiemiau,galesim vakarot siandien
neprisivakarokit tik per daug
na žinai kaip būna po to
Mūsų vakaras įprastas, aš dar dirbu truputį, bet noriu jau namo, gal pažiūrėsim kažką įdomaus
rytoj lekiu su drauge į vestuvinių suknelių saloną, matuosis ir rinksis suknelę, tai vaje labai faina ir emocinga diena nusimato
važiuosim į kitą miestą, truputį toliau nuo pajūrio, tai realiai visą dieną užtruksim, dar šiaip po parduotuves norim
Labas rytelis
Vakar kazkokia pasyvi buvau- ale nora pailsejau, tik koldunu su darzovemis pasikepiau, taip skaniai su astriu padaziuku suvalgiau ir toliau filmus su MB spoksojom. Siryt tai jau nuo 6 gyva, vis dar tinginiavau, bet jau daugiau negaliu isguleti
tai kad pusryciai gatavi, oras puikus uz lango, noriu kazkur jau lekti
mes jau irgi pagaliau namie. nuvariau pas padruske, cepaku prikirtau , net 5 susiverciau
aisku cia per turbut 5 valandas
vienu zodziu normaliai su padruske atsiplepejom, vyrai dirbo, drauge dar savo portjeras atidave, jos kambarys spalva pakeite ir zalios jau netinka, o man i mano zalia miegama kaip tik turetu buti. isejom su MB namo, pakeliui MB sako uzeina i bariuka po alaus maziuka, dar bandziau spardytis, nieko sakau ten nera, pro langa matau tik prie vieno staliuko kazkas sedi, nu jo, uzejom, visi savi
tai dar su vienu kriminalini tango susokau, kita draugeli namo parvedem
ir parejom namom. laiptineje MB sako turiu uzeiti pas kaimynus, kazko skambino , gal kazko reikia, as namo, jis paskui pareina- cia tie kaimyneliai kur vis valgyt nori
tai zmonike noredama atsidekoti dar MB degtineles buteliuka idave, o man kvepalu perdave. nu visai fainai
Jau grizom. taip biskeli apsiprekinom
vaziuojam ryte, gatves tuscios. as ir klausiu MB- ar mums viskas gerai, kad sekmadieni is pacio ryto i Senukus vaziuojam ? MB sako- pasenom
vaziavom pirkti tapetu, norim mazaji kambariuka sutvarkyti, ten jau seni tapetai, nu labai jau reikejo tai issirinkom tepamus tapetus, MB pas drauge tokius klijavo, patiko, tai ir namie pasidarysim. dar prie to pagaliau ir karnizus nupirkom i miegamaji, kuriu as jau kelis metus verkiau
dar siokiu tokiu smulkmenu ir saldytuva
jau irgi labai reikejo, nes siaip senasis veikia, kaip ir viskas gerai, bet yra is vidaus ir sienos iskilusios, net kameroje, tai kai prisala
o vis gi jau ir 14 metu . tai vat dejom vadinasi. 4 kameru, tai galesiu daugiau uzsisaldyti visko , turetu jau uztekti
siaip lyg ejom tik pasidairyti, ziurinejom, su konsultantu dar pasitarem, MB ir klausia o tai kuri imtum ? sita sakau. o jis taip is karto atsisuko i konsultanta ir sako - perkam
nu tai jau dabar zinokit davolna kaip livaras