Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Sveikos :) oi greit tas savaitgalis lekia, tuoj vėl pirmadienis, vėl rutina, greičiau atostogos, jau dienas skaičiuoju :rolleyes: 

Vakar su drauge buvom išlėkusios i suknelių saloną, tai išsimatavo, lyg daugmaž išsirinko, smagiai praleidom laiką, dar po pardes pasivaikščiojom ir vakarop tik grįžau. Ramiai su SB pavakarojom, filmą pažiūrėjom, pusę 12 sugalvojau pusryčiams keksiukų iškept ir ėjau miegot :) 

Šiandien po namus kuičiamės, bet žadam lėkti pasivaikščioti, pasižmonėti :) oras vėjuotas, bet norisi išlysti prasieiti. Galvojam gal kažkur lėkti papietauti, bet nežinom kur norim ir ko norim :D 

Mickute, va kokie pirkiniai super :bigsmile: įsivaizduoju kiek džiaugsmo!

Atsakyti

Jau atveze, zadejo kazkur tik po pietu, o pasiskambino, kadangi namie, tai jau pries valanda atbogino, jau MB ir isluksteno, senaji dabar tirpdau 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 24 kovo 2019 - 14:15

Mes pasivaikščiojom, oras visai liuks ir žmonių labai daug :) nieko daugiau neplanuojam, vakarą ramiai leisim, o ryt vėl naują savaitę pradėsim :rolleyes: 

Atsakyti

o as  virtuveje prasikuiciau,  kol  saldytuvus perkrausciau,valgyt pasidariau ir ramiai vakarojam prie teliko

Atsakyti

Labas rytelis

stai ir vel pirmadienis, praleke tas savaitgalis, namie kazkoks bardakas, apkraustyta visur, bet nieko, susitvarkysim ir bus grazu  :P​ 

Atsakyti

Labas rytas :) aha, vėl pirmadienis, nauja savaitė, va tuoj balandis, o nepajusim ir vasara džiaugsimės :rolleyes: 

Planai šiandien įprasti, kažko įdomaus nenusimato, tiesiog darbuosiuos, o vakare viskas kaip visada. Rytas pokolkas saulėtas, bet vėjuota, tai ir tos šilumos nelabai jaučiasi :) kažkaip pasiilgau važinėjimosi dviračiu, tai labai laukiu tų geresnių orų ir lėksim su vėjeliu! :B 

Atsakyti
Sveikos mergaitės smile.gif

na tiek reikalų kad net nebespėju pasisveikint su jumi smile.gif

savaitgalis prašuoliavo- kaip visada smile.gif
nieko doro nedariua, šian ten, dar su ta mėsa kol susitvarkiau. Klausėt iš kur gavau- tai man mamam duoda. Dabar davė kompį šonkaulių ir karbonadinės. ir lašinukų. Tai kol susitvarkiau, susimaliau, susiploviau poto... dar gi vyrui spirgų spirginau- sakiau paskutinį kartą gyvenime.... biggrin.gif biggrin.gif kai to nemoki daryti ir pati spirgų nevalgau tai reikalų yra, patikėkit smile.gif
o poto kol susiplauni, susitvarkai ir žiūrėk pusė šeštadienio....

o šiaip skaičiau Mickutės savaitgaliu ir kiek skaičiau tiek stebėjausi- pradedant 5 cepakais unsure.gif bigsmile.gif biggrin.gif baigiant alaus gėrimu ir šokiais bare smile.gif neužpyk Mickute, aš ne piktai, bet savęs kai taip neįsivaizduoju tai man kaip iš filmo skamba smile.gif
o 5 cepakai- tai ojezus marija... biggrin.gif biggrin.gif vavieno dabar gal ir norėčiau. Mana vyras tai ir tų 5 norėtų, bet aš jų negaminu, prasta žmona tuo klausimu.... vat nežinau kodėl jų taip nemėgstu gamint- gal kad aš nevalgau, vaikai nevalgo...o vienam vyrui...aaaaiiii smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 25 kovo 2019 - 14:04
beje mums šaldytuvo naujoirgi reikia, nes kameros stalčius veinas išlūžo.Aišku dureles uždarai ir nesimato kad viduje ten sukritę stalčiai vienas ant kito, bet na žiauriai nepatogu naudojimui....
betįtariu kolprisiruošim...geriausia vataip ant smūgio kaip Mickutė smile.gif
Atsakyti

o šiaip skaičiau Mickutės savaitgaliu ir kiek skaičiau tiek stebėjausi- pradedant 5 cepakais unsure.gifbigsmile.gifbiggrin.gifbaigiant alaus gėrimu ir šokiais bare smile.gifneužpyk Mickute, aš ne piktai, bet savęs kai taip neįsivaizduoju tai man kaip iš filmo skamba smile.gif
o 5 cepakai- tai ojezus marija... biggrin.gifbiggrin.gifvavieno dabar gal ir norėčiau. Mana vyras tai ir tų 5 norėtų, bet aš jų negaminu, prasta žmona tuo klausimu.... vat nežinau kodėl jų taip nemėgstu gamint- gal kad aš nevalgau, vaikai nevalgo...o vienam vyrui...aaaaiiii smile.gif

tai kad zinok gerai pagalvojau- ryte tik kavos isgeriau ir sumustinuka suvalgiau, laksciau po bazes, pirmus 2 cepakus 1 valanda suvalgiau, jau labai ir valgyt norejau, tai  kaip ir velyvi net pietus, sekantys 2 cepakai gal jau kokia 5 h, nu tai kaip parejus is darbo, ir dar po  poros valandu tas  5-asis .... tai kaip  ir per visa diena. ir cia  ne kaviniu cepelinai, kur kuo daugiau tarkio prigruda ir gaunasi  balvonai. tai kad visia normaliai. o del sokiu ?  :hmm:  bare juk sokama, ten net gyva muzika groja,  tai kas cia tokio ? senus pazistamus sutikom, po bokala alaus ? nu ir kas cia tau  kaip is filmo ? as juk ne viduryje gatves aplink stulpa su bamboliu sokau  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 25 kovo 2019 - 17:02

.. dar gi vyrui spirgų spirginau- sakiau paskutinį kartą gyvenime.... biggrin.gifbiggrin.gifkai to nemoki daryti ir pati spirgų nevalgau tai reikalų yra, patikėkit smile.gif

tai normalu, kad vyras megsta spirgus. jam taip vyriskai pavalgyti, o ne kazkokios buzos. va idejai spirgu, visai kita vakariene. o tai pati visai visai niekur ju nevartoji ? vat butum gera zmona, privirtum vyrui cepaku su tais spirguciais, tikrai vyras aciu tau pasakytu  :D​ 

Atsakyti

beje mums šaldytuvo naujoirgi reikia, nes kameros stalčius veinas išlūžo.Aišku dureles uždarai ir nesimato kad viduje ten sukritę stalčiai vienas ant kito, bet na žiauriai nepatogu naudojimui....
betįtariu kolprisiruošim...geriausia vataip ant smūgio kaip Mickute

O nebandet pasieskot atskirai stalciaus nusipirkti ? koks pas jus saldytuvas ?

Atsakyti
Apie cepus biggrin.gif Drauge karta sako-pridariau 50 cepu.MAno akys blink.gif KAs tiek suvalgys,jei busim tik 6 blink.gif KAi pamaciau as tuos jos cepus biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif MAno 1 kaip jos 3 biggrin.gif TAi mes ten net ne po 5,o po visus 8 suvalgem biggrin.gif
Beje,cepus as galeciau pusryciams pietums ir vakarienei valgyt mirksiukas.gif Tik va ir daryt tiek tingiu ir figurai greitai atsilieptu biggrin.gif biggrin.gif

V-rine,o ko nemoki spirguciu daryt?PAprasta gi ten mirksiukas.gif NA bet taip-prisitasko tauku,sustingsta jie,sunku isvalyt..
Oi prisiminiau drauges avarija su spirguciais biggrin.gif Tiksliau su taukais..KAzka gamino fritiurinej,paskui tuos taukus norejo supilt i plastmasini inda..O jie dar karsti buvo..TAs indas neatlaike karscio ir susilyde biggrin.gif TAukai per visas spinteles,uz ju,vnz visur kur tik imanona nubego ir kadangi jau atvesinejo,tai visur ir sustingo..PAtikek,kiek darbelio turejo,kol viska isvale..O cia dar daug metu atgal,kai Fairiu dar nelabai buvo arba jie tokie praskiesti buvo,kad sunkiai ka vale..

MAno kameroj irgi vieno stalciau kampukas nuluzes,bet dar laikos begiuose..Tik reikia atsargiai traukiot..
Atsakyti